Zsuzsó
3 hónapon belül 3 autócsináltatás??? Ez durva lehetett!
Még nem tudom, mikor adjuk le a kocsit, szerencsére teljesen használható. Egy hónapunk van, hogy bejelentsük a biztosítónak, az már március közepe, talán addigra jobb idő lesz és levonul az influenza.
De ha nagyon fárasztó, kiiratom magam és pihenem pár napot.
Bőrgyógyász nem mondott semmit, mitől vannak a sebek, elhiszem, hogy fáradt volt már este fél7-kor, de én is, mivel 6 előtt keltem és dolgoztam egész nap…
De úgy tűnik, használ a krém.
Kisagáma elkezdett enni, bizakodó vagyok…
Sajnálom, hogy nem úszod meg az inzulint, a francba!!!
Jó lehetett Albertet élőben látni
Pannik
Hát igen, vigyáznak rám fentről, hogy megint nem ültem a kocsiban a balesetnél...
Te melyik részről jársz be? Nálunk ugyanez van, villamosig elhoz férjem, mostanában elég sokáig, a Moszkváig, onnan már csak kb negyed óra villamossal átszállás nélkül.
Én azt olvastam a lándzsás útifűről, hogy várandósan nem szabad használni, a szirup nekem amúgy is kiesik az IR miatt.
Andi
Megfázásod javul? Kaptál vitaminokat meg homeós bogyót? Lázad nincs, ugye?
Ó, basszus, sajnálom a cukor mizériát!!!
Beszélj először Sz.-szel meg a háziorvossal, ha nekik is tetszik az ötlet, ismételjétek meg a terhelésest met-tel.
Én is azért nem értem ezt a vizsgálatot, mert nem túl valószínű, hogy megigyak egy pohár cukrot, főleg, ha diétázom…
Ennél jobban nem tudsz magadra vigyázni…
Rajó nagyon jó fej, hogy felkel miattad korábban.
Kaptál rögtön valami mérőkét, vagy ilyenkor meg kell venni?
Zsuzska
Értettem, akkor se hüllős, se babakocsis képeket nem hozok, mert ki leszek utálva
Gigi
Ki írta ezt le az ismerősödnek???
Jobb lenne, ha felkészülne a valós árakra, elég szar lesz a gyógyszertárban sokkot kapni!
Én picit jobban vagyok, tegnap bementem a gyógyszertárba, hogy adjanak valamit köhögésre, mert egész éjjel nem aludtam a köhögőrohamok miatt.
Persze semmit nem lehet, amit talált volna esetleg, az szirup volt, nem mehet a diéta miatt.
Úgyhogy vettem hársfateát meg mangalicazsírt és éjjelre megcsinálta férj nekem az Eszter féle pakolást. Lányok, végigaludtam az éjszakát, úgyhogy ezer hála érte!!!
A tamtum Verdét nem ehetném a gyógyszerész szerint, szerintem meg igen, úgyhogy bevetettem azt is.
Ma megyünk először kismamatornára a barátnőmmel. Eddig csak otthon nyomtam, kíváncsi leszek!