A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gica, oké, nem erőltetem, de igazából a gyerekekre lennék kíváncsi, a jelmezek másodlagosak :wink:

Vindo, jobbulást! Torkodnak is! Ipari mennyiségű C-vitamint vegyél be szerintem is.
irina

Irina én egyet értek veled, nagyon régen láttuk már az ikreket! Gica jó volna látni őket, jelmezben vagy anélkül nekem mind 1, kérünk képet!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Á, szerintem csak a bölcsességfogam mocorog :roll: A fél arcom is fáj a fél fejemmel, tuti az lesz. A torokfájás meg ettől független, úgy gondolom.

Gica, épp az benne a jó, hogy így készült :wink:
Fotót akarunk
:P

Kép
vindolanda

Találtam angol tanárt a környéken. A jövő héten kezdek :roll: :shock:

Kép
vindolanda

Ez jó, Vindo, de le vagyok maradva, hogy angolozni akartál (biztos írtad, csak a memóriám...) Van amúgy, aki kimondottan a tudományos szaknyelvi használat elsajátításában is tud segíteni? Bár S szerint azt mindenkinek magának kell megoldania. Na ja, ha valaki már baromi jól tudja a nyelvet, az már megoldja, de aki nem... :lol:
irina

Csak gyorsan míg fürdenek. P is most érkezett, kocsival :lol:

Ma nem kaptam jó híreket a dokinál. Sajna nem javult :( sőt most már elől hátul zörejes. Teljesen bizonyos a diagnózis, hogy tüdőgyulladás. Ezt még röntgennel lehetne megerősíteni, illetve megállapítani a kiterjedését. Kaptunk új AB-t és ha nem reagál erre sem, akkor röntgen.
Továbbra sem látszik rajta semmi, de talán addig jó, ha látszik, még jobban megijednék, h nagy baj van.
Ma már sírtam is, annyira aggódok érte, azért a tüdőgyulladás nagyon veszélyes tud lenni.
Amúgy az a vicces, hogy másokra nézve Dani veszélytelen (pl. ránk is) mert ami okozza nem komolyabb mint egy egyszerű nátha, viszont nála valamiért ismét ilyen tüneteket okoz.
Azt mondta dokinő, hogy attól is lehet, hogy egyszer valamit félrenyelt.
A kivizsgálással azt mondta még várjunk, ha rendszeresen előfordul akkor mindenképpen javasolt.
Azt hiszem én még sem fogok várni, már ismerősökön keresztül tüdőgyógyászt keresek.....

KépKép
KépKép
fleur

Azért jó is...nem is írtam múlt héten vettünk 12 guppit. Olyan szép színesek, csak fiúk és zabagépek :D

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, hátha ez az antibiotikum hatni fog :!:
Ne keseredj el. Ha rendszeresen nézik, tudnak róla, akkor nem annyira problémás, amennyire én tudom, a kezeletlen tüdőgyulladás a veszélyesebb.

Guppik:)

Ja, Irina, ennyi időm van, gondoltam, belekezdek még valamibe :lol:
Nem, sima angol, Db-be most nem tudnék bejárni, szervezési gondok lennének. Bösz-ben meg annyira leterheltek az angolosok, hogy nem tudtak vállalni. Júniusban indul egy román-magyar projekt, és először szakirodalom feltérképezéssel kezdődik. Akkor majd megismerkedek a szaknyelv rejtelmeivel, addig meg alapozok. Majd belejövök, remélem. A leányzó meg itt lakik tőlünk kb. hat percre gyalog, apróhirdetésben találtam rá.

Dolgozgatok. G. elaludt Rugóval, de ha felkel, horrorfilmet nézünk. Egyelőre nem mozog
:? :arrow:

Kép
vindolanda

Fleur, teljesen megértem az aggódásodat, de ahogy Vindo írta, kontroll mellett és jó kezekben van Danika!

A guppik szépek! :-)

Vindo, akkor remélem, tudtok filmet nézni. :-)
Az angolozás szuper ötlet amúgy.

Altatás (az ab-beadás elég nehéz Ádinak, utálja az ízét), fürdés, és az otka rendszerében kéne vacakolnom, sok kedvem van hozzá...
irina

Kezd komolyan fájni a torkom, be kellett kötnöm :roll:
Sajnos G. még alszik. Szerintem még dolgozok egy órácskát, aztán megpiszkálom, hátha felkel :idea:

Az a lényeg, hogy beveszi az AB-t. Rugó kicsorgat minden gyógyszert a fogai között, bugyborékol is vele...

Jön este G. Hoz egy javítani való notebookot táskában. Rugó kommentál: Táska, apáé. Megnézi közelebbről, vigyorogva, boldogan: Notebook!
Együtt szokták szerelni ezeket, G. beleőszül :lol:

Irina, hajrá!!!

Kép
vindolanda

Iszok egy közepesen meleg italt, a' la Maggie, mert szerintem a héten semmi hangom nem lesz :roll:
Teszek bele mézet is.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo főzzél hagymateát, az segít.
A hagyma vörös héjából kell.
Van pontos recept itt a neten.
Én kínomban csináltam és tényleg jó.

Fleur ahogy a telefonba is mondtam, semmi gond nem lesz :D
hat az új ab. és Dani hipp-hopp rendbejön :D
gyógyuljon is mert mennénk halakat nézni :wink:

Képzeljétek, tegnap este cicus elkezdte fűzni at apját, hogy kapjon egy akváriumot sok színes hallal :roll:
kíváncsi vagyok belemegy-e Z, ha igen akkor megint egy + feladat nekem.

Maggie fejfájásod elmúlt már?
Nekem tegnap este volt még, gyógyszerrel feküdtem le :? de ma reggel még nem jelentkezett 8)
de jó volna ha nem is jönne. Már unalmas volt így a hét :roll:

Irina na hogy van Ádó?
Van étvágya?

Csütörtök óta naponta 2 alkalommal nézzük végig a BogyóésBabóca dvd-t, jajj de unom már. De nem engedi csinci, hogy kimenjek a szobából. Pötike miatt meg nem tudom elővenni se a hímzésem, se a kötést :?

Gica
csatlakozom a többiekhez.
Képet, képet, képet :lol: :lol:

Mesi hogy vagytok?
Zsozsika kiheverte már a vérvétel nehézségeit?
Gegi a pöttyöket?

Tündi merre vagy? Napok óta nem jössz :roll:
Papa kijött már a kórházból?

A tegnapi napunk Gergivek szörnyű volt. Igazi PASI ha betegségről van szó. Csakis kézben volt el, aludni nem aludt napközben szinte semmit, ha leraktam akkor sírt és sírt és sírt. Estére teljesen eltompultam. De legalább az éjszaka viszonylag jó volt.

na el, hajat kéne mosni meg kivenni a gépből a ruhát és átrakni a szárítóba, indítani másikat. És reggeli is kéne a kiscsajnak :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Tegnap sunyiban olvastalak titeket. De annyira fáradt voltam, hogy lefeküdtem, aztán úgy is maradtam. :oops: Szinte semmit nem csináltam, kivéve két adag mosást. Jól esett. Péntekenként apa szokta hozni Bercót, így lazultam.

Irina, én így félidőben "fertőződtem" meg. Ezért is akarok még tanulni. :wink: (nyelvészetre értem) Bár ez sem a klasszikus nyelvészet lesz szerintem, de akár folytathatom is majd. Bercó is szokott tiltakozni a gyógyszerek ellen, de aztán meggyőzhető. Hogy alakul Ádi? Be tudnád megint linkelni azt a filmes oldalt? Én botor módon a múltkor nem mentettem el. :oops:
Tegnap meg a Gyarmathy Éva könyvét olvasgattam.

Vindo, igen, igen. Semmi forró, hideg, stb. De a legfontosabb az lenne, hogy ne beszélj. :wink: Jobbulást! Izgalmas lehet ez a tehetséggondozó műhely. Igen, itt most nagyon felkarolták ezt a területet. Bár Gergő nem volt elragadtatva az egésztől. Ugyanis ő is benne volt egy programban, de nagyon nem úgy alakult, ahogyan kellett volna. Angol tök jó, én is gondolkodom azért rajta, az lenne a következő.

Mónikám, nagyon sajnálom. Szerencsére nekem már nem fáj a fejem. Most nem is volt annyira szörnyű, gyógyszer nélkül is nagyon kibírható volt. Pötikéteknek gyógypusszancs.

Fleur, oó. Remélem ez a gyogyi már meghozza a várt gyógyulást. Én is nagyon megijednék, az biztos. Nem tudom, hogy milyen a gy.orvos, mennyire megbízható. De ha mondjuk a mienk mondaná, hogy még nincs nagy baj, akkor én hallgatnék rá. Gyors gyógyulást!

Gica, nagyon jó ötleteid vannak! Igen, képet!

Kaqk, de szuper!!!! Minden rendben lesz és van!
dmaggie

Vindo, még azt akartam elmesélni, hogy anyukám azt mondta, amikor gyerekek votlak és fájt a torkuk, nem mehettek egyből az orvoshoz, mert tanyán laktak, nagyon messzire voltak. Este az apukájuk a nyakuk köré tekerte a kapcáját, reggelre meg is gyógyultak, elmúlt a torokfájás. :lol: :lol:
Szerintem a büdösséget nem akarták tovább érezni, inkább gyorsan jobban lettek. :lol:
dmaggie

Sziasztok

Nagyon rég voltam erre...... :oops: Nagyon sok a munkánk és igy teljesen elveszek a hétköznapokban :? De azért egy kicsit vissza vissza olvasgattam.

Kaqk: Gratula++++++++++++++++++szorítok h minden oké legyen.

Panndi: Neked meg Gáborkához gartuálok:):):):):)

Móni: Jobbulást a gyerkekenek!!

Mi megvagyunk,pénteken volt a bölcsiben farsang Petrus hercegnő volt ha lesznek képek majd mutatok:) Mi még mindig nagyon cumizunk és egyszerűen nem tud nélküle létezni de szó szerint.Még szerencse h a bölcsibe nincs nála de néha ott is kiszekírozza a gondozónőket és akkor megkapja...de otthon egyszerűen még azt sem lehet nála elérni h csak a délutáni alváshoz kapja meg olyan ordítás van belőle hogy azt senki ne hallja inkább.És persze a beszéde sem tiszta sőőőt alig lehet néha érteni mit mond úgy sziszeg meg akajom meg szüszü.Majd az oviba lesz dolga a logopédusnak :roll:

Én is nagyon beteg voltam és ügyeleten kötöttünk ki ahol kaptam antibogyót mert annyira be volt dagadva a nyirokcsomóm hogy a nyálam alig ment le.Szörnyű volt!!De már vége remélem.

Fluer: Jobbulást nektek is!!

Mindenkinek szép napot! és köszönöm a névnapi köszöntést

Kép

Kép
agica1126

Mi lett a vonalzómmal?

Kép

Kép
agica1126

Maggie, az lehet :lol:
Most bekötött torokkal aludtam, biztos, ami biztos.
Móni, köszönöm a hagymatea tippet, de ez nagyon rosszul hangzik :shock: Számomra. Nem szeretem sem a hagymát, sem a teát :roll:
Nem hiszem, hogy komoly lenne, nincs lázam, csak a fejem fáj, meg a torkom, a lábam, meg a szívem :roll: Olyan kis kellemetlen :wink:

Maggie, neked aztán vannak céljaid :!: Ügyes vagy!!!!
Hát igen, sok hülyeség van ebben a körben, azt el tudom képzelni. De ha már én kaptam, és a hallgatókkal is jóban vagyok, megpróbálom jól csinálni.

Éjszaka: éjfélig voltam fenn. Akkor G. megriadt, rájött, hogy nem dolgozott. Háromig volt fenn. Erre Rugó felkelt hat előtt, pisilnie kellett. Hétig mesét nézett, aztán G. felkelt hozzá. Totál K.O. mindenki.

Gergőnek jobbulást!
Majd kiokosítunk akvárium ügyben :P

Kávézok

:arrow:

Kép
vindolanda

Ágica, nyugi, a logopédust mi is leterheljük majd :wink: :lol:

Na, amíg itt üldögélek, eszembe jutott két családi szösszenet.

Cumi - a nagyobbik bátyám is egész sokáig cumizott, de volt egy kedvenc darabja, és azzal. Aztán egyszer leesett, és apu éppen kiengedte a csirkéket, felkapta, és elszaladt vele :roll: Egy este sírás, és ott volt vége a cuminak.

Beszédhiba: a kisebbik bátyám raccsolt még tíz évesen is. Ügyes gyerek volt, elküldték Zánkára táborba. Már régóta járt logopédushoz, nem volt hatása. Anya mondta neki indulás előtt, hogy a táborban ismeretlen emberek lesznek, és előfordulhat, hogy kinevetik emiatt. Mikor visszajött, már nem raccsolt.

HIányzol is!
És várjuk a képeket :!:

Kép
vindolanda

Halihó!

Ebéd a finishben.

Ágica, nagyon jó volt olvasni rólatok! Tényleg hiányzol. A pöszeség ebben a korban még egyáltalán nem nagy gáz. Az oviban majd csak úgyis az ötéveseket szűrik. Az előtt szinte lehetetlen bejutni hozzájuk, annyi dolguk van. Ilyen idősen meg még az is gond, hogy ők nem is hallják a különbséget, hogy mi pl. másként mondjuk az adott szót. Hogy értsd. Bercó a r hangot l-lel helyettesíti. A múltkor a nagyok mondták neki, hogy nem lépa, hanem répa. Mondja utánuk. Én: Bercó: egyformán mondom? lépa-répa. Bercó természetesen egyformának hallotta. Na, több sem kellett, a nagyok próbálkoztak is ezzel rendesen. Még ebben az időszakban van. Aztán jön az, hogy én azt mondom, hogy lépa, hát nem érted. A végén meg: nem tudom azt mondani, hogy ...
Egyelőre még nyugi, fog ez még alakulni.

Vindo, neked meg: :twisted: a negatívkodás miatt. :wink: :lol:

Majd még jövök, csak az ebéddel még van teendőm.
dmaggie

Helló!

Köszi a hiányolást Móni! Remélem helyre jöttek a virágok.. :) Azért nem írtam mert :( :cry: így vagyok...

Betegeknek jobbulást!!!!!!!

Akvárium a két cápa fehér darás,darakór? asszem... áhh...
varga tünde

Maggie,Vindo: Köszi a válaszokat azért most egy fokkal nyugodtabb vagyok.
És Petránál a Répa=jépa

De ha ti mondjátok biztos vátozni fog. :D

Kép

Kép
agica1126

Ági,nyugi :) R,l, még Bnak sem megy tökéletesen :) :)
Míra meg kemény 1 hónapig járt logopédiára mert az "sz" betűt nem jól képezte :) 1 hónap után elbocsájtották,h. ritka az ilyen gyerek, s tényleg olyan szigorúan gyakoroltattam vele a feladot szavakat? :shock: :lol: mert lányom azt mondta Anya nagyon szigorú volt :lol:

Kristóf boldog szülinapot :)

:arrow:

KépKép
viranka

Kristófnak nagyon boldog szülinapot!!!!!!!

Ágica ne viccelj, még csak most tanultak meg szinte beszélni és máris tiszta hangokra vágysz :wink: Péterke sejpit , de annyira édes:-) ebben a korban ez még normális!

Maggie köszi a kenyérlángos receptjét!!!!! isteni lett!!! a gyerekek is falták!

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Már térdig járunk a játékokban. Bercó bőszen keres egy pókember-figurát. Egyébként ő f6 óta fenn. Nem sikerült elaltatni, pedig próbálkoztam.

Tünde, segíthetünk valamit? Nagyon jók vagyunk hallgatásban.

Viranka, Mírád nagyon ügyes volt. Ezért szokták ilyen idősen. :wink: Egy ügyes, önmagát kontrollálni tudó gyereknél gyorsan kijavítják a hangokat.

Igen, ezt egyébként élettani pöszeségnek is hívják.

Heni, örülök, hogy ilyen sikere van. Én is sütök majd hamarosan. Nálunk két nagy tepsivel fogyott el a múltkoriban. Hiába, itt sok a férfi. :wink:
dmaggie

Isten éltesse Kristófot!!!!

Én meg itt idegeskedek. Apa elvitte a nagymamáját az ügyeletre, mert nagyon nincs jól. Kiborít ez a várakozás. :?
dmaggie

Maggie én csak fél kilóból csináltam 1 tepsi lett, de számunkra ez bőven elegendő lett:-)
NAgymamának és neked is a várakozáshoz+++++++

Heni
KépKép
heni81

Hahó!

Isten éltesse Kristófot! :)

Maggie, dédinek jobbulást!!! A várakozáshoz meg kitartást...

Kenyérlángos...??? Még sosem ettem... Lángost már igen. Olyasmi?

Képtelen vagyok jönni, sajnos Dani nincs jobban, gyakorlatilag folyton takarítani, mosni kell utána, meg őt is csutakolni egy csomószor... :( De talán ma már jobb...??? Meglátjuk az alvása után...
Bocsi...

Megyek, mert Samu pörög...

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori

kelt tészta, sütőben sül és tejfölös, szalonnás/kolbászos/hagymás a feltéje. Finom:-) Gyerekeké csak tejfölős sajtos volt., de úgy is finom volt:-) Találtam egy képet róla a neten: Kép

Heni
KépKép
heni81

Ohh, ez nagyon szép. :) Köszönöm a képet. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Kristófot Isten éltesse sokáig!!!

Vindo, remélem, jobban vagy!

Gergőkének, Danikáknak mielőbbi jobbulást! Ki hogy van?!

Tündikém, :cry: , ha akarsz, mesélj odaát, mi bánt!

Maggie, tegnap én is kidőltem Ádi mellett este, úgyhogy semmit nem haladtam.
Ez volt a jó kis filmes oldal: http://www.ingyenmozifilmek.net/
A legújabbak közül is vannak rajta.

Ma nagyszülőztünk, nemrég értünk haza. Ádi tök jól bírja az ab-t -- köszi, Mónikám, h kérdezted -- és van étvágya is (ma legalábbis volt), nincs hasmenése, viszont kezd benáthásodni. :roll:
Pedig már kezdtem reménykedni benne, hogy hétfőn mehet oviba. Én tanítok, az tuti, úgyhogy max. S-val lesznek itthon. Most motoros játékot játszanak S gépén. Hát Ádi úgy kezeli a tapipadot és az egérhelyettesítő gombot, mint a pinty. :shock:
irina

Mindenkinek szép estét és éjszakát! Képekkel még jövök, végre kikönyörgöm S-től, h usb-n átadja őket. :lol:
irina

Ui: Nagymamának a legjobbakat!!! +++++++++++
irina

Kristóf Boldog szülinapot!

Daninak is puszi és a mamival is remélem minden ok.
Daninak még mindig hasmenése?

Irina
Hátha rendbe jön hétfőig...

Heni
Guszta lett a kenyérlángos. Én tudtam mi az, de most, hogy megláttam :D :D

KépKép
KépKép
fleur

Halihó!

Bercó elaludt lassan egy órája. Jól bírta. Apa itthon, nagyikát bent tartották, egyelőre még nem tudják pontosan, hogy mi a baja, a legrosszabra kezdik kezelni, ez tüdőembólia lenne.

Irina, köszi nagyon. Egyelőre nem sikerül regisztrálnom. Csak tud ez az orvos valamit, ha olyan gyógyszert ad, ami nem bántja Ádit. Taknyi hátha nem lesz komoly! Bercó még csak érdeklődne olykor, az egérrel kattintgat ide vagy oda. Mondjuk a verdás játékát már megtalálja, el is indítja, csak játszani nem tud vele, meg én sem. :lol: Ma mondta: Anya, csak egy pillanatra rákattintok. :lol: Ma alvás előtt: Ha nagy leszek, akkor majd én is gépezek.

Fleur, hogy van Danika?

Zdori, jobbulást!
dmaggie

Visszakukk:
Maggie, én nem regisztráltam, és A király beszéde c. filmet el tudtam kezdeni nézni múlt héten (az más kérdés, hogy kb. 3 percet néztem meg, csak érdekelt, hogy működik-e). Megnézem, most is hagyja-e, ha nem, megírom Neked.
Bercó :lol:
irina

Maggie-m, pl. ezt a filmet ha megnéznéd, a kép stb. alatt látható, honnan lehet beszerezni. Ahogy láttam, nem minden filmnél jelenik ilyen meg, regisztrációval biztos jobbak a lehetőségek.

Ágica, szívesen látnék Petrusról képet, ha lehet! :-)

Akkor egy jelmezes fiú (szerintünk úgy fest, mint egy nagy dongó, főleg ha csíkos pólót kap alá ;-)):
Kép
irina

irina

Isten éltesse Kristófot! :)

Csak beleolvastam ebbe-abba, többre most nem futotta. :oops:

Ágica! Zsozsi sem beszél tisztán. R és L betűk nem mennek. Ja, és ő nem ejt V betűt!!! Leves=lebes, Vivien=Bibien! :)

Fleur! Mielőbbi jobbulást a kispasinak! ++++

Mi jól vagyunk, Gegi már nem pöttyös, Zsozsi meg a műtétig és utána a lábadozás alatt nem mehet oviba.

Képzeljétek, ma edzőmeccset játszottunk. Az ellenfél minden tagja szervátültetett! :D Olyan jó érzés volt ellenük játszani. Világversenyeken is indulnak. Csupa férfi és egy nő. Voltak idősebbek és fiatalok is.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kristófnak Boldog Születésnapot!

Maggie köszi aranyos vagy.. :)

Jaj de édi Ádi! Van benne valami,hogy dongóhoz hasonlít.. :)

Azta de guszta Heni! Most itt csorog a nyálam....

Dóri Dani?? Biztos jobban vagytok már.. :) Szorítok..

Nálunk is van betű felcserélés de olyan édes még nem aggódok miatta.. :)

Vindó Te??? Hogy érzed magad???

Nekem még mindig van mit fújnom,már lassan két hete... Azt hiszem az arcüregem tisztul,legalábbis úgy fest a színéből...
varga tünde

Sziasztok!

Itt vagyok, és most már tuti, hogy a fogam volt az. Tegnap elkezdett fájni a bölcsességfogam helye, szóval arról fájt még a lábam is :x
Mára elmúlt, most már csak nem tudok rágni ott hátul.

Tünde, akartam kérdezni, hogy cápamárnátok van? Vagy milyen? Küldesz egy linket?

Emese, ez nagyon jó érzés lehetett :!:

Robot -Ádi 8)

Na, most röviden. Tegnap voltak itt vendégségben egy ismerős család Bp-től. Két gyerekük van, a kisebbik Rugóval nagyjából egyidős, a másik olyan 5-6 éves. Enyhe autista, és a szülők, mióta alig találtak óvodát meg fejlesztő helyet a gyereknek, ilyen alapítványokban is utaznak, hogy más szülőknek is tudjanak segíteni. A nagyobbik fiú rengeteget fejlődött, mióta nem láttuk. Engem nagyon szeretett, még a kezemet is megfogta, és közölte, hogy ő inkább itt maradna velem 8) Nagy játék volt. Mikor elmentek, és a kisebbik sírni kezdett egy autóért, amivel itt játszott, Rugó odapattant, és nekiajándékozta :shock: Csak a kommunikációval voltak gondok: pl. anya, Rugó miért nem magyarul beszél? :lol:

R. amúgy tegnap reggel hattól volt fenn este kilencig...
Most is fáradt még.

Nemsokára megyünk a baumaxba, ajtókat veszünk, és jövő héten lecserélik nekünk a ház régi részén az ajtókat. Aztán burkolás, és a tavaszi szünetben festés. Ezt már utálom.... De végre rend lesz őszre, három év óta először.

Maggie, a nagymamával mi újság?

Kristófnak sok boldogságot!!!

Betegeknek jobbulást!

Kép
vindolanda

Rugó a mai napon felfedezte a dinoszauruszokat 8)
Már könyvet is nézegettünk, van neki egy dinoszauruszos 8) De eddig nem nézegette, de ma látta a Dóra és a dinoszauruszok c. részt, és kedvet kapott.

Kép
vindolanda

Sziasztok! :)

Daninak ma már hasmenése nincs, csak a köhögéstől és a takonytól hány...

De talán alakul a dolog. Remélem. :)

Üdv mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Ma munkanapom van (amúgy a hétfőm üres lesz majd), szóval nem leszek.
Keltem a többieket :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Cicus ma oviba ment de nam igazán akart. Alkudozott velem, hogy legyünk ott Gergőcivel vele egész nap :roll: . Mondjuk az utóbbi 4 nap is erről szólt neki, folyton bújt hozzám, még éjjel is sírva hívott mikor észrevette, hogy nem vagyok mellette.
Pötike is jobban van, haramiáskodik és már megint tud egyedül játszani :) , nem kellek neki folyton.

Vindo jó munkát mára :D

Boldog Báló napot :D

Kristófnak boldog születésnapot :D

Mesi jó is mikor ilyen kitartó emberekkel sportolhatsz együtt :D

Dóri jó, hogy jobban vagytok?

Tündi írd ki magadból, ha gondolod akkor nem is reagálunk rá, de inkább írj, mint emészd magad.

Irina az jó, ha Ádónak jó az étvágya :D
Na hogy van? Ment oviba ment náthásan maradt otthon?
Nagyon cuki abban a jelmezben :lol: :lol:

Heni hogy állsz a fogyóval?

:arrow: megpróbálom elaltatni, nagyon nyűgös

KépKép
Kép Kép
l.móni

Isten éltesse Bálót! :)

Nem túl jó, mert telefonos képek, de odaátra linkeket telepítek, hogy láthassátok a fiaimat, ha érdekel benneteket. :)

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Csajok most hogy öltöztetitek a gyerekeket oviba? még mindig overál? én ma nem adtam már :roll: csak bélelt nadrágot.

Móni én most nagyon megálltam-4 nél, nem mozdul, bár már nem fogyózok úgy, hogy nem eszek semmit, csak igyekszek odafigyelni és ha olyan kaja volt ebédre mint pl. kenyérlángos, csak gyümi a vacsi :roll: meg tornázok, leginkább a hasamból kellene faragni még.

Vindo jó munkanapot!

Zdori meglesem :wink:

Ma jön tesóm vigyázni a gyerekekre, mi meg elmegyünk vacsorázni Lalival Valentin kapcsán, már 2 éve nem voltunk csak ketten sehol, ránk fér egy kis nyugi.

Heni
KépKép
heni81

Haliho,

Rohanunk a varosba ugyet intezni.
Csak annyit, hogy Rania is posze, es raadasul iskolaba megy :lol: szoval Agi: no para :lol:

Nalunk valentin nap nem jo iden. Gondok merultek fel nalunk, ha lesz idom, irok odaat.

Balonak boldog nevnapot! Kuldom ma a matricat :D
Kicsi Kristofnak pedig boldog szulinapot!
puszi
Vendég

Niki???????

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni: hát öltözés ..nehéz téma....nálunk most is -1- -3 fok van..:-( Emma leggingsbe jár oviba, és reggel és du-án erre húztam rá az overált, most egy vékonyabb overál-bélelt naci szerű van rajta.

holnap lesz náluk kisze báb( mi ez? ) rólam is van valami kép valami bábot égettünk oviban és én fogtam de ezt hogy kisze báb még nem hallottam. égetés csütörtökön meg farsangolás..idén is tündér-pillangó lesz. A tavalyi jelmezében...ő akarta! :-) :oops:

mosok, főzök, hajat mosok....közben fordítok..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni, nálunk már régóta nem hordanak a lányok overállt. Valahogy én azt csak a nagyon hidegben meg a hóban adom rájuk, de 0-2 fok körül már javában nem (Sőt, igaziból csak mondjuk -5 fok alatt merül föl bennem, hogy esetleg azt kéne :roll: ). Zsófi harisnyában meg melegítőben van kinn, nem fázik :) Benn meg csak harisnya meg szoknya.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: