Sziasztok!
Nem ejtett túszúl Eszterkém

A terhesgondozóban kb. 60 másodpercet kellett csak eltölteni, alig voltak egy csajjal beszélt a nő (szerintem ez nem a múltkori nő volt amúgy, de annak nem emlékszem már a fejére) aztán kiszólt hogy miért jöttem, mondtam, előszedte és csá..... szóval ott gyorsmenet volt.
A vámpiroskákat túléltem, mostanra viszont kb. mint a harmatos virágszál, mert hazafele még bemetnünk az árkádba, szóval az én mostani tempómhoz ez elég kimerítő nap már eddig is

.....
Fektetős vv-k voltak, jobb az óvatosság alapon.. a 3. már eléggé fájt, mert mindet ugyanabból a vénából vették az ágy miatt..

De van lent egy néni (nem túl szép) de úgy veszi a vért, hogy még én is megemelem a kalapom...
Ja, merthogy mégis csak a lenti össznépiben voltam... ne kérdezzétek miért, fent H. csak a beutalókat adta aztán le kellett menni, pedig jó korán mentünk oda, még nem kezdték el beengedni a népeket. Fent azért jobb lett volna, de R. ottvolt velem és ez nekem nagyon sokat számít!
Majd holnap telefonálok az eredményért...
Kahlan: Inszemnél szerintem figyelhetsz a lombiknál szokásos étkezési dolgokra akár, de ott talán a hiperstimus dolgok elkerülése miatt hívják fel a figyelmet a folyadék-fehérje extra bevitelre... Inszem végülis majdnem olyan mint egy spontán terhesség, azt meg ugye fogantatás napjától nem szokták tudni még a nők, élik a világukat mintha mi se történt volna.
Én amúgy az inszemek után nem melóztam, de az a már párszor részletezett csodálatos mhelyi légkör miatt volt főleg, hogy inkább itthon maradtam... Fekvéses pihenés volt pár nap, de a tesztig utána már jöttem-mentem, persze emelés nem volt, meg én picit hajaztam a lombikos dolgokra is, ezzel is erősítve magamban, hogy na én aztán mindent megtettem a cél érdekében... Sajna ennek ellenére se jöttek össze az inszemek, de ennek a hátterében más volt...
Fehér Annás terhesség: háááááááááááát padlót fogtam.... én már a mi leendő 2. gyerekünknél is úgy érzem "rezegni fog a léc".... hisz már most sem vagyok mai eresztés és meg kell valljam, vélhetően ez is szerepet játszhat abban, hogy nem a legfittebb, legpanaszmentesebb kismamák közé tartozom. Egy 40-50 éves szervezet - főleg első gyereknél - kötve hiszem, hogy ugyanazokat a megpróbáltatásokat ugyanúgy viselheti, mint egy 20-30 éves nőnél.
A másik meg, hogy bakker 71 lesz mire érettségizik a gyerek, már persze ha megéri !!!!!!!!! Hát bocs a kifejezésért, de sok ember abban a korban már a hamut is mamunak mondja.... nem???

Szerintem felelőtlenség amit csinál, de ennek ellenére kívánom hogy örömben-bolgoságban és főleg egészségben telljen a várandóssága és az élete majd a gyerekével!
KUbu: én ugyanígy vagyok. 20 éve vártam hogy anyuka legyek majd egyszer, így elborulás-elfogultság-örömmámor kellőképpen megvan... Meg lehet nézni elkezdtem írni a 2011. májusiba itt, de hát az a csapat nem MI vagyunk

Aranyosak, de Nektek már a rezdüléseiteket is ismerem lassan.... és úgy gondolom ez a fórum már rég túlnőtt azon hogy csak meddőségis fórum legyen... de mégis a fő érintettség a babára vágyás és ebben ahol tudunk segítenün kell és segítjük is a leendő kismamikat

Legalábbis én tényleg igyekszem, ha kérdés van és nem tudom, akkor akár rákeresek, főleg ha rémlik hogy ezt itt és itt már mintha láttam volna...
Gyerekeid gyönyörűek.... le ne áll a publikálásukkal, hisz M. kisszerelmem-vőjelöltem tudod hányszor adott erőt, mikor a gödör mélyén voltam???? A tekintete aképeken!!! MIndig mosolyt csalt a szétbőgött képemre!!!

Liza meg hát... készvagyok TŐle is!

és a többiek babáitól is
Vikus: Méhpempőből én a sima bioboltos sárga kocka dobozost ettem, amit Woody a 2. linkjén tett be. Elég gyatra mnyh-im voltak annak előtte, ez viszont tényleg vastagított rajta minidg!!
Pannik: Köszi hogy ezt írtad... tényleg igyekszem nem átesni a ló túloldalára....de nehéz és sokszor vagyok ám úgy, hogy túllelkesülöm az állapotom itt a fórumon, mert eufória az ami szeptember közepe óta körbevesz, nem tudnám tagadni sem.... de ezt igyekszem azért kompenzálni hogy amiben tudok segítsek a leendő kismamiknak
Avarka: Kenyai utat nyertetek????? Hú de klassz lehetett!!!! ÉN mindig azt hittem, hogy az ilyen dolgokat, csak a bennfentesek "nyerhetik" meg....
Eszterkém, klassz a babakocsi!!!!

Felteszitek ennek is a képét arra a vágyaink képtartóra?????