rapidolvasás jön
Andi,
nagyon szívesen szülőszobás, kórtermes infókat. az biztos hogy M szülés után tutkó jó volt hogy nem a közös mosdóig kellett elmásznom, mert kb. az is feladat volt hogy a szobában fürdőig megtegyem azt a 3 métert..... annyira nem tudtam menni amíg bent voltam hogy én 1x nem voltam a csecsemőosztályon Marciért, mindig úgy hozták, vitték...
Lizánál... kiindulva cserfességemből meg a korábban ecseteltekből szerettem volna társaságot de szintén saját fürdőt, és tök jó volt így, de ez én vagyok.
persze biztos közrejátszott smucigságom is a választásnál.... énapa Lizaszülés előtt 3 héttel kapott lapulevelet, aztán akkora már egy éves bérével lógtak
IR: igen, zavar a + 25 kg, ami hirtelen jött és megragadt.
csudijó lehet készülődni, szerelni
Zsuzsi,
köszi örökbefogadást
várj ! én voltam a nyikorgós ágyon, (ajtóval szemben, a mosdóhoz legközelebbin).
Thailand a jelszó, miért ?
Kispatak,
mindig akarom írni hogy Vasikáé-nak hiper gratula !
jupppé színház !
Estrella,
jobbulást ! remélem már klasszisokkal jobban vagy !
Ildi,
kérdésedre passz, nem tudom.
Vicky,
mindenre felmászó Barbust megzabálom, hahaha vége a nyugalomnak (gonikubu)
depi: mielőbb legyen segítség, sokat tud segíteni ! az már nagyon jó hogy kimondod hogy valami nem stimmel, mi is itt vagyunk, tudom most nem ez a jó megoldás, de helyes hogy felismerted hogy szaksegítség szükséges, egy-két beszélgetés biztos vagyok benne rengeteget lódítana a mostani helyzeten. Annyira szupi anya vagy, ahogy csinálsz mindent, beszélsz Barbusról, blog, videók minden, szóval rendben van minden csak kell egy léleksimi, amit drukkolok hogy mielőbb megejts ! és ha bármiben tudok segíteni !
az biztos hogy rengeteget jelent(het) ha van aki vigyázzon a gyerekekre, 2 év alatt talán 3x 1-2 órát voltunk el gyerkőctől amikor tényleg olyan dolgunk volt + a szülés na akkor hosszabb ideig 24 óra. (én brutál hogy mennyire stresszgombóc lettem, állandóan leüvöltöm párom fejét, őrülten hiányzik hogy nincs segítségünk)
erről jut eszembe anyám...... tegnap felköszöntöttem, háááát mindent kaptam csak szépet nem, mindenesetre meghallgattam hogy neki milyen jó hogy gazdagságban él.... prampram mert qvára lenézi hogy kivel és hol élek....... de ezt már nem hallgattam meg, elköszöntem és leraktam a telefont.... azóta szúr a mellkasom). Anyósék se tudnak segíteni mert anyós 5 percig tartja Lizát és már ki van a dereka, igaz 5 éve -2 gerinc műtéttel ezelőtt mondtuk neki hogy ne emelgesse az unokáit, válasz: senki nem tilthatja meg hogy az unokáit emelgesse.... aztán lett még 1 geriműtét, majd jött Marcika, őt se akartuk hogy emelje.... aztán most vár a 5. gerire de nem altatható és 60 évesen elég ramaty állapotban van........
Woody,
jáj csak nehogy reflux legyen, szorítok.
Mieza,
hát dőltem a rötyögéstől bébihazalopáson
rettegj mindjárt írok
Babicsek,
nagyon drukkolok nektek !
Pannik,
gyönyörű nevek, nagyon drukkolok hogy mielőbb meglegyen a gazdájuk !
Lukácsné,
szép ez a barátság ! micsoda torta és fiacskád gyönyörű !
Bari,
drukkolok azért !
Béka,
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! gyönyörű a fotón ! én még ilyen pózt nem is láttam.
Csucsu,
merre vagy ?
Ann,
ölelések, jó lenne tényleg ha összejönne itt Pesten a munka párodnak.
jaj de izgulok holnapi hírek miatt .-)))
Zsuzsannák 1 napos késéssel boldog névnapot mindannyiunknak
köszönöm barátosnémnak tanácsokat, képzeljétek 9-ből 9 sikeresen vette az akadályokat
na ébred az első csapat, hmmm pedig azt hittem engednek engem is aludni 2 óta ébren vagyok, csináltam ezt-azt-amazt