A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Ja, és próbáltam már a Pampers Sleep&Play pelusát is, 33-ért, az az "olcsó Pampers" de az nagyon gagyi :? . Annyit se ért :twisted: .
Viszont a Clean&Play popsitörlő az egyik legolcsóbb, és nagggyon szeretem, tök jó nedves, és nagon jó illat van :D !
(Asszem talán a Pampers care, vagy a neogranormon... nemtom, de valamelyiknek rühellem az illatát. Gyárilag s*ggszaga van :twisted: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:26-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:26-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:27-kor.
Vendég

Boo!
Ugye azt azért tudod, hogy még négy fog hátravan?? Mielőtt nagyot szusszannál :wink:
Hehe, kézsárgítás :arrow: Ez minden hiú luvnyának jár, én is megalkottam a kezemet először szépszínűre :lol:
És az arcodon milyen?
Énfiamnak semmilyen alvós izéje nincs, és nem is volt sosem. Ő a tejesüvegét fogja egész éjszaka :oops: A'szem. Mert látni nem szoktam.

NYuszi!
Szegény Lili, én sem ébresztettem volna fel :roll: Nem is emlékszem mikor aludt el utoljára rajtam... mintha ezer éve lett volna :( Persze ilyen áron nem szeretném :(

Tike!
És milyen ez a takaró?? Fehér alapon rózsaszín pöttyös?? Majd megnézem itt a "miénkben" is :wink:

Dodi!

Oh, én az elmúlt 19 hónap folyamán folyton változtatom a lieblingemet pelenkailag. Újszülöttként 1-esből a pampers tetszett, liberot merevnek vastagnak találtam. 2-esbóől kaptam 200 liberót, úgy utáltam hogy nagyon, azt hittem sosem fogy el, a combjánál egyfolytában kifolyt a cucc. Ekkor már a Pamperst sem szerettem, mert abból meg folyton a hátán jött ki, a gumírozás bénasága miatt. Aztán kinőttük a ketteseket, de a hármasok valahogy mind nagyok voltak, ekkor próbáltuk ki a babylove-os 3-ast áthidalónak. Egész jónak találtam. 4-esből Huggiest vettem először, nagyon beleszerettem. Pampers változatlanul béna, csúszkál a gyerek seggén (4+), innen már rögtön 5-ös Huggiesba váltottunk, azóta Liberot és Huggiest váltogatom, mikor melyik jön ki jobbra. Most Pampers próba volt, vettem egy 132-es nagy pakkot, de szokás szerint, kétszer már kezembe szakadt a tépőzár, hamarabb átnedvesedik, meg olyan furán lóg is rajta, ha már kicsit pisis.
Na kifejtettem eddig pelenkázásunk történetét kérlek, van még kérdésed?? :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Czigka!
A Mildibé babatej 1599.-a Tescoban nem akciósan. Engem is meglepett mert eddig 1899.- volt, (régóta annyi, nem tudom nálatok hogy lehetett 2600 :shock: )én a DM-ben is szoktam venni, ott 1699.- valóban. Két kupont össze lehet vonni??
A hátán nincs gumírozás aa Pampersnek.
Én Huggies popsitörlőt imádom, a Natural Care-t, most akciós, 1299.- a négyes pakk a tescoban. Mondjuk csak Pure-t kaptam, szomi is vagyok. De a Dm-ben is jó ára szokott lenni.
Kaptam valami Brendonos popsitörlőt nemrég (Axxa, Axxo ilyesmi), na az hányás volt, erősen gondolkodtam, hogy kivágom a kukába, de inkább ötösével húzkodtam ki, így kábé 2 nap alatt elfogyott :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

JA Czigka, még egy kis szösszenet a Tescoról, persze az 1599 forintos babatej mellé ki van rakva az ugyanolyan tej egybecsomagolva valami ajándék folyékony tejpéppel 1900.-ért... idióták.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Tehát van alvóizéje Zéténynek: a tejesüveg :lol: .
Az alvósizé olyasvalami, ami nélkül a ded nem alszik el, vagy legalábbis nem szívesen.
(Viszont azt halkan megjegyzem,hogy anyukám szerint a világon semmi köze nincs a hőn emlegetett genetikának az első fogak kirohadásához, arról csakis a szájban tartogatott tejes, vagy teás cumisüveg tehet :roll: . A cukros tea, vagy a gyümölcslé a legrosszab, de hát ugye a tejben is van egyfajta cukor, ami ugyanúgy rohasztja. Így elvileg csak addig szabad nekik odaadni, amíg éppen isznak, nem szabad a szájukban tartogatni,mert garantált a fogszuvasodás :roll: . Sztem ha lehet mielőbb szoktasd l róla, vagy legalábbis konzultálj védőnővel/dokival erről...
Nem belevauzni akartam :oops: , csak nem akarom, hogy baj legyen Z fogával :wink: .)

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:27-kor.
Vendég

Én mostanában állandóan Paprika tv-t nézek, főleg este :shock: . Tökre megjön a kedvem a főzéshez olyankor :wink: . A család szerint nagyon jól főzök, pedig sógorom szakács, mégis mindig áradozik 8) . Mondjuk 6 éve főzök legalább 3* egy héten, ami már jóó sok menü, szóval ez a minimum :twisted: :lol: .
Na de ha már így szétfényeztem magam, arra akartam kilyukadni hogy váltanom kéne ilyen különlegesebb kajákra (is). Már vettem wokot, mert az nem volt, szóval ha van izgi receptetek,várom :wink: .

És amúgy egyszer lehet nálunk is a mamatalis vacsi :wink: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Czigka!
Na ezt jó tudni, most akkor még rafkósabb leszek kuponilag :wink:

Dodi!
Hát mivel délben nincs tej, meg 13 hónapos koráig sem volt, nem hinném, hogy ez alvóizé :)
Na meg ez nem cumisüveg, olyanunk sosem volt, hanem keményfejű Avent itatópohár, szóval kizárt hogy ezt szopogatja, nem is maradna meg a szájában. Meg fekve nem is iszik soha. Ezt látom akkor mikor velem alszik, mindig felül. Utána a kezembe adja, hogy szíveskedjek az éjjeli szekrényre tenni. És annyiszor felébreszt, ahányszor inni óhajt :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Ne is mond, a férjem azzal zaklatja a barátainkat, hogy rendezzünk vacsoracsatát :lol: :lol:
Wok-os kotyvasztáshoz hajrá :wink: Kísérletezz ki valami tuttit, és majd prezentálhatod nekünk :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

Boo!
ha tudok én is szívesen vigyázok Mironra amíg bent vagy a kórházba
és teapának dolga van...
tényleg nagyon szívesen segítek...

hát mi csak pamperst használunk,a liberoból mindig kifolyt a pisi.
a premium care-ből mi csak 4est használunk és a sima pampersből
meg 4+-ost...
most véletlenül 5öst vettem és az még nagyon nagy Kiarának...

nyuszi!
szegény Lili...remélem ma már nem fog hányni...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
nálunk Wokban a thai tészta megy nagyon...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
több féle ízben van egy isla nevű szopogatós cukorka,amit én szoptatás
alatt szedtem és azt lehet akkor gondolom terhesen is...
próbáld meg azt is hátha...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mi is pamperst használunk, jelenleg 4+, de ha elfogy már 5-öst veszek, mert a combikat kicsit vágja. Mi pampersel kezdtünk, aztán használtunk Liberot, amit én jobban szerettem, amíg csak szopi volt Hédi minden kaja után kakilt és abból nem folyt ki. Aztán visszaváltottunk pampersre. 1x próbáltuk a dm-es pelust :arrow: pelenkakiütés, majdnem a teli dobozt elajándékoztuk :roll: Törlőkendőből vagy 1000 fajtát próbáltunk, én a neogranormonost szerettem, amíg kaptam a nagynénitől akciósan a gyógyszertárból, aztán azóta tescósat használunk és nincs vele semmi baj.

Boo: létezik, hogy álmában beszél, Hédi is szokott néha :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Nyuszi: regisztrálva vagyok 1-2 helyen és időnként kapok ilyen ajánlatokat :lol: :lol: Mondjuk lehet, hogy vagy más oldalakon is regisztrálnom kéne vagy pestre kéne költöznünk vagy nyitok egy állásközvetítőt és akkor a mi állunk sem kopik fel :twisted: :twisted:

Lois: Szundirongyi egy elefántos kollekcióból való, volt annak idején belőle hálózsák, kiskabát, kistakaró stb ugyanazzal a mintával. Próbálok majd egy közelit csinálni a mintájáról.

tike

Ha valakit fűt a vágy, hogy szemezgessen mozgóképes Zétényből:

Zétény 2 igen aktív perce :arrow:
http://www.youtube.com/watch?v=xDJqulXVwfo

Aszfaltbetyár:
http://www.youtube.com/watch?v=5WrDS7DVfxU

Szókincs:
http://www.youtube.com/watch?v=DeZtqmfCFsk

Az első csók :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=kn_LUo9xj7s

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok! 8)

Ha akarnék sem tudnék mindenre reagálni, de nagyon aranyosak vagytok, hogy érdeklődtetek felőlünk.

Nagyon nem szeretném teregetni, főleg nyitott fórumon nem a dolgokat, de a lényeg az, hogy nagyon csúnyán elbánt velem/velünk/szüleimmel, bírósági perek sora várható. Teljesen kifordult önmagából, nem ismerek rá, nem lehet vele beszélni, semmiről!Egyvalamit tud, flegmán ordítani, na köszi....így nem keresem a társaságát, és kész!

Alakítgatom a kettőnk (Dorki és én) életét, és próbálok mindenben úgy tenni, hogy ne érezzen belőle semmit. Eleinte megszenvedte az apja hiányát, mára már jobban viseli (1 hónapja ment el az apja), azaz nem veszem észre rajta, hogy hiányozna neki, legalább már nem mutatja annyira. Eddig ha meglátta képét, holmiját, sírt ment az ajtóhoz, mára ez elmúlt. Nekem ez fáj a legjobban az egészben!!

Jobbulást mindenkinek, nekünk is....

:wink: :D

Kép Dorkiról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

f.nikici

Nikici!
Sajnálom, hogy így alakultak a dolgaitok... :( Dorki nagyon aranyos! Kis vasgyúró! :D :D

Lois!
Megnéztem mindet, nagyon aranyos Zétény! És milyen jól motorozik! Petra sokkal "nőcisebben" motorozik, soha nem gyorsul be. :lol:

Tike!
Hédi nagyon cuki! Ő ilyen jól elviseli a hajgumit? Mindig csodálkozom, Petra szinte meg se várja, hogy beletegyek valamit a hajába, máris kiszedi. :roll:

A mosáshoz csak annyit, hogy egyrészt örülök, hogy végre valamit "normálisnak" tartotok Ti is, másrészt amíg nem volt bölcsis, én se hetente mostam (de két-három hetente akkor is kimostam).

Boo!
A lepedőjét én normál esetben 2 hetente húzom le, mert ő napközben nem alszik rajta (a bölcsi miatt). Ha itthon van, mert beteg, akkor hetente húzom. Neki más ágyneműje nincs, mert hálózsákban alszik, azokat is általában 2 hetente cserélem, mert napközben másikat adok rá (vékonyabbat), mint éjszakára.

Én mikor terhes voltam és tele volt az orrom, tengervizes orrsprayt használtam, próbáld ki!

Petrát gyógyultnak tekintem, nagyon jó a kedve, jól eszik, sőt sokkal jobban eszik, mint a betegségét megelőzően. A szénhidrátport még nem tudtam kiváltani, mert sehol nem volt, így meg kellett rendelni, de szerintem azzal együtt hamar visszaszedi az elvesztett fél kg-t. :D
Viszont taknyos lett, csodálkoztam volna, ha megússza, mert az apja is taknyos volt a héten, és szegény gyerek olyan lerobbant állapotban volt, hogy szerintem elkapta (vagy csak simán megfázott, bár péntekig utcán se volt és már csütörtökön kezdett folyni az orra).

Ma délelőtt már végre lementünk motorozni, nagyon élvezte. Kergette a galambokat, kiabált nekik, hogy galyam-galyam. :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon sokat beszél már, tényleg napról-napra fejlődik. Persze egy idegen nem biztos, hogy megérti, de mi abszolút értjük.

Pelenkát én is mindig a DM-ben veszek 25+15%-os kuponokkal, így van, hogy 30 ft alatt van darabja.

Popsitörlőből nekem is a neogranormon jön be leginkább, van itt egy patika, ahol akciós szokott lenni (350-390), olyankor veszek jó néhányat.

Pont ma vettem a Rossmannban egy 30 db-os saját márkás popsitörlőt kipróbálni, mert a jövő héten 6x80 db-os doboz 1.500 ft lesz, ami nagyon olcsó.
Kipróbálom, és ha tetszik, akkor most olyat fogok venni. Nekem kell vinni a bölcsibe is, anyukámhoz is , úgyhogy egyszerre 3 cs. mindig bontva van (pelus dettó).

Kép
katy76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:28-kor.
Vendég

Nikici!
Kislányod nagyon édes, remélem rendeződnek a dolgaid a lehető legkevesebb fájdalommal.

Katy!
Köszi aranyos vagy :roll:
A kismotorral még Z. sem nyomta annyira, de ezzel a nagyobbal nagyon belejött a sebességhajhászásba ... főleg a lejtőkön, nem győzök nyargalni utána :?
ÉnFiam ugyanabban a hálózsákban alszik éjszaka és nappal, csak éjjel pizsirugit adok alá, nappal meg csak bodyt. Igazából lövésem sincs miért csinálom, lévén ugyanannyi fok van mindig :oops:

Czigka!
Milyen a 250-es kupon a tejre a DM-ben?? Nekem olyanom miért nincs?? :oops:

Mi névnapoztunk ma, Zéténynek kedden lesz, ma tartottuk, jó volt :roll: A übergigász befutó ajándék a csúszda lett, mást se csinált egész délután csak fel-le-fel-le :roll: Kétszer letaknyolt róla, de ez sem vette el a kedvét.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois: Milyen csúszdát kapott Zétény? Mi húsvétra gondoltuk Hédinek, mert nagyon tetszett neki a játszin.

Frappáns bejelentéssre készültem, de a türelmetlenségem áthúzta a számításaimat :roll: Szóval 2 napja késő mensi, totál pattanásos fej, feszülő cickók, hullámokban jelentkező hányinger étvágytalansággal párosulva, folyamatos mintha meg alkarna jönni érzés :arrow: tervezgetés, szokjuk a gondolatot :arrow: tegnap negatív teszt :twisted: :? , viszont mensi sehol, tünetek fennálnak. NA önjelölt orvostanhallgatók most mondjátok meg mi a szösz van? :?: :?: :?: :?:

tike

sziasztok!
hát eléggé nagy pangás volt ma...

tike!
én mensi kimaradás után 3nappal teszteltem negát és 1hét múlva
teszteltem csak pozitívat,szóval sztem még bármi lehet,de nagyon
szurkolok,h csak 1 év múlva jöjjön meg kb...

lois!
videók nagyon jók...

nikici!
Dorki írtó édes és tényleg nagyon nagy már...

Kép
Kép
csibe83

mi holnap 7kor kelünk,m egész napos terhesgondozásom lesz
és szegény Kiarát is cipelhetem magammmal,m sajna senkire sem tudom
ráhagyni...

Kép
Kép
csibe83

Tike!
Műanyag kiscsúszda kinti-benti miniknek (elvileg 2 éves kortól) de én önhatalmúlag érettnek nyilvánítottam rá a fiamat :roll: Majd rakok képet róla :)
Huhh, izgi a helyzet nálad :) Tünetekre én már egy ideje nem adok, ráadásul nekem ált. pozitív teszttel kezdődtek :oops: Én a menstruáció elmaradásának napján teszteltem először pozitívat Zéténnyel 10-es teszttel nem reggeli pisiből. 25-ös tuti nem mutatta volna ki, ez is alig.

Csibe!
Köszi :roll:
Szegény te, nem lesz valami jó napotok :? én nem is tudom a fiam hogy viselné, hogy így húznám magam után..na jó biztos túlélné, még nem próbáltuk :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Gyors bekukk:

Pelenka:
Pamperst Roló popója nem bírja, a többi jöhet. Kedvencünk a zöld Tescos :oops: olcsó és bejött. A liberót is szeretem, engem nem zavar a nagyobb csomag, hisz télen jobb a szigetelése...

Még két hétig nem akarok szülni, Nati még csak 2500gr. Két hét alatt talán eléri a 3kg...evan. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

lois!
még mi sem próbáltuk...hát remélem jól veszi szegényke az akadályt...
múltkor 6kor keltettem,amikor apuhoz mentünk,de akkor a kocsiba vissza
is aludhatott,szóval ez azért nem ugyanolyan lesz...
csúszdát Kiara is imádja...a mini csúszdát mi már nyáron használtuk
és tök simán felmászott rá és utána lecsúszott :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Ronmay: Azért ez csak uh-s becslés, azért láttunk mi már olyat, hogy 2, 5 kg-ra becsült baba pár nappal később 3 kg felett született :wink:

Lois: NA hát ezért nem értem én sem, hogy mi van....végülis ez lenne az 5. :oops: terhességem....minden tesztem olyan pozitív volt a mensi napján, hogy még csak el sem érte a papírt már látszott a 2 csík...ennek ellenére ugye csak 1 gyerkőcöm van :twisted: :twisted: Szóval amennyire beleéltem magam, most annyira igyekszek majd nem csalódott lenni, ha mégsem baba. Ha meg mégis baba akkor ugye normális ütemben fejlődik és nem azért nega a teszt, mert nem.. Bocsi de ennyi vetélés után viszem a paramami pálmát :roll:

Csúszda milyen árban volt? Én néztem olyan 10 körül Hédinek, csak nem tudom, hogy az már nem kicsi-e nekik :roll: :roll:

tike

Tike!
Feltöltök majd egy minivideót, azon jól látszik használatban a csúszda.
Én ennél nagyobbat még nem vennék neki, lévén azt szeretném, hogy egyedül is biztonságosan játszhasson rajta :)
Ez futárral 7200.- volt. Ennyit nem sajnáltam rá, ha nyárra ki is növi. De kinéztem már a nagyobbat is neki... majd ha már nem miniegér lesz :)

Csibe!
Mi még csak játszótereset használtunk (vagyis ilyen kicsi van az usziban a babamedencében, azt is próbáltuk) és mindbe bele volt szerelmesedve, így adta magát a dolog, hogy jollyjoker ajándék lenne.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois: Én is ezt a fajtát néztem, de 10-nél olcsóbban nem találtam, átküldenéd hogy hol vetted? Igazad van, arra nem is gondoltam, hogy a nagyobbat egyedül nem tudja használni :roll:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Mai tesztem is teljesen negatív :twisted: :(

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:28-kor.
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nem igazán vagyok a topon :( ...
Apa délelőtt elvitte a legidősebb bullmasztiff szukánkat elaltatni :cry: :cry: :cry: . A két hónapja elhunyt kanunk párja volt. Már sokszor hallottam, hogy kutyák meghalnak bánatukban, pl. a gazdi halála utána, de nem gondoltam, hogy ez tényleg ilyen szorosan összefügg :roll: ... Arthur halála után 1-2 hétig még kutya baja nem volt, csak a kedve nem volt az igazi, de onnantól egész nap csak feküdt, alig evett, támolygott. Elvittük dokihoz, de nem tudott mondani semmit, mert konkrét baj nem volt a kutyával. Kapott vitamin injekciót, meg immunerősítőket... De sajnos nemlett jobban, és kb. két hete elkezdett "behorpadni a feje". Nem tudom másképp megfogalmazni, szó szerint homorú lett lassacskán. A doki azt mondta, talán volt egy agyvérzése, emiatt részleges bénulás,és izomsorvadás :( . Két napja már nem is evett, nem kelt fel, és nem nyitotta ki a szemét. Megbeszéltük Ricsivel, hogy jobb lesz neki, ha újra Arthurkával lehet :cry: :cry: :cry: ...
Magyarázat továbbra sincs, hogy mi volt a baja, nem volt öreg, sose volt beteg, nagyon barátságos, jámbor kutya volt. A doki szerint, és szerintük is a bánatba halt bele :cry: . Együtt nőttek fel Arthurral, és nem bírta nélküle...

Én közben hol jobban vagyok, hol nem :? . Napközben kicsit fáj a torkom, de ez semmiség, viszont estére nagyon bedurran, éjszaka is nagyon gáz, és persze reggel a legszarabb :evil: . Eddig reggel szedtem egy-egy szem Algopyrint, (már ennyitől is tökre fosok), de most éjszaka arra keltem, hogy nem bírok nyelni, és bevettem éjjel, szóval ma már inkább beveszem este, reggel nem, hátha... Közben elkezdtem szedni Homeogéne9-t, meg persze megy a méz, Béres, c-vitamin, hársfa-tea...remélem jobban leszek végre, mert a tököm kivan már :? .
Boo, Pocok, ti milyen gyógyszereket szedtek? Mert mindenre mindenki mást mond :evil: .

Lois!

Videók nagyon cukik, és tök irigy vagyok miattuk :twisted: . Én amint előveszem a kamerát, vagy a fényképezőt, kisfiam rárabol, felhagyva a megörökítendő cselekvéssorozattal, így a kamerázás okafogyottá válik :twisted: :lol: . Tehát a dedemről az elmúlt két hónapban gyakorlatilag nem készült se fotó, se videó, vagyis ami készült, azon a tenyere látszik :lol: :lol: :lol: :? .
Tavaszra mi is szeretnénk már homokozót, meg egy kis"játszóteret" :D . Én fából szerettem volna, de az öntözőrendszer hazavágná, szóval műanyag lesz. Amúgy semmi bajom vele, csak szebb a fa :roll: .

Tike!

Sztem ez a negatív teszt még semmit sem jelent :roll: :wink: . Nekem Botonddal két nappal menszi előtt lett a 10-es pozitív, most meg 4-5 nappal, de az még engem is nagyon meglepett, be is paráztam, hogy talán ikrek :oops: :lol: . Viszont a bnőmnek meg 4 nappal a nemvárt menszi után tök halvány lett, és vlsz. a héten szül :lol: . És sokaktól hallottam már, hogy ilyenkor még nem mutatta ki, sőt, nekem egyszer egy doki azt mondta, hogy először min. 4 napos késésnél szabad tesztelni, mert addig bármi lehet! (Ahogy nekem lett is: októberben 2 pozi teszt, mégis megjött, meggondolta magát :twisted: .)
Szóval 1-2 nap múlva tesztelj, aztán tedd fel a képet :wink: :lol: .

Ronmay!

UH 38+0: 3800g
UH 38+5: 4400g
:twisted: :twisted: :twisted:
Mondjuk a második majdnem nyert, de azért ezek eléggé saccok ám :roll: . Doki amúgy nem mondott erre semmit? HOgy miért kicsi (ha mégis az)?

.....folyt

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Tényleg nagyon kafa ez a babakocsi :wink: . De ha van két másik, akkor Mironnal miért ezt használjátok? Nem fogja "lelakni" addigra? :roll:
Tudom, hogy ezeknek egy része mosható, de sztem csak az ülőrész, addigra tiszta dzsuva lesz, mirebeletehetnédaz újszülöttet, nem? :roll:
Látom én már, hogy ez marad Mironé, a kicsi meg újat kap majd :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Nem "számonkérni" akartalak ám, csak észrevételeztem a dolgot :twisted: :lol: :lol: .
Hááát, nekem (remélem) könnyebb dolgom lesz a két kicsivel :roll: . Mi most is vagy hármasban járunk bevásárolni, vagy ha ketten Botonddal, akkor is elfér a bevásárlókocsiban. Ha meglesz a kicsi, akkor egy ideig úgyis apa fog bevásárolni, vagy ha én, akkor ő marad valamelyik gyerekkel itthon 8) . Én el sem tudok képzelni egy nagybevásárlást két kicsivel :oops: . De még egy kisbevásárlást se nagyon :lol: .
Postát, gyógyszertárt, miegymást felváltva intézünk, ahogy esik, de többnyire gyerek nélkül.

Mi játszótérre nem igazán járunk, kertelünk :wink: . Ha mégis, akkor kocsival kell menni, tehát az is "könnyen" megoldható. Viszont vmi kendőt/hordozót én is mindenképp használni fogok most! Mert így simán el tudom képzelni a szitut, hogy a naggyal játszom, amíg a kicsi étkezik :lol: . Én Botondot nagyon hosszú ideig szoptattam, mármint hosszú volt egy-egy étkezés, amit most már eleve nem így fogok csinálni, de azért így is sok idő lesz... De amúgy ha bent vagyunk itt lesz a járóka, vagy ha alszik, a kiságy, kint meg beteszem a babakocsiba (Botond is egész nap kint volt benne :oops: :lol: . Szóval én annyira nem vagyok becarva, mert az ügyesbajos dolgokban van segítségem :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

Boo!
én tényleg szívesen segítek neked amiben csak tudok...mire nálad két
babó lesz addigra én már remélem belejövök és tudok segíteni...
telek ügyben még nem beszéltem nagyimmal bocsi,de örültem hogy
luk van a fenekemen...
de holnap felhívom és utána téged is hogy mit mondott...

nálunk az új babakocsi még mindig a dobozában van...

tike!
remélem babó van a pocidban...ne aggódj sztem,hisz mondtam nekem
is 1hét múlva lett pozitív csak a teszt...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

F.Nikici! Dorka nagyon aranyos kislány!! Sajnálom,ami veletek történt,kitartást neked :wink:

Dodi! Kutyust nagyon sajnálom :cry: Én simán el tudom képzelni,hogy Artur után ment,mert úgy érezte,hogy ő a másik fele,nélküle nincs élet :cry:

Lois! Viedók :D Nekem a két perces megőrülős tetszik legjobban. Ilyenek Lilire is rájönnek néha :D
Csúszda tényleg nagyon klassz.

Boo! Jobbulást!!

Ronmay! Miért kicsi a 2500 g? Én is annyival születtem,aztán tessék :lol: Amúgy Roló sem született valami hú de nagy súllyal,nem?

Hát a múltkori hányós sztori nálunk folytatódik,csak most fosásban,úgyhogy ugyanazt kapta el Lili,mint Petra múltkor. Milyen a sors,hogy pont a két legvékonyabb gyerek kapja be ezt a kórságot,így is elég soványak,de ezek után... Bármit eszik,kijön belőle egy puki formájában :lol: Szegénynek már nagyon csípheti,mert amikor bekakil,elkezd sírdogálni. Ma 6-szor ment a hasa. Szerintem mire a végére érünk,Lili visszafogy kb. 8 kilóra :oops: Apa ugyanúgy elkapta,de rajta(belőle) egyszerre jött ki minden,így ő 2 nap alatt túl volt rajta :D Remélem nem én leszek a következő :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi!
szegény Lili!!!remélem hamar átmegy már végre rajta...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Sajnos teljesen tisztában voltam vele, hogy megy ez nálatok, meg úgy általában a kisgyerekes családoknál :? . Éppen ezért egyetlen panaszos szavam sincs ezzel kapcsolatban, mert tudom, hogy hejdejó nekünk :roll: :lol: . Mondjuk neked most eleve nagyon sok intéznivalód volt, és ez azért már nem lesz, mire megszületik a kicsi. Én konkrétan az elmúlt két évben 3* voltam bankban, 1* szolgáltatónál, 1* földhivatalban. Slussz. Tehát azért ezek nem mindennapos dolgok, csak neked most sajnos ezek is a nyakadba szakadtak :( .
Én tényleg mindig azzal nyugtatom magam, ha elgondolkodom, mi hogy lesz, hogy nálam sokkal alkalmatlanabb, vagy nehezebb sorsú anyák milliói küzdöttek már meg ezzel a feladattal, nanehogymá nekem ne menjen :lol: .
Talpraesett csajszi vagy, minden rendben lesz :wink: .

Nálunk inkább Ricsi az, aki be van/volt tojva :roll: :lol: . Mikor megtudtuk, hogy jön a baba az első örömujjongások után többször mondta, hogy fél egy kicsit, hogy mi lesz... Hogy olyan jól megvagyunk így hárman, és hogy ez meg fog bomlani... Ráadásul nekünk igenis bele kellett rázódnunk ebbe a dologba, az első pár hét/hónap nem volt könnyű. És nem a baba miatt, vele nem volt gond, hanem miattunk. Fel kellett fognunk, hogy mostantól semmi sem lesz ugyanolyan... És most már (jóideje) imádjuk, hogy így van, és tudjuk, hogy az újabb változás is szuper lesz, de azt is biztos szokni kell majd :wink: . Viszont sztem a második gyereknél már kisebb a változás, nem? :roll: Mármint az életmódban, megszokásokban...

(Amúgy közben eszembe jutott, hogy amíg Botond kicsi volt, rátettem hordozóstól a kosárra bevásárláskor. Ha kettőjükkel megyek a kicsit most is oda tudom tenni, Botond meg ül a helyén. Max. nem rakom púposra a kosarat. Még gazdaságos is :lol: .)

Nyuszi!

Olvastam Facebookon is teapa helyzetjelentését :( :evil: . Sajnálom őket nagyon, remélem Liliis hamar túllesz rajta! Jobbulást kívánok :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csak gyorsan, mert elalszom...

Betegek gyógyuljanak! Szegény Lililány... Liliapu állapotát én is FBon követtem.

Dodi,
én ezeket szedtem: lándzsás útifű, C vitamin, Sinupret, strepsils extra, tantum verde cukor és spray, 1x panadolt is bevettem, hársfatea mézzel és citrommal... Így két és fél hét volt, mára már alig köhögök, de reggel még fura cuccokat fújok a zsepibe...

Kutyust sajnálom. Tuti a bánat... Nekem anno a cicám ugyanígy majdnem feladta (nem evett, depizett) mikor a tesója elpusztult, de szerencsére az akkori pasim "boszi" volt és megvuduzta, így még 14 évig velem volt a cicc.

Boo,
Espirot nem néztem még, mert mindíg volt vmi más: szombat de vendégek, aztán Nimród fél5ig aludt, vasárnap meg sétáltunk egy nagyot a napsütésben a Margitszigeten. Nimród 1 órát motorozott, hullafáradt volt a végén.

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: