Sziasztok!
Kriszto!
Drukkolok neked mára hogy D. nagyon jó hírekkel engedjen el! Majd gyere a hírekkel.
Barika!
Köszi a drukkot, neked is ugyanazt kívánom, és légy kitartó, még odébb van a 25-e. Addig még türelmesnek kell lennünk. Nálunk nagyon jó volt az idő, csak egész délután feküdtem, aludtam. Már jobban vagyok, Dévai megengedte, hogy bevegyek egy Panadolt. Már nem fáj a fejem, és már a hányásom is elmúlt.

(hála)
Így nem megyünk kórházba, mert biztos a migrén miatt hánytam, és nem mertem gyógyszert bevenni. Nem sokára megyünk sétálni.
Tegnap este is voltunk, de nagyon hideg szél fújt, nagyon fáztam, de jól fel voltam öltözve. Nagyon veled vagyok, holnap megpróbálok skype-olni

(remélem jól leszek).
Poszi!
Drága, kérdeztél valamit, és nagyon akartam rá válaszolni és még többeknek rajtad kívül, de nem emlékszem rá, hogy mit olvastam

az előző oldalon (pedig Szurika direkt felhívta a figyelmemet, hogy jegyzeteljek, ő is úgy szokott, de elfelejtettem

).
Mné!
Én nem dolgozom, úgy tudom, hogy a Bari sem. Itthon pihenek szinte egész nap, ma nem is főztem, bár beteg voltam. Várom a fejleményeket. Igen, 25-én van a hivatalos tesztelés napja. Neked mikor kell tesztelni? Ne foglalkozz senkivel (úgy, ahogy Katapetra mondja), nekem anyósom szól be bunkón, de próbálom nem felfogni amit mond. Amúgy nekem is menszigörcsöm van, ma még a fejem is fájt. Minden jót kívánok neked, és sok sikert, meg lesz az eredménye!
Katapetra!
Te hogy vagy? Bírod még a kiképzést?
Csoome!
Nagyon aranyos vagy! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek, és vigyázz a családodra, mert szép család vagytok ezzel a két gyönyörű gyermekkel.
Melcsi!
De jók ezek a hírek, olyan ügyes vagy! Megszeretném tőled kérdezni, hogy neked volt magasvérnyomásod a terhesség elejétől? Vagy csak most? Igen, örülünk hogy itt vagy, és még számítunk rád egy pár hétig (na meg persze utána is)
Kretty!
Kiheverted már a dolgot? Sokat gonolok rád, ha beszélgetni akarsz, szólj, mi szívesen átadjuk magunkat.