A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Eszter!

Én ilyenkor fel sem merem hívni Rajót, mert ősszel mikor már nem is emlékszem ki írta, hogy pozitív lett, felhívtam sírva, R. meg úgy megijedt, hogy valam baj van és azért sírok, hogy kb. a frászt hoztam rá.... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Na azóta óvatos vagyok az efféle érzelem megnyilvánulásokkal :)

Tényleg Pancsi, hol vagy már?????

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

No,erre Albertnak már nincs szüksége,hisz a lehető legjobb helyen van,anya kezeiben!!
Úgyhogy legyen Eszteré,Avarkáé,Pancsié,és akiknek még kell egy jóhírhez!!

Andinak is a banyához,meg egy pici magamnak szombatra,hogy akár fiú a baba,akár kislány,mutassa meg magát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Eszter: mielőtt meghallotta a pityogásomat,még gyorsan kinyögtem első mondatként,hogy megszületett Albert!!!!! :D :D :D

Így tudta,hogy amiatt sírok,de így is próbált nyugtatgatni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ő annyira nem érzi át az öröm miatti sírást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sok szeretettel üdvözölöm én is Albertet!
Vendég

Ó Béku, a banyára ne pazaroljuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: max.egy kicsit a vv-re :shock: :shock: :wink: :wink: :wink:

Ann: Nagyon találó, meghallgattam... TETSZIK!!! :) Még nem ismertem..... :) De már ezen is bőgök..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy rájöttem, hogy Albert már most egy igazi férfi.... képes volt hetekig ennyi nővel kéretni itt Magát!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Szegény Lac már megszokta, hogy ilyenkor sírok :lol: :lol: :lol: örül velem, aztán egy idő múlva megkérdezi, hogy most már elég az örömsírásból? ...és olyankor abba "kell" hagyni a szipit :)

eszter82
Budapest

Kedves Albert! Isten hozott ezen a Földön!
Mieza, várunk vissza, hogy mesélj! :-)

Eszter, Pannik: én göndör szőke vagyok, és olvasni szoktam! Szét fogok nézni a személyleírásotok alapján. 9 körül fogok odaérni.

Kép
lujzici

Pannik, Lujzici!
Én még nem tudom, miben leszek... leginkább abban ami rámjön éppen...
ma reggel össze tudtam gombolni a gatyómat, de tegnap pl. ez sem ment...úgyhogy szerintem valami ruciban. Pannik igen, téged megismerlek :D

eszter82
Budapest

Béku: most olvasom ebben a R-tól kapott könyvben tippként van írva: hogy 1-2 nappal az uh vizsgálat előtt ne haszáljunk krémet v. olajat a hasunkon, mert a bőrsejtek között levő zsírcseppek befolyásolhatják a kép minőségét..... :shock: :shock: :shock: :shock:
Bár nekem ott eleve nem zsírsejtek, hanem zsírréteg volt/van...de gondoltam azért megosztom szombatra ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Én is megkaptam Miezától az smst. Gratulálok nekik. Várjuk a fotót.
vicky79
Budapest III. kerület

Végülis sms-ből is kettő jött.
vicky79
Budapest III. kerület

Mieza: Gratulálok nektek! Nőjjön nagyra a kisfiatok! Nagyon jó egészséget nektek!

Lányok tudna nekem válaszolni valaki a fagyasztott babákkal kapcsolatban? Nekünk most 2 db 4 sejtes és 2 db 6 sejtes van lefagyasztva.
Amit szeretnék kérdezni:
1. Ha őket visszaültetik akkor az beleszámít az 5 lombikba?
2. Akkor nem számít bele, ha kifizetjük a transzfer árát? Az mennyibe kerül?
3. Miket kell szedni a beültetés előtt?
4. ÉS mennyi időt kell várni egyébként a sikertelen lombik után hogy ez megtörténhessen? Ha kifizetem hamarabb sorra kerülhetek?

Nekem májust mondtak, de az nagyon messze van. Szeretném hamarabb, mondjuk áprilisban. Vagy a szervezetnek szüksége van arra, hogy kiheverje ezt a sok hormoncuccot, amivel feltúrbózták?

Na most apimnak meglesz az öröme, mert kb 1 hónapja nem voltunk együtt. Most ráhajtunk a spontánra, hátha a bennem lévő hormonok még hatnak a következő ciklusban.

Annyit bőgtem már ma. Köszönöm az együttérző szavaitokat. Ha nem lenne a kisfiam, akkor szerintem fel sem tudnám ezt dolgozni. NEm gondoltam volna hogy ez ennyire meg fog viselni. Az inszemeknél valahogy nem volt ez, hanem csak tudomásul vettem és kész. De ez most más.

Kép
babicsek

Babicsek!

ha kifizetitek, akkor nem számít bele az 5 államiba.
100,000.-huf az ára.
és igen, nem kell várni vele 3 hónapot...mondjuk a következő ciklusban már lehetne :)
Van akinek spontán ciklussal csinálják..nekem pl csak a 2 Ovitrelle repesztő kellett...
kérdezz rá telefonon!!! :)
addig pedig hajrá spontán babó! :)

eszter82
Budapest

Babicsek: nem szabad összeomlani, feladni.. mert új nap, új remények!!! :wink: Meglásd!

Fagyisra akár már a következő ciklusban is mehetsz, de az is remek ötlet hogy kihagysz egyet és rágyúrtok a spontánra!!!! Hisz még dolgoznak a szurik.... (és csak halkan jegyzem meg, mi várakozásban 2 lombik között hoztuk össze a spontán csodababát :wink: ).

Fagyisnál nincs stimu, a természetes ciklusodba illesztik be a beülti napját.. uhuhkra kell járni, nézik a tüszőérést, aztán mikor megfelelő nagyságú akkor kapsz tüszőrepesztő injekciót. Ennyi a szuri része a dolognak
Beülti napján, a felolvasztás után kell fizetni, ha nem TB-sen mentek vissza a babáért 100.000 Ft-ot (itt majd mindenki azt mondja, nem szabad egy tb-s lehetőséget erre eljátszani, hisz ki tudja hanyadik sikerül, és ha elfogy az 5 lehetőség közel 700 ezer ft is lehet egy teljes lombik ára, pont a napokban beszéltünk erről).

Beültetés után amúgy ugyanúgy progi pótálást kapsz majd még, ennyi a dolog anyagi vonzata....

3 hónapot abban az esetben kell kihagyni, ha TB támogatottan szeretnétek a fagyibabát visszakapni.

andrea-1

Andi: köszi a tippet!!! :)
Szerencsére semmilyen krémet nem használok,és az én könyvem tippjei miatt cicin még tusfürdőt sem,csak nagyon kevés szappant,és leginkább vizet ;)

máshol persze igen,csak azon a részen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no meg azt olvastam,hogy könnyebb a 4D-s,ha előtte 1-2 hétig jóóóó sokat iszom,akkor több lesz a magzatvíz is,és könnyebben vizsgálódnak ;) :D :D

Akkor a banyától elveszem a lehetőséget,és ájulásmentes,fájdalommentes vérvételre küldöm Neked! :)

Én majd 28-án megyek AFP-re...

Azt írtátok,az éhgyomros,ugye? Csak mert az asszisztens erről nem szólt,simán mentem volna fél9-re....kakaó után :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Babi,
örülök hogy már a következő lépésen gondolkodsz, ez nagyon jóóó ám!
Fagyasztottal elvileg már a következő ciklusban is lehet próbálkozni, ha kifizetitek.
100 ezer pénz a visszaültetés, a beülti napján kell kicsengetni a 4. épületben. Ha ezt fizetitek, akkor nem számít bele az 5 támogatottba.
Előtte semmi gyogyó nincs, csak uhuk, és megfelelő napon tüszőrepi majd utána a beültetés, és crinone vagy utro. Gondolom előbb a 6 sejtesekkel fognak próbálkozni, mert ők már nagyobbak, de ezt majd Katalin elmondja.
Szóval hajrá, menjeket csak szépen a fagyibabákért, ők lesznek a nyerők!!!

Kép
judit0713

Isten hozott Albert!!!

Kép
Kép
missancsi

Béku!
Igen, éhgyomros, és pisi is kell!!!!! :)

a több vízben tényleg szebb képek készülnek :D
nekünk ez volt az egyetlen öröme a szonográfusnak az utolsó 4D-n, hogy a sok víz miatt szuper képeket lehetett csinálni!!!

eszter82
Budapest

Andi, és mi van akkor ha a fagyis beültinél, ha egyáltalán nincs tüszőérés? Akkor mire adnák a tüszőrepit?
ann74

DRÁGA ALBERT,
isten hozott kesze-kusza világunkban!
Hosszú boldog életet kívánok Neked, Anyának meg jó sok tejcit!

Kép
judit0713

fura érzésem volt ma délben amikor lefeküdtem picit szundizni, még félig hangosan mondtam is magamnak hogy Albert ma lesz a nagy nap !
erre tessék ! ennél szebb üzenetre ébredni nem is lehet !

Mieza Drága,
ahogy megláttam az smst elkezdtek potyogni a könnyeim !!!!
Szívből gratulálok Nektek, jó egészséget, boldogságot, sok sok tejcit kívánunk ! Nagyon várunk Benneteket és Albert fotóját is !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Breki!Én kérdeztem dokkert is és pont ma mondta telón a 2es sz-ú védőnénim, hogy Afp előtt nyugodtan egyek-igyak mert nem kell éhgyomorra menni!
Most akkor mégis??? :roll:

Kép
Kép
missancsi

Eszter: köszi a választ,akkor remélem még nem késő,ha most elkezdek sokat inni az utsó 4 napra :D :D :D

jujj,akkor az egyik üvegcse megint a pisinek kell???

A múltkor részletesen elmondta az asszisztensnő,hogy az egyik a pisinek itthonra,a többi a vv-re kell,most meg csak a kezembe nyomta a beutalókat,meg 2 csövet,de nem tudom,mi mire való :?

Ezt utálom,most én találjam ki??? Ha Ti nem írjátok az éhgyomrit meg a pisst,ezt is elbukom :?
Vendég

Ann ne izgulj!!! Akkor csinálnak tüszőérést, csak nem turbóznak fel úgy mint egy lombiknál... pár szurival beindítják a boltot....de LESZ TÜSZŐÉRÉS...ezen ne is agyalj légyszíves!!!!!!!!! :)
Pont emiatt kell a fagyis-beültikor is párszor menni uhura hogy képen legyetek a dokival együtt... :wink: :wink: :wink: :wink:

Jajj csajok, olyan szépet olvastam most :
"A baba egy angyal, akinek összemennek a szárnyai, miközben kinő a lába"..... :)

andrea-1

Bocs csajok, nekem tavalyelőtt úgy kellett!!!!
de ki ki hallgasson a saját dokijára!!!!

eszter82
Budapest

Ancsi: mindjárt megnézem a terhesgondozásos papírt,hátha rajta van!!
Vendég

rom vagyok, fájnak a végtagjaim, beszakad a hátam, orrom nem folyik, köhögnöm nem kell, mi ez ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Béku!
Én ugye a Jánosba jártam...és nekem sem mondták előre, hogy mikor pontosan mit hogyan kell, de aztán lent a terhesgondozós néni elmondta, hogy melyik vizsgálatra mit kell hozni, hogy kell készülni!
Akkor azt mondta, hogy az AFP-re kell piss, és max a kismama éhgyomor legyen (azaz max fél liter víz, max 1 kifli)...
mondjuk most azon agyalok, hogy lehet, hogy a létszám miatt kellett? mert amúgy is tudták, hogy nem lesz reális eredmény?
de nekem ezt mondták!
De látod? Ancsinak azt mondták, ehet-ihat... :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Eszter: én azért kérdezem,mert nekem semmit nem mondtak el :?

De ahogy nézem,a terhesgondozásos papíron sem írja,csak azt,hogy -AFP+HbsAg (1 csőbe veszik)
-vércsoport antitest szűrés
-vizelet vizsgálat

Ez utóbbit sem mondta el a nőőőci :shock: :shock: :? :? :? :? :?

Mindegy,az a tuti,ha éhgyomorra megyek,és viszek pisst,és ott megmondják,mibe öntsem bele,vagy majd ők átöntik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kubu!
tudom, jó "vicc", de pihenned kéne! Nehogy kiüssön valami betegség!!!!
folyadék, folyadék, folyadék, pihi!!!!

eszter82
Budapest

Andrea, Eszter, Judit: Köszönöm a válaszaitokat, máris másképpen látom a jövőmet. :) Ha hazaér apusom átbeszéljük a lehetőségeket.

Egyébként megmondom őszintén, hogy én kakukktojás vagyok köztetek, mert én nem a BMC-be járok, hanem a Kaáliba. :oops: De gondolom nem lehet nagy a különbség e téren a kettő között.

Akkor valószínű az én dokim azért mondta a májust, mert államilag támogatottnak vette. Szerintem megpróbáljuk kiperkálni a 100-ast, csak jöjjön előrébb egy kicsit. Most megvárom pirit, remélem minél előbb jönni fog. Ma már nem szedem se az utrót, se a Crinont. Remélem hétévégére megjön. Aztán beszélek az orvossal hogy nem lehetne e hamarabbra hozni.

Kép
babicsek

Eszter: nem vágom,mi van,de az a biztos,ha nem eszem-iszom előtte :D
Csak az a para,hogy mivel itt az új helyen először voltam múltkor,mondta egy nénike,hogy nem szabad nagyon korán menni,mert akkor ennél is többet kell várnom,mint múltkor,mert hihetetlen sokan kígyóznak ott hajnalban :?

De én már a 10. héten is majd' elájultam a várakozásban étlen-szomjan,táskámba készítve egy kis keksz,hátha végre beleehetek... :)
Vendég

Babicsek!
kérdezz rá a Kaáliban, mert ott azért más a fizetős rendszer!!! Nehogy ott érjen meglepetés, hogy drágább mint 100,000.-huf.
Azért azt ne felejtsük el, hogy a Kaáli alapból fizetős, a BMC meg totál állami!!!
Tisztázd velük, biztos ami tuti :)

eszter82
Budapest

Béku!
sajna ismerős... :?
erre mondják azt, hogy ha valaki nagyon nincs jól, akkor max fél liter víz, és max 1 kifli lemehet! Inkább, mint hogy rosszul legyél, összeessél!
Nekem is volt, hogy nem bírtam, és ittam egy-két pici kortyot! Nem lett belőle gond!

eszter82
Budapest

Babi, De a Kaáliban ugye alapból kellett fizetni már magáért a fagyasztásért is, nem ??? Annó mikor árak tekintetében tájékozódtam az intézményekről, valami ilyesmi rémlik..... :wink:

Amúgy semmi probléma, hogy kakukktojás vagy, ha tudunk, akkor is bármiben szívesen segítünk Neked, ha nem bmc-s babád lesz, hanem kaális :)
Kérdezz rá a kezelőorvosodnál, hogy fizetősben milyen lehetőségeitek vannak!!! :wink:

andrea-1

Judit, vagy aki ért ehhez a folyadék ki-be méréshez! :D
Az rendben van, ha kétszer annyi jön ki, mint be??? Eddig amit megittam, annak épp a kétszeresét pisiltem ki...
Hány napig mérjem ezt a dolgot?

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Megérkeztem,hát sajnos nálam is bejött a megérzés,2 alatti lett a Hcg-m.Így nem kell már szurkálni magam még másfél hétig feleslegesen.Megrázom magam és megyünk tovább,nincsenek már fagyisok de mivel ez fizetős volt már márciusban kezdhetünk is :lol:
Köszönöm azért a drukkokat!

MIEZA-Szívből gratulálok!Sok boldogságot,erőt,egészséget,tejcsit!!!!

Vikus-sajnálom,de még hátha .....

Pancsi
pancsi790204

Pancsi!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :(
Szuper, hogy máris előre néztek!!! nagyon drukkolunk hogy végre sikerüljön márciusban!!!

eszter82
Budapest

Pancsikám! :( :( :( :( :( :( :(
sajnálom!nagy ölelés!
vikus82

Mieza,Albert Baba!
Sok boldogságot és egészséget kívánok! :D
vikus82

Azt hiszem én is az aranyközéputat fogom választani!1-2 korty víz+2-3 falat!Bekajálni én sem szándékoztam előtte! :lol:

Kis fáziskésés:
Estrella!Nagyon szép a rucid....és ennyiért!!!! :wink: ......tavaly volt egyik bnőm esküvője,szinte ugyanilyet vettem(csak nekem nem szalag van a derekán hanem egy nagy virág) újonnan hát volt vagy 15-20 rugó! :? ....nagyon szupin éreztem benne magamat,nem feszült sehol sem,ápol és takar!Csak az a fránya vékony pánt csúszkált le folyamatosan a vállamról! :?

Ezt a részt töröltem,nem szeretném ha Bárki is félreértésből adódóan megbántódna!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára missancsi 2011.02.15 15:47-kor.

Kép
Kép
missancsi

Pancsi: sajnálom,hogy nem ez a kör volt a nyerő,de most indul az újabb nyerő széria,és a március tuti beleesik!!!!
((((((((((((((()))))))))))))
Vendég

pancsi: Sajnálom. egy cipőben járunk. :(

A Kaáliban most a fagyasztásért 20 ezret kellett fizetnünk egy évre.
A többi beavatkozásért nem kellett fizetni, sem az UH-ért, sem a punkcióért, sem a transzferért. Csak az injekciókat, meg a gyógyikat kellett megvenni, de abból is volt ami támogatott volt.

Pancsi te még miket kaptál a szuri mellé? Akkor most egyszerre várjuk pirit? Neked fagyis babáid voltak?

Kép
babicsek

Sziasztok Csajok!

Na kibújok a zugból erre a csodálatos hírre! :lol:

Isten hozott Albert, hatalmas gratula Miezának! :lol:

Olvaslak ám titeket már jó ideje! Szuper, hogy ennyi kismami van!
Nem emelnék ki külön senkit, de nagyon jó olvasgatni, amiket írtok! :D
Remélem hamarosan én is ilyesmikkel szolgálhatok! :)

Babicsek,
mi is kakukk tojások vagyunk, ahogy a lányok már tudják is, mi is a Kaáliba járunk!

Rólunk:
Már szedem a fogigátlót, megint antagonista protkó lesz! Viszont kicsit elcsúsztatta a dokim a lombikot a márc. 15-ei hét miatt, mert pont akkor lett volna puncijó meg ET is, szóval egy héttel későbbre tette, no meg ő is szabin van...
Képzeljétek emiatt 35 db fogigátlót kell beszednem... brrrrr. :evil:
Aztán márc. 11-én kezdjük a szurikat!
Ami nagyon meglepett, hogy felírt nekem vérhigítót is (persze előbb bele kellett egyeznem, merthogy nem kötelező, nincs semmi bajom), amitől állítólag nagyobb az esély a megtapadásra, mert jobb keringést biztosít! :shock:
Hát én még pozitívabb vagyok, mint az előzőnél, főleg, hogy itt a tavasz és csak jó vége lehet ennek a dolognak!!! :lol: :lol:

Szóval itt vagyok ismét és szorítok mindenkiért, hurrrrrááááááá! :lol:

gigibp

Pancsi!!!Annyit gondoltam Rátok!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: ...nem sajnálkozunk hanem inkább annak örüljünk, hogy március már nagyon itt van ám!!!! :lol: ....meglátod,annak már sikerülnie kell!!!!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: ezt most nem értem egészen...
Biztos én vagyok eltévedve,de a sógor jelentése nem az,hogy a testvéred házastársa?

És ha már az,kit vesz el,ha nem a testvéredet? :shock:

Na asszem én vagyok befáradva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Pancsikám,
léleksimik, és máris drukkok előre a jövő hónaphoz :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter,
szerintem 2-3 napig mérd, azalatt totál beáll rá a szervezeted. A feszülés csökkenésén meg amúgy is érzed hogy jó úton vagy!

Kép
judit0713

Gigi: Neked is nagyon szorítok!!!
Igazad van,itt a tavasz lassan,csupa örömet,boldogságot hoz majd :D :D :D
Vendég

Gigi,
szóval itt van végre a várva-várt kezdés!
Ez szuper, és igen, jól érzed, a tavaszi napsugárka besegít majd hogy babácska végre beköltözzön!

Kép
judit0713

Pancsi! Nagy ölelés! Csodállak, hogy ennyire előretekintő vagy!

Kép
avarka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: