Sziasztok!
Ma egész nap úgy kóválygok, mint ha kb. jól bekukorékoltam volna...
Szóval.....
Sajtikám: Annyit gondoltam Rád ma délelőtt, hogy bárcsak valami csoda folytán nem az lenne, amire gondolsz és Zolink meglepne valami jobb hírrel !!!!
Zsuzsókám: nem hétfőn megyünk, hanem majd csak szerdán... fosok is tőle már előre. Remélem legalább az eredmény tartományon belül lesz...

Te hogyvagy? Ma akkor az uccsó nap????
Carla: Gratulálok az ikrekhez!!!!

Dupla öröm!!

Javaslom hogy Csucsu barátosnédat is jól fertőzd meg ezzel az "ikres-kórsággal"!!!!!!
Beni: Meforált szedem, csökkentve persze, csak az nem világos, hogy meddig és majd mi lesz a szoptatáskor?? Merthogy ezt egyik dokker se mondta még, de majd rákérdezek... Erről esetleg nem hallottál valamit??
Eszterkém Drága: Crinone-tól nekem is volt hogy ilyen narancsos-színű izé jött ki, mikor távoztak a db-ok, azt mondta rá Sz., hogy ne foglalkozzak vele, ez egy ilyen cucc...
Ragasztógyárat küldöm ma is én is:
Avarka: Nektek is!!!

Rád is gondoltam ma délelőtt a nagy kóválygásban!!!
Estrellám: Köszönöm az ötleteket. Az a krumplis dolog elég bizarrnak hangzik, nem erőltetném inkább, de a többivel majd próbálkozom
Amúgy sz-tam bele ma és ittam egy nagy pohár hideg kakaót.... és égésileg semmi bajom azóta!!

Szóval a tejben lehet valami, igyekeztem nem sok Nesquick-et tenni bele..
Remélem a lábvizesedésre is találsz valami jó tippet!!!
Pannik: Hajrá Aviva torna. Én tanfolyamon nem voltam, de megvettem a könyveket. Ha gondolod és szeretnél 5 ropit spórolni, ne vedd meg, szívesen odaadom és lefénymásolhatod!!!! (gondolom a könyvek ára nem lenne benne a tanfolyamban???)
HOlnap megyünk be dél körül az Örsre, be is vihetem, vagy jövőhéten szerdán reggel a bmc-ben leszek vérvétel ügyileg...

Szólj ha érdekel!
Nekem jó volt az aviva, amikor rendesen csináltam mindig volt peteérésem...

De biztos más ilyen jellegű dologra is jó!
Ann: Hogyvagy? Remélem már jobban???? Rád is sokat gondolok, lassan mehettek a 4-es épületbe becsengetni a 100 ropit!!!!!!
Ancsikám: Hát lehet beállsz mellém lányos anyucinak, ha ez a gyerkőc ilyen szégyellős...

A fiúcskák már hamar mutogatják a dákeszt!
Hajrá keksz-eksön.... ami a csövön kifér.... persze csak óvatosan
Zsepijóslást ahogy írtad, én tutira a közepén fogtam volna meg