A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010. decemberi babavárók

sziasztok!
most én is csak egy gyors fotó-mutogatásra jövök.
Kép
sajnos még nem gyógyultam meg...
a mei-tai-t a héten kértem Gremesétől... nagyon szuper! igaz, még csak belepróbáltam a törpét... de majd ha jön a tavasz, ezzel fogunk futkosni mindenfelé :D
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

annus én 179 cm vagyok, a párom 184 cm. De hogy Csani mekkora lesz ha így folytatja :?: :?:

julcs klassz a hordozód! :wink:

Rakok fel én friss képekt a nagylányról a gmailre mert amikl fenn vannak azok, már nagyon régiek.

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

moncsi: jol osszejottek nalatok a dolgok... :( Ha van idod meseld el mi tortent!

bogi: szep meretek. :lol: En is a torpek koze tartozom inkabb...
Koszonom a dicsit!

eper: :lol: Boldog 2 honapot Rekanak is! Jaj nagyon szep...cuki Reka! :D Nalunk is hasfajas... :( Pedig mar egy ideje nem adtam en sem semmit Pankanak. Ez az okolragas es nyaladzas nalunk is van. Sokszor nem tudom, hogy most akkor ehes vagy nem ehes...

julcsi: nagyon tetszik a hordozod! :) Nagyon szepek vagytok!!! :D

Tegnap este egyutt sirtam Pankaval. Kepzeljetek el nagyon bena voltam, annyira bant azota is. Kormot vagtam neki es belecsiptem a kisujjaba... :( :( :( Verzett is neki, en meg nagyon megijedtem. A ferjem pedig kinevetett, hogy itt bogunk mindketten... :evil: Aztan meg azzal piszkalt, hogy levagtam a gyerek ujjat... :roll: :evil:
Amugy remek ejszakank volt megint... :roll: Panka fel 3-kor uvoltott, teljesen osszekakilta magat. Aztan nagy doromboles, kopacsolas a szomszed lakasbol. Ejjel 3-kor szereltek a futest... :shock: Na mindegy, majd alszom napkozben fozes es takaritas kozben. :lol: :lol: :lol:

Lilypie Second Birthday tickers
mazsan
Szeged

Helló!4

Mazsan ne érezd rosszul magad :wink: a multkor én is bevágtam egy kicsit neki a lábuján :oops: amugy én szopizás közbe vágom le a körmét :) máskor lehetetlen :wink: anyira mozgatja

Julcsi nagyon jó a hordozó és Áron baba nagyon aranyos :) :)

Meg minden baba szép Eper Rékának milyen szép fekete szeme van mint Kingának :D :D :D

Boldogata 2 hós babáknak holnap mi is azok vagyunk :D hétfőn meg szuri :( ha a doki ugy látja hogy felveheti :roll:

Orsi nagyon szoritok nektek :!: :!: :!:

Uh Moncsi sajnálom jól összejöttek a dolgok nálatok.Ha van időd gyere :!:

t katinka

Sziasztok!

Julcsi: Szuper a hordozó, és nagyon tündéri aki benne van!

Köszönjük a dicséreteket!
Én alvás közben vágom a körmét Rékának, különben tényleg lehetetlen!

Katinka: Boldog 2. hónapot Kincsőnek! Láthatnánk a kisasszonyt???

mazsan: Remélem azért napközben tudsz pihenni egy kicsit!
Mi is fél 3-kor keltünk éjszaka, ilyen még sosem volt, hogy eddig aludt, utána reggel fél 7-kor evett, de akkor én már régen fenn voltam, mert szétrobbant a mellem és azon gondolkodtam, hogy fejjek vagy ne fejjek!

Kép
eper74

Eper: Örülök, hogy neked szétrobban a melled :D Bezzeg Nekem. Mi már lassan van, hogy két óránként eszünk, mert szerintem megint vmi növekedési dolog lehet a ludas.

Mackóval én kedden megyek szurira, ekkor már 2 hós és 6 napos lesz.
Egyébként, mi is püföljük az ágy felett forgó nyuszikat. Tegnap négy nyusziból, egymás után hármat megpüfölt. Ja meg állandóan elmászik az ágyában. Reggelre szinte keresztbe volt. Állandóan fekvőtámaszokat nyom már vagy 3 hete. Az ökle neki is a szájában van, de ez a fogcsírák miatt van. Ma igaz ruhástól, ami csak kb 16dkg, 5,91kg volt. Tehát 5és fél már biztos elmúlt. :D Na mennem kell puszik.

Kép
Kép
zsanimanó

Sziasztok!

Holnap 10-re kell vinnünk Bogit, akkor lesz a műtét!
Nenu-t megkérem, hogy tudósítson, neki küldök sms-t.

SZORÍTSATOK! (nagyon félek.)

Puszi

Kép
orsolymors

Holnap délelőtt rátok fogok gondolni! Erős vagy! Rendben lesz minden! Küldöm az energiát!
Várom a híreket!

Kép
eper74

Orsi! Rég nem néztem be hozzátok, de most éreztem,hogy muszáj. Én is gondolok rátok! Nyugodj meg, nem lesz semmi gond!!!!! SZORÍTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Orsi: kérned se kell, veletek vagyunk!!!!!!!

cicóka

ORSI SZORITOK NEKTEK KÉRNED SEM KELL :!: :!: :!: :!:
MEGY A DRUKK EZERREL :!: :!: :!: :!:

t katinka

Sziasztok!

katinka: aranyos vagy, koszonom! :) Mar meg is nyugodtam a kis ujjacska miatt es ma raszantam magam, hogy befejezzem a koromvagast...ugyanis egy napig csak az egyik kezen volt emiatt levagva. :lol: Most alvas kozben probalkoztam es sikerult. :lol: Maskor ugy okolbe szoritja a kezet, hogy lehetetlen. Szopi kozben meg ugy hadonaszik mint egy kis karmester... :roll: Boldog honapfordulot a kis Kincsonek is!!! :D

eper: ha nem megyunk setalni, akkor delutan mindig megprobalok egyet szunditani Pankaval. :lol: Huuuu de jol szokott esni. Persze ez csak akkor mukodik ha a kisasszony is aludni szeretne... :lol: Ugy latom nagyon hasonloan mukodnek a lanyaink. :lol: Panka is 3 orankent cicizik. Ejszaka 3 korul mi is kelunk. Nagyon ritka hogy hosszabbat (4-6 orat) alszik este 10 es hajnali 4 kozott. Majd alakulnak. Picik meg nagyon. :) Ja en is nezelodni szoktam mar, ha tovabb alszik...a cicik jelzik hogy ennie kellene mar. :lol: Fejni viszont lusta vagyok. :oops:

zsani: az elmult par napban szerintem nalunk is tejszaporitas lehetett, mert Panka 2-2.5 orankent ejjel-nappal szopizott. :shock: Tegnap mar visszaallt a rend. :D
Nalatok nem javul a helyzet?

Ma ugy dontottem a fozesen kivul semmit nem akarok csinalni. :) Csak babazok meg alszom...ez a terv. Kivancsi vagyok mi lesz ebbol. :lol:
Jovo heten szerdan megyunk ket honapos mericskelesre. Az oltasra meg csak marc.2-an kaptunk idopontot.

Most -17 fok van, ami -27-nek erzodik az internet szerint. :shock: De nem ez az erdekes, hanem az hogy holnapra -1-et josolnak... :roll: Na ezt a valtozast hogyan fogjuk viselni....

Szep estet!

mazsan
Szeged

Orsi! Mi is szoritunk!!!!!!!!

mazsan
Szeged

Én még az elején lemorzsolódtam, bár azóta is rendszeresen olvaslak Benneteket, és végig izgultam minden bébi érkezését. Most Orsi miatt mindenképpen írok: nagyon, nagyon szorítok, Nektek, minden rendben lesz!!!!!
blúmi

bocsi hogy csak most írok, de a hétvége elég zűrős volt nálunk

Orsi,
én is szorítok értetek
fantacska
Debrecen

Katinka
általában minusz 4 fok alatt nem levegőzetetjük a babákat, meg nem nagyon szeretik a párás ködös időket, ilyenkor hamar megfáznak. egy orrfolyás után ki lehet vinni menden nap a levegőre csak első alkalommal ne legyetek nagyon sokat kint csak fokozatosan, ha az idő engedi.
az orrfolyásra kérdezz rá a dokitól, ha mentek hogy még mindig a megfázástól lehet, és nem mástól?
ha meg nem javul akkor érdemes másik orrcseppet probálni ha tényleg a megfázás áll a dolgok mögött.
fantacska
Debrecen

Mazsan
nagyon szép volt a súlyotok az első hónapban, nem lehet rá panasz, egyéni ütemfejlődést ezért is kell figyelembe venni.
ha sűrűbben akar szopizni nem baj, hidd el elég lesz az anyatejcsi.
szerintem a 2 hónapos mérlegelésre sem lesz panasz:)
vannak aktív periódusok is , ezt is élvezni kell:)
fantacska
Debrecen

Annus
melyik gyógyszert szeded?
sajnos vannak ilyen mellékhtásai az ilyen gyógyszereknek, a rendszertelen vérzés, melyet a babák is megérezhetnek ha szopiznak, ha nem vagy jól tőle, inkább érdemes valami mással próbálkozni, mást előnybe helyezni!
fantacska
Debrecen

én úgy gondolom még a babvizeket is érdemes forralni, függetlenül attől hogy nincs ez ráírva még ha kibontod is. nem lehet tudni mi kerülhet bele a CSOMAGOLÁSKOR.
nem olcsók ezek a babavizek, a túl sok nátrium tényleg nem olyan jó, de forralással, már nem annyi van benne én szerintem.
én javaslom a csap vizet forrald fel jól és lehűtve nyugodtan használhatod(akár több mennyiséget is felforralhatsz egyszerre), ez nem olyan drága és mindig kéznél van, nem kell a boltba rohangáni.
Mivel a forralásssal elpusztulnak a bacik, ezért teljesen jó a csapvíz, még ha amúgy ti nem is isszátok.
általában az árkülönbségek a benn lévő asványi anygtól függenek. a gyerekorvosok nem tesznek különbséget babavizek között.
fantacska
Debrecen

kata
hidd el nem csak neked nehéz a szoptatás, sokan mások is ebben a cipőben járnak, de te nagyon kitartó vagy és így tovább, ne add fel, lesznek jobb és rosszabb napok, képzeld volt olyan ismerősöm aki 6 hóig csak fejt a gyerekének és csak anyatejjel táplálta pohárból.
tudom nem miden baba fogadja el a poharat, vagy a kanalas pótlást.:(
sajnos a cumizavar elég hamar kialakul egyes gyerekeknél, próbáld kiiktatni a cumit, cumisüveget. tudom nem egyszerű kanálból vagy pohárból etetni a gyerekeket, esetleg nem hallottál a svéd itató pohárról, egyes bababoltban, vagy gyógyászati segédeszköz boltban be lehet szerezni(keres rá a neten, max olyan 2000ft az ára, ha jól tudom), ez egy kicsit speciálisabb mint a sima poharak. a pohárból való etetésnél fontos hogy ne te ömtsd a baba szájába tejed, hanem ó tudja onnann kiszívni.
esetleg pótlási lehetőségek, ha neked szimpatikus lenne: szoptatnit(SNS) módszerrel, ezt is megtalálod a neten, lehet egyes vásárló oldalakon olcsóbban beszerezni, ez nem olcsó sajna:(
de ehhez midenképpen szakmai segítséget AJÁNLOK, ENNEK AZ OLCSÓBB VÁLTOZATA, HOGY EGY KIS ETETŐ SZONDÁT VEZETNEK BE A BABASZÁJÁBA SZOPIZÁS KÖZBEN, DE NEM MÉLYRE,! SZINTE SOKSZOR MEG SEM ÉRZIK.
és szoptass igény szerint, tudom nem egyszerű, kitartást!
nagyon jó hogy nézed a LLL oldalakat ott is van sok hasznos információ.
írj hogy hogyan haladtok.
fantacska
Debrecen

Eper
érdemes fejni egy keveset, addig amig el nem éred a komfortérzetet, hogy neked is jobb legyen ez nem sok mennyiség, ezzel midenféleképpen megkönnyebbülsz, és a mell is ingerelve van, ettől még lesz, marad tejcsi bőven.
fantacska
Debrecen

Kata
esetleg ha használtatok valamilyen pipettás készítményt, és van otthon , akkor a pipettával is megpróbálhatod adni a tejcsit pótolva, ez csak egy ötlet :roll:
fantacska
Debrecen

Orsi: Én IMÁDKOZOM ÉRTETEK az éjszaka!
Puszi!

Kép
Kép
zsanimanó

Orsi!
mindenem keresztben értetek!

csajok!
úgy tűnik, elfogyóban a tejcsim :( remélem, csak a betegség miatt... abszolút nem telik meg 2 szopi között a cicim, tiszta laza marad... a pocok sokszor alig bír ki 2 órát a köv. evésig... most is adtam neki még 90et a fagyóból... :?
kezdek elkeseredni :/

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

julcsi: kb 2 hete pont ezt éreztem én is, nem tudom miért...:( Laza volt a cici nagyon, ha nyomkodtam sem nagyon jött úgy mint szokott. Panka kiszívta mindkettőt gyorsan. Hamar megéhezett tőle. Kezdtem azt gondolni vége elapad a tejcsi. :( El voltam kenődve.
Én csak annyit csináltam, hogy kitartóan és gyakran ciciztettem a lányt, még akkor is amikor már nem volt benne semmi. Cumiztattam rajta. Mindkettőre ráraktam minden szopinál, és közben is váltogattam. Sokszor türelmetlen is volt közben. :( Nagyon rossz volt, bántott hogy nem tudok neki többet adni, féltem hogy éhezik. Pár nap alatt megváltozott a helyzet.

Nem tudom ezt mi okozta. Fantacska szerinted?
Nálad Julcsi lehet tényleg a betegség. :( Gyógyulj meg gyorsan!!![/b]

mazsan
Szeged

mazsan!
próbálkozom vele... de nagyon nehéz úgy ciciztetni, hogy közben teljesen megfeszül és sír a pocak-fájástól :/
de holnap abbahagyom az AB-t (úgy döntöttem, elég 5 nap, nem kell 10!), utána talán javulni fog a helyzet.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

julcsi: igen elhiszem, hogy nagyon nehéz! :( Drukkolok nektek, hogy minden helyreálljon!Kitartás!

mazsan
Szeged

Orsi: most tudtam csak jönni olvasni! Én is nagyon szorítok nektek!
Minden rendben lesz!

Kép
cedis

Orsi!!! Ez a nap most rólatok szól, nagyon szorítok, minden rendben lesz, hidd el!!! Sokat gondolok ma rátok, már reggel óta!!!! Várjuk a híreket!!!

Menion, minden rendben?? Rég nem volt "éjjel érkezem" :lol:

Fantácska, nagyon köszönöm a tanácsot, és mindenkinek víz ügyben, maradok Humananál, és forralom!!!

Olvastam valahol, ha fenn van a baba, folyamatosan kell hozzá beszélni, ez igaz? Sokat beszélek hozzá, de nem folyamatosan, képtelen lennék, meg néha igényli is az önálló játékot a játszószőnyegén!
Ti hogy vagytok a közös időtöltéssel??

Nagyon szuper képeket tettetek fel!! Gyönyörűek a babáink! :D

Jaj, itt a hó megint, de utálom mióta kisbabám van!!!! :evil:
Bezzeg egy év múlva szeretni fogom, mert akkor már megyünk szánkózni :wink: :D

Szép napokat mindenkinek, Orsi nektek a lehető legjobbakat!!!

Kép
brumika
Budapest

Sziasztok Csajok

Most irt Orsi, Bogit bevittek a mutobe!! Szoritsatok!

Irok amint van valami hirem!

Puszi

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu

Sziasztok!

Nagyon -nagyon szorítok!!!!!

mazsan: Ott hány foktól viszitek ki levegőzni a babákat? Itt most -3 fok van, én ilyen hidegben nem viszem ki, ráadásul hull a hó is.

Ma éjjel 3x keltünk :D mint újszülött korában! Tényleg még nagyon kicsik.
Holnap délután megyünk a 2 hónapos oltásokra.
5280 gramm a kisasszony.

Annus: Hogy vagytok! Megoldódott a tejprobléma?

Julcsi: Lehet, hogy nem az AB-tól lett kevesebb, hanem csak szaporít és azért akar cicizni folyamatosan.

menion: Pótolod az alváshiányodat? Akartam már írni, hogy te nagyon ügyes vagy, hogy Anna mellet ennyi mindent tudsz csinálni.

Kép
eper74

Csak Bogira voltam kíváncsi!
Majd jövök Orsi millió erőt adó puszi!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Sziasztok!

Mazsan, Eper, Julcsi..nagyon szépek a babák! :D

Orsi...Nagyon drukkolok én is hogy minden rendben legyen!Várom a híreket!

Mi jól vagyunk, bár Norbika lehet beteg lesz, mert elég nyűgös és furi.Én pedig tök fáradt vagyok, fáj a fejem. :?
Balázs meg végre tegnap (8 nap után)bekakilt! :( Lemértem utánna, hát képzeljétek -fogyott! :shock: :? Hétvégére kölcsön kaptam a mérleget.Csütörtökön még 5560gramm volt, vasárnap meg 5500gramm.így hogy lesz meg a heti 150 hízása??? :roll:
Akor mégiscsak kell annyi pótlás amit eddig adam.
Most minden szopi után adok neki 30ml-t egy 20ml-s fecskendővel lassan adagolva.(mert a cumisüveget eltettem)
Mert csak 80-90 grammokat szopizik, lusta :( .Azt is közelharcok árán, mert az előtej után dünnyög, kiköpdösi a cicimet, csíp-rúg -csapkod! :( Ki duli-fuli!
De eröltetem hogy szopizzon és néha fejek is mikor nem sikerül rávennem hogy kiszívja rendesen a hátsótejet.

Fantacska...erre a gumis végű cseppentőre gondolsz vagy milyen pipettára?
Szerinted egy idő után kitartóbb lesz a szopinál ha nem kap cumisüveget.A pipettára, fecskenőre és társaira nem lehet rászokni?
Néztem ezeket a pótláshoz való kanalakat a neten, baromi drágák! :? olyanra most nincs pénzem.így maradnak az olcsó megoldások.

Mennem kell, mindenkinek szép napot, a válaszokat köszönöm!

Kép
Kép
lovaszkata

Sziaszto lanyok!

Most irt Orsi
"Kihoztak a mutobol, minden rendben volt, meg folyik az infuzio. A heg nagyon szep, talan a nehezen tul vagyunk."
Majd meg jelentkezem ha valamit tudok.

Sziasztok

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu

[quote="nenu"]S írta:nenuziaszto lanyok!

Most irt Orsi
"Kihoztak a mutobol, minden rendben volt, meg folyik az infuzio. A heg nagyon szep, talan a nehezen tul vagyunk."
Majd meg jelentkezem ha valamit tudok.

Sziasztok

nagyon örülök!!!
pusziljuk őket!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jaj de jó!!!Direkt Orsi miatt jöttem!Örülök h jól vannak!

Nenu!
Veled mizu?

Nálunk apa beteg...

Blúmi!
Szia!!!Gyere és írj te is,hogy vagytok??

Eper!
Tündéri a pici lány!Tejem van,vagyis pótlás nem kell.Niki többször cicizik,ennyi. :wink:

Mazsan!
Én is volt h belevágtam picit,nem egy nagy dolog:)Előfordul.

Bogi!
Aha...hm,én 153 cm vagyok :lol:

Fantacska!
Azáleát szedtem,de befejeztem.Erre nincs szükségem.majd megoldjuk máshogy :lol:

Julcsi!
Szupi a hordozó!Én is varrtam egyet Izusnak anno.Aztán kaptam az ergot,mi majd abba járunk ha olyan helyre kell menni :wink:

Kriszta!
Remélem h ti is jól vagytok!!!Ha tudsz írj pár sort! :wink:

annus11

Nagyon örülök, de jó, hogy túl vagytok rajta!

Kép
eper74

ORSI NAGYON JÓ!!!TOVÁBBRA IS DRUKKOLOK :)

Csajok én most elkeseredtem Kincső fogyott 100gr-ot :cry: most 4700 2hete volt 4800gr.A doki azt mondta biztos a gyogyszertől mert hogy a hasa is megy.De kell mérjem most minden evését és hetente kell visszavigyem.Meg a szurikat is megkapta szegénykém nagyon sirt :cry:

Eper majd 7végén teszek föl képet mert még a fgépen van és én nem értem gogy kell föltelepiteni :oops:

Annus én 15ocm körül vagyok :lol: nem csak te vagy a kis törpe :P Apának gyógyulást.
Pénteken lesz Kingának a farsangja bohócnak kell öltözni már alig várom olyan kiváncsi vagyok mit fognak előadni :)

Julcsi tégy ugy ahogy érzed :wink:

t katinka

Gyors bekukk Bogi miatt,

Orsi: továbbra is drukkolok értetek!!!!!

cicóka

Jajj de örülök, remélem hamar felépül a kis Bogi! +++++++++++++++++++++3

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Orsoly: Végre túl vagytok rajta! Örülök nektek!
Szupi kiscsaj volt Bogika! Puszi Nektek!

Lányok: Nálunk is tejszaporítás lenne, csak az a baj, hogy -Norbika annyira türelmetlen a mellemen, hogy most már éjszaka sem marad rajta. Tükör hangon üvölt és nem eszik belőle. Le kell fejnem állandóan, másképp nem eszik. Remélem, nincs baja. Holnap majd az orvos megmondja. Ma is egész nap sírt. A hasa nem hiszem, hogy fáj, de alig hagyja abba a bömbölést. Teljesen magam alatt vagyok, én is egyvébe sírok, vele együtt. Így sajnos (az örökös fejés miatt) mostanában nem, fogok jönni. Puszi csajok, mindenkinek minden jót.

Kép
Kép
zsanimanó

Orsi!!!!
Nagyon örülök,hogy túl vagytok rajta!!!
Kitartás!!!

Sziasztok!
Bocsika de két gyerekkel nem egyszerű az élet.Domi megint oviban volt ma.Hát nagyon kíváncsi vagyok meddig marad!Már nem nagyon van olyan betegség amit még elkaphatnánk.Szerencsére eddig úgy fest a Doroti nem kapta el a himlőt.A Dominak is elég kevés pöttye volt és gyorsan be is gyógyult.

Semmire nem volt időm.Sokszor még főzni sem.
A Doroti is visszaszokott a kétszeri kelésre éjjel.
Olyan kis formás.
Most a fürdetési idővel vannak a csúszások.Tegnap is úgy keltettem 7kor fürdeni.most is még alszik.Kíváncsi vagyok mikor kel föl.Nem lenne rossz ha kicsit kitolódna mert jön a tavasz egyszer és később sötétedik majd..

Próbálok majd jövögetni de nem ígérek semmit.

Sziasztok!!!

hadedit82

Nagyon orulok, hogy tulvan a kis Bogi a muteten!!! :) Tovabbra is megy a drukk! Gyogyulj meg gyorsan kicsi Bogi!

mazsan
Szeged

Orsi! De örülök, remélem gyors lesz a gyógyulás, és azt is, hogy már holnap mehettek haza.

Zsani! Hát nem irigyellek. Az első hónapban nálunk is ez ment, én is sírtam. Van egy ismerősöm, aki másfél évig fejt, és üvegből szoptatott, mert máshogy nem ment. Ha minden kötél szakad, akkor így is lehet... De kitartás, már holnap is jobb lesz! Fel a fejjel!

Annus! Aranyos vagy, hogy érdeklődsz. Gellértem december 14-én született, az első hónapunk betegségggel telt, az egész család dögrováson volt. Én csak visszatérő mellgyulladással kinlódtam, az sem volt vidám. Azt hittem, hogy a nagyobbik fiammal már a létező összes nehézségen átmentem a szoptatás terén, és most sétagalopp lesz, de nem így történt. Nagyon megszenvedtük az elején. Minden nap úgy fekütdem le, hogy nem bírom tovább, holnaptól csak fejek, és cumisüvegből szoptatok, de aztán reggel újra kezdtem, és mostanra valahogy belejöttünk. A sebeim most kezdenek begyógyulni, úgyhogy már jól vagyunk.

Remélem tudok jönni közétek rendszeresen, ha nem bánjátok!
blúmi

Orsi örülök hogy túl vagytok rajta!!! :) ÜGyes a kis Bogi :)

Szóval velünk.. Balázs nagyon köhögött két hetesen, bevittem a kórházba, mert a dokinő itt nem normális, olyat írt neki, amit nem is lehetne szedni ilyen picinek, mert méregként hat a szervezetére. Szerencsére nem lett baj belőle, de mi átmentünk másik dokihoz mert nem ez volt az első hülyesége. Tehát ott megállípitották hogy tüdőgyuszi, akkor bent voltam vele anyás szobába , másfél hétig.
Végre hazajöhettünk, mentünk vissza 5 nap mulva konrollra, ahol bent fogtak megint egy hétre, hörgőgyulladással.
Mivel itthon volt Lívia is betegen, nem tudtam ott maradni vele, úgyhogy oda vissza rohangáltam kórházból-haza aztán vissza, éjszakára meg hazajöttem mert a párom éjjeles volt. Aztán két napra rá, a párom jött haza hajnal 3 kor, begipszelt lábbal, úgyhogy még a csajszit is félve hagytam itt, főleg hogy szegény nem értette miért jövök aztán már megyek is . nehéz időszak volt, még most is , mer tmindenhova nekem kell rohangálnom a párom gipszét csak március 2 án szedik le ha minden oké.(amúgy ráesett a munkahelyén egy 30 kilós felni) szóval ez a helyzet, most szigoruan itthon, védőnő is hívott hogy le kéne menni, meg a jégesős időbe vérvételre kell menni. én meg mondtam hogy nem! Majd ha már minden oké, akkor megyünk, nem szeretnék visszakerülni ilyenek miatt. Balázs amugy jól van, szerencsére

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok Csajok!

Bocs, de önzőn csak a nekünk szóló részeket olvastam el. Bőgök mint egy hülye, most jön ki a feszkó. Nem is tudjátok mennyit jelent ilyenkor, hogy vagytok. Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek!!
A délután nehéz volt, Bogi 4ig aludt, utána kapott teát, aztán anyatejet. Cicizni próbáltunk, tudott vákumot csinálni, de fájhatott neki, mert utána sírt nagyon. Volt lefejve tejem (igaz olyan mint a víz - nem ettem rendesen, meg a stressz), kapott üvegből. Nem tudott böfizni, utána kétszer hányt kicsit. Na, akkor nagyon elkeseredtem, de aztán ő békésen aludt tovább. Most 8kor evett 30 ml-t kb és azóta alszik. Ez egyenlőre elég kevés, kicsit többet kellett volna ennie, de sztem nagyon sokat kivett belőle a mai nap. Azt mondták szólnak, ha felébred, mehetek le etetni. Kicsit félek tőle, bár az esti etetésnél már nem hányt.
Nagyon nehéz ezt így végigcsinálni, többször elsírtam magam napközben - főleg amikor először rám mosolygott.
Most feljöttem, próbálok pihenni kicsit, miután kisírtam magam úgy rendesen.
Ha minden igaz - nem dagad be a varrat és tud enni - akkor holnap hazamehetünk. Azt mondta a doki, hogy ez lenne a cél. Nagyon reménykedem, otthon apával ketten jóval könnyebb lenne.

Köszönök mindent mégegyszer csajok, nagyon örülök, hogy tagja vagyok ennek a fórumnak!

Puszi Mindenkinek!

Kép
orsolymors

Orsi: nagyon örülünk nektek, Bogi igazán stram kis csaj, ő a nap hőse. Na meg te, és férjed , aki otthon eszi a kefét gondolom. Én biztos vagyok benne, hogy holnap már otthon lesztek, nagyon szorítok ezért!!!!!!
Nagyon gyors felépülést kívánok a kis Boginak, te pedig most már nyugodj meg, minden rendben lesz,a legnehezebb részén már túl vagytok.

Hozzánk holnap jön a dokinéni Barni hasfájása miatt, telefonon azt modnta ezt látnia kell :shock: :shock: remélem nem lesz komoly, már napok óta nem alszom :cry:

cicóka

Orsi Szuper vagy te is meg Bogi is!
Remélem holnap jöhettek, próbálj megnyugodni és pihenni. Bogi meg... szuper fantasztikus kiscsaj!

Millió gyógypuszi neki!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Orsi! Nagyon ugyesek vagytok! Szuper kis csalad!Nyugodj meg, minden rendben lesz. Gyors felepulest kivanok!

mazsan
Szeged

Sziasztok!

brumika: szerintem semmi baj nincs azzal , ha onalloan jatszik a baba. Nagyon nehez egesz nap dumalni es nem is kell.
En is le szoktam tenni a jatszoszonyegre, ahol nagyon jol elvan egyedul is. Persze kukkolom ot kozben folyamatosan. :D Egyaltalan nem unalmas ez a babaknak, mert nekik meg minden erdekes a vilagban. Egyebkent is sokmindent felfedeznek igy egyedul, sokat tanulnak.
En sem szeretem most a havat... :x A babakocsival keptelenseg itt kozlekedni.

eper -5 fok felett visszuk csak ki Pankat setalni. De csak akkor ha nincs szel es a ho sem esik.

lovaszkata: nagyon ratok jar a rud...:( Remelem nem beteg Norbika!Sajnalom a fogyast Balazsnal! :( Kitartas neked!Nagyon szuper anyuka vagy!

zsani: Fel a fejjel! Kitartas! Gyere majd amikor raersz.

moncsi: nem semmi dokitok volt...:( Ugyes vagy, hogy valtottal. Nagyon osszejottek a dolgok nalatok... :shock: Kitartas! Jol teszed ha nem indulsz el jegesoben!

cicoka: majd gyere, hogy mit mondott a hasfajasra a dokineni!

Nalunk minden rendben. Panka kicsit nyuglodik a hasa miatt valoszinuleg, de az is lehet az idojaras kavar be. :( Ez nem normalis vasarnaprol hetfore 20 fokot emelkedett, hetforol keddre kb ugyanennyit fog csokkenni a homerseklet... :shock: Ebbe egy felnott szervezet is kikeszul...

mazsan
Szeged

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: