A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!
Megvolt a mai bevásáróutunk.... :wink:
Ikejja előt voltunk megint Brendonban nyálat csorgatni, meg megnézni hogy hálózsákoknál hogy alakulnak a méretek. Ugyanis kaptunk ilyen hálózsákot, de nem tudtam besaccolni hogy az mekkora méretileg.... hát most láttuk, hogy elég nagy! :) De sebaj, mert mostmár látom hogy ennél a ruha(???) típusnál is hogy alakul a helyzet és így azt is tudunk venni.
Ha már ott voltunk a brendonban rákéredeztem erre a várandós anyáknak járó csomagra is... hogyvan, ott volt nálunk a kisfüzet, csak ki kellett tölteni a kuponját és oda is adták, bár még nem vagyunk a 3. trimeszterben benne... :wink:
Akit érdekel: a csomagban van egy Anyák lapja, egy Baba magazin, egy rakat prospektus, egy mam cumi (sajna kék.... :)...), valami aventos anyatej tartó pohár, Paradontax fogkrém, meg öt mecsek bébi tea. Azt írta ez a kisfüzet, hogy szüléskor a kórházban is fogunk kapni valami pakkot???? Jánosban szültek: tényleg van ilyen? :shock: :shock: :shock: :shock:
Aztán mentünk a bútorokért... szerencsére mindenből volt, úgyhogy a kisszoba most tele van dobozokkal. Jövő hétvégén lesz a bútor összeszerelő party majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Kubu!
Köszi Tündér vagy!
vikus82

na picit olvasok,
Liza alszik, fiúk sétálnak, mindenkitől elnézést van 30 percem hogy 16 oldalt elolvassak, úgyhogy szűrök Kubura :-)

Franci,
Marci napok óta nem eszik, semmi se jó neki, agyvérzés kerülget, tutkóra fogyott már, annyi nyavalyát főzök neki, hagymás krumpli, rizibizi, sajtos tészta, kukkó, ropi, joghurt, tejbegríz, most semmi ! áááááá

na és Liza is, ez a hozzátáplálás, öklendezik az almától, körtétől, banántól.... szedálnom kell magam lassan :-)

itatópohár: a legjobb http://babyplanet.hu/nuby/nuby-pharmacy ... har_N24120

hihi homok nadrágodban :-)

Pannik,
remélem jól, privimet ugye megkaptad ? :-)

Kisbeeka,
anyud de ügyi, kínai tanulásért külön hatalmas piros pont neki ! biztosan fantasztikus élményben lesz része !
ágy matraccal a legjobb vétel amit csináltál ! gratula érte !
vonatos tároló tényleg bejött Marcinak, a héten még vettem + 3 vonatot a gyűjteménybe de most leállok mert darabja majd 2000 pénz. Még hiányzik 10 db :-)
hah vettem még egy konyhát http://www.teszvesz.hu/gyermek_konyhabu ... 59172.html
illetve jön a farsang is http://www.teszvesz.hu/keresztes_pok_je ... 23091.html
juppé 100. nap :-)
remélem nem fáj már fejed !
hajrá biokertezés !

Ancsi,
Teapa nagyon ügyi hogy ilyen utakat kap, hát igen, így azért nem könnyű hogy nem mehetsz vele, de talán egyszer :-)
hah engem 5 hetesen tiltottak el keksztől.... szülésig, aztán jött a 6-7-8-9 hét aztán mit egy szűzlány :-)

Eszter,
most is mosolygok magamban azon a kell nem kell, de igen, de nem, de én ezt nem tudom megtenni mondataimon, háááát rengeteg türelme volt mindenkinek velem. A legjobb amikor mondja dokim (Lizánál) hogy akkor most nyomjak én, ők hagynak engem hogy kicsit dolgozzak magamban, erre én: NEM ez csapatmunka mindenki maradjon itt az ágyam körül... basszus röhögök most :-)
közben rájöttem hogy mindenki azt hiszi hogy Liza esett azon a képen, de nem ! négykézláb volt és elengedte magát és mint aki szabadesésben lebeg a levegőben, hát ő is valami hasonlót adott elő, csak éppen a mellkasán "támaszkodott"... persze én a 4kézlábazást akartom fotózni :-)
egyébként sok kis balesetünk volt már, nem az a szülő vagyok aki jaj mutasd, jaj csúnya asztal,szék,ajtó verjük meg stb. stb. sőt van hogy tényleg rötyögünk mert olyan a szitu, de persze gyerek ezt nem látja :-)

nagyon örülök Nektek, és sokat gondolok Rátok, apa is puszil :-)

Kpn,
drukk hogy minden rendben legyen !

Csucsu,
óóó milliónyi helyen voltam már, CT, MRI, akupunktúra, fejfájás klinika, de most készülök majd Ormos Intézetbe újra, hátha nátha.
ugye kaptál tőlem privit ?

Woody,
irigyellek hozzátápiért, én még azt is kipróbáltam hogy az ujjam mártom a kajába és úgy adom neki és nem kanállal... esélytelen.

Andi,
"kisszerelmem-vőjelöltem kezecskéjére" - ezen totál elérzékenyültem.
csomag: kapsz a kórházban is, kitöltöd pappert és főnővér szobájából odaadják, de lehet hogy a nővérke (ha nincs roham) megkeres, de akkor sincs baj ha nem kapod meg, mármint bármelyik is kimarad, mert Felicitasnak kell írni és postázzák az elmaradást. Továbbá kapsz a bébike 6 hós kora után is egy csomit, illetve fontos még megemlíteni a DM bababónusz progit is ! Felicitas csomagban lesz Rossmannos hipp kupon is, aminek beváltása után kapsz további kupont.
juppé bútorok

Vnbeni,
hát ne fájjon, drukk május 10-re, jó sokára lesz sajna.

Mieza,
"Kubu, te milyen jó fej anya vagy!" - cupp

Estrella,
-2,5 órát sajnálom.
bébiőr, nekem segít, sokszor használom pedig nem is házban lakunk, de ha Lizára becsukom az ajtót nem mindig hallom meg a lakás másik felében hogy már ébren van pl..
és a másik a légzésfigyelő: ez szerintem nagyon fontos ! persze felnőttünk nélküle, de amikor paramami otthon lesz (én is az voltam) és nem látja hogy bébike lélegzik e, és már órák óta olyan békésen alszik, szóval biztos ami tuti alapon, 100000000% biztonság !!!!
bölcsit szerintem kérdezd meg mielőbb védőnőtől, ahogy látom Csana és magánbölcsi van nálatok, amennyiben állami bölcsi nincs helyben akkor necces hogy máshova tartoznátok :-(
Marci 2 hétig csanába járt, 7 gyerek, 2 gondozó, igazi kis édi hely, olyan mézeskalács-féle http://csanoda.hu/galeria.php, nekem az volt a "gondom" vele hogy nagyon az ember köré nő az intézmény mert picike. A másik hely ahova most járunk az egy magánbölcsi http://www.micimackoovi-kispest.hu/mici ... index1.htm
nagyon imádom, szép tágas, rengeteg játék, nagy és minden nap van valami progi (heti 2x angol, 1x sószoba, 1x tánc, 1x ének)... az előző helyen is sokat foglalkoztak vele, de itt is nagyon imádják és ő is imád mindenkit, szóval nekem totál eufória hogy ilyen helyre jár.
de pl sógornőm Újpesten lakik és a cég ahol dolgozik van saját ovija-bölcsije....

Vicky,
törzslapot nekünk adtak a bölcsiben, hazahoztuk, kitölt, + oltási könyv másolat és úgy vittük vissza :-)
Remény esete: oké hogy mennek most vissza BMC-be, de pl ha ez nem lenne egy ideiglenes lakcímkártyával nem lehet játszani picikét ?
fogad jobbuljon !

Judit,
Marci remélem rovarokat nem fog hazahordani :-)

migrénüzőket köszönöm Mindenkinek hatott, gyógyó nem annyira :-) ja és majdnem felrúgtam tv-t gál noémivel együtt amikor mondja hogy migrén napján alig észrevehető front vonult át az országon, jaaaa 20 órát feküdtem mozdulatlanul, fehér nyelvvel, kiszáradás határán a rengeteg hányástól :-)

köszönöm Marcikézgyógyítópuszikat, köszöni szépen már nagyon jól van.

csajok, csak kérdezem: brend nyú és árulom :-) http://baba-mama.teszvesz.hu/bababizton ... 22891.html

ja és tök jó áron vannak gyerekbútorok: http://www.robinagyker.hu/

jöhetek képekkel ? :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

ja és most emosönelli nagyon zenzitive vagyok ezért el kell hogy mondjam hogy úgy szeretlek Benneteket és örülök hogy a csapat tagja lehetek :lol: :lol: :lol: :lol:

kubuspace

gyűjtögetés :-)

Kép

Kép

Kép

menekül :-)
Kép

Kép

Kép

kubuspace

KUbukám: :)
Jók a szerzeményeid! Az a kis konyha!!! Zsír! :)
Kisszerelmem-vőjelöltemnek :) :) étvágygerjesztőket küldök!!! :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Köszi a potyacsomag infókat, megjegyezzük :lol: :lol: :lol: :lol: Apróságok, de én ennek a mostaninak is tökre örülök :)
Agálnoémi meg inkább foglalkozzon a megcsináltatott csöcseivel mint az időjárással.... de ne bosszankodj inkább rajta... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mieza: Albert előcsalogatók mennek :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Kubu: Úristen de gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

andrea-1

sziasztok

Andi igen a Jánosban is adnak pakkot hasonló cuccokkal

Kubu de nagy már a kiscsajod hihetetlen

Navi ollós képen kész vagyok

Mieza a napokban szül el sem hiszem

millió trillió drukk mindenkinek

Kép
vayacon

kispatak, kubu: Gondoltam hogy nem sok a tgyás, ha gyedről megy az ember, ezért is kell visszamennem dolgozni. Már nem 180 nap kell, hanem 365 és ebbe nem tartozik bele sem a táppénz sem a szabi. Szóval szerintem 2012-t végig dolgozom és 2013 januárjától elkezdhetünk majd próbálkozni. Akkor ha nem jönne a baba olyan nehezen, mint Barbus akkor kb. 4 év lenne köztük. Az szerintem meg pont jó. Csak tényleg összejöjjön.

andi: Minden kórházban kapnak a kismamák ingyenes csomagot. Mi a mávban 3 csomagot is kaptunk.

kubu: Törzslapot én kitöltöttem és odaadtam a védőnőnek. Ő betette a kartonunkba és majd akkor adja ide, mikor megyünk a dokis igazolásért. Legalább nem kell rá vigyázni. Remény ha jól emlékszem Ádinak megcsináltatta az ideiglenes lakcím kártyát, de a kocsi miatt ő nem szeretné. Nem tudom így lehet-e bölcsis, de "Remény"-kednek :) benne hogy jön a tesó. Fogam most nem fáj már egy pár napja, de azért majd megnézetem. Szerintem csak megrepedt a tömés.

