Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, jövő héten visszaolvasok!!!
Végre itthon, Alberttel
Ma délután értünk haza, a védőnő és a gyerekorvos azonnal érkezett és tartott egy teljes babaápolási tanfolyamot, amin alig tudtunk figyelni a fáradságtól

A jó hír, hogy iszonyú jó fejek és nagyon modernek, abszolút a mi stílusunk
Holnap délelőtt anyu, este a párom szülei jönnek, így elég sűrű a program. Alig várom a hétfőt, amikor végre együtt is lehetünk

Olyan gyors most a tempo, hogy még fotózni se volt időnk. Majd jövő héten.
Albert egyenlőre nagyon jó fiú, egy álombaba, de tényleg nem ismerjük még…
Még tejem nincs, de nagyon dolgozunk az ügyön, Albert ügyes, én is, a cicim lusta
Jövő héten jelentkezem egy bővebb beszámolóval a szülésről

Szuper volt, a kórházról is csak best dolgok egyébként. Mivel látogatási tilalom volt, nagyon üres volt, semmi inger nem ért, csak a baba és én. Olyan síri csend volt és kevés baba és hármas szobába voltam 3 kezdő anyuval, elég sokat röhögtünk. Viszont így még telóznom se volt. hol.
Még sosem éreztem ilyet, hogy teljesen kielégít, hogy órákon át nézegetjük egymást, én teljesen üres fejjel… Ezért elnézést, ha nem vettem fel telefont, vagy nem reagáltam, de egy teljesen más dimenzióban vagyok most.
Jelentkezem ahogy egy kicsit megszokjuk egymást
Természetesen most is produkáltunk. Megkaptuk a dokimtól a zárót, szóltak, hogy baba jöhet haza, megetettük, átöltöztettük, bmc-s záró leadása... jöttünk haza. Itthon védőnő kéri a gyerek zárójelentését, oltásiját... nézünk egymásra Frantival. Nézem a telom, hívott a dokim. Hívom vissza röhögve, ő is röhögött, hogy elég tipikus, konkrétan szóltak neki, hogy valakik a kórház engedélye és beleegyezése nélkül elvittek egy gyereket (alá sem írtak, semmi

) Mondta, hogy rögtön tudta, hogy mi lehettünk

Szóval, apa még ment vissza egy kört a JÁnosba a papírokért...
Aki még nem látta
http://www.youtube.com/user/Kremelicek