A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Köszi kérdésed Eszter!

Jól van, SOS vv is volt, de semmi gáz. Egy kicsit érzékenyebben reagált a punkcióra... szúrni kell még a gonapeptylt.

Kép
avarka

Hú, köszi mindenkinek, aki megnyugtatott :)
És olyan jókat írtatok, hogy jóslófájás + vizsgálat = hamarbaba! jobb kedvem is let!!!

Kép
mieza

:? Passz!
Tanár úr szerint visszaállítja a rendet...

Kép
avarka

Mieza: úgy látszik most már Albert baba sem akar tovább bent maradni,látni szeretné végre a szüleit!! :)
Vendég

Lányok!

Nincsenek véletlenek... :wink: Visszaolvastam a mai napot és beszéltetek róla, hogy van sítáboros vagy nincs stb... szóval nem véletlenül történnek a dolgok!

Ránéztem az avataromra, amit a regisztrációkor, még az első nekifutásunk előtt töltöttem fel. HÚGOM POCAKJA..............

Kép
avarka

Avarka: na most felállt a szőr a libabőrös karomon!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Tesódnak a keresztnevét vagy legalább egy becenevet elárulod, csak hogy tudjuk nevesíteni??? :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Nagy áldás,ha az embernek ilyen összetartó családja van :)
Mikor mi is szenvedtünk az első lombik után,hogy nem sikerült, nővérem (akivel együtt lakunk!!!) ajánlkozott,hogy majd ő kihordja,ha úgy alakul,szül nekünk egy babát :D

Sőőőt,nekem még anyum is ajánlkozott korábban,ha bármi lett volna,hogy akár ő is :)

Húgomról meg megtudtam,hogy ő meg még direkt nem akart teherbe esni,nehogy megelőzzön minket... :shock:
Pedig én nagyon örültem volna az ő hírüknek!! Mégiscsak a húgom!

Ha egy munkatárs jelentette volna be,vagy más ismerős,talán kevésbé,de ő a húgom,hát hogyne örültem volna?! :D
Írtam is neki,hogy nagyon várom,mikor jön elő egy ilyen hírrel,de csak annyit válaszolt,hogy ez most nem lényeges,és koncentráljunk arra,hogy egészséges legyek,és nekünk összejöjjön :)
Vendég

Andi: erősen gondolkoztam a tanácsodon,hogy odatelefonáljak a SOTÉ-ra,hogy mivanmááááá :D :D :D
de aztán gondoltam kapnak még egy kis időt :D

Jó,hogy elküldték,legalább nem kell utánajárnom az eredménynek :)

A 4D-vel kapcsolatban le akartak beszélni minket,mert hogy most még abban a korban (17. hét) "minden baba egyforma" a pocakban,így nem olyan látványos a pofi,de mivel most a lényegesebb,hogy a lába közé kukkantsunk,ezért ez nem tántorít el!

Főleg,hogy akármilyen gnóm is lesz a felvétel,az a baba akkor is a miénk!!!! :)
Így bármit látunk,annak örülni fogunk! Mondtam páromnak,ha megvan a neme,felőlem visszaválthatunk sima UH-ra,nekem az is nagyon tetszett!! :)
Vendég

Húgom egyszerűen Hugi a családban, egyébként Veronika.

3 sikertelen lombikja után (12. héten vetélt el) + 5 méhen kívüli terhesség... szóval én is kihordtam volna neki a babát, de szerencsére sikerült! Most én szorultam segítségre!

Kép
avarka

andi: Azért nem olyan nehéz ez a festegetés, ki volt nyomtatva a kép és onnantól már csak követni kell a vonalakat és kifestőzni. Csak az a lényeg, hogy összeérjenek a színek, mert csak akkor lehet leszedni a genotermről.
vicky79
Budapest III. kerület

avarka: Nem semmi a húgod. Szerintem én is megtenném a húgomért, de hogy kihordanám-e a gyereket? Az azért más. Ahhoz a gyerekhez kötődnék. Azt meggondolnám.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.02.11 17:58-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku: Hát mi is elsősorban a bizonyosság, másodsorban meg a karácsony miatt mentünk abban az időben. De azóta is az a fotó van kitéve a szülőknél is és mostmár Iza szobájában is amit akkor csináltak :) Mert ott már "volt feje".. :) Nekünk ez megért ennyit, az érzés, hogy amíg jobb, már a "saját vonásaival" készült látványosabb fotó lesz Róla, addig is van mit nézni, Kihez beszélni :)
És ha már ilyen fejlett a technika, akkor miért is ne éljen az ember az efféle lehetőséggel?
Hú tényleg, lassan be kell már jelentkeznem a következőre :)

Avarka: Hát szegénykémnek is jól kijutott...de a jósors kárpótolta ez a lényeg, és most óriásit tett Értetek... a legnagyobbat amit egy nő tehet a másikért !!! :)

Vicky: Akkor is ügyes vagy!! És hogy pici gyerek mellett veszed a fáradtságot, hogy megcsináld az sem semmi :)

Jajj én meg úgy várom már a holnapot!!! Megyünk ikejjjázni... és lesz Izának ágyikója meg szekrénykéi, bár összerakva még nem lesz, de én már akkor is extázisban vagyok... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Hali Drágáim!

Ahogy borítékoltam... :?
Sz ügynök elküldött fizetős véres géndiagnosztikára Istenhegyibe+ ÁEK-ba (ez már volt nekem tavaly, de egye fene, csak most még fizetek is érte...) a Zurammal együtt. Most lesz rá 3 hónapunk, hogy elintézzük.
Mindent nagyon köszönök, tündériek vagytok! Zsuzskával olyan jót beszélgettünk, alig bírtuk abbahagyni. :)

Avarka, Eszter, Vikus, Pancsi:
Ragacshegyek!!!

Mieza:
Albert sipirc kifelé, már nagyon szeretnénk látni a fotódat! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Andi: igen,én is így gondolom :)
Aztán majd lesz újabb fotó is,most még a sima UH-os videónak is úúúúgy örülünk!!

Sőt,apum is úgy hívott fel,hogy azóta még jópárszor megnézte,nagyon tetszik neki :D
Vendég

andi: Azért a mosogatás rovására ment a festegetés. :) Mikor Barbus aludt. Hajrá ikejja.

kisbeeka: Mi is Barbussal a 18. héten voltunk 4d-n a genetikain. Nem volt annyira gnóm. Ami képünk az arcocskájáról van, az szerintem teljesen jó. Mi is akartunk még később menni, de már nem tudtunk.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajtikám: A szívem szakad meg....... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

andrea-1

Vicky: köszi a megerősítést :D
mindenképp megyek,mert hallani akarom,hogy kislányunk van-é a pocakban :D :D :D
Vendég

kisbeeka: Én a helyedben a 18 hetes genetikait csináltatnám meg olyan helyen ahol jó az uh. És tudja a 4d-t is. Így a nemét is megnézték és a genetikai része is megnyugtatott. Ha még kibírsz 4 hetet. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: háááát,ez a gond,hogy a 18 heteset is 19 hetesen csinálják meg nekem,és márc. 17-ig nem bírom ki! :lol: :lol: :lol:

Mondták,hogy ekkor már tutira megmondják a nemét,de ez olyan messze van :D

én meg nem épp a türelmemről vagyok híres :D
Vendég

Ja,és egy másik szempont anyós szülinapja márc. 15-én... :D
Vendég

Vicky!

Nagyon rossz volt megélni azt a sok kudarcot szegény Húgomnak.. már pont feladni készült, amikor Konc tanár úr kezei közé került és lesz ami lesz alapon neki futott a 4. lombiknak!
Ha megkért volna és lett volna rá lehetőség segítettem volna Neki! Nekem pedig már van egy nagy lányom.. és most még kettő kisbabszemem is :lol:

Kép
avarka

kisbeeka: Dita akarta minden áron megtudni hogy lánya lesz (ő is mindig lányt szeretett volna) és nem látták a 25. hétig. Már mondtuk neki, hogy biztos lány, mert a fiút már látták volna. És kisfia lett. Szóval ne vedd készpénznek hogy 100%-ra megmondják a baba nemét.
vicky79
Budapest III. kerület

Avarka, Eszter, Pancsi kismamik babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Én 4d-re a Praxis rendelőbe jártam a Győrfi Mátyáshoz, akinek pl, itt a hétről-hétre rovatban a fotóit lehet látni, orvosok is elismerik a munkáját, egyébként ő szólt, hogy a B baba kislány és sok a magzatvizem. Együtt dolgozik a Hajdú Krisztina genetikussal, nála is voltam. Nem drága, adnak kazettát is és fotót.

Maccs
vörösmacska

Vicky: én azért bízom benne,és ha ők ígérték,akkor ez száradjon az ő lelkükön utána :lol: :lol: :lol: :lol:

max. lesz még egy klassz felvételünk a babáról ;)

nem baj,ha fiút mondanak,csak akkor aszerint vásárolnék :D
Ha csaj lenne,akkor azért vennék igazi csajos cuccokat.
Míg ha fiút mondanak,az kevésbé gáz,ha eltévesztik,mert a fiúra való rucikat inkább ráadhatom egy kislányra,mint fordítva... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem lesz itt gond,tuti látni fogják!

Ha nem most,akkor a márciusi szűrésen,vagy előtte 10-én a saját doki,hátha a babára is rápillantana,nem csak a méhszájat nézné :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Drága vagy Macs!

Gondolkoztam, hogy crinone helyett pillanatragasztót küldök be... :lol: :roll:

Kép
avarka

Mieza: hajrá!!!
És Budafok hogy hangzik? A 47-es villamossal egyenesen bent vagy a belvárosban 20 perc alatt.
És különben is, nemsokára kész a 4-es metró! :-)

Lányok, ahogy javasoltátok, hívtam a BMC-ét 11 körül, azonnal fel is vették. Sikerült is beszélnem Sz. doktorral.
Sajnos a prolaktinomat nem vitte le a homeós bogyó, abba is hagyom a szedését. 4 hónapja szedem már. De minek? Jó drága volt pedig.
Szóval ma el kell kezdenem a Bromót újra, de csak felet. Hátha ettől nem lesz bajom.

Kép
lujzici

beeka: Én drukkolok a nunishoz, tudod? És hát vannak itt lányos anyukák, szebbnél szebb lányos cuccokkal. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, nagyon szép lett az üvegfestés :)

Avarka, húgodnak jobbulást kívánok, nem semmi, szegénykém mennyi mindenen ment át Ő is, és ezek után önzetlenül segített Nektek

jaj a vonalzóm bent maradt a munkahelyemen, hétvégén nem lesz :( hát ilyen kis lüke vagyok ez van...
pannik
Budapest

Békus: én is nagyon drukkolok, hogy egy punát lássatok majd! :)

Csajok, rájöttem, hogy ebben a valóvilágban ez az Alekosz olyan, mint egy randa púpos-teknősbéka.... :shock: :shock: :shock: :shock: Mint a kérdőjel...... :shock: És még ez kritizálja meg a bentlevő csajokat, azzal a hitvány testalkatával???? :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Hahó!

Kivel is kezdjem?

Mieza: már nem kell sokat várnod, az biztos! Nagyon sajnálom, hogy fájt meg vérzik is. De ha egy percig is ugy gondolod, hogy irány a kórház, ne késlekedj - velem ez történt, és milyen jól tettem!
A terminus napján reggel megnéztek amnióval. Nagyon-nagyon fájt. Alig birtam haza jönni. 10-re lettem itthon. és fáj, és fájt. Óra elő, össze-vissza fájt. Egyedül itthon, anya pár emelettel fentebb. Fél 12-kor ugy döntöttem, lesz ami lesz visszamegyek a kh-ba. És milyen jól tettem! Ott fél 1-kor ujra amnió, az már nem fájt, de megmutatta, hogy cselekedni kell. További részleteket inkább nem irok de fél 4-kor meglett csaszi nélkül és kibirtam a kézzel való tágítást (hm. hát ez nem leányálom)
Szorítok!

Avarka: neked is, és nagyon büszke lehetsz testvéredre.

Eszter: remélem, ott lapul a két kismanó!

Sajti: nagyon sajnálom, de remélem a vizsgálatok mondanak majd valamit, és megtalálják a bajt.

Zsu: remélem, te pedig már a vizsgálatok birtokában hamarosan tartósan áldott állapotba kerülsz.

Ann: érdekes ez a fizetős kérdés. Hallgass a szívedre/eszedre és a lányokra (én is befizetném!) És ne feledd ep.-nél elszámolhatod!

Breki: majd eldöntöd hány uh és mikor. Annak örülök, hogy jók az eredmények. Gratula a 100naphoz, Andi neked meg már nincs sok hátra! Jó vásárlást

üdv kispatak
üdv ks
Vendég

Andi, nézed a való világot? és milyen? érdekes látni őket bent? én anno a big brothert néztem az elsőt aztán a többit már nem
pannik
Budapest

Hát egy rakás sz@r! Ez a mostani a legolácigányabb banda amit valaha ilyenre összetrombitáltak!! Az atomot kéne rájukb...ni kb.... de tényleg! :)
Anno a BB1 milyen jó volt már! :) Zsanett a robothgéph-pel, vagy Évike, Renátó váffánkúúúló, meg az az idióta bugyiárus az öreg kopasz :)
De ezek most..... hányadék egy banda..... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi,Vicky: tudom,hogy drukkoltok,és köszi! :)

Andi: én utoljára azt néztem,azaz a BB1-et :D
édi volt a cicus is benne :D

Évi is helyes volt még akkor :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

andrea-1

Juj tényleg milyen érdekes volt az első, a bugyiárust Pongónak hívták. én Renátót meg Évikét bírtam nagyon, váttene váffánkúló :lol: :lol: :lol:

nah azok mit műveltek lehetett rajta röhögni érdekes volt
már az előző beszólásod a előző oldalon is ütött, meg a mostani is

Kép
pannik
Budapest

ááááááááá,ez mekkora!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ezt a részt épp nem is láttam anno :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de így eszembe jutott a Pongó :lol: :lol: :lol:
Vendég

mire betölti ez a nyomorult kis mobil internet a BB-s videot, reggel lesz
miről van benne szó? nagyon lassan töltődik...

Kép
pannik
Budapest

Pongó full degenerált volt, meg még egy páran .....de én csíptem ezt a társaságot :)
Szombatonként összefoglaló és BB kiszavazás néző buli kapcsán volt az összejövetel mindig nálunk. Meg pizza és ivászat :) A pirinyóka kis lakásunkban annó még ... máig emlegetjük! :)
Egy A/3-as lapra volt kimásolva valami Kiskegyedből v. nem is tudom miből a képük és minden héten filccel lett kiikszelve aki kiesett :)
Hát fiatalok voltunk és bohók még mi is :) ...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Az hagyján Béku, de volt egy rész, amikor Jánoskát behívták a titokszobába (sajna nincs fent jutubon, legalábbis nem találtam).. mikor már kicsit nagyobb volt.... és megkérdezték tőle, hogy "Jánoska, miért kergeted a tyúkokat???" :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: de jót nevettem most ezen!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jánoska a titokszobában :lol: :lol: :lol:

http://www.femina.hu/sztar/mi_lett_az_elso_magyar_big_brother_szereploivel

Bálint meg egész nap csak aludt valamerre a házban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja meg összeállt azzal a varjúval, az Angelával.... fú, na azt a nőt eléggé útáltuk :)

andrea-1

Sajti, én is: :( :cry: :( De látom, próbálsz gyorsan talpra állni!!! Kitartás!

Béku, nekünk is 100, sőt mi több 1000%-ra mondták, h. lány, én mégsem hittem el teljesen, mert igen sok érdekeset hallottunk! Amúgy tényleg érdemesebb a 20. és 30. hét között menni 4D-sre, mert előtte még túl pici, utána meg már nem tud úgy forogni... és ha épp nem úgy van, h. látszódjon a kis pofija, akkor hiába könyörög neki a doki, nem fog megfordulni :lol:

Avarka, tesód, bocs Hugid előtt le a kalappal! Nagyon örülök, h.ilyen jó hírekre jöttem!!! Szurit meg ügyesen túléled! :wink:

Eszter, jajjjj nagyon nagyon szorítok ám innen a háttérből! :wink:

Andi, olyan szép nevet választottatok! Tudom, h. nem újdonság, csak most ízlelgettem és nagyon tetszik!

Mieza, múlt pénteken annyira azt hittem, h. szülni fogsz... vártam az sms-t de semmi :? Most már aztán ám Albert úrfi, tessék kijönni! :D

Már megint csak ennyire vagyok képben, bocsesz :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na látom, itt is téma a VV :lol: Mi nézzük, jókat röhögünk... hülyék-hülyék, ez egyértelmű, de nem baj :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navikám: köszi!! :) Néztem a mai iwiw-es pakkod... Tünemény a lánykátok!!! :) El sem hiszem, hogy nekünk is lesz egy ilyenünk.... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Navi: nem baj,ezért írtam,hogy most még nem a pofija miatt megyünk ;)

Amúgy meg márc. 17-ig 3 dobásom is van megtudni,hátha ;)
Ha meg mindhárom ugyanazt mondja,akkor talán lehet benne valami!
Aztán ha lifeg ott neki valami,ahol nem kéne ( ;) ),akkor úgyis egyértelmű lesz,hogy fiú :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

na,nosztalgia vége,zuram vár töpörtyűzni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

erre én is emlékszem, Jánoskás tyúkos részre, nagyon nagy volt
én is bírtam őket, új volt és eredeti, volt hogy a férjemet felhívtam ( akkor még 3 műszakban dolgozott és a délutánosban nem tudta nézni :) ) és telefonon közvetítettem a legérdekesebb részeket, mi is rá voltunk indulva teljesen

Kép
pannik
Budapest

Jönnék pár képpel, ha nem baj :D

Kép

Kép valami ollót ütött a fejembe... :)))

Kép még a nyálam is folyik....

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: