A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ja, és nem tudom, ki adta a beutalót, de azt mondták lenn a bejelenetkezésnél, hogy ha szakorvos adta, akkor mehetünk föl rögtön, ha "csak" a gyerekorvos, akkor még a fül-orr-gégészeten is ki kell várnunk a sorunkat. Nekünk szakorvos adta, de ha Nektek gyerekorvos, akkor azért érdemes rákérdezni.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Dettyk boldog névnapot :lol: :lol:

Mesi Zsozsi most hogy aludt?

Vindo hát igen, így én is jártam már :)
a szülés előtt kellett szemészeti vizsgálat, hogy szülhetek-e természetes módon. Erre adtak szülés után kb 1 hónapra időpontot. Mikor odamentem akkor meg én voltam az egyetlen :)
Lusták dolgozni néha :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jajj Móni most olvastam mekkorát estél :( remélem már jobban vagy.
Grétit meg én is vinném. Milyen orvos az ilyen. Ha aggódik a szülő mit veszíthettek vele, ha megnézik :? Remélem nem lesz semmi gond.

Mesi
Ez hihetetlen :( el hiszem, hogy kivagytok. Remélem a műtét is eljön egyszer és utána már semmi gond nem lesz.

Vera
Remélem jobban vagy már.

Szeli meg nagyon édes hófehérke volt :D

KépKép
KépKép
fleur

Panndi a gyerekorvos adta, köszi, hogy írtad
akkor úgy jelentkezem :)
Fel vagyok rá készülve, hoyg majd várni kell.
Z vesz majd ki szabit id aznapra :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Én is takarítok nagy a kosz és holnap jön anyós névnapozni. Somlóit is csinálok :D (de csak egyszerűt)
Dani meg tiszta nyűg, nem tudom, hogy fogok haladni :? Azt hiszem a foga, de pocakja is fájhat pluszban. Eszik valamit és rögtön hasmenés. Éljen az antibigyó, pedig kap probiotikumot. Majd kap még jó sok banánt meg répát.

KépKép
KépKép
fleur

Jaj, bunkóPanndi :oops:

Detty, boldog születésnapot utólag, és boldog névnapot :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panndi 2011.02.18 09:49-kor.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok,

a tegnapi farsang jól sikerült, csak kicsit hosszú volt a tombola húzás :roll: sőt én egyáltalán nem is tomboláztam volna, a gyerekek nem is értették, nem akartak leülni, stb. szóval a vége már kicsit erőltetett volt , de a többi nagyon szuper. Kacsatáncoltak, jaj annyira édesen riszálták magukat:-)

Jaj ez a sok betegség, bizok benne, hogy ahogyan megérkezik a tavasz, hess minden betegség elszáll!!!!!

Mesi még olvasni is szörnyű.

Móni én is vinném, azért hallás nem vicc.

Mi is korán keltünk, de tegnap korán is feküdtünk, annyira kifáradtunk,, + még beteg is vagyok, valószinű arcüreggyulladás, mert fáj az arc csontom, gőzölöm és melegitem ezerrel, remélem hamar elmúlik.

MA nem is akartam vinni Péterkét oviba, de szerintem jobb igy mind a kettőnknek.

JA, akartam még irni, hogy kaptam levelet a múzeumból, hogy költségvetési problémák miatt az álláshirdetés visszavonva
:shock: na még ilyet sem hallottam :roll:

Heni
KépKép
heni81

Újrahívtam őket, azt mondták, hogy ha a gyerekorvos adta a beutalót akkor a fül-orr-gégészetre menjünk először. Oda meg nem kell időpont. Jövőhét valamelyik nap megyünk. Sok-sok türelemmel felvértezve :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni jobbulást+++
sajnos egyre többet lesz ilyen, hogy pénzhiány miatt visszavonnak álláshirdetéseket.

Fleur jobbulást Daninak.
Takarítani nekem se ártana, a héten csak feküdtem.

A 3 nap bordasérülésnél tényleg igaz. Ma jobban vagyok, már a köhögés se fáj annyira és végre nem 5 perc ülésből felállni hanem csak 2 :)
Szép lassan gyógyulgatok :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, örülök, hogy jobban vagy :)

Én anno Zsófit lekenyereztem egy nyalókával vittünk egy könyvet, és egy hangja nem volt, én viseltem csak rosszul a várakozást :)

Heni, örülök, hogy jó volt a farsang :)

Az oviban csütörtökön lesz, a baba-mama klubban volt már nálunk, Fruzsi persze nem öltözött be, de a többiek jelmeze tetszett neki, de ő félt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Én is hasonlóval készülök szerintem :D
Nálunk a lekenyerezés gumicukor lesz 8) imádja és ritkán kap csak.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Elvoltunk vissza orvosnál Beni mehet hétfőn. Annyian voltak :shock:
Vittem Domi pisit is,képzeljétek megint rámhozta a frászt a semmivel.Elkezdte mondani,tegnap előtt este apjának,hogy fájt a pisi.Reggel mondta nekem,áhh mondom csak kitaláltad,egész du. tegnap tényleg fáj?? hol igen hol nem hol nem is tudom,de semmi más nem volt,na most akkor mi van??Ma vittem pisit biztos ami biztos nincs benne semmi. Hát csak mondogatta,miért is?? Hát mert ő is doktorbácsihoz akar menni itt sírt miért nem viszem őt is,hisz beteg,ma már mivel is hát ezzel azzal,épp amit a szüleimtől hallott felsorolta csak hogy vigyem,miért??is hát mert olyan jó ott autókkal játszani!!!!! Mondta ma... Hát csajok tud kamuzni és elég jól csinálja :? mi lesz még később??? :?

Jaj arcüreg Heni Vera.. :( Nekem a száraz meleg volt jó.. Mikor nem volt infra akkor hajszárítóval melegítettem :D Mielőbbi gyógyulást!!!!

D vitamin meg is nézem!

Tök jó Móni,hogy ma már jobban vagy! :)

Köszi lányok,hogy leírtátok mit esztek felírom és meg lesz a menü jó pár napra.. úgy utálom kitalálni mit főzzek,így sokkal egyszerűbb ha megmondják.. :)

Ma amit kitaláltunk a dokinál Bencével: sült csirkecomb hagymával és tejszínnel leöntve,sült krumpli ezek egyszerre sűlnek a sütőben.. :) és gyümölcs leves.. ja estére meg kitalálta,hogy csináljak neki franciasalátát.. :)
varga tünde

Sziszatok!

Beni, Dettyk boldog születésnapot! Lilla, boldog névnapot! Isten éltessen minden ünneplőt!

Bocs, hogy folyton eltűnök, csak igyekszem vhogy elkészülni a következő hétre, meghát a gyerekek is betegek (voltak, de azért még picit igen, és a bárányimlőt meg boldogan várjuk...).

Jelentkezés befejezése: jelentkeztem szülésznőképzőre is, jövőre, ha össze tudom hozni, 2 szakot végeznék...

Sok puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jajj, minden kisebb és nagyobb betegnek gyors jobbulást!

Kép
Kép
Kép
zdori

Dettyknek sok boldogságot kívánunk!!

Rugó-szösszenet. R. egy ideje maga szereti kezelni a mikrót, de soha nem bírja kivárni a megfelelő időt. Beteszi a pizzát, egy mp múlva kiveszi. Hideg. Mondtam neki, hogy Rugó, számolj el húszig, és aztán vedd ki. Erre Rugó: Egy, két, húsz :idea: :lol:

A kis rafkós.

Dóri, egy kalappal a tervekhez :!:

Móni, szegény Te.

Most ennyi, épp ebédelünk.

Kép
vindolanda

Heni, múzeum :?

Hol vagytok, lányok?

Kép
vindolanda

Én vagyok, csak közben Gergőci leköt
Örül, hogy ma jobban vagyok és rángat mindenfelé :)
És ma hosszú napok után újra 140 főzit evett és kevesebbet szopizott ebédre :) de azért kiharcolta ami neki jár :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tündi nálunk is a napokban volt tejszines csirke. Mellé meg karfiolkrém leves.
Franciasaláta, nyami :)

Vindo egy, két, húsz :lol: :lol:
csúcs a kisfiad :lol:

Dóri túl sokat vállalsz magadra
lassítani kéne lehet :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! De aranyos vagy! :) Ne aggódj értem, most csak beadtam a papírokat, aztán meglátjuk majd, mi lesz. Sztem csak a vizsgaidőszakban lesz több feladatom, mert majd intézem ügyesen az óráima. :) Ok, itthon lesz még egy gyerek, ha nem fog működni, amit elképzeltem, akkor majd nem csinálom. :) De ahhoz, amit kitaláltam, hogy jó lenne csinálni, az kéne, hogy ez a 2 végzettség meglenne, míg még a gyerekekkel itthon vagyok. Szóval meglehetősen szorít az idő... :)
Azt hiszem, már leírtam, mit szeretnék ezekkel kezdeni, ha nem, akkor majd írok odaát vmikor. Nem a szakmámat szeretném elhagyni, csak korábban szeretném kezdeni a zenei nevelést, mint a zeneiskola teszi, és mindezt, ha lehetséges, és a főnökömnek tetszik, akkor szívesen vmilyen formában a zeneiskola szárnyai alatt. De majd ezt is kitörlöm innen, csak nem tudok már odamenni, mert megjött Samu. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Itt vagyok én, csak ez a pasi nem alszik, meg ma ment el anyukám is. Most is azt kéri, hogy menjek mellé. Alig él, de csakazértsemalszik. :roll: Két óra múlva viszem aludni. :lol: Bercó egyébként rendben, nincs semmi baja, hétfőn akár már mehet is.
Nem hagy...
dmaggie

Rugó sem alszik, fél hét óta húzza :?
Szerencsére G. hazajött délután (nem szokott), és elmentek sétálni kinn egy órára, addig szusszantam. De olyan bamba vagyok, hogy csak netezgettem meg rágcsát ettem.

Sütök éppen krumplit meg halat :arrow:

Kép
vindolanda

Móni! Ezer puszi, amiért ma felhívtál! Én meg meg sem kérdeztem hogy van a bordád. :oops:
Zsozsi menne már hozzátok, de ugye még nem lehet.... :?

Dóri! Nem semmi, mit vállalsz fel. De te tudod, hogyan bírod. :) Úgyhogy hajrá!!! +++

Tünde! A gyerekek rém rafkósak, Zsozsi általában "hányni szokott", ha valamit nem kap meg hiszti közben. Persze sosem hány. :lol:
Viszont ha a fülét fájlalja, azt el kell hinni! Az az egy tuti!

Maggie! ÁÁááá, Zsozsi sem aludt ma. Itthon nem alszik mindig.

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote="gremese"] írta:gremeseA gyerekek rém rafkósak, Zsozsi általában "hányni szokott", ha valamit nem kap meg hiszti közben. Persze sosem hány. :lol:

Bálint múltkor: "Anya eszembe jutott:hánynom kell" :lol: :lol:

amúgy dg. jó volt :? infráznom kell,calciumot innom,orrspray+sinopret drazsé.Ha nem javul hétfőig akkor gégészet :( ja és sokat inni :) na ez utóbbi mostanában minimálra redukálodott :?

:arrow: menjünk mááááááár aludni :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

En elegge magam alatt, raadasul vizsgam is volt ma... nem is kell mondanom, hogy sikerult...

Nagyon nehez, felfoghatatlan, ugy erzem, semminek nincs mar ertelme, amiben hittem...

Puszi nektek
Vendég

Halihó!

DETTYK, itt is boldog szülinapot Neked és boldog névnapot is! Remélem, sokszorosan megünnepelt Téged mindenki! :-)

NIKI, nagyon szomorúak a soraid, MI TÖRTÉNT NÁLATOK???

TÜNDI, Örülök, h Beni meggyógyult! Domi nem semmi... én is mindig ettől tartok, a sok rafkóságtól :-D
Neked az arcüreggyulladásod teljesen rendbejött?
köszi, h kérdezed, ma délelőtt tudtam meg a dokitól, h Ádinak 2-szorra ugyanaz volt a baja, uaz a baktérium szaporodott el benne, ami előszörre is. De azt mondta az orvos, hogy ne ijedjünk meg, ez a visszaesés nem ritka, valszeg a mostani ab jobban is hatott rá. Kontrollvizeletet kell vinnem az ántsz-be hétfőn, remélem, nem találnak már benne semmit. Az az érdekes, hogy a 2. alkalommal a tünetek jóval enyhébbek voltak, se alhasi fájdalom nem volt, a csípős érzést is csak 1-2-szer mondta...
Depi: :-(((, de szerintem is ügyes vagy, hogy rendrakással orvosolod. én ugyan utálok takarítani, de lelki bajra néha tényleg jólesik felnyalni a lakást.
És ne felejts el mindig valami jó filmet megnézni! :-)

HENI, Áron irtó édes kis zsiráf! :-)
sajnálom, h a múzeumi munkát visszavonták. de hátha jön még ilyen!
Arcüreggyulladás: remélem, nem az, gyógyulj meg mielőbb!!!

ZDORI, innen is nagy drukk Neked a terveidhez!!!

VINDO, ajtócsere megvolt?
Jó sokat dolgoztatok... Milyen volt a zombis film?
Rugó számolása :-D

REGI, Szeli csodás kislány, a gyönyörű hajával és arcával meg született Hófehérke.
Szuper olvasni, h így szereted a munkádat.

VIRANKA, pisztácia + kv = szuper kombináció ;-)
Homlokü. gyulladás: adja ég, hgoy ne legyen.

KAQK, szegénykéim, kruppos roham :-( de örülök, h hamar rendbejött Emma. Munkaügyben próbálj megnyugodni, kismama!!!

FLEUR, drukkolok a jövő heti csanához, Danika most már biztos ok. lesz. Munka :-(

MESI, sajnálom, drágák... Ez a krupp + fül... Biztos minden jobb lesz a műtét után. Nagyon sok ismerősöm meséli mostanában, h jönnek-mennek a kruppos rohamok...

MÓNI, remélem, a hallásvizsgálat nem talál majd semmi gondot. Vhol olvastam, hogy a fülgyull. után még egy darabig a hallás tompább, lassan áll vissza. Ádival ezt is tapasztaltam, egy időben mindig visszakérdezett, most a halk dolgokat is hallja. De jobb félni, mint megijedni, igazad van, h utánamész.
Örülök, h jobban vagy. :-)
Ádi mindig üdvözli Grétust, amikor mellettem áll, ha babanetezek ;-)

MAGGIE, éljen a meggyógyult Bercó! :-)

Hihetetlen, jártunk 3 napot az oviba! :-D
Nekünk hasi uh-ra kell időpontot kérnünk, doki csekkolni akarja, nincs-e fejlődési rendellenesség, és azért van ismétlődő húgyúti gond. Mondjuk Ádinak volt már vagy 10 hasi uh-ja, amióta megszületett, a régi dokink a máját érezte sokszor nagynak, meg a lenyelt villadarab gyanúja c. sztori (talán emlékeztek), meg a fosós-hányos izé, amivel kórházba mentünk, és persze az invaginatio.
irina

Irina! :arrow:
Vendég

Niki, most olvastam, nagyon sajnálom. Írtam Neked.
irina

Sziasztok!

Csak beköszönök: ma voltunk 4D-n, Gábor 421 grammos gyönyörű kisfiú :lol:

Megyek odaátra olvasni.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, örülök, hogy minden rendben a babával!!! :D
irina

Jó reggelt!

Rugó megint hét előtt kelt fel :? :? :?

Panndi, ez igen 8)

Irina, 10 hasi uh... Engem eddig szerintem egyszer ultrahangoztak egész életemben a terhességen kívül. Szegény Ádi.
A villadarabra emlékszem, de nem tudom, akkor itt voltam-e már ténylegesen.

Hát, nem volt egy nagy eresztés a zombis film. Tegnap még megnéztük egy kis munka után a Párizsból szeretettel-t (részemről JRMeyers miatt is). Ma már el kell kezdeni dolgozni, betemetnek a tennivalók.

Ajtócsere végül is hétfőn kezdődik. Jöttek a munkások, mindent lemértek (nem szabvány ajtók, nem szabvány falak), az üveges ajtókat elvitték üvegezni, és majd hétfőn kezdenek.

Mi anyáékat várjuk mára. Rugó nagyon izgatott, szerintem azért kelt fel reggel, rögtön kérdezte, hogy apapa? Ez nála a nagypapa.
Összerakott egy három szavas mondatot is:
Kicsi talpi elment (a pucér lábát betette a takaró alá).

G. délelőtt az egyetemre megy dolgozni, mi pakoljuk a régi részt Rugóval, ahol aludni fognak anyáék.

Móni, Tünde, hogy vagytok???

Most ennyi.

Kép
vindolanda

Bocsi Vindo de a sufnit ( hátsó mindent elnyelő rész,ahol ritkán van kedvem pakolni) gondolhatod,mennyit rámoltam.. Annyi gyerek holmim,plüssök ruhák van ami nem kell..

Csajok találtam egy papír bilit,nem használt csak a csomagolásából van kibontva,nem kell valakinek???
varga tünde

Tünde, ez a Bocsi Vindo jó :lol:
Mintha hajazna valamennyire az igazi nevemre :lol:

Hülye pakolás...

MI most zsákokban a padra tesszük a dolgokat, de szerintem az is betelik hamarosan.

Na, rámolunk tovább Rugóval, közben jött a szippantós is.

Kép
vindolanda

Vindo, nagyon édes Rugó ;-)

Látom, rengeteg dolgod van.
Nekem végig kell(ene) dolgoznom a hétvégét, kiderült, h mégis kaptam új tárgyat, hétfőn indul, szerdán doktori órát tartok, készülni kell, plusz doktori bírálatot írni. És még van egy nagyobb munka, fogalmam sincs, hogy csinálom meg és mikor. Ádi most anyuéknál lesz 1 napot, most pont össze tudtuk hozni, anyu hétfőn szabin van.
De azért be-benézek ide.
irina

Ja, összegyűlt :roll:
De ha tudnék aludni egy jót, akkor menne is esténként. De ez a zizzent gyerek minden nap felkel hét előtt, én meg tiszta kóma vagyok, napközben meg nem alszik :?

Jó munkát.
De jó, hogy Ádi lepasszolható, meg van is hová
:wink:

Ágyáthúzás :arrow:

Kép
vindolanda

Megjöttem.. Pihentem én is Beni is 3,5órát aludt :shock: nagyon folyik az orra trüsszög,és olyan fáradt volt ébredéskor kb. 30perc alatt szedte össze magát,pedig ő egyből fitti szokott lenni.. Még fáradékony,remélem összekapjuk magunkat már.... és nem valami más...

Most meg ugrabugrálnak meg A-HA-t hallgatnak.. Közben összerámoltam a szobájukat is... Lehetne jó idő mert az ablakok már szutykosak,most tűnt fel :?
Amúgy meg ahol a kazánunk van gázszagot érzek,szerelőnket meg nem érjük el :( Szellőztetünk...

Irina köszi nem válaszoltam megvan arcom,még mindig olyan nagy mint volt :lol: :lol: de már nagyon jó,érzem a különbséget még talán a fülemen is lehetett,mert az is mintha sokkal-de sokkal tisztább lenne :roll:
Ádinak most ugyan az a baci volt.. Szegény ennyi uh.. De ha már ennyiszer nézték nem vették észre most sem lesz semmi eltérés.!Huu te is jó sokat dolgozol!

Vindo :lol: Ágyhúzás is megvolt??? Képzeld a halfürdetés bevált tökre rendben vannak már a cápalik.. Ti vesztek?? Azt mondták kettőt kell,hogy ne unatkozzanak,hát el is vannak bőszen kergetik fel alá egymást :D Na ma már biztos jót fogtok aludni!! Előbb utóbb kifogy ám Rugó eleme is.. :)

Móni?? Miújs???

Jaj Niki annyira sajnálom... :( :(

Apára is ráragadt a rendrakás,összepakolta kint a szerelő garázst.. :)

Tegnap úgy pórul jártam.. A gyomrom nem bírja a coca termékeket ezeknél ha iszok egy pohárral kb. 1,5óra múlva többszörösen rohannom kell a wcre.. Na Benivel tegnap vettem Lipton zöldteát,tökre szeretem,erre nem tudtam mitől görcsöl a hasam nagyon szarul voltam míg ki nem tisztul,ugyan úgy mint a colától.. Szidtam magam rendesen..Nem tudom mi lehet benne amitől kikészül.. De úgy szerettem a colát is meg ezt is... :(

Na eldugultam.. :)

Nézzétek ám az esti kiválasztás.. :D :D
varga tünde

nincs senki.. :(

Emese hogy van Zsozsi??? És te? lelkiekben?
varga tünde

Itt vagyok 8)

Kép
vindolanda

Hát, csak eljátszottunk a gondolattal :roll:
Ahogy a neten néztem, ezek a fajta cápák max. nyolc centire nőnek meg. Nekünk meg csak 50 literes akváriumunk van, és ott van benne már a böhöm alganyaló is (20 cm)...
De ha lesz másik akváriumunk 8) MIndig tervezzük.

Ja, áthúztam anyáéknak az ágyat.

Rugó elég beszédes kedvében volt, szerintem megnyugodott anya is.

Itt is iszonyatosak az ablakok. De csak akkor tudom megpucolni, ha Rugó nincs itt, olyan meg nem nagyon van. Komoly dilemma :idea:

R. meg anya férje egy notebook-kal ügyködnek, Rugó már bevackolt az ölükbe, és csak pislog. Kivan totál.

Az előbb megevett három jégkrémet. Igaz, olyan kicsiket, de akkor is.

Gázszag :evil:
Az nem jó. Nekünk a bojlernél van egy jelző, G. ezeket nagyon komolyan veszi.

Mennyit aludtál amúgy?

Kép
vindolanda

Én nem aludtam,járt az agyam,csak filmeztem meg pihentem.. 8)
varga tünde

Az is valami 8)

Kép
vindolanda

Rugó összeszedte magát, járkál a lakásban és bőszen túrja az orrát :shock:

Kép
vindolanda

Most megy bakelitlemezen A kék habos torta.. fiúk fekszenek,jaj nem tetszik ez nekem....

Tavaszt akarok!!!!!!!! és kész.......

Én sem mosok ablakot ha itthon vannak.. :)

Jégkrémet én már alapból nem merek nekik adni :oops: tartok,hogy attól is nehogy megfázzon... tele van a ....... a betegségekkel....
varga tünde

Lehet, lefárasztotta őket az A-HA. Az nem is lenne csoda :roll: :lol:
(bár egy, az ezredforduló körül kijött albumukat én is kedvelem)

Az is lehet, hogy bambulnak csak.

Kép
vindolanda

Ja, Rugó tuti, hogy ott egyensúlyozna a párkányon, amíg ablakot mosok, ahogy ismerem :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

mi ma kicsit takaritottunk, kicsit csinositgattunk, körbe festettük az ablak és a könyves polc körül a falat bordóra, egészen jobb kedvem lett, már nem is vagyok beteg:-)

GYerekekkel foglalkozok egész nap:-) főzni sem kellett, hozott Lali kinait 8)

sikerült sinálnom a gyerekekről 2 videót is ma:

http://www.youtube.com/watch?v=QTUYpv1bCzo

http://www.youtube.com/user/BertokHeni?feature=mhum#p/a/u/0/KLXSSK18KVU

Heni
KépKép
heni81

Én szoktam mellettük ablakot mosni :roll: leszedem a függönyöket , addig mig mosom azzal foglalkoznak :roll: egy- kettő megmosom, szerencsére nem nagy ablakok és ugye hőszigetelt üveg csak 2 oldala van:-) meg hát nem mindet szoktam egyszerre :wink:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Na, ma én rohangáltam wc-re... Király volt...

Mostmár talán jobb, legalábbis remélem...

Üdv nektek, további jó hétvégét!

Ádival, remélem, minden rendben lesz mostmár...

Tünde, nekem is elég volt a sok betegségből!!!!!!

Vindo, kisfiad aludjon. :!: :!:

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Rugó aludt nyolcig, én kilencig, éjjel jól haladtam a munkákkal 8)

Heni, Péterke nem semmi.
Képet a festésről :!:

Dóri, jobbulást!

Ablakmosás - Rugó sajnos mindenhová felmászik, a létrát momentán nem tudjuk mellette használni. Két mp alatt a tetején van, ott kalimpál :shock: Megszívtuk vele párszor, mikor építkeztünk.

Rugó tegnap este kilenc előtt dőlt ki, hogy hogy bírja, nem tudom. De még sírt is, hogy nem akart aludni.

MOst bezzeg bamba, kakaót iszik, mesét néz. estére, gondolom, felébred megint. MOndjuk, ezt tőlem örökölhette, én is esti emberke vagyok.

Felöltözünk, és megyünk majd a kisebbik bátyámékhoz, Rugó már nagyon izgatott.
Tegnap mondta: apapa kopog (nagypapa kopog).

Most ennyi.

Kép
vindolanda

Hahóóó...
Éppen most értünk haza. Csinálok kaját.
:arrow:

Nincs mit olvasni.

Kép
vindolanda

Vindo, én vagyok :-)
Nemrég értünk haza, elhoztuk Ádit. Hát most jó is volt, hogy kicsit tudtam dolgozni, mert már nagyon égett a ház.
Azért mesélj majd -- persze csak "publikus" híreket -- az új tanszékről.

Tündi, ja, a zöldtea az jó meghajtós. A szűztea kapszulából én egyszer mertem bevenni, de nem történt semmi. Nekem ugyan vasból van a gyomrom, de nem mertem többet bevenni.
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: