Most jöttünk a dokitól. Ez a dokizás iszonyúan kifáraszt, még úgy is teljesen kidőlök, hogy kihagyom a 10 órás szülést

Megyek is aludni, csak bejelentkezem

Már 2 ujjnyira nyitva vagyok, szép 10 perces fájásaim vannak 2 napja. Albert nem siet el semmit. Holnap is egész délelőtt vizsgálat.
Szerdán 1-kor bevonulok, és beindíttatjuk, ha addig semmi ...
Ja, tegnap elfszívárgott 2 deci magzatvizem, de fentről szívárgott, ami magától betapadat. (Albert már nem fér el, kilökte a felesleget
Képtelenség végigolvasni, 4 oldalt termeltetek ma és még csak fél 3 van

)))
Pannik, ha lopni akarnak, úgy is megteszik, nem tudunk védekezni. A barátnőm megkapta a fizuját, berakta a belső-mellzsebébe, felhúzta a nyakáig a nagykabátot… Mire leszálltunk a buszról, (ahol szembe fordulva beszélgettünk!!!), már nem volt meg. Mai napig fogalmam sincs, hogy hogy csinálták, honnan tudták…stb… Se egy vágás, se semmi… Én azóta úgy vagyok, hogy próbálok vigyázni, de nem tudunk ellene mit tenni. Főleg nem gondolnék erre egy próbafülkében, ahol egy gyerekes anya van mellettem…
Estrella, én nagy szoknyás vagyok, ma is abban voltam

A fordított harisnyák pamutból jók, az meg nem olyan alkalmi. De menj be a Calzedoniába és kérdezz rá. A lényeg, hogy ha fordított harisnyát veszel fel (nekem csak az van!!!!!), csak olyan jó, aminek duplavarrásos a feneke. (akkor is, ha nem pamut), mert az fog nyúlni fordítva a hasadon.
Jaj, de gyönyörű hüllőpár… Irigyellek

))))))
Zsu, köszi! Tényleg van gazdijuk és mégis így elengedi? Esetleg a jegyzőnek szólhatsz, mert elvileg nem engedheti ki őket. Nem kell feljelentést tenned, csak szólj neki, ha tenni akarsz a kutyusokért (lehet névtelenül is…) Én is nyomoztam. Senkihez se tartozik a településetek, menhelyileg. A jegyzőnek kell szólni, ő intézi…
nagyon durva ez a lopás, beleborzongok…
Evolet, jó, hogy jöttél! Hát, nem irigyellek, tényleg összejöttek a dolgok. Hajrá: a felhők közül mégis kisüt a nap. Nekem ez a lombik előtt az előző nem sikerült, pár napra kidobtak a munkahelyemről, mindenki lebetegedett a környezetemben, szóval tényleg összeomlott körülöttem a világ. De aztán mindent visszakaptam jóban

)) Sok erőt a sötétebb dolgokhoz és mihamarabb süssön ki neked is a nap!!!
Kubu, úgy legyen… Már abban is kételkedek, hogy tényleg terhes vagyok-e

)) Hogy lehet, hogy Albert nem egy baba lesz, hanem mi így fogunk együtt élni…
Heni, de jó, hogy jöttél!!! Azért kiderül, hogy minden kedves régi írónk itt van zugban

))
Hátha jön Kisangyal is.
Hajrá, nagy kitartás neked és legyen szuper IR, Tüűnél jó kezekben vagytok és szuper, hogy ilyen pozitívan látod. Sikerülni fog és kész!!! Ez a babák éve!
Babicsek, még ne add fel, ezer olyat láttunk már, hogy a teszt nega, viszont a bmc-ben meg kimutattak egy alacsony hcg-t… Nagy drukk holnapra!
Zsuzska, hajrá-hajrá, szorítunk. Ciszta ne nőjön!
Kubu, a család megint alkot?
Vikus, amíg a doki nem mondja, ne hagyd abba. (Elvileg csak a doki mondhatja ki az utsó szót és erre van valami törvényileg is, mert ugye tb támogatott… legalábbis a miénk az volt).
Eszter, még sosem aludtam ilyen jókat éjszaka, hajnalban

))) Albertet én keltem reggel

))
Andrea, mi is szoktunk ilyen csajos napokat tartani, amikor azon röhögünk félrészegen, hogy milyen gázos szituink voltak, mikor hogy égtünk be…stb.
Zsuzsó, hányra mész? Mi n8-tól bent leszünk tuti vagy 9-ig…