Béku: Gyönyörködtél tegnap a szerzeményben mi??? Elhiszem!!

MÁzli hogy volt aki hazahozza az ismeretségben. Nekünk is ez szokott lenni a szűk keresztmetszet. Mondjuk barátnőmnek van cégeskocsi, de a mostani csomagok nem fértek volna bele, ill. hát akkor mi nem fértünk volna már be, de szerencsére van 2 hete egy új fickója akinek nagy kombis kocsija van, és tök rendes volt, mert jött segíteni első szóra. Úgyhogy most itt van minden, ne tudd meg mekkora a kísértés, hogy neki ne álljak szerelni!!!

Persze nehezek, így moccanani se tudom, de már csak szombatig kell kibírni, aztán meglesz..
Rácsvédőket majd nézd meg a neten is (expressz, vatera, teszvesz.. már persze ha szeretnétek venni), nekem egy ezresért sikerült lőni egy olyat ami körbe éri az ágyat végig - még nagyobb is kicsit...
Kérdezted a 4d-t: igen mi a 4d genesisbe mentünk. van oldaluk
www.4dgenesis.hu én is most fogok bejelentkezni valamikor március 2. hetére....
Vicky: Hú vagy 10-15 éve nem voltam az állatkertben én sem..... de nagyon jó ötlet, ha mentek össznépiben mondjuk tavasszal és még egyben leszek, lehet betársulunk majd mi is
De lehet egy kisebb fórumtalit is lehetne tartani ott
Gratulálok Barbus kanalas megmozdulásához!!!
Nyomóajándék ötletet majd alkalom adtán benyögöm Rajónak, de gyanítom hogy anyámmal összefüggésbe hozott válasza lesz rá...
Ann: Támogatom a babóval a pocakbanos állatkertes látogatást!!!!
Estrella: 2900???? Bakker, hát nem csak a ruha kruva jó, de az ára is!!
Állatkáitok nagyon tutik, én abszolúte nem félek vagy irtózok az ilyen állatoktól, nálam a fóbia az ízeltlábúak (csótány, svábbogár és egyéb kitinpáncélosok)... úgyhogy nekem nagyon tetszenek a hüllőitek!!

Ha nálunk a gyerekeknek lesz effajta érdeklődés, tuti lesz terráriumunk is
A kék cumit nagyon szívesen Neked adom, vagy ha esetleg Te meg rózsaszínt kapnál, max. cserélünk

De első jelentkező vagy rá, így a Tied lehet, illetve a fiatalúré

.... úgyhogy ha tali lesz és nem felejtem el, viszem

Amúgy 6 hós kortól való fajtát kaptunk, kék és egy kis autó van rajta... és amin elcsodállkoztam van szavatossága egy ilyen cuccnak

(2015.03.11.)
Bútort még nem raktuk össze, majd most szombaton lesz az eksön.
Remélem kicsit jobban vagy, gyógyhullámokat küldöm:

és amíg nem vagy 100%-os, ne röstellj kérlek otthonmaradni!! De komolyan, most Ti vagytok 2-en a babával a legfontosabbak!!!
Kubukám: Sajnálom, hogy nem tudtatok ma menni....

Remélem hamarosan pótolhatjátok...
Bölcsiért hallod nem keveset fizettek....

Én fizummal nem is érné már meg nagyon bejárni ha csak maszekbölcsi megoldás lehetne
Adóhoz remélem hamar megjönnek a papírok. Mi is csak a bankosat várjuk már, aztán hajrá bevallás.. és visszatérítés... hisz abból szüljük meg Izát... (cifra, de így van!)
Eszter: Az sem baj, ha átalszod ezt a majd 2 hetet, lényeg, hogy kapaszkodjanak a babók!!!
Mieza: Talán Albert romantikus fiúcska, és ma magával lepi meg a mamit-papit?????
Avarka: Macsekjaid tüneményesek, ahogy ott fekszenek!!! Ők is besegítenek a rezgéseikkel a sikerbe!!!
Babicsek: Nekünk Békuval a rossmannos saját márkás, kazettás 500 ft körüli teszt jött be, viszonylag hamar mutat (bár 25-ösnek van írva) de nekem erősebbet mutatott, mint a 10-es!
Remélem a bmc-ben jó híreket fogsz kapni!
Lukácsné: Esetleg egy új - nagyobb, szélesebb franciaágy???
Vikus: drukkjaim mennek!!!! Utrót abba ne hagyd!!!!!!!!!!!!!!! Ne csinálj hülyeséget, amíg a doki mást nem mond, tessék használni!!!!
Evolet: sajnálom a betegséget, gyógyhullámokat küldöm:
Henikém: JÓ látni!!! Figyu, már mindjárt tavasz van, aztán tök gyorsan itt lesz az idő, és ÉRted drukkolhatunk!!!!! Remélem a mens-ben jó híreket kapsz!!!!
Zsuzska: Mensi meghozókat küldöm: