Sziasztok!
Pannik, nagyon sajnálom. Eddig se volt kedvencem a Lurdy…
Kubu, sajnálom, hogy nem tudtok menni. Meg vagy te áldva a nagycsaláddal. A legfontosabb, hogy ott van neked apa aki imád és persze a 2 kis drága.
Nagyon édes Lizababa!
Azért nekünk sem megy tökéletesen a kajálás. Egyik nap eszi pl. a szilvát, másik nap nem. Ma éppen eszi. Viszont zöldségeket nem nagyon szereti. (kb. 5-6 kanál és kész). A gyümikkel jobb a helyzet szerencsére.
Andi, Béku, mi is a Genesisben voltunk. Ott csinálták Liliről a szuper képet, még mindig az van a hűtőn.
Nava, Zorka baba nagyon kis cuki. Teljesen rád hasonlít.
Vaya, nagyon aranyos Noni baba is!
Vicky, majd ha mentek Állatkertbe tavasszal szóljál, benevezek én is.Lehet, hogy még nem érti, de kíváncsi vagyok rá, mivel a kutyát imádja.
Ja és nagyon ügyesen eszik már Barbus. A mászás se semmi, most kezdődnek majd a gondok gondolom, hogy folyamatosan figyelni kell.
Esterlla, Nagyon csini a ruha!
Én nem vettem terhes harisnyát, mivel már nyár volt, így nem volt szükségem rá, tehát nem tudom az milyen….
Heni, örülök hogy jelentkeztél.

Drukkolok márciusra, hogy minden ok legyen az IR-rel és Tűű doki azt mondja, hogy már semmi akadálya a lombikhoz! És akkor már csak pár hónap és indul a dolog.
Pancsi, én tuti kérnék egy vérvételt Sz-től. Drukkolok, nagyon hogy minden ok legyen!És persze tuti az lesz!
Judit, jobbulást neked!
Eszter, Avarka küldöm a ragacsokat +++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!