SZiasztok Csajok
Albert már nem kisangyal

De, egyébként igen

))
De nagyon durva éjszakánk volt.
Egyrész hülye voltam, tegnap össze-visszafutkároztam, na, a belső varrataim begyulladtak, szóval megint nem megy a pisi...
A melleim a tegnapi védőnénis tanácsok hatására beindultak.
Természetesen mindezt 2 óra alatt, szóval elég sokkoló volt.
Csajok, akiknek van tapasztalatotok... lenne ezeregy melles-szopis kérdésem. Megtennétek, hogy jeleztek az info@okosanyu.hu címre, hogy kérdezhessek? Nem akarom ezzel teleírni a lombikos fórumot és 0 erőm is van kiszűrni, visszaolvasni... sajnos tényleg halál ez a pár nap.
Főként, hogy olyan migrénem van, a mellbimbóim természetesen szétrepedve
És közben azért is nehéz gondolkodni, mert elindultak a hormonbombák... konkrétan nem lehet velem beszélni...
Pl: brühühühü, milyen nagyon szeretem a férjem, hogy ennyire mellettem áll és segít, pedig hullább mint én....brühühühü, hova lett a mellbimbóm, jaj, Istenem, hova tünt a mellbimbóm, hogy fogja így bekapni?... bhühühühü, de nagyon szép vagy kisfiam, de szeretlek... és a kutyák is olyan okosan viselkednek...brühühühühü, köszönöm Istenem, hogy visszaadtad a mellbimbómat... bhühühüh....
Szóval ,ezért kérem a privit, hogy ha tud vagy van kedve valakinek a saját cicidolgait megosztani, azért iszonyatosan hálás lennék!!!!!!
De hát, nem vagyok meglepve, pont erről álmodoztam, ezért a csodáért történt minden az elmúlt évben...
De ez a hullámvasútazás elég kemény

)))
Köszönöm a megértést, türelmet, hétfőn jövök összeszedve
(Ja, a mai éjszaka után anyósékat lemondtam, hotelben alszanak, csak 2-3 órára ugranak be

))