Drága Fórumozók!
Ejha, feladtátok az olvasóleckét
Volt pörgés rendesen!
Pocaklakóknak üzenem nyugi jó helyetek van, tessék ott maradni és rendesen viselkedni!!!
Izgulós kismamiknak (Bari, Csuti, Kisalag, Mné, Momelcsi, Nene, Nyuszi)is nyugodságot, pozitív gondolatokat...tudom, hogy nehéz!!!!!!ÉS nagyon örülök, hogy Bari rátapintott a lényegre, ehhez így kell hozzáállni!(majd figyeljetek engem=hisztigép)
Nene, örülök, hogy már kifelé mászol ebből a nyavajából.....további jobbulást kívánok!puszi
Sajóékszomorúan olvaslak benneteket

....olyan jó, hogy ketten azért egymást nagyon szeretitek, és nem adjátok fel!
Ez a legfontosabb....
Zafír, Oxigén bevettel benneteket is a tábliba, szép kis rózsaszín sort kaptatok:-)
Sajnálom, hogy most meg ciszta nehezíti meg a dolgokat!
Oxi, előtted le a kalappal, nagyon jól állsz a benneteket érintő problémához, és végtelenül tisztelem az őszinteségedet, és tenni akarásodat! Nagyon sok sikert, és mielőbbi babásodást kívánok Nektek!
Gyertek sűrűbben!
Emerenc! Kukúcs!

De jó, hogy visszatértél, kérlek írj majd magatokról minél többet, és gyere Te is, amikor csak tudsz, AKTÍV felhasználóként!

Pusz
Poszi?Te merre jársz?
SzurikátaJövőhéten jönnek nekem a szurik, számítok rád..

sok puszi
Loor!!!!Tessék jönni!Hiányzol ám!
Leeda, remélem te is jól vagy!!!!!!!
Kriszto, Parane: Piri?????
Szélkisasszonyék????Merre jártok, hogy vagytok?
Én disznóvágásban töltöttem a 7végét...meg sem álltam...hulla vagyok
De pirinek már határozott előjelei vannak, de még nem egyértelmű piri(ugye csak onnan számít, amikor piri, valóban piros?)
De a pocim, és a cicim is jelzi.....JUHÉJ!
Így valószínű holnap, vagy holnapután jön a gyogyó:Prednisolon
Szorítsatok, LÉGYSZI!
Ja, és elő a nagyítót, mert már olyan sokan vagyunk, hogy csak így engedte feltölteni :D

2011.02.13.