A nagyi már hazament. Barbus egész jól el volt vele. Mondta anyós, hogy most már megvan a nyugdíjas igazolványa, szóval bármikor jön ha kell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.02.12 19:36-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

képek én csajszimról

Kép

Kép

Kép
vayacon

Vaya!!! szia!! De jó errefele látni!!! :) Hogyvagytok, mekkora most a kislányotok??? :) Kaphatunk képet esetleg........ :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Vaya: Pont írom... akkor most már csak egy kicsit mesélj Róla, Magatokról.... :)

andrea-1

Kubu!
gyönyörűek!!!!!

Vayacon!
nagyon édes!

Csajok!
miért van az,h délben feltettem az utrot akkor magason volt a méhszáj kemény volt,este meg lejjebb és puha????!!!!!vlki?
vikus82

Kubu: köszi,én is úgy örültem a szerzeményemnek!
Képzeld,épp most nemrég érkezett meg,párom meg egy barátja elhozták kocsival az eddigi lakásunkból a még ottmaradt bútorokat,és útközben elmentek a kiságyért :D

Párom lehidalt,mikor meglátta élőben,nekem elhitte,hogy jó fogás,és persze vegyük meg,ő is lelkes volt,de most el van ájulva,hogy milyen gyönyörű!!! :D

már nagyjából össze is szerkesztette,mert szerencsére nem teljesen volt szétszedve,csak pár darabra :D :) :) :)

Naon széééép!!! :)
Muszáj jó áron megcsípnem a dolgokat,hogy mindenre fussa,és ne adjak ki felesleges pénzt :)

Anyum tényleg csúcsszuper nő,és a legeslegjobb édesanya,úgyhogy holnap meghívom az usziba :)
Örült is a hírnek nagyon :D Ő is vízimádó,talán tőle örököltem ;)

Fejemmel eddig nem kezdtem semmit,lefeküdtem aludni,de mikor keltem,rosszabb volt,mint eddig,előtört a hányinger,de közben éhes is voltam,és totál erőtlen :(

Algopyrint kajcsi után beveszem,hátha meg is előzök vele valamit,ami épp kitörni készül rajtam :?
Rendeltem a vacsit a "kifőzdéből",ahogy párom hívja, marhahúslevest,meg valami mustáros csirkemellet. Képtelen lettem volna nekiállni főzni :?

Hihetetlen jók a képek,amiket felraktál :D :D
Liza bébi egyre huncutabbul bír nézni,nagyon illik az a nézés a kép címéhez is :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vikus: olyan kérdéseid vannak néha! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsi,de erre nem tudok válaszolni,bármennyire is szeretnék :D
Talán a többiek inkább :D

Vaya: tündéri a kis Noni baba! Az a séró nagyon csúcs!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

vikus: Sajnos én már ilyenekre nem emlékszem. Majd talán a frissebb csajok.

Gondolkozom, hogy amikor Tominak jön az üdülési csekkje veszek az Állatkertbe egy éves bérletet. Szerintetek jó ötlet? Kihasználnánk? Barbus imádja az állatokat és ha már a jó időben sétálunk, akkor akár ott is tehetnénk. Mondjuk nincs olyan közel, de ha lenne esetleg valahogy már nyáron autónk, akkor nem olyan vészes. A Felvonulási téren lehet ingyen parkolni. Véleményeket kérek. Ha 5-ször mennénk 1 éven belül, akkor már megéri.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: szerintem nagyon jó ötlet!! :)
5X simán mehettek egy évben,az nem olyan sok :D
Vendég

Kubu, haláliak a gyerkőcök, jaaaj annyira cukkerek.

Valyoni a te csajszidat is meg kell zabálni.

Andi, dejóóóóó, van már sok-sok doboz bútorral...de jó lehet!!

Vikus, ne agyalj kérlek, és bízzál! :-)) Nagyon szurkolok nektek!!

Békus fejed alakult ma aztán?

Kubu, néha nekem is vannak ilyen érzelmi kitöréseim, az annyira jó!! Nálam pl. elég mondjuk, h. autózom vmi szuper zene megy éppen, ragyogó napsütés, és mindenkit és mindent imádok...:-)) Aztán egyszer csak hopp elillan...

Szegény Kubuka, ez a fejfájás ha előjön, nagggyon gáz lehet:((((((
ann74

Vicky állatkert de jó ötlet. 1000 éve voltam, már úgy vágyom oda. Talán márciusban vagy április végén megkapjuk az ücs-t és mi is megyünk. Akkora már itt a tavasz és már majd babóval/babókkal a pocakban megyek.
ann74

ann: Találkozhatunk az Állatkertben, Kispatakkal is beszéltük hogy egyszer elmegyünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi
Köszi a dicséretet :)
Jó fogás volt a ruha, 2900 és még rajta van az eredeti címke…
Most azon szenvedek, hogy vegyek-e ugyanannyiért terhes harisnyát, vagy jó a sima csípő-fazonú, vagy egy két számmal nagyobb :)
Tök jó, hogy már a 2. trimeszterben is megkaptátok a csomagot, jó tudni, mi van benne!
Nekünk pont jó lesz a kék cumi :)
De jó, már össze is rakjátok a bútorokat!
Én nem tudom, mikor fogjuk…

Béku
A doktornőnek ez a munkája, tudja, mit kell nézni, úgyhogy az nem jelent semmit, hogy én nem láttam a golyszikat :)
Még csak ő látta, szégyenlős kis baba :)
A paradicsomnál az is volt a baj, hogy épp a tesóm építkezik és nálunk pakolta le a gerendáit, hogy ne lopják el, úgyhogy nem is kapott elég napot, meg túl sok volt az eső egész évben. A barátnőmnél is kipusztult minden… Na majd idén!
Mit fogsz ültetni?
Fejem nekem is szétrobban, de én a betegségre fogtam. Lehet a front???
Nekem a homeós bogyó nem segített, próbáltam valami Spigelont is, de attól rosszul voltam, ahogy szétolvadt és kiköptem.
A dokim a Panadolt engedélyezte, azt néha beszedem, de ma nem segített. Csak a délutáni alvás…
Örülök, hogy élőben még szebb a kiságy, mint képen! Össze is szereltétek?

Vicky
Köszi neked is :)
Sajnos én is megyek vissza az első baba után dolgozni, a TGYÁS miatt…
Bár lehet, nem is baj, a volt kolléganőmnek egy éves a picije és teljesen befordult, azt mondta, esténként már pálinkázik, mert a férje állandóan túlórázik ő meg nem tud senkihez szólni. Viszonylag fiatalon szült és még minden barátnője dolgozik. Pedig ő nagyon szeretett volna gyereket…

Ann
Mikor mész a fagyisért?
Ez szerintem sem igazságos, hogy akinek orvosi okokból nehezen jön össze a baba és meddőségibe járnak, elesnek az adókedvezménytől, biztos nehéz lenne szabályozni.
Amúgy maga a kezdeményezés tetszik, végre nem a cigányokat támogatják, hanem az adófizetőket.
Képkicsinytés:
én úgy szoktam, hogy Microsoft Office Picture Manager-rel nyitom meg a képet, a fejlécben van egy olyan, hogy képek szerkesztése, ha rányomsz, jobbra less egy átméretezés. Ott web kicsi-t szoktam beállítani, elmentem és már jó is a méret…

vikus
Köszönöm :)
Ne stresszelj és ne figyeld a jeleket!!!

Kubu
Marci beteg? Vagy szokott máskor is nem-enni?
Szorgalmasan jegyzetelgetem a jótanácsaidat, most épp itatópohár, pont jó, mert nálunk van Babyplanet, majd átszaladok valamikor…
Marha jó áron vetted a konyhát!
Jelmez is jó :)
Most én is rászoktam a Teszveszre, Vaterára, apuékhoz jönnek a csomagok, kérdezték, hogy meddig várhatóak még, mondtam, hogy nyugodtan szokjanak hozzá :)
Légzésfigyelőt ígértek két helyről is, mindenképpen szeretnék, csak a bébiőrön rágódtam, de meggyőztetek.
Köszi, akkor a védőnőt megkérdezem a bölcsiről.
Ügyvzetőnek már mondtam a céges bölcsit, mert kb 30 év az átlagéletkor, de nem hiszem, hogy komolyan vette…
Csemeték még mindig zabálnivalók! :)

Lányok, ha nincs lázam, akkor ugye nem lesz baja a babának??? Nagyon szarul vagyok, nem kapok levegőt, fáj a fejem, levert vagyok, de még hőemelkedésem sincs…

Kép Kép
estrella22

Estrella, köszi a magyarázatot a lekicsinyitésre, talán holnap ráveszem magam újra és végre felteszem a kölköket.
Jobbulást kívánok, pihizz!! Nádhás vagy, és a fejed fáj? Torkod? Remélem mihamarabb legyőzöd. A babának nem lesz semmi baja, légy nyugodt. Nem egy ismerősöm volt, aki lebetegedett terhesség elején és semmi baj nem volt a picivel később.
ann74

Hahó!

Hát jól kitoltak azokkal, akik hamar szeretnének másik babát, pedig épp most mondta a hiradó, hogy kevés a gyerek és későn születnek. Hát igy? Pedig anyukáknak jobb lenne minél tovább otthon maradni, a gyerekeknek is az lenne a legjobb, államnak meg a legolcsóbb - de igy??
Akkor nincs más Vicky, hogy menjél dolgozni. Oh egy másik fóromon volt egy mami, nagyon pici gyereket adott bölcsibe, mert uton volt a másik. Szerintem azóta meg is született. Sajna a nagyobbik folyton beteg volt a közösségben, nagyon sajnáltam szegényt, mert hát anya mellett jobb lenne neki.

Kubu: tündériek csemetéid. Jó a böli is, de hát ennek komoly ára lehet nem? Hová mennek ősztől? Apa állás? Az nem semmi, hogy munkahelyi gyerekellátás.
Oh Estrella! Szép lenne az ilyen kérés, de tudod mi az igazság? Nem tudja semelyik munkáltató, hogy nem mindig marad 30-40 éves, ill. nagyon is jól tudják, hogy mindig lesznek fiatalok, akik az idősödők helyére lépnek. Nekem is most volt a szül. nap, és kopogtat a következő - rohan az idő!

Andi: de örülök a sok jó hirnek, miket vásároltál!

Vaya: de jó, hogy jöttél! Igy is látszik mennyire telik az idő, rohan.

Szóval Breki neked is megjött ágyikó. Hurrá, ügyes csajszi vagy, csak igy tovább! Nem kell minden ujonnan, jókat lehet kifogni, csak szerencse is kell hozzá, no meg türelem és idő. De neked szerintem utóbbi nagyon sok van,nem?

Vicky: igen elmegyünk állatkertbe, bár én ősszel voltam, a novemberi tavaszban. Amugy állatkerti belépő horror! Családi jegy kb 5700 Ft. Én viszont azt mondom, az idénre semmiképp se vegyél bérletet, kicsi még ahhoz Barbus. Majd idővel, talán jövőre vagy utána.

Oh Esztrella gyógyulj!
ez az SZJA tv. elég brutál. Igen miért kell büntetni akinek nincs gyereke vagy már felnőtt? Én utóbbihoz tartozom. Csupán 2000 Ft-tal kapok kevesebbet a semmiért. Br. 300 ezer felett pedig mindenki jól jár gyerek nélkül is. Tehát azt büntetik, akinek kevés a jövedelme és/vagy nincs gyereke. De ha kevés a jövedelme (ergo adót se nagyon fizet) akkor nincs miből levonni/visszakapni se. Sok ilyenről tudok. Tehát ez az adórendszer a magas jövedelműeknek kedvez (főleg ha gyerekük van) amugy anélkül is van, aki sok 10 vagy akár több 100 ezer Ft-tal többet visz haza. Kérdés milyen áron, ki finanszírozza ezt? (Egy időben mi még családi pótlékot se kaptunk, sőt van aki semmilyen ellátást, még GYES-t se a 90-es évek elején.)

Ja változások: tavalyi bevallásról meg már ne is beszéljünk. Azt mondom, akin maga csinálja meg, időben kezdje el. Szakember informált, hogy kössem fel a nadrágot, igaza lett, de nagyon. Na kiváncsi leszek jövő évre mit találnak ki.

No mára ennyi

üdv kispatak
Vendég

Lukácsné, Nava, Vaya,
gyerkőcök gyönyörűek.

Vaya,
de jó hogy jöttél ! remélem jól vagytok !

Andi,
köszönjük étvigerjesztőket, megevett fél zacskó kukkót meg egy nagy adag sajtos-tejfölös tésztát.
egyébként én is mindig örültem a csomagoknak :-)
gálnoémin egyébként minden reggel kiakadok hogy honnan akasztják azokat a retroturi cuccokat amiben felvonul.

Vicky,
jaaaaaaa hogy 365 nap ? ÁÁÁÁÁ drukkolok Nektek !
3 csomag ? kiktől ?
Reményék reménykednek :-) ez aranyos, mi meg drukkolunk !
egyébként nekem is ideiglenes lakcímkártyám van, és az autóm se ide van bejelentve :-)
állatkert remek ötlet ! (teszveszen is szokott jegy lenni).

Béka,
örülök ágynak.
holnapra jó pancsizást !
fejfájásra használhatnál jégzselét is.

Ann,
néztem rtl fókusz vagy mit ma este és aszongyák mán hogy akik a XX. kerületben élnek hamar halnak, és az a jó ha a Svábhegyen lakik az ember vagy a ötkerben. és jön mrs. 528 éves preparátummutter bundában from Sváb és elmondja hát igen hogy a gyárkerületben más az élet..... anyucikád !

Estrella,
kimaradt: poci nagyon édes, ruci tüneményes !
Marci hál istennek már jól, nem tudom mi volt vele.
hajrá teszvesz-vatera, imádom őket !
nyugi bébivel semmi baj nem lesz ! gyógyulást.

Kispatak,
mostani bölcsi 52/hó, előző 60 volt. Nem tudom hova mennek ősztől, ha felveszik Lizát az államiba akkor mindkettő megy oda, ha nem akkor Liza csatlakozik Marcihoz.
Állás ? az mi ? semmi, sehol, de a kényszer nagy úr, és imádom ezt az állapotot, soha ilyen jó nem volt :-)
jaaa hallgatom valamelyik nap hogy akik megtehetik fizessenek a bölcsiért, stb. stb. de jó hogy munkanélküli az uram :-)))) borzasztó komolyan ez az állapot ami itthon van, semmi motiváció, az ember elmegy szülni, drukkol hogy bölcsibe felvegyék a gyerekét, majd hogy őt visszavegyék dolgozni ÁÁÁÁÁÁ elképesztő.
én nagyon mérges vagyok mert még se gyed, se gyes papper nem jött, tavaly ilyenkor már azt néztem mikor jön az sms az adóvisszatérítésemről. hétfőn telefonálok és asztalt borítok :-)
huh most néztem egy kalkulátort, nekem (hál istennek) brutál emelkedik a fizetésem ezzel a családi kedvezménnyel.

köszi köszi gyerkőcdicsiket.

ígérem mára az uccsó kép jön :-)

kubuspace

Kép

kubuspace

Estrella: betegséggel kapcsolatban: nem lesz semmi baja a babának,sem náthától,tüsszögéstől,semmi ilyesmitől,míg nincs láz.
Akkor is csak maga a láz a veszélyes,azt muszáj levinni.

Ágyat nagyon nem kellett összerakni,mert a keret pl. nem lett szétszedve,a rács is rajta volt,csak a fiókok voltak külön,meg a szekrény része,meg a rácsok :D

Már bele is pakoltam az eddigi szerzeményeket a saját szekrényemből,így én is jobban elférek :D

Páromnak nagyon bejön,most azt mondogatja,hogy babánk lesz!!! :D
Neki ez kell,hogy felfogja :lol: :lol: :lol:

Sokmindent szeretnék ültetni,szamócát anyucimnak,mindenféle zöldséget magunknak :)
Vendég

na megyek aludni, de előtte

Albert !!!!!!!!! a világ szeme rajtad ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja még akartam mondani, de jó hogy újra van JK szülészet honlap !

kubuspace

kubu: Már nem is tudom kitől kaptam csomagot, de volt a felisitasoson kívül még egy bőrönd-szerű is. Azt tudom, hogy 2 liter domestossal jöttem haza. :) Liza cica nagyon édes, jó nagyot nőtt a Miezás tali óta.

kispatak: Csak azért gondoltam az idén az állatkertet, mert most még itthon vagyok. Jövőre már csak hétvégén mehetnénk. Nem tudom mennyire ellenőrizhetik a nevet, legfeljebb a barátnőm is bemehetne vele.

Képzeljétek, Barbus tegnap óta etet mimket kanállal. Eljátsza, hogy belenyúl a tányérba és adja a szánkba.Meg megmutatja a bordűrön az elefántot meg az oroszlánt. Nagyon kis okos.
vicky79
Budapest III. kerület

Andikám, igen, szüléskor is van pakk. Egy csomó termékmintával, aventos dolgok, domestos, prospektusok Aegon, volt benne homloklázmérő, kézfertőtlenítő, Johnsonos popsikrém, pelusok, mecsek teák, hippes dolgok, popsitörlő, Persil mosópor, Lenor öblítő - ezek jutottak eszembe. Persze cserébe ki kell tölteni vagy 4 cégnek az adataidról űrlapot, azóta is üldöznek, küldözgetnek dolgokat. De én nem bánom. szerintem hasznos volt.

Maccs
vörösmacska

Kubu, Liza fantasztikusan gyönyörűűűűű!!!! Az a menekülös, meg mindegyik... behalok :D
Annyira szép gyerekeid vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Vaya, Nojka is hihetetlen ééédes!!!!! Gyönyörűséges! :D
Gyere a másik topicba is! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kedves Leendő Anyukák és már Anyukák! Egy kis ízelítő, mi fog bekövetkezni nem is olyan sokára :D
(Most csak az elős 6 hónapot másolom be, mert elég sok, de ha valaki szeretné a többit is, írjon privit!)

"Az első 6 hónap:
- Az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lyukon, amibe
addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- A lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- Úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- Napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- Ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- Egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- A séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- Elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- Ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- Kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- Minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- A legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- Aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- Az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd
miatt továbbra is csak ábránd marad...
- Már nem szereted a vendégeket.
- Sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- Sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- Sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- Egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- Ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.

- A férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja .
- Akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok
múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- A nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- Kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- Kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- Anyósod még annyit sem.
- Fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- A digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- Amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- A híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- Van 70 dekás teli pelenka!!
- A zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- A mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- Egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- A melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- Zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- A hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.

- A babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az
orvos és az anyád."

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok

Kubu, Vaya, a babák gyönyörűek! :D

Navi, ez vicces, de biztos nem olyan találta ki, aki régóta vágyott a gyerekre.
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert a Babókkal együtt én is mormota lettem...átalszom a napokat :?

Avarka!
Neked hétfőig kell feküdnöd, utána csak kíméletes életmód!
K azt mondta nekem, hogy beülti+3 nap, utána meg mehet a ficergés, hogy jó legyen a vérkeringés...aztán hozzátette, hogy addigra úgyis minden eldől már odabent :D
Folyadék 2 liter ok, fehérjék mehetnek, de mivel nincs túlstimu veszély nálad, így nem kell az a barom sok belőle!!!
Neked kb hétfő-kedd magasságában ágyazódnak be, Direkt újra kérdeztem K2 ügynököt és mondta, hogy 6-7. napjukon fognak!!! :D

Vaya, Navi, Kubu!
képek szuperek, gyerkőcök gyönyörűek :D :D :D

eszter82
Budapest

Szia Eszter!

Örülök, hogy nálad is minden rendben..
Köszi a tippeket! Fekszem és el vagyok kényeztetve! Apa elment boltba, soha nem ment még boltba egyedül.... :lol: Már most meglep, hogy mennyire figyelmes és aggódó :D
Óránként felkelek pisilni.. :? Enni leülök az asztalhoz...

Kedd - szerdától mit jelent a több ficergés?

Pusz,
Avarka

Kép
avarka

Lányok!
Gyönyörűek a gyerekek :D

Vivikém a Katalin által mutatott, monitoron lefényképezett babszemeinket nézegeti :lol: Néha én is megnézem őket... Uh-s képet nem kaptam.

Kép
avarka

Csajok, Shrek is megmondta: Jobb kint mint bent! Ezt a pocaklakó miért nem tudja? :D ))

Ma beszéltem tündérkeresztanyánkkal, aki szintén nyugtatgatott, hogy nem mi döntjük el, hogy mikor van itt az idő, ezt fentebbi hatalom. Képzeljem el, hogy egy szép nagy hullámzó tengeren lebegek és engedem, hogy repítsen, hagyjam… tökéletesen belesimulva a természetbe. Olyan megnyugtatóak voltak a szavai, teljesen relaxált! Nagyon jól esett.
Tegnap jöttünk-mentünk, a párom, hogy lerövidítsen egy utat, ráment egy földútra… hát, olyan hihetetlen rossz út volt, tiszta rally… Természetesen Albert végigaludta.
Aztán az esti ctg-n megint produkálta magát. Minden szuper odabent. El már nem fér, de ez kicsit sem zavarja, nyújtja a bőröm rendesen :D ))

Mennyit imádkoztam, hogy megtapadjon ez a kis magzat… hát, jól megtapadt :D ))
Mindenki a fájások kezdetekor kezd el izgulni… ÉN már olyan kis ideg vagyok, hogy ha elindul egy fájás, gyorsan megnyugszom, hogy Igen, itt van! Aztán elmúlik :D )
Nekem már olyan nehéz éjjel felkelni wc-re… kb. fél decikért mászok ki óránként… Valentinre egy éjszakai katétert szeretnék kapni :D ))
Én ma a természetgyógyászos beszélgetés után eldöntöttem, hogy már nem próbálkozom… tegnap volt forró fürdő, borocska, csípős kaja, rallye-s út… semmi…
A dokim azt mondta, hogy annyi front van, hogy már a márciusiak is megszültek… Egy kicsit se húz, á, dehogy.
A legrosszabb, hogy semmi bajom, nem vizesedek, elmúlt a hasmenésem, nem fáj semmi, nincs striám…
Apu kérdezte tegnap telefonban, hogy biztos terhes vagyok-e…, mert, hogy most van egy nyuszija, és annyira várta, hogy megszül és kiderült, hogy nem is volt terhes és lehet, hogy velem is ez van :D

Csajok, de jó nézegetni ezeket a babaképeket! Hátha előcsalogatjátok az én kis tojássárgámat :D

Navared, mi dátumilag mindig össze voltunk hangolva :D Szóval, lehet a holnapi nap :D

Avarka, köszi a cikket :D

Vikus, csak pozitivan :D

Vicky, tavaszi állatkertezésből ki ne hagyjatok. Mármint ha addig megszületik :D

Kép
mieza

mieza: Persze hogy nem hagyunk ki. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok, akkor látom, mehet tavasszal a kollektíve állatkertlátogatás? :))
Létezik felnőtt csoportos jegy és gyerek csoportos jegy 10 főtől :))
Családi jegy is van, de az min. 2 felnőtt+2 gyerek, ebbe a kategóriába jelen pillanatban még nem sokan esünk bele.

http://www.zoobudapest.com/jegyarak
ann74

mieza: Mennyivel jobb tavasszal szülni. Nem kell már fűteni, nem kellenek a téli rucik, férjed olcsóbban tud virágot venni. Képzeld mit láttam legutóbb egy műsorban: NYOMÓAJÁNDÉK! Lényeg hogy valami ékszer legyen, mondjuk egy gyűrű. Hát mi akkor olyan csórók voltunk, mikor Barbus képes volt hónap végén megszületni, hogy nem hogy nyomóajándék nem volt, még virág sem. Még jó hogy a kórházban adtak enni.

ann: Kubu és Lukácsné már jók lennének a fiúkkal egy családi jegyre. :) Nekünk meg marad a csoport. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Ann
Remélem sikerül ma feltenned a képeket!
Náthás vagyok és tegnap migrénem is volt, de az lehet, a fronttól… Óránként kell egy százas csomag papírzsepi… Ma már egy fokkal jobb, még rágódom rajta, hogy holnap itthon maradjak-e… Végülis kedves kolléganőnek volt képe 2 hétig otthon pihizni, akkor én terhesen igazán kivehetek egy napot…
Amúgy ha bent lett volna, múlt hét közepén otthon maradtam volna, mikor már éreztem, hogy baj lesz, de így nem tudtam.

Kubu
Akkor hurrikán újra a régi :)
Gálnoémin én is ki vagyok akadva, rémesen előnytelen ruhákat adnak rá, de szerintem a mellei is teljesen aránytalanok lettek a fiús alkatához, előtte sokkal csinosabb volt.
Akik megtehetik, fizessenek a bölcsiért? És ki dönti el, ki teheti meg? A főnököm a 2 millás fizetéssel, akinek államiba járnak a gyerekei? :)
Szerencsére én is jól jártam a mostani változásokkal.

Béku
Köszi, láz szerencsére nincs, még hőemelkedés sem.
A súlyom megint a kiinduló súlyom alá ment, nincs étvágyam, de azért lenyomtam a torkomon az előírt szénhidrát mennyiséget, csak az ízét nem éreztem.
Mivel tudták párodék elhozni az ágyat, ha össze volt szerelve?
Kapunk majd képet? Párod aranyos lehetett :)
Szamóca, nyami!!! Ugye tudod, hogy szoptatás alatt nem ehetjük? :)

Na képzeljétek, ma újabb hüllőpárral lettünk gazdagabbak, férj azt mondta, ennél csak az lesz izgalmasabb, ha a lurkót hozzuk haza a kórházból :)

Kép Kép
estrella22

estrella: Az hogy szoptatás alatt mit lehet enni ki kell próbálni. Kegyetlennek hangzik, de vannak olyan elvek, ami szerint táplálkozz napfénnyel, mert az nem megy át a tejbe. Barbus amíg kapott tejet, bírta pl. a káposztát is. Ha látja az ember, hogy fáj tőle a baba hasa, akkor eheted. De ez csak az én véleményem. Én a hozzátáplálással is valahogy így voltam. Hüllőpárról fotót láthatunk?
vicky79
Budapest III. kerület

A macskáim... nem tudnak meglenni nélkülem... :lol: A hasamra most nem fekszenek.. kibérelték a lábam közti helyet.

Kép

Kép
avarka

Sziasztok Lányok!

Nem tudom, h emlékeztek- rám, elég rég írtam.
Visszaolvastam pár oldalt és láttam, h Mieza emlírette mi van a zugosokkal, köztük velem.

Nos jelentem megvagyunk, baba ügyben még semmi változás.
a férjemet november végén műtötték a herevisszér tágulata miatt. E hónap végén megyünk vissza kontrollra. Nagyon bízunk abban, h javultak az eredmények.
Röviden ennyit rólunk.

Minden kismaminak nagyon gratulálok :) Boldog babavárást és pocak növesztést nektek :)

Anyukák!

A gyerekek gyönyörűek :) Mindig elolvadok, h ha benézek és látok képeket :) Ilyenkor arra gondolok, h remélhetőleg mindnyájunknak hamarosan lesz egy (vagy több) ilyen Csodája :)

Eszter, Avarka

Szívből kívánom, h most teljesüljenek az álmaitok és boldog Anyukák lehessetek! :)

Sajti

Nagy ölelést küldök...

Mieza

Remélem Albert hamarosan kibújik erre a világra :) Szép szülést kívánok Neked :)

Zugban maradok továbbra is, mert egyelőre nem történik semmi különös velem.
Mindenkinek nagyon drukkolok továbbra is!
Bocsánat, h nem írtam mindenkinek személyesen :oops:

Puszi: Angi :)
angi81

Sziasztok!

Bocsi hogy bepofátlankodom ide. Szeretnék tőletek kérdezni. Az embriótranszfer után mikor érdemes tesztelni? Úgy olvastam hogy a 10. napon már mutathat pozit a teszt.

Nekem kedden kell mennem vérvételre, akkor leszek a 10. napon. Ma már nem bírtam és reggel csináltam egy tesztet, de csak 25-ösöm van. Mondanom sem kell hogy teljesen negatív.

Avarka: Annyira édik a macskáid! Imádom a cicákat. A fekete az nagyon jól elhelyezkedett. Legalább vigyáznak rád, hogy ne sokat mocorogj. :)

mieza: Látom te már célegyenesben vagy. Kitartást, túl sokáig már nem maradhat bent a kis pocaklakó. Most gyűjti az energiát a kibújáshoz. :)

Kép
babicsek

Kubu: no csak most jutottam odáig,hogy a szerzeményeidet megnézzem :)

Nagyon klassz az a kis konyha,és milyen jó áron vetted!!! :D
A jelmez is édes!! :)

Navi: szuper szöveg,párommal jót kacagtunk rajta :D
Vendég

mieza
Albert kisherceg úgy látom addig húzza amíg csak lehet, mint Hanna nekem ő is túlhordott lett..... de egyszer muszály neki kijönni, tudom a végén már én is csak szenvedtem semmi nem volt már jó, de majd ha megjön akkor meg azért nem alszol mert csak gyönyörködsz benne hogy milyen szép :)

babicsek
ez szerintem nagyon korai volt, nekem vv előtti reggel még csak nagyon halvány volt a második csík , holnap reggel tesztelj, de ne izgulj ha mégsincs második csík mert ha alacsony a HCG-d akkor nem biztos h kimutatja volt itt már erre példa.

csajok
ma délután közös családi alvás volt és újra megállapítottam h kicsi az 4 emberre, de nagyon jót aludtunk.

estrella
ha nem vagy jól be ne menj dolgozni, megint kapsz újabb bacikat aztán csak rosszabb lesz.
én 2 hete voltam beteg, de tegnap óta iszonyat fáj a torkom megint alig birok nyelni holnap szerintem megint doki lesz ebből...

angi
szoritunk neked is hogy minden rendben legyen.

avarka, eszter
babaragacs szállítmányok ott állnak az ablak alatt kéretik beengedni őket.

sajtikám
bízom benne h vmi nagyon okosat tudnak nektek mondani és akkor tavasszal v nyár elején már te is kismami leszel, csak nagyon eltévesztette a gólya azokat a koordinátákat veszek neki egy új gps-t :)

kubu
édes kis Liza, tiszta Marci.

minden kismaminak jó pocaknövesztést.

babára váróknak mielőbbi ++++++++++++++++++++ tesztet.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Vicky, jót nevetttem :) hát kváncsi leszek, hogy kapok-e vmit aputól... nem hiszem, annyira el lesz foglalva a kisfiával :)))

Angi, nagy hajrá nektek is!!! Ha beindulnak a történések, mindenképp gyere! Mihamarabbi randit kívánok S.nénivel és M.bával :)))

Babicsek. igen, van akinek 10 nap. Nekem 5 napos babák után a 12. nap reggel csak az látta csíkot, aki hitt benne... De szerencsére pozitív lett!! Én örülök, hogy nem teszteltem hamarabb, mert nagyon letört volna egy negateszt. jobb kibírni...

Kép
mieza

Babicsek: ha jól látom 5 napos embriókat kaptál vissza,nekem nyáron ugyanígy volt,akkor 21-én volt leszívás,és 9 nappal később,30-án eredményhirdetés!

Ma még simán mutathat negatívat,a BMC úgy hív vissza,hogy elvileg akkor mutatható ki legkorábban a terhesség!
Légy türelmes addig :)
Aznap tesztelj inkább,és bízz a pozitív tesztben! :)
Vendég

Estrella: no ne,a szamóca tiltólistás lesz szoptatáskor? :shock: :shock: :? :? :?
ne mááááár...!!

Párom a barátjával együtt hozta el a bútorokat a srác céges kocsijával ;) Kiegyeztek valami fizetségben :D

a mi bútorainkat lapra szerelten hozták el,de még a hűtőnket is kimentették :D Tényleg aranyos a párom,most nagyon elkezdett tervezgetni,hogy majd hogyan segít nekem,hogyan alakítsuk ki majd a baba helyét,stb. :D
Vendég

No,ez most MIND Alberté,ha kibújik ;) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: