A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Autómosót nálunk szeretik :lol:

Délután nem tudok enni, de reggel meg délben eszem annyit ,hogy reggelig kihúzzam :) Szóval azért nem éhezik a baba.

Ma reggel megmértem magam, az induló súlyomhoz képest egy kiló pluszban vagyok :lol: A lefogyott súlyomhoz képest meg 3 pluszban :lol: (Nehéz kiszámolni, két kilót fogytam az elején :) ) Szóval alakulunk :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Móni, én is dörgedelemmel jöttem (Te szegény drága, mintha nem lenne elég bajod...): egy röntgent muszáj lenne csináltatni!!! Te vagy a fontos, hogy Te jól legyél, és akkor a családodban is minden műxik!

Panndi, akkor megnyugodunk, hogy eszel azért ;-) Olyan ritka, hogy vki ilyen mosolygósan viseli ezeket a "hánykolódós" dolgokat.

Maggie, Bercó???

Kaqk, jobbulást Emmának a nátha miatt és jobb éjszakákat!

Heni, Mesi, na jó, de Ti nagy házat visztek, ott el is hiszem, hogy a fűtés sokban van.
Nálunk ez az egy, amire nem panaszkodom (leghidegebb hónapban 30 ezer a gázszámla, de ebben a melegvíz felfűtése is benne van), mert amúgy a rezsit soknak tartom. De tény, hogy nagy a szerencsénk a lakással, alatt van a kazántér, alulról fűt, tele van csövekkel, amik hozzák a meleget, így lényegében a két szobában van nyitva a radiátor és ötletszerűen a konyhában. De nem a szomszédok fűtenek minket, mert közös falunk csak a szomszéd ház egyik lakásával van (és persze a plafon révén a fölöttünk lakóval), de a többi oldalról senkivel.

Dolgozom, Ádi ma már ment oviba. Ideje is volt, tegnap annyit rosszalkodott, hogy nem hittem a szememnek. :lol:
irina

Ui: 24 fokban vagyunk, sajnos ennél hidegebben fázom, főleg ha ülve dolgozom egész nap itthon. Ha mozgok, lehet hidegebb is.
irina

24 fok???? huh az jó meleg, mi azt nem bírjuk! :-)

Mesi: de jó hogy jól vagytok! vigyázz Zsozsira! szegény az újabb vérvétellel.... :(

Panndi: na ez jó hír! mármint hogy híztál, eszel. és olyan jó mikor írsz, mert mindig Zsófi hatalmas mosolyát látom meg a vonalzódon először és azonnal mosolyra derít. :-)

Én továbbra is émelygek, de vagyok, semmi nehéz kaját nem kívánok, inkább csak főzeléket és most a rántotta keltette fel az érdeklődésem, plusz a tej, sajt, kakaó, narancs, mandarin...:-)

Itt nincs hó, 1-3 fok van. TAVASZT AKAROK!!!!!

Móni: hogy vagy? voltatok orvosnál??

Maggie: sajnos nem tudok segíteni játék ügyben. :-( A másik két kollégám is felmondott, és mivel a központ nem korrekt,( már mint a képviselőkkel, lásd vissza akarják vonni a bónuszomat) nem tartom valószínűleg, hogy rendelhetnék tőlük. Azért megadom a központ számát ha van már új képviselő akkor ő biztos fog tudni segíteni, akár beszélek is vele, ha majd tudjuk ki az. Sajnálom hogy már épp felmondtam mikor segítségemre lett volna szükséged. priviben azért az árakat megírom hogy lásd kb mi mennyi.

KépKép
kaqk
Debrecen

Detti :) boldog szülinapot

KépKép
viranka

Áron zsiráf, most már igy felveszi, de a fejére nem engedi tenni :roll:

Kép

Heni
KépKép
heni81

Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Vera drága, ne öregítsd előre, csak holnap tölti a 18-at :lol:

Lányok, édesek vagytok de ha elmegyek akkor 99%, hogy röntgent kér a doki, pötikém meg most megint csak szopizik. Nem bírná ki 1 napig nélküle, ha meg írnának fel fájdalomcsillapítót nem szedném be, szintén a szopi miatt. Így marad a pihenés, a bogyók és a tapasz.

Mesi édes vagy, köszönöm :)
vérvétel :(

Kaqk a rántotta sült karfiollal nagyon-nagyon finom :)

Panndi hajrá + kilók :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, jobbulást!

Kaqk, mikor mész megint dokihoz?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ja, és köszi, amit Zsófiról írtál, jól esett :) Hát tud vigyorogni :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Gyors bekukk, amíg hagynak... ;)

Mesi! A gázszámlát ne is mondd, mi is főleg fával tüzelünk, de így is sok. Pedig a mi házunk nem is olyan nagy... :roll:
Bár most használhatatlan a kémény, szivárgott a füst a lakótérbe... nyáron valamit tenni kell vele, öreg már a kémény, rések vannak rajta, amin a felújítás miatti csőszerelés is csak rontott, még a költözéskor... :?
Az biztos, hogy nyáron szigetelni kell, mert így rámegy a gatyánk... :?

Irina! 24 fok... ahhhhh!
Én örülök, ha 20-21 fok van, állandóan fázom itthon... brrrr. Már nagyon várom a tavaszt! Még 2 hét...

Dettik! Boldog szülinapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Dobok Szeliről képet:

Kép

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, levágattam a hajamból, de arról nincs fotó... :lol:
Bár tudom, hogy ezt most leírtam, biztos kéritek, hogy tegyek fel... :roll: :) Igyekszem!

Az biztos, hogy többet dolgozom, mint tavaly, meg is látszik az eredménye, meg muszáj is, mert már vállalkozóként vagyok szerződve. Remélem, úgy folytatódik az év, mint ahogy kezdődött:!:

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi: hm péntekhez két hétre vagy utána hétfőn.

rántott sajt tartárral rizzsel.....ez jöhetne bármikor!

Regi: hajrá!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Az már mindjárt itt van :)

Regi, Szeli nagyon nagylány lett, szép :)

Én ma egész nap ettem :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

ennyit enni :lol: én ma kis pisztáciát és mogyorókrémet(sósat) ettem :) :) és kv-val öblítettem :) :)

Mesi,de dinka vagy :? most már minden papírt odaadtál ugye?

Regi,ma este mi is visszakapcsoltuk isméta gázt,mert vmi nem okés a kéménnyel :( (de Tigáz tartozik sokkal,szóval annyira nem nagy érvágás)

Móni,péntek du-tól ráérünk :wink: ha kell megyünk :)

:arrow: Mnak ma volt farsangja :) kicsit lefáradtam :)

KépKép
viranka

Dettyk boldog 18-at :lol: :lol:

Regi nagyon csini Szelike :D
jó volt végre látni róla képet :)
Te életbiztosítással foglalkozol?
A folytatás még jobb lesz+++

Remélem minden betegeskedő jobban van :)

Rántott sajt nyam-nyam-nyam :D

:arrow: Gergit visszavisszük a dokihoz

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur hogy vagytok?
Danika rendbejött már?
Tetszik neki a csana?
Elváálaltad amiről beszéltünk?
Lilla tegnap ünnepelt?
ha igen akkor boldog névnapot neki :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

??????????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hali

Na nálunk este Emmának kruppos jellegű rohama volt, alig kapott levegőt ugató köhögés..ááááááááááááá. kapott kúpot, de alig lehetett megnyugtatni, fulladásig köhögött, meg párásítottunk, meg nyitott ablaknál aludtunk, reggel kutya baja, teganp du-án is pörgött, orrából alig semmi......de-t most farsangoznak, mindjárt megyek érte.

Munka: régi munka, lehet ettől is van az émelygésem....olyan idegesítő, hogy nem akarnak kifizetni. :-( :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: most egy ügyvéd barátunkkal nézetem meg, a levelezést, szerződést, hogy lehet e vmit tenni, érdemes e. meglátjuk.
majd hozok fotót a farsangról!
csak reggel készítettem egy képet.

KépKép
kaqk
Debrecen

Beni, Dettyk boldog születésnapot!! :D

KépKép
KépKép
fleur

Szeliről nagyon jók a képek és végre jelentkeztél :D
Azért majd írj kicsit magadról is.

Móni jó sok kérdés :D
Ha nagyon fülelek még recseg mikor veszi a levegőt és enyhe köhögés is megvan. Amúgy fogat is növeszt, de jól van, csak az éjszakák kicsit érdekesek mostanában.
Csana nem volt a héten, meg múlt héten sem. Talán jövő héten.
munka végül betöltötték mással még mielőtt találkoztunk volna

és igen tegnap :lol:

Áron tigris is nagyon édes

KépKép
KépKép
fleur

szegény Emma puszi neki, remélem nem lesz neki ma este....

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Szelike farsang után nem akart ottmaradni a bölcsiben, így hazajöttünk. Itthon megkínlódik, mert álmos, de aludni nem akar... :roll:
Mindjárt dobok képet is, csak fel kell töltenem a gépre.

Móni! Igen, elsősorban életbiztosítással foglalkozom, újakkal, régiek felülvizsgálatával. De a többi biztosítással is. Bármi jöhet. Emelett hiteleket is elkezdek közvetíteni. Amire éppen igény van. ;) Ez a pénzügyi terület az én világom. És szeretek kimenni ügyfelekhez, annyi szimpatikus embert megismertem, és remélem még fogok is sokat. :) Nem gondoltam, hogy szeretni fogom ezt a munkát... :)

Na, hozom a fényképezőt...

Kép

Kép
regcsiken14

Farsang:

Kép

Kép

Volt a jelmezéhez szép hajpánt is, de azt hamar levette. Volt fotós is, remélem, megkapjuk majd azokat a képeket is!

Kép

Kép
regcsiken14

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Szelike szépséges :D
Áronnak is jól áll a zsiráf jelmez :D szép lassan megbarátkozik vele :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Detty Boldog Szülinapot!!!

Szép Szelike! :)

Móni hogy vagy ma??? Jobb már valamivel????

én depis időszakomat élem,azaz szét takarítottam magam,közben mostam elraktam a ruhákat,letörölgettem minden lent és fent a nappaliban,elpakoltam a kis kacatokat fent-lent,ágyat húztam,felmostam kiporszisztam előtte és tönkre ment a kisproszi is :oops: ,most megyek a fiúk szobájában.. ilyenkor még többet bevállalok figyelem elterelés gyanánt... mindig az jár az agyamban ilyankor milyen szép rend lesz és jobb lesz a rezgés is :oops: 8)

ezt hallgatom közben Loreena McKennitt:

http://www.youtube.com/watch?v=-qQHlWkSM_o&feature=autoplay&list=MLGxdCwVVULXdjgxGTzEgDtK882TaEk908&index=2&playnext=2
varga tünde

Ja és az irtat rendezést kihagytam... szelektáltam...

Fiúk trikóra vetkőztek és itt táncolnak a zenére közben.. :D

Míra??? Verus??

Fleur örülök,hogy jobban vagytok. :)

Dóri fiúk???

Niki mesélj ám.. :) Remélem nincs nagy gond.. :)
varga tünde

nincs senki még.. :(

Móni köszi a múltkorit,jól esik ám.. :)

Nézem időképet előreláthatólag március 17én lesz 9 fok..

Február 28án meg a reggeli hőmérséklet -6fok.. :( Márciusban nem lesznek már mínuszok.. :)

Kaqk szorítok én is,hogy ne legyen gond éjszaka..++++

Domi ma nem aludt most meg nyűglődik.. :?

Nálunk oviban 24én lesz fényképész,jövőhóban meg sulibeiratkozás.. Vera nálatok mikor lesz??

Elvagyok mi??? :roll:
varga tünde

Tegnap éjjel Zsozsi csúnyán köhögött. Kruppos, húzó légzés, majdnem befulladt.
Irány éjjel fél2-kor az I. sz. Gyermekklinika.
Éjjel semmi, nappal kicsit csúnyán köhögött. Inhalálták. Eközben ismét perforált a jobb füle. :(
Mandulaműtét újabb 2-3 héttel elhalasztva.
Most teljesen kivagyunk.
Ő aludt valamennyit, nekem egy szék jutott... És valamennyi anyukának...
Őrület! :cry:

Kép
Kép
Kép
gremese

Egy érdekes cikk : http://www.nana.hu/baba-mama/gyermek-egeszseg/asztma-megelozese-es-kezelese-105723.html

Rákok: Leküzdhető a rossz hangulat:Vízközelben, folyó- vagy tóparton mindig hamar megnyugszik, és visszatér jókedve is. ez tökre igaz... Mint egy szivacs, úgy szívják magukba mindazt, ami a környezetükben történik. Ha rossz a társaság, a hangulat, a negatív hatásokat raktározzák el. Nem meglepő, hogy gyakran feszültek. Hogy megszabaduljanak ettől a nyomástól, nagyon fontos számukra a megfelelő testmozgás!

Az érzelmek uralkodnak rajta. Hol ragyog, hol elzárkózik. Az agresszió, a konfliktus nagyon felzaklatja; ilyenkor az alvásba menekül – vagy nassol. Nem csoda, ha hízik. Sportolással azonban könnyen ledolgozhatja az „úszógumit”. ez is.... Ússzógumi :D :D megesik az ilyen...
varga tünde

Sajnálom Emese... :(
varga tünde

Mesi sajnálom :(
jobbulást Zsozsikának++++

Tündi érdekes dolgok a rákról :)
Pöti is rák, akkor tuti most miattam nyűgös :roll:
Fel a fejjel :)
Kérdést, köszi. Fájok. De utánaolvastam és az első 3 nap a durva utána szép lassan enyhülni fog. Holnapra elviekban kevésbé fáj már.

Grétike kapott beutalót a HP-ba, a fülészetre. Mióta voltak a fülgyulladásai nem hall rendesen. A csepeli fülész szerint gyerekkori sajátosság és kinövi, szerintem meg nem. Így kértem beutalót. Remélem kiderül mi a gond :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na akkor holnapra már tök jó lesz.. :) hogy vetted észre,hogy nem hall rendesen?
varga tünde

Mikor mesét nézett, szólt, hogy nincs hang, ha nem látja a szánkat, hogy beszélünk nem figyel. Ha háttal van nekünk akkor csak úgy reagál ha hangosan szólunk hozzá. Az ovónéni is jelezte, erre mondta azt a doki, hogy kinövi. Szerintem meg a fülgyulladás jelenleg tünetmentes és még kezelésre szorulna :roll: De én nem vagyok orvos. Így elviszem egy vizsgálatra. Addig megyek míg elfogadható, konkrét választ nem kapok :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Igen igazad van én is vinném! Nézzék meg,úgy nyugszik meg az ember! :) Mit főzöl holnap? Én még nem tudom..

Irina meglett Ádi eredménye?
varga tünde

Szerintem a sarokról hozatok holnap kaját :oops:
Nehéz állni meg mozogni.
Szombaton meg Z segítségével sörben sült tarja lesz krumplipürével és almakompóttal :)
De van darálthús is itthon ha esetleg fasírtra éheznek meg :) amellé meg paradicsomfőzeléket dondoltam vagy amilyen főzit Ők szeretnének.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tündi! Akkor jó, ha ilyen hasznosan tudod tölteni a depis időszakodat! :) Rólam ez sajnos nem mondható el... :(

Ez az idő rám sincs jó hatással...

Jaj, ez a sok betegeskedés!!!
Mesi! Nagyon sajnálom, hogy Zsozsi megint beteg... meg a füle miatt... :( Jobbulást!

Móni! Az nem jó... :( Remélem, tényleg csak átmeneti, hogy nem hall jól Gréti.

Most Szeli is taknyos meg köhög.

Viszont a múltkor kötőhártya-gyulladása volt, és ajánlották a szemvidítófüvet, teának megfőzve, azzal mostuk Szeli szemét, és gyönyörűen meggyógyult pár nap alatt. Nem kellett antibiotikumos csepp... :)

Amúgy most már D-vitamint is kap a sok C-vitamint mellé. Anyu ajánlotta, influenzás időszakban nagy dózisban nagyon jól véd. Mi is azt szedjük Zsoltival most már, előbb kellett volna elkezdeni... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

D-vitaminról ezt még nem is hallottam :roll:
Szemvidító fű jó dolog :)
Szelikének jobbulást++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

D-vitamin:
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0910/7413 ... enza_1.htm

Amúgy tuti, hogy jó, először én sem hittem benne, de múltkor Szeli elkapta az influenzát, és aztán én is, és Anyu jött minket ápolni, szedte a D-vitamint 3-5000 mg-ot naponta, és nem kapta el. :shock: Na, azóta szedjük.
Nálunk van egy nagyon jó egészségbolt, ott lehet kapni, az eladók is mondják, hogy nagyon jó immunerősítő.

Kép

Kép
regcsiken14

Móni, mi is a Heim Pálban voltunk hallásvizsgálaton, nagyon aranyosak és rendesek voltak. Zsófi utána sokáig emlegette, akart még menni :lol:
Vagy Ti csak a fül-orr-gégészetre mentek?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Lilla boldog névnapot :)
Detty ,akkor mára boldog 18-at :)

Mesi :( :(

Móni,járjatok utána mindenképp :) jobbulást :)

Regi,én is szemvidítófüvet használok,kötőhártyára :) :)
d vitaminnak utánaolvasok :)

Tündi,Apukám is rák volt :( s egy része igaz

képek édik
:arrow: fáj a homlokom,ma potyára elmentem dokihoz,rendelésnek vége volt :( szerintem homloküreg gyulladás :(

KépKép
viranka

Minden ünneplőnek sok boldogságot!!

Betegeknek jobbulást!

Nálunk vége a heti hajtásnak, holnap végre itthon leszek Rugóval. Ő is besokallt, reggel sírt a csanában, mikor otthagytam. Délután meg nem tudom elrángatni :roll:

Mi jól vagyunk, csak fáradtak nagyon.

Ajtócsere hétfőre elnapolva.

Hétvégén jönnek anyáék is.

Holnap visszaolvasok majd.

Francia zombis filmet nézni :arrow:

Kép
vindolanda

jó reggelt.
Rugó fél héttől van fenn, teljesen zizzent, álmos. Nem hagy jönni.
De majd próbálkozom.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo mi is fél hétkor keltünk :)
mondjuk nálunk megszokott.
Rugó szerintem ma egész nap a nyomodban lesz, örül, hogy végre veled van és ki akarja használni az együtt töltött időt :)

Vera mi újság?
hogy vagy?
Lámpázd az arcod, az segít sokat.

Panndi hallásvizsgálatra megyünk
mindjárt hívom is őket, hogy mikorra adnak időpontot :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, ezt eltaláltad :lol: Lóg rajtam, mint egy kis
majom 8)

Majd írd le, mi volt a vizsgálaton.

Kép
vindolanda

Vindo :lol: :lol:

majd leírom, de most leráztak, azt mondták hívjam őket 1-kor mert most nagyon sokan vannak :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát igen...
Amikor a csípőuh vagy mi volt, kértünk időpontot a klinikán. Kaptunk, és még kb. 20 babát rendeltek be pont akkorra :shock:
Tolakodás, sírás, minden volt.
Minket visszatapsoltak, és cselesen időpont nélkül mentünk a hat hét terpeszpelenka után. Nem volt senki :shock:
De azért egy kicsit beszóltak, hogy miért nem kértünk időpontot. Na, vajon miért????

Hát, majd legközelebb akkor.

Közben elkezdett mesét nézni Rugó. Takarítanom kell, csikorog a kosz a lábam alatt, meg a fürdőszoba is elég ocsmányka.

Szelina nagyon csinos :!:
Regina, akkor bejött neked ez a munka :P

Zsozsinak jobbulást!!!

Maggie???

Tünde, szóval akkor cápamárna :idea: :idea: :idea:
G.nek is megmutattam a neten.

Takarítás :arrow:

Kép
vindolanda

Nekünk időpont ellenére is kellett kicsit várni, és délután adnak időpontot, mert délelőtt zajlanak a hallásvizsgálatok. De tényleg nagyon kedvesek voltak, csokival és zizivel megrakodva jöttünk ki :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: