cicus
kiütések már gyógyulnak...varrosodik és már nem viszket úgy
bei
150-et megeszik

mi most eszünk 120-at...1x 1x bekajál akkor többet de többségben 120 az adag...
annus
bizony én se bírok egész nap babázni kell a különlét is...bár az nálam azt jelenti hogy másik szobában vagyok és ő alszik de nem látom be miért ne csinálhatnék mást minthogy nézem...ott a légzésfigyelő és most is hallom hogy álmában kicsit nyüszög tehát nem maradok le semmiről....viszont már elég rég kiköltöztem éjszakára a mellette lévő szobába mert nem tudtam pihentetően aludni mellette mert minden pisszenésére fent voltam és nagyon fáradt voltam ettől...tán még most is ezt pihenem ki...de nyitott az ajtó ha ébredezik a kajához azt is időben észlelem de a kicsi nyöszörgéseket nem és így tudok aludni...
igazad van!jól megmondtad!ne agyaljunk rajta
orsolymors
nyomorúsááááág?miket mondassz

na ennek utána nézek mert nem értem hisz ha beadják az oltást akkor lesz a szervezetében barihimi vírus és az nem tűnik el...mint belőlem se sajnos látod most hogy kiütött ahogy az immunom padlón volt...
én úgy terveztem hogy sokáig vele alszok de nem számoltam a őrködő üzemmódommal...régi berögzült tudás ez amit a kórházban fejlesztettem ki hogy pihizzek is de fél füllel figyeljek is...szóval ezt nem tudtam kiiktatni és napról napra fogyott az energiám...így amikor a hátam is fájt azon az ágyon aludni arrébb kucorodtam egy szobával...de amostani csőtörés is mutatja hogy még így is nagyon figyel a radar úgyhogy amikor tudom hogy Laci itthon van akkor nagyon sokat alszom...szóval ha már nem mélyen akkor legalább hosszan
cicóka
én nem kérdeztem úgy is mondták

azt gondolom ezt összefüggésbe lehet hozni azzal is hogy egyre nehezebben jönnek össze a babák és egyre gyakoribb akkor is a vetélés...én azt hiszem ezeknek a dolgoknak komoly oka van...eléggé úgy tűnik nekem hogy testileg egyre kevésbé képes az ember az utódnemzésre és/vagy gondozásra természetes úton....ami nem csak a környezetszennyezésre és a genetikai állomány sorvadására fogható...
bocs a példáért de vannak annyira túltenyésztett kutyafajták is amik már képtelenek műtét nélkül szülni...valahogy mi is már egyre jobban rászorulunk a mesterséges segítségekre és nem gondolom hogy ez egyszemélyes probléma...én épp ezért egyre kevésbé érzem magam "alkalmatlannak"emiatt hogy nincs tejem...
hát én nem csináltam volna ezt végig amit te!borzaszó volt olvasni is

igaz hogy ami neked egy hosszabb alvás után összejön az nekem az egyéni rekordom volt:cry: egy teljes napi termésem volt emlékszem 100ml és az volt a csúúúúcs...lehet hogy gyorsan feladom de úgy hiszem megérzem én azt miért érdemes küzdeni és mi az amit hiába eröltetek úgse megy...szóval én szerintem max.1 hétig csináltam volna ezt amit te de az is lehet hogy csak pár napig...aztán adtam volna neki mindent amit csak lehet...nálunk is volt egy baromi nagy zabálásos időszak...azt mondják a korababák ilyenek...addig míg nem eszik fel magukra azt a súlyt amivel születtek volna addig őrült módon zabálnak...és ez tényleg így volt mostmár látom hogy nálunk sokkal többeket esznek a többiek de mégis szépen hízunk növünk....reggel megyünk méredzkedni úgyhogy majd ki is derül mi az eredmény
mazsan
üdv köztünk!kár hogy nem jöttél elöbb is!milyen kanadában kismamának lenni?nagyon édes Panka!cuki hogy olyan komolyan néz
bogi
majd ha még szebb idő lesz akkor még nehezebb lesz gép elé ülni...de 1-2sort írj hogy tudjuk hogy vagytok! szép súly!gratula
lovászkata
mi helyettetek is kakiltunk...nem tudom hogy fért belé ennyi de volt olyan nap mikor 3x is úgy hogy fürdetni kellett

nem hogy a háta de még a tarkója is olyan lett
zsnimanó
megromlott????hogy a csudába?én már mindent csináltam a tejjel és nem romlott meg...
volt hogy egy egész du.szobahőn volt és semmi....és olyan is volt hogy ráöntöttem a hideget melegre és az is várt órákat míg éhes lett a gyerek...
tegnap is újjítottam egyet...tápszert "ötvöztem" anyatejjel

és lássatok csodát abból se lett baj....szóval asszem már mindent elkövettem amit a leírásokban tiltanak

a többszöri melegítés az már smafu

hűűűű most biztos kiakadtok ezt olvasva...de ha úgy teszek ahogy tanácsolják akkor rengeteg anyatej ment volna a lefolyóba...márpedig azt "utolsó vérig" beosztom és örzöm...
fantacska
én is refluxos vagyok nem kicsit!gyógyszer nélkül nem bírok ki egy napot!terhesség alatt is maj ki lukadt a nyalőcsövem a savtól ahogy liftezett így megkönyörült rajtam az orvos és szedhettem gyógyszert...
a gyerek nem sokat bukik vissza gyakorlatilag pár kortyot de azért mert evés után a hordozóban ül és nem forgatom nem etetem túl stb.de sajnos 1-1,5óra múlva is tud bukni szóval egész nap ülhetne szegény....ma váltottam ki megint olyan sűrítőt (Nutrilon) 7végén elfogyott hát rögtön kezdődött a bukás ahogy fogyott ez a szer...ma is jól lehányta apát mert hasra fektetve a mellkasára tette...persze aztán hogy hoztam ezt a sűrítőt és azzal adtam a következő kaját már semmi gond nem volt!ez valami csoda!élvezet így az etetés is mert pont annyira sűríti be a tejet hogy gyorsan és ütemesen tudja szívni a baba a cumit nem fuldoklik és nem nyel félre és persze ami fő nem pancsoljuk el a "szent"anyatejet még levegőt se nyel szinte semmit...
gondolom te nem tudod én nekem nincs tejem szinte sose volt és nagyon megharcoltam azért hogy a babám anyatejhez jusson!eddig szinte csak azt kapott és most is azon vagyok hogy legalább féléves koráig így legyen! szóval a tanácsokat köszönöm de sajnos az nálunk kevés!szerintem olyan mint én...lehajolok és simán
szájbahányom magam

bocs a kifejezésért...
kiságy is lejtőztetve van,a tejadónk szinte semmi tehéntejet nem fogyasztott szóval amit lehet megtettem de viszontlátom a babámon a saját bajomat...de most ez is megoldódott ezzel a szentjánoskenyérfa magos sűrítővel!ezt ha bekeverem a tejbe azt csinálok a gyerekkel amit akarok...nem bukik!
megkérdezhetem hol tanulsz? mert amiket írsz abból arra következtetek hogy a SOTE klinikán nem jártál...mi 10 napig ott voltunk a korababákat nem hogy mell közelébe nem engedik de pl ha nem esznek úgy mint egy porszívó akkor azonnal szondát nyomnak beléjük...elégszer láttam hogy nem adtak 1-1babának még 5!!!percet se az evésre és kijelentették hogy evési problémás és zutty a szonda...az enyém iszonyú gyorsan rájött hogy gyorsan kell enni...de amúgy 2-es cumival és a legnagyobb lukúval etették...talán akkor tudtunk volna szopizásra szokni ha nekem úgy ömlött volna a tejem mint a főzelékes cumiból...de ez nem így volt sajnos