Halihó!
DETTYK, itt is boldog szülinapot Neked és boldog névnapot is! Remélem, sokszorosan megünnepelt Téged mindenki!
NIKI, nagyon szomorúak a soraid, MI TÖRTÉNT NÁLATOK???
TÜNDI, Örülök, h Beni meggyógyult! Domi nem semmi... én is mindig ettől tartok, a sok rafkóságtól
Neked az arcüreggyulladásod teljesen rendbejött?
köszi, h kérdezed, ma délelőtt tudtam meg a dokitól, h Ádinak 2-szorra ugyanaz volt a baja, uaz a baktérium szaporodott el benne, ami előszörre is. De azt mondta az orvos, hogy ne ijedjünk meg, ez a visszaesés nem ritka, valszeg a mostani ab jobban is hatott rá. Kontrollvizeletet kell vinnem az ántsz-be hétfőn, remélem, nem találnak már benne semmit. Az az érdekes, hogy a 2. alkalommal a tünetek jóval enyhébbek voltak, se alhasi fájdalom nem volt, a csípős érzést is csak 1-2-szer mondta...
Depi:

((, de szerintem is ügyes vagy, hogy rendrakással orvosolod. én ugyan utálok takarítani, de lelki bajra néha tényleg jólesik felnyalni a lakást.
És ne felejts el mindig valami jó filmet megnézni!
HENI, Áron irtó édes kis zsiráf!
sajnálom, h a múzeumi munkát visszavonták. de hátha jön még ilyen!
Arcüreggyulladás: remélem, nem az, gyógyulj meg mielőbb!!!
ZDORI, innen is nagy drukk Neked a terveidhez!!!
VINDO, ajtócsere megvolt?
Jó sokat dolgoztatok... Milyen volt a zombis film?
Rugó számolása
REGI, Szeli csodás kislány, a gyönyörű hajával és arcával meg született Hófehérke.
Szuper olvasni, h így szereted a munkádat.
VIRANKA, pisztácia + kv = szuper kombináció
Homlokü. gyulladás: adja ég, hgoy ne legyen.
KAQK, szegénykéim, kruppos roham

de örülök, h hamar rendbejött Emma. Munkaügyben próbálj megnyugodni, kismama!!!
FLEUR, drukkolok a jövő heti csanához, Danika most már biztos ok. lesz. Munka
MESI, sajnálom, drágák... Ez a krupp + fül... Biztos minden jobb lesz a műtét után. Nagyon sok ismerősöm meséli mostanában, h jönnek-mennek a kruppos rohamok...
MÓNI, remélem, a hallásvizsgálat nem talál majd semmi gondot. Vhol olvastam, hogy a fülgyull. után még egy darabig a hallás tompább, lassan áll vissza. Ádival ezt is tapasztaltam, egy időben mindig visszakérdezett, most a halk dolgokat is hallja. De jobb félni, mint megijedni, igazad van, h utánamész.
Örülök, h jobban vagy.
Ádi mindig üdvözli Grétust, amikor mellettem áll, ha babanetezek
MAGGIE, éljen a meggyógyult Bercó!
Hihetetlen, jártunk 3 napot az oviba!
Nekünk hasi uh-ra kell időpontot kérnünk, doki csekkolni akarja, nincs-e fejlődési rendellenesség, és azért van ismétlődő húgyúti gond. Mondjuk Ádinak volt már vagy 10 hasi uh-ja, amióta megszületett, a régi dokink a máját érezte sokszor nagynak, meg a lenyelt villadarab gyanúja c. sztori (talán emlékeztek), meg a fosós-hányos izé, amivel kórházba mentünk, és persze az invaginatio.