[quote="kfmares"]N írta:kfmaresyári tali: ha 7végén van, akkor mindegy , hogy hol... nagyrész itthon leszünk nyáron. Esős idő: mondták nekem is hogy ilyen lesz a nyár... de BArbcsi majd elhesegeti a felhőket!!!!

De el ám, ezen ne múljon!!!

(csak nem úgy, mint az esküvőnkről...

)
Szerintem, ha apukák is jönnek, akkor a hétvége jöhet szóba, nem? (remélem addigra Tominak is lesz állása, s akkor tuti a hétvége jó nekünk, mivel vezetni én sajnos nem tudok

)Június még esős szokott lenni, augusztusban gondolom a többség inkább az 1. szülinapra készül

, én júliusra szavaznék, akkor általában az idő is jó. Be is írom a táblába.
Apukák meg felügyelik majd a gyerkőcöket, mi meg dumcsizunk!
Klári! Szerintem is babafüggő. Bence például jól bírja az utazást, ha akkor indulunk, amikor már álmosodik, akkor végigalussza. Előbb esélytelen, mert nem szereti, ha hosszútávon nem mocoroghat. Mi karácsonykor voltunk Győrben anyuéknál 1 hétre, és nem viselte meg, ott is, és utána itthon is tudott aludni. De ez a babád vérmérsékletétől függ, ő hogyan reagál.

Szerintem is, ha Ti mennétek repülővel, Apa meg autóval?

2000 km azért sok...
Tündi! Kis felfedező lett Zoé!

Én is ettől tartok, mi lesz, ha Bence is elkezd mászni! Már most nincs félelemérzete...

És már csak egy hajszál választja el, hogy rájöjjön, hogyan kell mászni!
Tina! Nekem 2 hónap volt, mire úgy rendesen összeszoktunk Bencével, és el mertem menni bárhová is. Az elején rengeteget aludtam vele, mikor ő is, így nem is voltam fáradt. Ébren 100%-ig igényelt engem, kipihentnek kellett lennem. De az első nagy utunkat csak karácsonykor tettük meg, biztos ami biztos alapon.

DE: Bence hasfájós volt, és nagyon nagyon anyás, én meg nagyon nagyon fáradt (míg nem volt kendőm

).

És addigra szerette meg a hordozót is.
És amit írt Tündi, tényleg az elején rengeteget kell menni védőnőhöz, doktornőhöz, ezért is vártuk meg mi az utolsó oltást (4hósan) is. És teljesen függ a babától, hogy el tud-e aludni bárhol napközben is, nálunk mondjuk ez nem volt gond!