Lau
Bazsi nagyon aranyos, bátran mutogathatod. kiviheted az utcára úgy is, hogy nem húzol vödröt a fejébe

na de tényleg, ha az én kisfiam lenne, büszke lennék rá

Edit!
a sterimart csak annyira nyomom be az orrnyílásába, hogy a spriccelés tényleg az orrába menjen, ne az arcára. pont a nyagyerejű spriccelés miatt. én szeretem, mert egy csomó cuccot kihoz. nagyon szép a kisfiad, és nagyon jól áll neki a mosoly
Csengo
lekopogom, de nálunk működik a sex. mi 7 hétig vártunk, mert én azt szerettem volna, ha a dokinénim rábólint, és azt mondja, hogy a méhem, hüvelyem állapota helyre állt, szabad a pálya. de a magánrendelésére csak a kilencedik hétre kaptam időpontot, így a józan eszemet legyőzte a vágy

nagyon féltem, és a legrosszabbra voltam felkészülve, de finom volt. igaz, hogy a hüvelyem bal oldali falán egy pontot érzékenynek éreztem, azt hiszem ott össze lett stoppolva

a Botond széles válla által ejtett repedés. nekem inkább az aktus utáni állapotom furcsa és kissé kellemetlen. olyan vérbő lesz az egész "berendezésem" - mármint a külső és belső szeméremajkak - hogy kellemetlenül feszít. tart egy fél órát, és elmúlik. mindenesetre nem ez az oka, hogy nem ugrok rá a férjemre minden félórában - kissé fáradt vagyok már délutánra, meg estére

Krisztinke
Botond 3400-al született, most meg 6 kg körül van. nem merem rátenni a mérlegre

Edit babája a rangidős, de ha Boti ilyen ütemben gömbölyödik, ő lesz itt a topikban a "súlyidős".
Úgy látszik nem véletlenül hívtam én már a pocakban is ezt a kisfickót Döbröginek

este 11-kor szoptatom utoljára, és csa reggel 7 körül ébred, utána legtöbbször visszaalszik 9-10-ig.
Liv
szépen fejlődik Dávid baba, csak így tovább!
Kormi
én láttam az első részt a spektrumon. nem olyan nagyon tudományos, de szerintem is jó sorozat.
Judy
minden csodálatom a tied. nekem akad ugyan szabadidőm, míg Boti alszik, de azt is mindig elcseszem valamivel, és még a házimunkámnak sem mindig érek a végére.
ma éppen egy írországbeli ismerősömmel fogok a neten keresztül telefonálni, ahelyett, hogy felsöpörnék, felmosnék
Csirkesz