A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Amikor a lányok összejöttek Húgomnak, akkor nem csinált tesztet. Lesz, ami lesz alapon állt az egészhez.

Ez lehet, hogy jó taktika?!

Még én sem tudom mi tévő legyek!

Kép
avarka

Avarka!
én sem csináltam soha ...és szerintem most sem fogunk :D
Egyszerűen csak mert beszari vagyok hozzá :D
de azért vannak sokan, akik már fülig érő szájjal mentek vv-re :D

eszter82
Budapest

Először én se akartam most másodszor tesztelni,de annyian kérdezgettek itt a fórumon,hogy akkor tényleg nem fogok?
Hogy végül 2 nappal előtte csak úgy magamnak itthon csináltam egy tesztet,és én lepődtem meg legjobban,hogy +++ lett már az is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

innentől nem volt megállás,és Miezáék nem is értették az eredményhirdetésemkor,miért is izgulok,ha a zsebemben volt addigra vagy 3 pozitív teszt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nekem kellett a megerősítés,amit végül S-től kaptunk,de totál nem tudtam felfogni,és nem tudtam úgy visongani,mint az előttem levők,valahogy hihetetlen volt számomra :D :D :D
Vendég

:D jót mosolyogtam most magamban a vonalzódon, Avarka!
nekem is Katicák voltak rajta eddig. Mikor ezt csináltam, Lac mondta, hogy NE katicát, mert a katica ragadozó állat!!! És akkor le kellett cserélnem őket a szivecskékre :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Eszter: köszi a választ,akkor majd remélem Andi vagy más hozzáértő elmagyarázza,mit kell néznem a papírkámon.

Nem gondoltam,hogy ebből pénz lehet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem nem tetszik a vonalzóm,de most valahogy nincs kedvem másikat gyártani :?
Vendég

még nem tudom... majd apával megbeszélem, hogy ő mit szeretne.. egy szól mellette, hogy nem kell ideggörccsel végig ülni a vv utáni 2 órát. Én egyedül fogok menni és egy kismaminak nem tesz jót az idegeskedés! :wink:

Kép
avarka

Béku!
Mi bajod vele?
Tök helyes a csini pocis csajszi rajta :D
De majd ha megunod és lesz kedved, csinálsz újat :D

eszter82
Budapest

na neee
most cseréljem le a katicámat :roll:

Kép
avarka

Avarka: hát még ha csak 2 órát kéne várni...

mindkétszer fél8-kor levették a véremet,legutóbb délben végeztem,és mivel déltől volt a munkaidőm,még késtem is fél órát...

Szóval,ha kiszámolod,elég sokat vártam az eredményre...

Elsőnél 11-re mondták,hogy meglesz,és tényleg nem is volt előbb...
Vendég

Avarka!
Én az első eredményhirdetésnél levetettem a vért, és megkérdeztem, hogy hányra jöjjek vissza. Mondták, hogy 11:00-11:30 körül.
Elmentem sétálni anyuval, megnéztük a 2in1 kismama boltot a Lövőház u-ban! És kinéztem valamit, amit a szívhangos uh utánra időzítettem megvenni!
Majd visszamentem, és szinte rögtön hívtak is, hogy siker van :D
így jobb volt, mint végigülni ott azt a pár órát...minden ajtónyitásnál görcsben van az ember olyankor.
Most is ezt tervezem, hogy Lac elvisz, leveszik a vért, utána én el sétálni Anyuval, majd vissza a jó hírre :D ez már egyszer bevált :D

eszter82
Budapest

Eszter: a csajszi még tetszik,de a többi nem :D :D :D
Párommal csináltuk a vonalzót,mert ez most csak kényszer volt az előző helyett,ami nem számolt tovább :D

No majd gyártok másikat,ha lesz kedvem ;) :D :D

De a Te szivecskésed aranyos!! :)
Vendég

huhh Kisbeeka!

De megérte várnod... :lol:

Nekem eleve azt mondta K1 ügynökünk, hogy komótosan ballagjak be 9 és 9.30 között. Tud valamit.. többet ilyenért nem kell mennem! :lol: :lol: :lol:

Kép
avarka

Avarka!
neeeem azért írtam a katicás dolgot :) én is szeretem őket...csak Lac leszavazta...és úgy már nem az igazi :D csak eszembe jutott...

eszter82
Budapest

9-9:30 közt...hmmm...én reggel ilyenkor már ott szoktam toporogni 8kor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pedig igaza van Knak, fölösleges...úgyis előbb végig vizsgálják a várakozókat, és csak utána eredményhirdetnek :D
lehet hogy nekem sem kéne kapkodnom... :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

De jó lenne, ha valaki jönne kedden... eldumcsiznánk az időt...
Nem hiszem, hogy lesz idegzetem sétálgatni! Főleg, ha nem tesztelek és nem tudom, hogy minden rendben a pocaklakókkal!

Kép
avarka

Akartam már mutatni,apa ilyet kapott nővéremtől Karácsonyra:

Kép

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?&BookID=708294&gclid=CPT9mqiKiqcCFQY03wodiDfFeQ&TabSheet=book&SessionID=1103482E45676050D0DCAC32E71CAECB3B07C06300ADEB34CFC46350D0CC3347C264F977AA4449B1DDWBDFSZUMBOPTEHTIDIVJBDSDCCIBCUVFDJPBNQEDD7E53D1F58D014DB0BD49&CBStock=CHECKED&SrcOrder=o

Aranyos versecskék vannak benne,amiket apa már pocaklakóként is szeretne szavalgatni a babának :D :D :D
Ez nagyon találó ajándék volt neki,az tuti :D

Persze kap majd ő is valami komolyabb irodalmat is az apasághoz :D
Vendég

Béku: hát én sem vagyok nagy pü-i szakértő, mert ez az egész reálhozamos paratszvakítás szerintem egy kurva nagy lutri........csak amit a netről műveltem ki magam ezügyben az alapján próbálok meg kapizsgálni valamit....

Adott egy mnyp-i értesítő, rajta adatokkal: befizetett összeg, hozam, végösszeg. Illetve azt keresd még ki, hogy melyik fajta portfólióban vagy benne.

Aztán ott van az a cikk, amit belinkelt Vicky.
http://www.portfolio.hu/befektetesi_ala ... 3ca328%2C0

A magam példájával próbálom elmagyarázni, jó?
Én otp mnypt-ban vagyok/voltam 1998 óta.
Növekedési portfólióban... (kurvára nem érdekelt mi ez, nem értettem hozzá, gondolom aki nem nyilatkozott pár éve, azt automatice ebbe a fajtába sorolták be, küldtek annó valamit pár éve, eleve elköltöztünk, több mint 1 év után kaptam meg a levelet, hogy nyilatkozni kellett volna... úgyhogy engem besoroltak ebbe a növekedési szarba, én meg utána se foglalkoztam vele.....)
2 misi környéki az egyenlegem, 600 valamennyi a hozam rajta. Ennyit silabizáltam ki az egyenlegértesítőből.

A Vicky féle cikk alapján én az 1998. óta átlagkereset alapján fizető pénztártagok kategóriába gondolnám magam... (lehet nem így van, de jobbat nem találtam :) ).

A portfólióm alapján viszont az biztos, hogy az OTP3-ban vagyok benne (növekedési portfólió) , ami ha megnézed a 2. sz táblázatot A kifizethető többlethozam várható összege az egyéni számla záró egyenlegének arányában a cikkben az 1998. óta átlagkereset alapján fizető pénztártag esetében az én soromban 4%-ot mutat.
A cikk szerint tehát az záróegyenlegem 4%-a kéne, hogy legyen a reálhozam???? Legalábbis ez alapján én így értelmezném....

Most helyettesítsd be a saját adataid, illetve próbáld kikeresni hogy mióta vagy tag, átlagker, vagy max. keresettel befogadott összeggel fizettél-e és melyik portfólióban vagy benne... Ez alapján ott lesz a TE sorodban a százalék amit az egyenleg alapján kiszámolhatsz....

Vicky: szerinted jól értelmezem én ezt az egészet, vagy valamit kurvára benézek?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Húú Kisbeeka!
Nagyon aranyos kis könyv lehet! Az én párom egy kicsit tartózkodóbb, nem hinném, hogy lehetne neki babázással kapcsolatos könyvet venni...
Vivikének nagyon sok könyve volt, amit most Húgom lányai forgatnak + még tőlem is kaptak. Talán visszakapom őket majd őszre, hogy én is tudjak verseket olvasgatni a pocakomnak!

Eszter
Találtam még valamit, hogy ne unatkozzunk :lol:
http://www.femina.hu/gyerek/8_jel_hogy_terhes_vagy

Kép
avarka

Andi: húúú,nem gondoltam,hogy ilyen bonyolult :?
Köszi azért a részletes értelmezést!

Most csak páromé van a kezemben.

Az a para,hogy tavasszal váltottunk mnyp.-t,miután az otp elbukta a lóvénkat.... :?
Így akkor még bonyolultabb az egész :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Juj, de sokat írtatok, most sajnos nem tudtam mindent elovasni mert annyi sokkk a meló, de azt láttam, hogy Eszterrel és Lujzicival fogok találkozni hétfőn :) nagyon jó. valami ismertetőt kitalálok, (Eszter mi meg pont ismerjük egymást). az biztos, hogy fekete kabát és sötét lila sál és sötét lila táska lesz nálam és vagy az Aviva könyv vagy a Balog Béla vagy a Titok. ez nem oan sok választási lehetőség :)

na majd jövök
láttam sokan írtatok a szurikról, sajnos én annyira gyáva vagyok h nem tudom magamnak beadni, nem megy de majd olvasom és reagálok részletesen

Kép
pannik
Budapest

Hát nem tudom az otp konkrétan mit bukott el vagy a válság miatt máshol is elbukta volna ám az ember...
Nekem
2007-es egyenleg 1.350 eft
2008-es egyenlegem sajna nincs meg,
2009-es egyenleg 1.632 eft ,
2010-es egyenleg 1.984 eft.
Tehát tavaly már pont "belehúztak azért valamelyest.... úgy tűnik... :shock:

andrea-1

Andi: nem tudom,milyen portfólióban voltam akkor épp,de jött a hír,hogy az OTP 30%-ot bukott... :? :? :?

Akkor tömegesen otthagyták,köztük mi is párommal :?

Ha nem rendelkezel a portfólióról,akkor automatikusan az életkor szerintibe sorolnak be. :)
Vendég

Hát Béku, mostmár utólag úgyis mindegy, ezután csak arra leszek kíváncsi, hogy lesz-e egyáltalán ez a sokat emlegetett reálhozam...bár a Vicky féle cikk alapján valaminek csak lennie kell, mert nem igazán találtam meg magamat se Rajót a pirossal jelölt sorokban szerencsére... bár a zöldben se sajna.... :shock:

andrea-1

Andi: attól tartok,én tuti nem számíthatok semmire :D
de ha mégis csurranna-cseppenne valami,az klassz lenne,főleg hogy nem számítottam rá :D :D

Csak kérdés,hogy ez mikor fog kiderülni,és miből?
Vendég

Avarka!
Ebből a 8-ból hozom mindet :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Elméletileg az van, hogy márciustól kell ütemtervet csinálni a mnyptaknak a kifizetésekről és legkorábban tavasz vége-nyárra lehet már kifizetésekről beszélni talán...de ismerve azt, hogy ebben az országban hogy működnek a dolgok, inkább ne éljük bele magunkat nagyon semmibe, aztán max. ha valamikor jön valami lóvé, akkor lehet örülés-havaj-dizsi-napszemüveg :wink:

andrea-1

Lányok!
elfelejtettem...hogyan is kell számolni a lombikos terhességeket?
a punkció a 14. napnak számít?

eszter82
Budapest

Örülök Eszter! :lol: Nem is gondoltam másképp!
Én nem teljesen pipálhatom ki a 8 pontot!
Nincs hányingerem, nem vagyok ingerlékeny... habár pocaklakóimra gondolok máris bőgök :wink:
Aluszékony sem vagyok... egész nap fekszek.. este mondjuk a szokott időben húzom a lóbőrt és napközben is elbóbiskolok :wink: Szagokat sem érzek..
De a cicis és pisis dolog megerősít hitemben :lol:

Kép
avarka

Eszter: nekem punkcióból számolt vissza S is,és Sz is,hogy akkor mondjuk,hogy nov. 3. volt az utolsó mensi első napja,és mindkettejüket felvilágosítottam,hogy ez ténylegesen is így volt,úgyhogy még "ferdítenem" se kell :D :D :D :D

gondolom a ciklus átlagos hosszát és a punkció időpontját veszik figyelembe ilyenkor,nem tudom pontosan,de mindketten egyből azt kérdezték,mikor volt a leszívás,és utána mondták,hogy akkor mikortól számoljam ;)
Vendég

Ann,
azért javasolják ikreseknek az amniot mert a vv náluk a két babó miatt nem mérvadó, össze-vissza mutat(hat). Tehát ikerbabáknál nem számít a kor, javasolt, DE nem kötelező a hasbabökős módszer.
Egyes babáknál marad az Andi által jól leírt kombinált és ontegrált teszt, fájdalommentes és ugyanolyan biztonsággal megállapítja hogy van-e probléma.

Estrella,
állat jóóó az a ruci!!!
Én vettem egy kismamaharisnyát a tesz-en, bontatlanul 450 pénzért.

Eszter, avarka,
jókat bőgtem a videókon :oops: :oops: :oops:
Látom már nagyon nem fértek a bőrötökbe...úúúúgy drukkolok nektek!!!!
Én se csináltam az inszemek és az első két lombik után tesztet, de az utolsónál igen, mert apácska nem tudott velem jönni az eredményhirdetésre, és nem telón akartam közölni vele a hírt...hááát alig hittünk a szemünknek (nameg jó halvány is volt az a tizes teszt) de ott volt a két csík! Aztán másnap hajnalban mielőtt indult melóba csináltam egy huszast, és azon már jobban látszott, így megnyugodva mentünk a dolgunkra, ő melóba én meg a bmc-be a jó hírért :D

Kép
judit0713

Andi, Breki,
a reálhozamot valami eszetlen bonyolult képlet alapján fogják megmondani, ha egyszer meglesz rá a számítási metódus a nyugdíjpénztáraknál. két változóval kell számolni: infláció és hozam, elvileg a kettő közötti különbséget kaphatod meg.
szerintem a mostani %-ok közelítő értékek lehetnek.

Breki,
szerintem abszolút illik hozzád a csajszi a vonalzódon! :wink:

Eszter,
Mieza kicsit fura smse és eltűnése után egyre inkább azt gondolom, hogy bent maradtak. jajjj, annyira izgi!!!

Estrella,
nagyon vigyázz magadra, ha már bementél.
bőrgyogyón remélem gyorsan végzel.

mi nemsokára megyünk Sz ügynökhöz, remélem minden rendben lesz az UH-n. parakismami módjára mindig izgulok, de azért persze várom is! :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!!

Bocsi,most csak gyorsan ,de kaptam egy várva várt sms-t!!!!!!!!!!!!!!!

Ma 13.25-kor megérkezett Albert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3,7 kg és 56 cm. Anya és Apa is jól vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Millió puszi innen is Nekik!!!!!!!!!!!!!!
csucsu99
Budapest

Zsuzsó!
fura sms Miezától??? :shock: :shock: :shock: :shock:

Ne legyél parakismami :) minden rendben lesz :)
hozzál képeket!!!!! :D

eszter82
Budapest

Jaj de jóóó! Mieza!

Köszöntünk Albert! Sok boldogságot és egészséget kívánunk!

Kép
avarka

TUDTAM!!!!!!! :D

GRATULÁLOK!!!!!!! :D

eszter82
Budapest

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

:))))))))))))))))))))))

Itt bőgök máris !!!!!!!!!!! :))))

Drága Albert!!! Isten hozott közöttünk ezen a világon!!!!! :)
Anyukádnak is a legjobbakat kívánom!!! :)

andrea-1

Ja,hosszú hajjal született Albert és az első mosoly után Anya és Apa kidőltek. :D :D :D

Este jövök igérem,de behavazódtam. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csucsu99 2011.02.15 13:54-kor.
csucsu99
Budapest

[quote="csucsu99"]J írta:csucsu99a,hosszú hajjal született Albert és az első mosoly után Anya és Apa kidőltek. :D :D :D

Este jövök igérem,de behavazódtam. :roll:
csucsu99
Budapest

Zsuzsókám láttam azt a képletet.... matematikai végzettség híján konkrétan elolvasni nem tutdtam, nemhogy alkalmazni !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Nem tudok megnyugodni... :D

Isten hozott itt Albert! :D Jól megvárattál Mindenkit, de hatásos belépő volt :D

Csucsu!
Minden részletnek örülünk :) kibírjuk estig talán... :D

eszter82
Budapest

Áááááááááááááááááá,én is csak ennyit vagyok képes...!!!
Istenem,potyognak a könnyeim!!!!! :D :D :D

GRATULÁLOK!!!

Drága Bercike,Isten hozott ezen a csodaszép világon!!!!! :D :D :D :D
Vendég

Isten hozott Albert:)
Gratulálok Mieza!!!
carla1227

Mieza

Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!! :)

Albert, isten hozott!

Kép Kép
estrella22

Csucsu,
köszi a gyors hírt!!!
végre, végre!!! :-) :-) képet nem küldött?
Isten hozott Albert, sok örömet és jó egészséget Miezáéknak!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó! a képet én is nagyon várom ám :D

eszter82
Budapest

ALBERT DRÁGA, ISTEN HOZOTT!

Legyen gyönyörű életed! Gratula a MIEZA CSALÁDNAK!!

hallgassátok:
http://www.youtube.com/watch?v=tGjAxmypt6Y
ann74

Apropó!
Számos Pancsiról tud valaki valamit?
már jönnie kéne a mai hírekkel!
remélem jó hírei vannak!!!!!

eszter82
Budapest

Jajj,nem bírok magammal!!!

Felhívtam egyből apát,zokogtam a telefonban,úgy mondtam el neki Miezáékat!!! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem győzött nyugtatgatni,de mondtam,hogy elérzékenyültem,most nem bírom abbahagyni a sírást,úúúúúgy örülök!!!

Nagyon mosolygott rajtam :D :D :D
Vendég

Pancsiról nem tudok sajnos semmit,de nagyon remélem,hogy egy ilyen szép napon ő is szép híreket kap!!! :)
Vendég

Ezek az örömkönnyek olyan jók :)
Én is mindig zokogok, mikor valakinek babája születik, vagy sikerül a lombikja,... mert olyan csodás érzés :)

És persze közben eszembe jut, hogy mi is hamarosan ott tartunk majd :)

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: