Juditkám: van már nem is egy másik bmc-s topic... a babavárós pl. ... na ott ugyanaz a helyzet, mint itt, ottragadtak a mostmár babások, ugyanúgy a társaság miatt
Mindenkinek:
Nem a topic neve az ami elsősorban számít, hisz mint láthatjuk van itt Kaális sorstársunk is, sőt Kispatak is, akinek - hála a jósorsának - soha nem volt meddőségi problémája (a mázlista!!) de más okból kifolyólag lett a mi sorsközösségünknek a része! Persze nagyrészt bmc-s érintettséggel jöttünk ide, akinek szerencséje van, hamar, akár 1-2-3 bmc-s próbálkozás után babás lett.....
Ez eleddig rendben is van. Hisz mindenkinek örülünk, akinek sikerül!!!!!
Viszont....
Ha már itt maradtunk, és lett egy jó csapat, egy dolgot semmiképp nem szabad elfelejteni, azt az időszakot amikor még azok, akik mostmár a sorsnak hála az "érme túloldalán" állnak, mit éreztek, mit gondoltak akkor, mikor még vártak.... Hogy bármit megadtak/megadtunk volna... AZÉRT!!!!!
Én ma pont emiatt szóltam, mert Ancsi szerencsétlenül megfogalmazott hsz-át már úgy éreztem, hogy annó pont az ilyenektől mentem a falnak... És mivel elég sokatokkal privátban is jóban vagyok, pontosan tudom, hogy az utóbbi idők kismamás hsz-ai egyrészt mennyire pozitívan, inspirálóan hatnak a várakozókra, de mi az a szegmense a hsz-oknak, ami rosszuleshet....Ez sajna az volt... Erre oda kell figyelni!
Kismamák és Anyukák, ha nem veszitek rossznéven:
Szeirntem - mivel ez elsősorban egy meddőségi topic - tartsuk szem előtt, hogy azok fognak ezután is idejönni, akik még csak várják a babát.
Ha mi itt vagyunk az szóljon elsősorban arról, hogy insprilájuk, bíztassuk a többieket a jópéldával, drukkoljunk, tartsuk bennük a lelket, amiben tudunk SEGÍTSÜNK!!!..... Természetesen emellett meg lehet írni a kismamás történéseket is szeirntem, hisz ezek általában pozitív hatással, örömmel töltik el az emberekeket, és VELÜNK MEG EZEK TÖRTÉNNEK MOSTANÁBAN..... de a nyavajgásos-nyűg részekkel inkább ne irritáljuk inkább a várakozókat, mert erre vélhetően annó mi is ugrottunk és bármikor cseréltünk volna azokkal, akik annak idején írták, csak itt fájna, ott fájna, hánynék...... (én legalábbis biztosan így voltam vele). És visszakereshetitek, hányszor írtam régebben, hogy bárcsak hozzám jönne a Vukk.... hát jött és ittragad, úgyhogy ezt akartam, igyekszem jó házigazdája lenni...
De viccen kívül, nem kell senkinek megsértődni v. ilyesmi. Kis odafigyeléssel lehet úgy írni, hogy ne érezzék pl. a még várakozók a kismamik hsz-ait se sértőnek...
És biztos, hogy én is írtam már olyat, a nagy rózsaszín ködömben, amivel esetleg a várakozó kismamijelöltek a halál...f..szára kívántak el... De alapjában igyekszem azért, hogy inkább az jusson az eszetekbe rólam, hogy ebben vagy abban tudtam segíteni, megkönnyíteni a dolgotokat.....
Na csók, jó hosszú lettem....