A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

megvan amit kb 2 éve keresek :D
jippppiiiiii :D
most úgy örülök, mintha már meg is vehetném, pedig a babakocsi vásárlással még 7-8 hónapot várnom kell, de végre megvan! ezt kerestem mióta Londonban megláttam...mondjuk más színvilágra gyúrok, de ez a tipus :D
Kép

eszter82
Budapest

az tetszett benne nagyon, hogy nem 2szer szélesebb mint a szimpla kocsi, de tök jól elvannak benne a Manók :D olyan együtt, de kicsit mégis elkülönített...élőben sokkal meggyőzőbb :D
jajjj....most le kell nyugodnom :D

eszter82
Budapest

Eszter,
örülök hogy örülsz. :wink:
azt mondják nincsenek véletlenek. kívánom hogy ez egy jó jel legyen, hogy épp most találtál rá. :D :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!
Nem ejtett túszúl Eszterkém :) A terhesgondozóban kb. 60 másodpercet kellett csak eltölteni, alig voltak egy csajjal beszélt a nő (szerintem ez nem a múltkori nő volt amúgy, de annak nem emlékszem már a fejére) aztán kiszólt hogy miért jöttem, mondtam, előszedte és csá..... szóval ott gyorsmenet volt.

A vámpiroskákat túléltem, mostanra viszont kb. mint a harmatos virágszál, mert hazafele még bemetnünk az árkádba, szóval az én mostani tempómhoz ez elég kimerítő nap már eddig is :).....
Fektetős vv-k voltak, jobb az óvatosság alapon.. a 3. már eléggé fájt, mert mindet ugyanabból a vénából vették az ágy miatt.. :shock: :shock: De van lent egy néni (nem túl szép) de úgy veszi a vért, hogy még én is megemelem a kalapom... :wink: :wink: :wink:
Ja, merthogy mégis csak a lenti össznépiben voltam... ne kérdezzétek miért, fent H. csak a beutalókat adta aztán le kellett menni, pedig jó korán mentünk oda, még nem kezdték el beengedni a népeket. Fent azért jobb lett volna, de R. ottvolt velem és ez nekem nagyon sokat számít! :)
Majd holnap telefonálok az eredményért...

Kahlan: Inszemnél szerintem figyelhetsz a lombiknál szokásos étkezési dolgokra akár, de ott talán a hiperstimus dolgok elkerülése miatt hívják fel a figyelmet a folyadék-fehérje extra bevitelre... Inszem végülis majdnem olyan mint egy spontán terhesség, azt meg ugye fogantatás napjától nem szokták tudni még a nők, élik a világukat mintha mi se történt volna.
Én amúgy az inszemek után nem melóztam, de az a már párszor részletezett csodálatos mhelyi légkör miatt volt főleg, hogy inkább itthon maradtam... Fekvéses pihenés volt pár nap, de a tesztig utána már jöttem-mentem, persze emelés nem volt, meg én picit hajaztam a lombikos dolgokra is, ezzel is erősítve magamban, hogy na én aztán mindent megtettem a cél érdekében... Sajna ennek ellenére se jöttek össze az inszemek, de ennek a hátterében más volt... :wink:

Fehér Annás terhesség: háááááááááááát padlót fogtam.... én már a mi leendő 2. gyerekünknél is úgy érzem "rezegni fog a léc".... hisz már most sem vagyok mai eresztés és meg kell valljam, vélhetően ez is szerepet játszhat abban, hogy nem a legfittebb, legpanaszmentesebb kismamák közé tartozom. Egy 40-50 éves szervezet - főleg első gyereknél - kötve hiszem, hogy ugyanazokat a megpróbáltatásokat ugyanúgy viselheti, mint egy 20-30 éves nőnél.
A másik meg, hogy bakker 71 lesz mire érettségizik a gyerek, már persze ha megéri !!!!!!!!! Hát bocs a kifejezésért, de sok ember abban a korban már a hamut is mamunak mondja.... nem??? :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem felelőtlenség amit csinál, de ennek ellenére kívánom hogy örömben-bolgoságban és főleg egészségben telljen a várandóssága és az élete majd a gyerekével!

KUbu: én ugyanígy vagyok. 20 éve vártam hogy anyuka legyek majd egyszer, így elborulás-elfogultság-örömmámor kellőképpen megvan... Meg lehet nézni elkezdtem írni a 2011. májusiba itt, de hát az a csapat nem MI vagyunk :) :) Aranyosak, de Nektek már a rezdüléseiteket is ismerem lassan.... és úgy gondolom ez a fórum már rég túlnőtt azon hogy csak meddőségis fórum legyen... de mégis a fő érintettség a babára vágyás és ebben ahol tudunk segítenün kell és segítjük is a leendő kismamikat :) Legalábbis én tényleg igyekszem, ha kérdés van és nem tudom, akkor akár rákeresek, főleg ha rémlik hogy ezt itt és itt már mintha láttam volna...
Gyerekeid gyönyörűek.... le ne áll a publikálásukkal, hisz M. kisszerelmem-vőjelöltem tudod hányszor adott erőt, mikor a gödör mélyén voltam???? A tekintete aképeken!!! MIndig mosolyt csalt a szétbőgött képemre!!! :wink: Liza meg hát... készvagyok TŐle is! :) és a többiek babáitól is :)

Vikus: Méhpempőből én a sima bioboltos sárga kocka dobozost ettem, amit Woody a 2. linkjén tett be. Elég gyatra mnyh-im voltak annak előtte, ez viszont tényleg vastagított rajta minidg!! :)

Pannik: Köszi hogy ezt írtad... tényleg igyekszem nem átesni a ló túloldalára....de nehéz és sokszor vagyok ám úgy, hogy túllelkesülöm az állapotom itt a fórumon, mert eufória az ami szeptember közepe óta körbevesz, nem tudnám tagadni sem.... de ezt igyekszem azért kompenzálni hogy amiben tudok segítsek a leendő kismamiknak :lol: :lol: :lol:

Avarka: Kenyai utat nyertetek????? Hú de klassz lehetett!!!! ÉN mindig azt hittem, hogy az ilyen dolgokat, csak a bennfentesek "nyerhetik" meg.... :shock: :shock: :shock:

Eszterkém, klassz a babakocsi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Felteszitek ennek is a képét arra a vágyaink képtartóra????? :wink: :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Zsuzsó,
említette hogy látogatási tilalom van, max ablakon keresztül (pont abban a szobában van ahol én voltam Lizivel), szóval ahogy bemész a kapun és haladsz bmc felé, és ahol a mentők szoktak bal oldalt állni, kb. ott ahol az első parkoló van na az azzal szemközti szobában van :-)

Eszter,
csudiszép !

Sajti,
annyiszor próbáltam írni, de minden amit bepötyögök olyan suta :-(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

eszter: Én az itteni hozzászólásokból szedem össze a régebbi dolgokat és ha történik valami, akkor azt beírom aznap. Szerintem megéri. Akkor csinálgatom, mikor Barbus alszik.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu,
nemá'... úgy érted én lent az udvaron, ő meg az ablakban a másodikon... áááá...
tudtam a látogatási tilalmat, csak abban bíztam hátha elmúlt... :?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andikám,
de jó hogy nem volt ma gond a vészívással és a terhesgondozós papírral sem!
pihizz sokat délután, jó messze nektek a János...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andikám!
Na, de jó hogy előkerültél :D
akkor most pihizz rá a mai napra :D
jó hír, hogy R veled mehetett, és be is engedték, és nem volt semmi vágódásod vv után :D
asszem tudom, melyik néniről beszélsz - aki nem túl szép - őt én is nagyon szeretem, mert szuper vv-s néni :D
a babakocsis képet nem tesszük fel most oda, csak odaképzeljük, mert átmenetileg agyhalott a nyomtatónk...Lacéknál meg nincs színes nyomi... így csak odahaluzom a Babók köré :D

Zsuzsó!
Én is bízom benne, hogy nem véletlen...valahogy úgy voltam vele, hogy ha szükségünk lesz rá, úgyis megtalálom :D és meglett!!!! :D

Kubu!
Annyira emlékszem rá, mikor Liza ott nyöszizett az ágyadon, Te pakoltál, hogy mehessetek haza, Hurrikánod és Apa meg egymás után rohangáltak :D Mi pedig Woodyival, Lilivel és Anyuval együtt feltartottunk titeket :D
Én is arra a szobára pályázom, mert közel van Tanár Úrhoz, és akkor legalább el tudom gáncsolni, ha kérdésem van :lol: :lol: :lol:

Vicky!
Gondoltam, hogy a szundi időben tudod csinálni ezt, mert Barbus biztos nem venné jó néven, ha játék helyett csak a blogját csinálnád :D de tényleg megéri :D
Amit pedig írtál a szülésről, az tök így van! Nekem is villannak be részletek azóta is, meg tisztul ki a kép, pedig én igyekeztem "nem odafigyelni"!

köszi a kocsi dicsiket :D :D :D
alig várom Lacot, hogy megmutizzam neki :D :D :D
meg hogy megmondjam, hogy majd honnan kell beszereznie :D

eszter82
Budapest

Zsuzsó,
1. emelet

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

eszter: A másik fórumunkon szerintem van egy ilyen babakocsi, amit el akart adni a csaj. De most nem tudom hogy meg van-e még. Ő is Londonban vette ha jól emlékszem, akkor még ott laktak. Ha kiderül hogy többen vannak odabent majd megkérdezzem? Barbus néha hagy gépezni, mint most is. De általában fel akar jönni az ölembe és ütni a netbookomat. Na ezt nem hagyom neki, úgyhogy addig gépezek, amíg nem őrjöng. :) De most megromlott ha jól érzem, úgyhogy megyek.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter!

Szuper a babakocsi:-) Mi is nemrég oltunk Londonban. Az unokatesómék kint élnek :-) holnap hazajönnek 10 napra mert szünet van.

A vérnyomásom szupi, este készen állok a vacsira. ( Párocskám kitalálta h elmegyünk)

A pozitiv gondokodásod példaértékű és fantasztikus. Én holnap megyek vv uh. Hétfőn megemelték a gonalF szintet ugyhogy most 150NE kapok :-) meglátjuk

Szép délutánt Nektek

Üdv!
Andi
kisborso

Lányok!

Tanár Úr még vállal szülés levezetést ???

Üdv!
Andi
kisborso

Mieza

Hatalmas gratula Albernek.

Béku

Ha ezt megmered tenni……. :shock: :shock: :shock:

Ja és képzeljétek, Albert meghozta a 2009-es táppénzemet is.
:D

Kép
vnbeni

Nah visszaolvastam 5 lapot

íme amit gyorsban összeszedtem a teljesség igénye nélkül

Gigi, nagyszerű, hogy lassan kezditek (márc 11 már olyan közel van), szorítok és drukkolok nagyon hozzá Nektek

Pancsi Drága, nagyon együtt érzek Veled, hatalmas ÖLELÉSt küldök Nektek, nagyon jó, hogy előre nézel és már most tudsz a jövőre fókuszálni, ez nagyszerű

Avarka, lánykád egy tündérlány, olyan édes, hogy vett neked terhességi tesztet én is majdnem sírtam ezen, nagyon drukkolok nektek. Férjednek jobbulást kívánok, szegénykém sajnálom az epidurálás esetet

Jaj lányok, köszönöm mindenkinek a férjem vigasztalására írt szavakat, olyan jól esett, mondtam neki tegnap és láttam rajta, hogy most már megnyugodott, hogy jó ez a hely és nagyon jól esett neki, amiket tegnapig írtatok de most olvasom másoktól is a vigasztalást. (Woody, Andrea, Ann, Eszter, zsuzsi, kubu, estrella köszi) megbeszéltük este, és elmondtam ismét, hogy nekem ez nem fájdalom, ez semmiség, egyáltalán nem lesz ennek jelentősége, ha már végre várandós leszek, és erősítettem benne, hogy nagyon ügyes, és az ügyeleten is volt, hogy bekékült, ez még ápolókkal is előfordul senki sem lát bele a hasamba, hogy ott éppen lapul egy erecske vagy sem, így aztán megnyugodott és nagyon jól sikerült a tegnapi szuri Hála a magasságos univerzumnak

Babicsek, kitartás, menni kell tovább, érthető, hogy szomorkodsz és sírdogálsz megértem én is mindig ezt csinálom, de utána szépen lassan kihúzom magam és előre nézek, azt kívánom, hogy hamar jöjjön el Neked, hogy kihúzod magad és előre nézel és letörlöd a könnyeket

Kép
pannik
Budapest

Borsó!
Tanár Úr már régen nem szüleszt, "csak" babákat hoz össze :D
a 150 Gonal F szerencsés...nekem is annyira emelte most 112,5-ről :D
akkor már nagyon célegyenes van!!! :D
drukkkkkkk :)

Vicky!
Köszi :D majd sikítok, ha rácsaphatok arra a babakocsira :D

eszter82
Budapest

Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

megint belassult a rendszer, és kiléptem, beléptem újra...nagy erőkkel tekerek le a lap aljára, mire megakadt a szemem a babakocsis képen, hogy
"aztaaaa, de szép!!!" tök elfelejtettem, hogy én tettem oda... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: megnézegettem, és elkönyveltem, hogy tényleg ez a mi kocsink :D beleszerettem :D

:roll: :roll: :roll: nyugtassatok meg, hogy ez már a terhes hülyülés első fázisa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

eszter: Biztos :lol: :lol: :lol: És ha mégis egyke lesz a picúr? Akkor majd azt mondod neki, mint a viccben, hogy ikrek voltatok, csak a tesó rosszul viselkedett? :D :D :D
vicky79
Budapest III. kerület

Most megnéztem újra a kocsit és szerintem itt a telepen is van egy ilyen.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: naja, legrosszabb esetben a játékai majd mellette ülnek, vagy kényelmes gyerek lesz és 2 helyen fog terpeszkedni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy majd én többet vásárolhatok a boltban, mint Te Barbus kocsijával :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

A babakocsi nagyon szép, szerintem ez a vágyakozás miatti hülyülés utolsó fázisa is egyben :D :D :D

Kép
pannik
Budapest

Kisborso, drukk holnapra, h minden rendben legyen
egy jó kis közös vacsi a pároddal biztos rásegít :)

Kép
pannik
Budapest

nem hiszitek el, de egy textil mintát kerestem éppen a neten, és ugyanez a babakocsi kijött a képek közt pirosban, lilában, zöldben és kékben is....ezek belém akarnak kötni :D
na de majd én jól megveszem az egyiket
:lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Eszterkém,
köszönöm a receptet! Egy adagot már le is nyomtunk, én érzem is a hatását, kidugult végre a nózim :D
Szupi ez a babakocsi! Én is háromkerekűt keresek, csak egyszemélyeset, travel system-est.
Nem véletlenül gurulnak ezek eléd, hétfőn majd T.úr jól megmondja a tutit róluk :D

Andikám,
ügyesen túlélted vámpiroskát! Hogyhogy mégis a közösben kellett???
Ami a késői szülést illeti, én először már ettől is be voltam parázva, hogy Nimród ilyen későn jött össze nekünk. Ezért is örültem volna az ikreknek, de természet anyánk máshogy gondolta...és hát ahogy egyre közelebb a vége, egyre többet gondolunk arra, hogy talán kis korkülönbséggel beleférne még egy kistesó...hm, 42 körül lennék akkor már :oops:

Avarka,
apinak gyógysimik, hogy mire jön a jóhír kiheverje a megpróbáltatásokat!

Borsó,
kellemes romantikus vacsit!

Beni,
nos, ez a tipikus jobb későn mint soha! Van annak a pénznek helye most is!!!

Kép
judit0713

Nekem ez tetszene... :roll: :roll: :roll:

Kép

Tudom, hogy egy személyes, de én már ezzel is nagyon boldog vagyok.. lennék! Ha mégis többen vagyunk, akkor majd nézelődök. Ha meg netán még többen, akkor Húgoméknál ott a hármas kocsi :lol:

Kép
avarka

Andi: nagyon örülök,hogy jól ment a vérvételesdi ma :D
én majd 28-án megyek éhgyomorra,de jól megrakott "kis" táskával,hogy azonnal ehessek utána :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem szeretem a vérvételt,de annyi fájdalom volt már a műtétek,stb. miatt,hogy már nem annyira érdekel,csak utálok éhgyomorra lenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!

Eszter!!
Nagyon jó a babkocsi,csúcs szuper.Sztem nektek ez tuti kelleni fog. :D Remélem hétfőn találkozunk,készülök menni uh-ra,remélem meg is jön,és nem packázik Velem pont most. :wink: :roll:

Avarka!!
Apának jobbulást!!!! :wink: Micsoda babakocsi. :D Az a szörmés kézmelegítő,hát kész vagyok.Neked maradt injekciód felesleges??? :D

Borsó!!
Hajrááááááááááááá!!!!!

Pannik!!
Nagyon sajnálom az irataidat,remélem mihamarabb tudod pótolni. :D

Mieza!!
Jajjjjj,de édes Albert!!!!!!Pusza Nekik,alig várom mehessünk látogatni. :lol:

Lujzici!!
Hétfőn Te is mész???Na akkor össznépi tali lesz megint.Ki lent,Ki fent. :D :D

Kubu!!
Bocsi,megkaptam az üzidet,igyekszem válaszólni. :shock:

Csajok!!
Szerintetek merionalt fogok szúrni a rövid protokollba????17 db-ot eladna egy kedves ismerősöm,és 15.000 ft-ot kérne érte.ami nagyon jó.Most írtam neki,hogy ha tudja tartsa meg Nekem hétfőig. :shock: :roll: :oops:
csucsu99
Budapest

Isten hozott Albert baba!!!!
Hatalmas nagy gratuláció a Mieza családnak!!!!Nagyon gyönyörűséges kisbaba!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Csucsu
2 db gonapeptylt szívesen odaajándékozok, sajnos több nincs.

Kép
avarka

Csucsu,
én mind a két rövidnél Merional+Gonal F kombót szúrtam, meg Cetrotide-ot és tüszőrepinek Ovitrelle-t.
Úgyhogy jó esélyed van rá :wink:

Avarka,
haláli ez a kocsi, hogy miket találnak ki!

Kép
judit0713

Avarka!!

Köszi,az nem fog kelleni,meg nem is azért kérdeztem,csak van 1 kolleganőm most lesz a 3.lombikjuk,és Ő keres gyógyszert.Gondoltam rákérdezek. :D

Judit!!

Köszi,most írt a Csaj vissza tartja Nekem,de jó lenne ha azt kapnám vagyis azt is.Mert bizony pont fele árba lenne.Neked mennyit kellett szúrnod????
csucsu99
Budapest

Sziasztok

Avarka ez a szőrmés babakocsi nagyon jó! :D

Judit, egy bnőmnek bababoltja van és 3 kerekű babakocsit árul, igaz, hogy csak zöld és piros színben, de minden van hozzá, ami csak kell.Ha esetleg érdekelne, akkor szólj.

Nagyon drukkolok a hétfői csapatnak, én is akkor szerettem volna menni, de jövőhétre már nem kaptam ip-ot megbeszélésre.

Csucsu, tényleg jó árban van a merional, de nekem eddig mindig változott a gyógyszer, várd meg a hétfőt.

Tegnap meglett a méhtükrözés utáni szövettanom eredménye, minden okés, szerencsére. Megkönnyebültem.
Most gyűjtöm a kérdéseimet, amit a megbeszélésen szeretnék S-nek feltenni, mivel semmilyen konkrét dolgot nem találtak arra, hogy miért nem maradtak meg a babák. Remélem nem megyek majd az agyára! :roll: :D
Vendég

eszter: Sajnos már nincs meg ez a kocsija az ismerősömnek. De ha kell, úgyis szerzel a föld alól is ahogy ismerlek. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vnbeni: mire gondolsz?

sokmindent merészeltem már életemben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsu, ezek a kérdések engem is érdkelnek, vagyis inkább a válaszok. én is kérdeztem K-t a méhtükrözés után, meg a genetika és immunológi után ahogy ha minden ok, akkor mi lehet mégis? miért nem maradtak meg? és csak széttárta a karják ingatta fejét és mosolygott .

Kép
pannik
Budapest

Én ma vagyok a 26.napon,még se barnázás semmi.Milyen jó is lenne,ha össze matiszoltunk volna egy bébit!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu!!

Örölök,hogy minden oké,és nem fogsz S agyára menni,max Ő megy a Tiedre. :lol: :lol: :lol: És így mikor mész megbeszélésre???
csucsu99
Budapest

CSucsu, úgy legyen :) az mekkora érzés lehet egy következőre készülés közben spontán teherbe esni. Kívánom Neked, h így legyen.

Csucsu és akkor holnap nem is mész a bmc-be?

Kép
pannik
Budapest

Csucsu: mint tudjuk,fórumunk történelmében előfordult már ilyesmi ;) :D :D :D
Vendég

revidiálom magam, a terhes szót nem szeretem mert nem illik erre az állapotra várandósat akartam írni úgy olvassátok. nem akarok belejavítani de az várandós akart lenni :D

Kép
pannik
Budapest

Csucsu,
de szuper lenne ha most bepottyanna az a babó :D
Amúgy nekem napi 1 amp. Merional kellett, 10 napig.

Zsuzsi,
elküldenéd priviben a bnőd elérhetőségét? Még csak nézelődünk, de jó lenne minél több ilyen kocsit + árat összehasonlítani mielőtt fejest ugrunk a vásárlásba.
Jó dolog, hogy nincs gond szövettannal, stb...remélem S. türelmes lesz amikor a kérdéseiddel bombázod!
Bár tudod, én elfogult vagyok, mert velem mindig szuper jófej!

Kép
judit0713

Áááááááááá,Csajok ez csak egy álom,de olyan jó rajta elmerengeni!!! :D :D :D

Pannik!!

Nem megyek,mary még sehol,és ugye a 2.nap kell mennem,ezért írtam nagyon sanszos a hétfő.
csucsu99
Budapest

Jaj Csucsu!
De nagyon örülnék, ha mégis .... egy spontán baba! :roll: :roll: :roll:

Kép
avarka

Csucsu, március 3.-án kell mennem. De jó lenne, ha matisz-baba lenne! :D

Pannik, majd, ha választ kapok valamire is, akkor mindenképpen közlöm.

Mindjárt elfogy ez a hülye vastabletta is, annyit szenvedek tőle, volt hányingertől kezdve minden ez miatt. Úgyhogy már vashiányom sincs. Ezt derítették ki a vizsgálatokon, hogy vashiányos vagyok, egyébként minden okés.

Próbáltam vonalzót csinálni, de asszem béna vagyok hozzá! :roll:
Vendég

Judit, velem is mindig jó fej volt S. Én is csípem őt nagyon. A babakocsi leírást küldöm.
Vendég

Judit: én elfogult nem vagyok S ügynökkel kapcsolatban,de szerencsét hozott a 2 legfontosabb napomon :D :D :D

emiatt csak kedvelni tudom :) no meg az extra fotó miatt a babóról!
Vendég

Csucsukám!!!!!!!!

Én asszondom, várj vele!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Merionalnál ha jól emlékszem még ennél is sokkal kedvezőbb ám a támogatottan felírt ár!!!

Az inszemes ár felénél egy kicsit többe került lombikosan ugyanaz a 10 ampulla, mert lombikosként sokkal nagyobb támogatást kapsz rá majd .... :wink: :wink: :wink: :wink: ha jól emlékszem 6 ezer valamennyi volt a 10 ampulla!!!!

Ennek tükrében meg a 17 ampulla 15-ért többre jönne ki lényegesen, úgyhogy az úgy nem annyira jó bolt....de hívj fel egy patikát és kérdezz rá pontosan most mik az árak (lombiknál!!!) !!!!

Ami húzós lesz, az a cetrotide, mert annak darabja 10 rugesz felett lesz (nekem abból először 5-öt írt fel Zoli, utána még 1 ampullát).... na azt ha meg tudod lőni valahonnan ócsóbbért, az már lehet biznisz...
A gonal F meg, a nagy tollas olyan 30 ezer ft körül volt...

Szóval CSucsu szerintem várd meg egyáltalán mit ír fel Zoli....de szerintem ugyanúgy olcsóbb lesz lombiknál az ára, mint nekünk volt.... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Lánykák!

A tűszőrepesztőben van HCG?
Ha én ilyet nem kaptam, az akkor nem fogja befolyásolni a tesztemet?! Igaz?

Kép
avarka

Andikám, gratula a vérszíváshoz :lol: :lol: :lol:

Albercit isten hozta a nagyvilágban, szép kisimult baba 8)

Valaki kérdezett az orrszívóval kapcsolatban, inkább a gyakorló mamikat kéne, de szerintem megy zsk nélküli porszívóval is, mert a takony nem jut át a porszívóba. Az ott marad a szerkezetben a te örömödre :lol:

A "viszállyal" kapcsolatban csak annyit, hogy én is azért fogtam magam annó tudatosan vissza, mikor terhes lettem, hogy ne fájdítsam a többi, még próbálkozó szívét. Név nélkül, de én is jártam itt úgy, hogy 2 perce próbálkozó 1. inszemes itt mesélte el az összes baját, én pedig rosszabb napjaimon a hajamat téptem, hogy mit meg nem adnék ezekért a problémákért.

Eszter, azért egy ilyen kocsit jó lenne megfogdosni élőben. Én gyakorlatoztam boltban 3 kerekűvel és még az egyszemélyes sem tűnt elég stabilnak, pláne ha 2 LacEszter ördögfióka dülöngél benne egyszerre és kétfele. Gondolok itt járdáról le, járdára fel eksönöknél.
kpn

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: