Parane,
mi nagyon ritkán mentünk hajnalban Apánkhoz, mert épp nem dolgoztunk, és ráértünk később menni. Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor fél 10 - 10 körül menj, és akkor 1 óra alatt végzel (persze, ha ráérsz). Mi már ezt tapasztaltuk.

Nekem is fájt a fejem 3 napig. Sugárban volt rókakoma

nagyon rosszul voltam, felhívtam D-t és a Panadolt mondta, hogy bevehetem. Bevettem, már jobban voltam, majd másnap hajnalban még egy felet muszáj voltam, mert még mindig fájt. Hát ez a szörnyű front akkor nem csak engem készít ki. Ha még fáj a pocid, akkor én is mint Bari a forró vízes palackra esküszöm. Attól nincs jobb görcsoldó!!!!!!!!
Zs76,
októberben nekem is látott Dévisz sárgatestet mindkét oldalon, és azt mondta, hogy valami elindult, csak... Fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kagyló,
drága, nem vagy egyedül...itt vagyunk mi neked

elhiszem, hogy régóta vagy itt, ha jól látom akkor 2004 óta? De előbb-utóbb mindenkinek sikerülni fog, sikerülnie kell, és ha olyan nagyon rossz is a híred, muszáj BÍZNI a csodában.
Igen, amúgy akkor voltam én is punkción, transzferen, amikor Bari. Én is 3 babókát kaptam vissza, 2db. 4 sejtest, és 1 db. 7 sejtest.

Azt mondta a mi Kálmánunk, hogy ez jó! És D. megkérdezte hogy: ahány puszi, annyi gyerek! Én kettőt kértem
Katapetra, Kriszto,
farkaspóz? De meddig? Mi már több, mint 20 napja csak álmodunk a hancurról, a férjem minden 3. nap megkérdezi, hogy meddig kell még várni?

Amúgy megy a húsevés mindkettőtöknek?
Mné,
hétfőn 21-e. Akkor kell tesztelned úgye? Nem mondod, hogy még nem vagy rajta túl.......... nagyon titokzatos vagy ám!!!
Emerenc,
ez nagyszerű hír. Akkor te is kezdessz? JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!
Kretty,
beteg voltam, nem ment le a vérnyomásom, előjött a migrénem, hánytam, rosszul voltam. Hívtam D-t, elmondta, hogy vegyek be Panadolt, és menjek kórházba, ha nem javulok. De szerencsére jobban vagyok. Neked jól telnek a napjaid?
Avarka,
neked is most volt valamikor a beültetés? Vagy rosszul tudom?
Nene,
nagyon vigyázz magatokra, és pihenj sokat, de biztosan nem lesz semmi baj. Csak a mi kis D. dokink nagyon félti a "gyerekeit"
ÉS!!!
Drága Barikám!!!!!!!!!!!!
Még nem jelent semmit az a negatív teszt a 14. napon. Tudod bízni kell, és minden jól alakul. Még az is lehet, hogy D. azt mondja, hogy lát ott egy nagyon picurka kis dolgot, csak még nagyon picike, és ezért nem mutatja ki a teszt.
Ne add fel!!!!!!!!!!!!!! Puszilunk, és szeretünk!!!!!!!!!