A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ann, a hírt Avarkának köszönd, ne nekem:-)

Woody, köszönöm amit írtál. Akkor ezek szerint csak figyeljek magamra, az meglesz:-)

Én hippet iszogatok már most is(hipp natal), meg szedem a folsavat.
(DM-es kiszerelés)
Vendég

jó reggelt,

jelentem Mieza anyuci és Albert nagyon jól vannak, pár percet beszéltünk, háááát rapidszülés volt (hozzám képest az tuti) de az biztos hogy Mieza és Albert és gondolom Apuci is nagyon ügyesek voltak.
drukkoljunk hogy már pénteken hazamehessenek !

csajok,
totál igazatok van, most nagyon elszégyelltem magam hogy állandóan elragadtatva teleömlesztettem az oldalt mindenféle babás cuccal, legyen annyi a "mentségem" hogy 13 év reménytelenség után nem gondoltam volna hogy nekem valaha is megadatik az hogy gyermekem lesz és totál eufóriában leledzek.
nem voltam aktív tag akkor amikor Marciterhességem volt (nem is tudtam hogy létezik babanet :roll: ) aztán szülés után 3 hónappal lettem a 2008. dec babák fórum tagja. Majd mint zugolvasó (talán olykor be is jelentkeztem) megjelentem ezen az oldalon is, aztán tessék spontán Lizaterhességkor aktív tag lettem.
tényleg az a legfontosabb hogy tapasztalatainkat megosszuk veletek kedves fórumtársak és hogy örömben (minél kevesebb) bánatban veletek legyünk, drukkoljunk.
szóval leszek, olvasok, és törekszem én is a bmc-s tapasztalataimat leírni ha kérdés érkezik.
ha bárki kivi lenne a két törpömre és még nincs meg a honlapjuk címe, azt szívesen megadom csak jelezze egy priviben.

Kahlan,
M inszem: 1 nap pihenés, visszamentem dolgozni, sok ideg, rohanás, munka éjszakáig, eszembe nem jutott az inszem, sőt még egy-két nehezebb dobozt is átpakoltam az irodámban (7-10 kg) mert eszembe jutott hogy át akarom rendezni a környezetemet. Erre tessék :lol: jaaa és én (sajna) étkezésileg nagyon rossz vagyok, se inszem után, se terhesség alatt nem figyeltem arra hogy mit lenne jó és mit szabad/nem szabad enni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kubu: van, amit nem szabad? úgy értem, oké, hogy nem iszom kólát meg nem eszem chipset...de van amit kifejezetten nem jó enni?
Vendég

Jó reggelt Mindnekinek!

Sajtikám!
Hát igen ez nem a mi körünk volt....

Woody!
milyen méhpempöt ettél,én most készülök majd a 2.inszemre és Dr.Chen royal jellyt ittam!
vikus82

Vikus, mikor kezdtek?
Mi, Vikik 82-ből tartsunk össze...:-))
Vendég

Sziasztok, jó reggelt

nekifutok ismét mert az előző beírásom elszállt :evil: :evil:

Mi minden történt itt mióta nem voltam, Mieza és Párja hatalmas Gratuláció, Albert Isten hozott. Legyetek nagyon vidámak és boldogok hármasban :)

Kép
pannik
Budapest

vikus, én ezt a 2-öt használtam http://www.vitaminkiraly.hu/termek/roya ... -p110.html
és
http://selyemfu-webaruhaz.hu/spd/unas_5 ... z_Deak_31g

megnéztem amit te használsz szerintem az is jó. Majd ha mész BMC-be és kezdődnek az uh-k akkor majd figyeld meg mit mondanak az endora (mnyh). Ha az nem megfelelően növekszik, akkor érdemesebb másikat választani. Hiszen mindenkinek más válik be és ezt előre nem lehet tudni.

khalan, az szerintem jobb ilyenkor, ha az ember nem tömi magát cukorral (csoki stb) az tuti segít és sok-sok zöldség, gyümi és húsi valamint talán kevesebb fehér lisztes dolog inkább teljes kiőrlésű
De ez általános dolog, ez mindig igaz szerintem...

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kedves Kahlan, a kérdésedre én csak annyit szeretnék mondani, hogy minden természetgyógyász, és gyógyító és Aviva oktató, és gyógymasszőr és mindenki aki egy kicsit is járatos a témában az első dolog amit mondanak amikor elmondom hogy babát szeretnénk és eddig nem sikerüt 5 beültetés, hogy lugosítás. én már ettől egy kicsit mérges is vagyok, mert imádok jókat enni, de tényleg legalább 5 szakembernél voltam akik egymástól függetlenül ezt modják. Ezért én az étrendre odafigyelek próbálkozások előtt fokozottam. Rengeteg zöldség, kevés vörös hús, lehetőleg sok hal, szénsavas üdítő és cukor teljesen kizárva. Bizonyos élelmiszerek (pl kakkukfű meddőséget elősegíti) kizárva. Bizonyos gyógyteák előnyben részesítve, bizonyos étrendkiegészítők (magnézium, halolaj omega 3-al) előnyben részesítve. Vöröskáposzta, cukkíni, padlizsán, répa, fokhagyma, brokkoli, avokado, karfiol, saláták, alma, minden mennyiségben. Folyadék (mentes víz vagy cukor mentes gyógytea) 2-3 liter/nap
Én ezeket teszem és ajánlom Neked is jó szívvel. Nyugodtan olvassál utána.

Kép
pannik
Budapest

Sziasztok!

húúúú, tegnap este még pörögtetek rendesen :D

Avarka!
Szegény Apa! De nagyon sajnálom ezt az epidurális dolgot... basszus hogy lehetett 12-szer rosszul szúrni???? :shock: :shock: :shock:
Szeretgesd meg, hogy mihamarabb elfelejtse :)

Miezáék!
:D gyönyörűséges baba Albert, szép, formás kis gombóc :D mégegyszer gratulálok!!!! :)
...ma hajnalban is eszemben voltatok a pisilős járatkor :D de már az jutott eszembe, hogy vajon együtt szusziztok-e éppen? :D

Andikám!
drukkkkkk hegyek a mához!!!! :)

"vitás" kérdés:
én azt gondolom, hogy ez egy szuper fantasztikus csapat, ahonnan nem egyszerű elszakadni! és nem is kell!
Mikor nekünk sikerült, én is képtelen voltam átpártolni máshová...hiányoztatok, és érdekelt, hogy mi történik azokkal akik itt vannak, így maradtam... aztán persze az élet szó szerint is visszaparancsolt ehhez a topikhoz, de szerintem most is szívesen maradnék majd, miután meghalljuk a bizonyosságot, hogy a Babók itt lapulnak bennem :D
Nekem sosem volt bántó, ha valaki a boldogságát írta le, vagy a terhességéről beszélt... mondjuk erről régen beszéltünk már egyszer, és én akkor is elmondtam, hogy soha semmi rossz érzés nincs és nem is volt bennem ha másnak sikerült. Én a mi babáinkat várom, és attól, ha másra irígykedek, nem lesznek itt hamarabb a mi gyerkőceink...
de különbözőek vagyunk! és ezt tiszteletben tartom!!!
én a magam részéről szeretném, ha a kismamik itt maradnának,meg a gyerkőcösek...hiszen mi egy nagy összetartó csapat vagyunk, akik mindig kidolgozták magukból a szeretettel, önzetlenséggel, odafigyeléssel azokat a "betolakodókat", akik ármánykodni jöttek ide! És ez a fajta csapat nagyon nagyon ritka!!! Szerintem ez is egy ajándék, hogy itt vagyunk egymásnak, és meg kell becsülni! :)

eszter82
Budapest

Elfelejtettem amit Woody írt, teljesen igaz fehér liszt nálam is kizárva, kizárólag teljes kiőrlésű tönköly búza lisztet használok mert az nagyon egészséges

megyek olvasok visszafelé mert nagyon érdekelnek a dolgok amiket felvetettetek mindjárt jövök

Kép
pannik
Budapest

Sajtikám!
Napok óta annyit kattogok Rajtatok...megírom az sms-t, aztán kitörlöm, megírom, kitörlöm,... nem akarlak zargatni!!! De annyit gondolok rátok, hogy hogy vagytok? a kicsi lelked hogy regenerálódik?
De látom, Albert előcsalt a zugból :D ennek örülök...felfedezni vélem a sugárzó energiádat a soraid mögött...mintha kezdene lassan ismét kisütni a nap :D
ölellek :)
és várunk vissza aktívkodni, ha már úgy érzed majd!!!!

eszter82
Budapest

Mieza!!! Gratulálok csodálatos Albert babátokhoz!!!!
Nagyon szép formás kisfiú!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Eszter, tulajdonképpen én azért is vagyok keveset, mert már olyan "problémáim" vannak, amiket nem akarok itt kivesézni... De persze mikor még az elején voltunk, engem sem zavartak a kismamik, anyukák, viszont miután várandós lettem, magamról mégis úgy éreztem, h. már nem vagyok idevaló :oops: Radásul annyira pörög ez a topic, h. nem tudom követni és úgy meg nem szeretek írni, h. csak néha egy-két embernek (bár végül is ezt csinálom, de hülye érzés...)
A másik topicban ugyanakkora bébik vannak és így több a gyerekekkel kapcsolatos közös téma, viszont ott szinte csak arról meg a diskurzus, ami nem baj, de hiányzik az, h. itt meg mindenről szó van! De egyszerűen képtelen vagyok felvenni a fonalat :?

Kép
Kép
navared
Szfvár

LAPTETŰ MINDENKIÉ!!!
ann74

Navi!
szerintem ez így normális, hogy a babákkal kapcsolatos napi kérdések az adott hónapban szülős topikban zajlanak...nem mert így kell lennie, hanem mert nyilván akik egyszerre élik meg ugyanazokat a csodákat, a jóslófájásokat, az első álmatlan éjszakákat,... azok másképp tudják ezt kitárgyalni!
itt sosem megy ilyen mélységig a dolog, de azt hiszem, ez így rendben van, mert éppen ezért fér bele mindenki, egykor innen induló ebbe a csapatba!
mondjuk a Ti topikotok is pörgött ám rendesen :D néha alig lehetett követni :D persze belassultatok, mikor sorra születtek a babák :D de emlékszem, mikor minden nap olvastalak ott Benneteket, hogy mennyire izgalmas időszak volt, mikor már a célegyenesben voltatok!!! Reggelente az volt az első dolgom, hogy csekkoltam, hogy ki szült az éjjel :D

Baba mellett egyébként is más minden! meg már nincs is annyi idő erre... de azért mi nagyon örülünk, mikor hoztok képet, meg meséltek, hogy mi újság veletek :D

eszter82
Budapest

Na kicsit visszaolvastam, honnan is indult ez a téma!
Szerintem is igaza van annak, aki azt mondja, h. ez nem AZ a topic, de hát olyan jól összeszokott csapat vagytok(unk :oops: ), h. "csak azért" mert sikerül a bébi, még nem kell eltűnni végleg! Ez tényleg csak annak lehet kellemetlen, aki új és nem érti, h. most akkor miért is van ez a topic :roll:
Ez csak a véleményem...

Zsuzsó! Ne izgulj, meg fog fordulni!
Én voltam az akinél Zorku az utolsó nap fordult be!!!! A 34. hét körül még faros volt, utána sokáig haránt feküdt, még az uccsó nap is!

Eszter, kattogok a témán, menni fog a privi, csak Zorka baba felébredt :wink:

Pusszantás!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Woody: miből gondoltad inszem után, hogy úgyis meg fog jönni?
Pecsételés? Vagy inkább csak "olyan" érzés volt?

Béku: igen, én emlékszem a kedves, kínálgatós lányra! Remélem jól van! Már lehet, hogy újra kismama ő is!

Eszter, Pannik: én nem fogok odaérni 9-nél hamarabb hétfőn, és szerintem 11-re végzek. Azért remélem összefutunk! Foglak keresni titeket!

Kép
lujzici

Navi!
Ok, kattogj! várom :D és a kis felébredősről dobhatnál egy inspirálós képet, hogy visszaálljon a pozitív sugárzása a fórumnak :)
Ugye, csajok??? :D

eszter82
Budapest

Lujzici, szerintem én sem fogok 11-nél előbb végezni, kb 8-ra odamegyek de szinte tuti, hogy 2-3 óra nyugis várakozás benne lesz :) találkozni fogunk, tuti :) már várom. Én is keresni foglak, majd mindenkit megkérdezek aki olvas, hogy: Te vagy Lujzici?
ha előtte már tudod mit fogsz felvenni azért egy püt dobhatsz nyugodtan, hogy ne menjek oda minden olvasó lányhoz :lol:

Kép
pannik
Budapest

Eszter drága,csak egy megjegyzés.... :D
Incike én vagyok... :roll: Ha esetleg összefutsz (összefutottál) ezzel a névvel... ;)
Vendég

Téma: én új vagyok, talán a legfissebb hús ezen a piacon :lol: Hátha érdekel a véleményem, hogy én ezt friss szemmel hogy látom.

amikor becsatlakoztam kicsit fura volt, mondtam is a páromnak, hogy sok a kismama a fórumon. ez ilyen lelkiállapotban, amilyenben most vagyok jó, mert ösztönöz, ez komoly. de a lelkiállapotot nem lehet bebetonozni, hullámzik és változik és van, hogy itt voltam és nem tudtam hozzászólni semmihez mert egy meddőségi topikban kizárólag babás, bútoros, fiú vagy lányos?, babás vizsgálatos kommentek voltak. Mondom, ez engem nem zavar most, de tényleg, de azt is tudom, hogy nem volt ez mindig így és volt hogy zavart és abszolúte meg tudom érteni ha valakit ez zavar. Eszterrel nagyon egyet értek, ez jó emberekből álló csapat ez átjött már egészen rövid idő után, jó itt lenni, és nyilván ezért maradnak itt azok akik maradnak és szerintem ez is jó.
De én Andival is egyetértek és zseniálisan megfogalmazta, hogy azért ez továbbra is azoknak a topikja akik még küzdenek és remélnek és megzakkannak néha, és a bmc-be járnak és Andikám abszolút átjött h ezt Te szem előtt és tiszteletben tartod és nem esel át a ló tuloldalára. még nem tudom honnan indult a téma mert nem tudok visszalapozni két oldal után meghal a szerver, de szeretném elolvasni, hogy mi indította útjára.

köszönöm hogy meghallgattatok, én amondó vagyok nagyon nagyon jó, h kismami ként itt vagytok és az meg még jobb, hogy olyan emberekkel ismerkedhettem meg akik hasonló gondokkal, hasonló lelkiállapotban, hasonló élethelyzetekkel, ugyanabban az intézményben küzdenek. nekem ez most iszonyúan sokat segít, hogy tudok veletek kapcsolatot tartani és olvaslak benneteket és válaszoltok és bíztattok, KÖSZÖNÖM ez úton is

Kép
pannik
Budapest

Woody!
köszönöm!

Kahlan!
Igen :D :D
Nekem most volt 1 inszem jan 31-én sajnos nem sikerült,most 1hónap pihi aztán újra,csak azon aggódok,h következő mary rendesen megjöjjön mert nekem hol volt hol nem!mert ha nem akkor Norcolut és csúszunk!
Neked mikor lesz?
vikus82

Woody!
én inkább a kapszulát fogom venni,mert IR-es vagyok és a méz annyira nem jó,a szuri napjától kezdted?
vikus82

Béku!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: igen, ismerős :D
Drága vagy!!!!!! :D :D :D

eszter82
Budapest

Woody!
és meddig szedted?
vikus82

Eszter: figyelni fogom a híreket továbbra is,el se hiszed,mennyire drukkolok!!! :D :D :D
Vendég

vikus!

elvileg jövő héten, a hét második felében megjön, azt mondta K gólyásbácsink, hogy a második napon menjek.
Tényleg, most kapok az agyamhoz: mi van, ha mondjuk pénteken jönne meg? szombat-vasárnap, hétfő már a negyedik nap lesz! Akkor is lehet kezdeni? vagy nem? vagy menjek hétvégén?
volt valaki így?
Vendég

Pannik, a PH csoda könyvet én is olvastam, igyekszem is tartani magamat hozzá, bár elég nehéz.
Merthogy világ életemben azt hallottam, hogy a tojás egészséges. Erre pedig ez a könyv közli, hogy nem. Meg pl. a gomba. Milyen jó fehérjeforrás. PHcsoda pedig azt mondja, aaa neeem. nem szabad enni.

De grépfruit naponta van(ritkábban citrom), barna rizs a fehér helyett, és hasonlók.
Vendég

Kahlan: semmi gond, 3. cn, plusz-mínusz 1 nap lehet menni.
Vagyis a 4. nap teljesen oké.
Szerintem nekem is az lesz belőle...most péntekre számolom a mensit.

Kép
lujzici

Kép
avarka

Van egy kislány, Zoé, aki 22. héten, 320 grammal született...olyan pici volt, mint egy mobiltelefon...ééédes kis drágaság...
és már elmúlt 1 éves is, és egészséges, jól van :D

eszter82
Budapest

Eszter!
Nálad mi a helyzet? Hmmm?

Kép
avarka

kisborso: A magas vérnyomás pajzsmirigy problámára is utalhat, a pajzsmirigy hormonokkal kimutatható hogy ott-e a bibi. De idegeskedés miatt is lehet. Nézesd meg legfeljebb.

kahlan: Ez a hipp ez nem tejserkentő? Csak mert ha olyan mirigyet stimulál, ami a tejelválasztásra van hatással, akkor az nem tesz jót a teherbe esésnél. Valami hippes teát ittam én mikor nem volt elég tejem és a laktoherbtől fájt Barbus hasa, de már nem emlékszem. Egyébként én is szedtem az inszemeknél folsavat meg méhpempőt. Bár a sikeresnél még ezeket sem, csak utána.

vikus: Én is IR-es vagyok, de a sima méhpempőből is csak keveset eszel naponta. De nekem is volt kapszulás is.

Én eddig azt mondtam, hogy max. 40 éves koromig vállanék babát. Anyu ennyi idős volt, mikor a húgom született és már nagyon nem értik meg egymást. Más generáció. Most azért azt mondom, hogy még 45 évesen is belefér egy pici baba egy nő életébe, de ne akkor kezdjen el gondolkozni a családalapításon. De ha már évek őta vár egy gyerekre és sikerül kihordani, akkor szerintem még ennyi idősen nem gond. De 52 évesen! 65 éves lesz, mikor a gyerek belép a kamasz korba. Nem akarja látni felnőni? És neki még testvérei sem lesznek mint mondjuk Jakubcseknél. Ott a fiúk pátyolgatnák a pici lányt később is. Ne haragudjatok, de szerintem ilyenkor már felelőtlenség. Már én is azt mondtam, hogy 5 évvel korábban kellett volna szülni, csak hát akkor kezdtünk el igazából próbálkozni. Bocs, ha ezzel megbántok valakit, de én a helyükben inkább örökbe fogadtam volna egy 10 év körüli gyereket. Biztosan sok ilyen gyerek vár szerető családra és nem mind "C" kategóriás.
vicky79
Budapest III. kerület

kahlan, hát akkor Te is szépen készülsz az étrend kapcsán, szerintem az már nagyon jó, hogy az ember próbálja és törekszik.
az én természetgyógyászom szerint a tojás egészséges a gomba meg nem :shock: hát ez van, mivel bízom benne tojást eszem, gombát meg ritkán :)
én már nem stresszelem magam azon ha néha úgymond bűnözök egy kicsit és eszem egy jó sertés pörköltet vagy egy kinder tejszeletet, 100%-ig nem lehet ezeket betartani az biztos

Kép
pannik
Budapest

lujzici, itt van a 2009-es írásom:
(az igazat megvalva nagyon éreztem, hogy meg fog jönni, ilyenkor nagyon görcsöl nekem)

[quote="woody"]S írta:woodyziasztok!

Én is ezt a méhpempőt szoktam venni, nekem ez is bejött. Most is 12-es volt a mnyh.

Velem semmi sincs, igazából még nem teszteltem. Szerintem holnap fogok, az lesz a 14. nap. Akkor már a 10-es tesztnek ki kell mutatni, ha baba van. Múltkor is a 14. napon elkezdtem barnázni és utána meg is jött.
Remélem most nem lesz ilyen.

Nagyon bízom a sikerben, de nem akarok nektek hazudni.
Elégé fáj és görcsöl a hasam. Múltkor a lombik után a dokinő mondta, hogy ez azért van, mert meg akar jönni, de az Utro nem engedi.
Nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy most ez nem azért van, hanem mert sikerült!!!
Holnap majd jelentkezem mi volt.

Vikus, nekem is enyhe IR-em van. De a méhpempőt lehet enni ilyenkor, mivel csak egy ici-pici kell (talán egy csipetnyi) naponta. Az meg nem befolyásolja a dolgot. Meg a kapszulában is az van.
Én mindig mensi kezdetekor kezdtem el enni és inszem napjáig szedtem. Mivel folyamatosan épül fel az (endo) mnyh. Pont a bemásolt írásban is volt róla szó. A mnyh meg a megtapadás miatt fontos, hogy szép vastagnak kell lenni.[/quote]

woody

Avarka!
Mire gondolsz??? :roll: :roll: :roll:
semmi extra...fekszem...és babakocsikat keresek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti?
Apa?
Pocid?
Crinone-od? :oops: :lol: :lol: :lol:

Woody!
ÚÚÚÚÚ én annyira emlékszem erre... fura ezer éve volt, de mintha tegnap lett volna... :D

eszter82
Budapest

Nem semmik ezek a picurik, milyen életösztön van bennük.
vicky79
Budapest III. kerület

igen...de olyan rémes belegondolni, hogy elmúlt 5 hónapos és még csak most engedik majd haza...
ugyanakkor csoda, hogy élhetnek...és egészségesek :D
szuper dolgokra képes ma már az orvostudomány :D

eszter82
Budapest

Eszter:

Csak ilyen szimpla helyzet jelentésre gondoltam... Feszülések, görcsök stb.. nálam szinte semmi, nyugalom a köbön.. a pocim egy kicsit "húz", de semmi extra. Fekszem, lábam közt Samukám dorombol. Szóval nyugis vagyok. :twisted:

Apa haza jött, túl élte.. :lol:

Crinone: szokásos... :?

Pusz

Kép
avarka

Egy kis inspiráló igazi zebra áradat...
9-10 éve megnyertünk apával egy jegyes játékot a nlc cafe-n és Kenyába utazhattunk..
Kép

Kép
avarka

Na ezeket a csíkokat magunkba kell szugerálnunk :)
szóval olykor neked is feszülget...hmmm...jók vagyunk :)

eszter82
Budapest

Eszter, nagyon furi.
Te olyan pozítiv voltál mindig. Ezt írtad nekem, ez olyan jó volt akkor. Nagyon köszi!!! :oops:

[quote="eszter82"]W írta:eszter82oody!

bízzzz magadban és bennük is!!!!
tényleg!
én minden nap 100 szor elmondtam a pocimnak, hogy ott nagyon jó lesz nekik, és jól vackolódjanak be, mert kb 8 és fél hónapig ott laknak majd mielőtt találkozunk :)

de ne add fel egy percre se!!!

Én most csak azt tudom mondani, mint mindig, hogy tuti sikerül és hétfőn kapok majd egy mosolygós SMS-t! :lol:
Kedden meg Avarkának sikerül az is bizti! :lol:

woody

Köszi Woody!
Persze, hogy sikerül... Babaeső várható :lol:

Kép
avarka

Tééényleg Woody!
néha elgondolkozom, hogy visszaolvashatnám a régi dolgokat...a kezdeteket...na majd most, az elkövetkező 8 hónapban :D

mára már annyival alább adtam a dolgot, hogy nem 8 és fél hónapot mondok nekik, csak 8at :D
kis kedvezményt az anyjuk is tehet, nem? :wink: :wink: :wink:

eszter82
Budapest

eszter: Én a blogunk miatt olvasgatom vissza a dolgokat és nagyon furcsa. Még mindig nincs mondjuk kész a babás korszakom eleje, de haladok.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Nagyon jól csináljátok ezt a múlt rögzítős dolgot...
Macson is mindig elcsodálkozom, de annyira szupernek gondolom, hogy minden nap valamit ír magukról! ez olyan jó! :)
én tartok tőle, hogy el fogok havazni egy idő után, aztán sosem érem be magamat! :)

eszter82
Budapest

Eszter, Nanááááááááá!
8 hó az tökéletes nekik :D :D :D

woody

Andikám!
téged túszul ejtett a szipirtyó??? gyere máááár!!!!

eszter82
Budapest

Kubu,
Mieza nem mondott valami arról hogy esetleg lehet-e már látogatni? megyek 3-ra a Jánosba, úúúúgy bemennék hozzá...

Andi,
reggel nagyon küldtem a pozitív energiákat a Hilda projekthez. kíváncsi vagyok az afps csajjal hogy boldogultatok ma...
nekünk nem lesz mostanában vérvétel.

Navi,
jó hogy néha benézel, nem csoda hogy nem tudod ezt a pörgést követni, néha nekem sem megy, akkor neked Zorka mellett. :roll:
köszi, én is abban bízom, hogy még időben befordul a babánk jó irányba. :-)

Eszter,
Sajtit illetően annyira a szívemből szóltál...
a pozitív hozzáállásodat meg folyamatosan csodálom!!!

Sajtikám,
visszavárlak nagyon!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: