[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2005. nyári babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

pár napig még olvasni sem volt időm benneteket, de látom, mindenki jól vanKép

Krimo,
tökéletesen egyetértek az új dokiddal, egyáltalán nem jó koraterhességben a sok, főleg hüvelyi uh. Sztem,jó dokit választottál, legalábbis a leírásodbólKép

Nekem az 1., a 8. hetes is már hasi volt, és sztem nem is lesz már hüvelyi.

Ja, és még mindig szopik a fiú, hányinger, meg semmi sincs. Csak néha egy kis gyengeség, de ezt úgy gondolom, bírni is kell egy 11 hónapos fiú mellettKép

Na, már mennem is kell tovább, sziasztok, és vigyázzatok magatokraKép

manóka

manóka
manóka
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek a bíztatást!
Csak ma este megyek dokihoz, ma ügyel az én dokim. Azóta sincs semmi gyanús. Igazából tök jól vagyok. (Hányinger, émelygés, és UTÁLOM A SZAGOKAT!!!! Kép)
Igazából tegnap is csak nagyon pici volt az a piros, leginkább az az áttetsző nyálka dominált. Remélem semmi, de persze este mindenképp megyek, aggódom, de próbálok kicsit nyugodtabban állni a dolgokhoz, mert ez a folytonos idegeskedés nem használ.
Legjobb lenne otthon pihizni…már el is neveztek Álommanónak. Kép

Tjuca!

Én is itt szenvedek a csípőnacimban... az övet már ki kellett vennem, de domborodik picit a poci... pulcsit kötöttem a derekamra... Valamikor 1-2 hónapja az Auchan-ban láttam ilyen állítgatós gatyókat, kb. 3e.-ért.Csomó fajta volt, és nagyon jó fazonok. Asszem nekem is meg kéne néznem. Minden ruhám szűk.

Mircimama!

A család nálunk is nagyon-nagyon édi!!! Mindenki megkérdezi, minden nap, h. hogy vagyok. Etetnek. A párom meg egyszerűen egy csoda...Kép Majd' 14 év alatt nem csinált olyan dolgokat, mint mostanában. Egyik nap elküldött csicsikálni, aztmondta, majd ő felmos. Hihetetlen. Kép Kép

Viki (6+5), azért megy az idő
vikó
 
 


Sziasztok!

Mirci, LenocsKép

Köszi az ötleteket, kantáros naci elvetve, mert az olyan, mintha kiírnám a homlokomra, hogy babócát várok. Auchant meg fogom nézni, igazából csak valami lazább derekú fazon kellene, na dehát az ma nem divat. Ezért is gondoltam bársonyra, mert az jobban idomul.

Család még nem tud semmit, de anyósom megjegyezte, hogy olyan soványka vagyok. Eddig azt hittem, hogy rendben van a látásaKép, de legalább bizti nem buktunk le.

Jó hír, hogy már nincs vér, és remélem nem is lesz, úgyhogy mindenkinek drukolok egytől egyig, és senki ne ijedjen meg nagyon, tudom, hogy nehéz, de ismét csak azt tudom mondani, hogy pozitív gondolatok, barátosnék, meg egy jó fagylalt nagyon jó, és egy nyugodt szervezet hamarabb túl van a hupákon is. Szóval mindenkinek fel a fejjel!

Kedves Krimo!
Mindenki tudja, hogy az ultrahangvizsgálatból nem szabad sportot űzni, de mint látod néhányunknál, azért van egy két rosszabb jel, amit csak akkor lehet jóra fordítani, ha látják (és lehet, hogy hüvelyen keresztül), hogy babóval minden rendben. Ezt most nem felhánytorgatásként írom, csak megfigyeltem, hogy ez a téma is előkerült. A makk egészséges kismamáknak továbbra is nagyon sok egészséget kívánok, és a kevesebb mozi alatt, még nagyobb meghatódottságotKép
Gondolom lesz még idő nézegetni csöppségeinket, mihelyt kibújtak a jó meleg pocakbólKép

Mindenkinek üdv: Juca

Ja és sajna táblából ki kell húzni az ikreket. Köszi.

tjuca
 
 

 
 

Lányok,
bocsi, de már nagyon izgulok (mint egy elsőrandis), 1/2 1-kor indulok...
Azt hallottam egy védőnőtől, hogy ha nagyon jó az UH-os doki, akkor a medence formájából, már meg tudja mondani a Pocaklakó nemét!!! Kép
Most erős kísértésbe estem, de majd meglátjuk, egyáltalán mennyire mutatja magát Zsebi. Igazából erőteljes jóslatok (vagy talán kívánságok) vannak a családban Zsebit illetően, de tartok tőle, hogy ezzel a megállapítással meg kell várnom a 24-30. hét közötti 4D-s UH-ot.
Mirci
mircimama
 
 


Bocs, nem Krimo volt a címzett, hanem ManókaKép

Juca

tjuca
 
 


Sziasztok,

szeretnék csatlakozni hozzátok, mert sajnos a környezetemben bár többnyire fiatalok vannak nem terhesek és ez egy picit nehéz. Nem nagyon tudok velük a terheséggel kapcsolatos dolgokról bezsélgetni Kép. És nagyon megörültem, hogy van egy ilyen hely. Egyébként 11hetes és 5 naposak vagyunk és nagyon várom a holnapot, mert megyünk UH-ra Kép
Remélem nem baj ha csatlakozom.
Puszi sziasztok
beus79
 
 


Szia Beus,
Üdvözöllek a klubban, és ráadásul úgy tűnik, Te vagy a legközelebb hozzám időben!!!! Kép
Már jó sokan vagyunk, és bár én majdnem az elejétől itt vagyok, de még így is vissza-vissza kell olvasnom, mert keverednek a Lányok (csak én nem tudok mindenkit észben tartani????).
Ha szeretnél bekerülni a táblázatba, adj meg néhány adatot pl.: hol fogsz szülsni, mikorra várható a szülés, elsőv. második baba (ha második, akkor az első neve, születési éve), hány éves vagy (ha nem titok). Azt hiszem elsőre ez elég is.

Mégegyszer üdv: Mircimama (11+4)
mircimama
 
 


Szia Mircimama,

ez jó gyors volt ;)
no lássuk csak a MÁV Kórházban (dr Harsányi Lehelnél) szeretnék szülni és előrre láthatóan jún 2. a magasságában. Ez az első babánk és 25 éves vagyok.
És ezt a táblázatot láthatom én is? vagy mi ez és mért meg ilyenek, mert már olvastam itt töbször rólla de nem nagyon jöttem rá.

köszi
beus79
 
 


Tjuca!

Nálam ez is épp időszerű. Pont tegnap voltam az Őrs vezér téren az Árkádban. Benéztem a kismama boltba. Annyira jó kis ruhák voltak, hogy nem bírtam megállni, felpróbáltam egy párat. Nagyon édesek, csinosak és kényelmesek voltak. Meg is lepődtem, mert engem is már minden szorít. Csak azért nem vettem smmit, mert a főnökúr azt mondta, hogy hétfőn hozza az újabbakat. Sokkal szélesebb választék lesz.
De azért ez az Auchan is megér egy nézelődést, mert az Árkádban dupla annyiba kerül. Mondjuk azért ezek már téliek. 2 hónapja, meg lehet, hogy még nyáriasabbak voltak a nacik. Mindnesetre az áruk nagyon jó. Mi a bolt neve? És melyik Auchan?
A kantárost én is elvetettem.

Mircimama!
Elhiszem, hogy izgulsz!
Klassz lesz!KépKépKép

Kép
Kép
pipocska
 
 


Szia Beus!
Jó, hogy jöttél!Kép

Kép
Kép
pipocska
 
 


Beus,

A táblázatot megtalálod Mzx-Móni nov.12. péntek 17h24-kor (nov. 13. Archívban megtalálod) írt hozzászólásában (ez most a legfrissebb). Ezt Ő készíti, illetve frissíti, tehát, ha bármi módosulás van, akkor Neki kell szólnod.

Mivel Te holnap mész 12 hetesre, ajánlom figyelmedbe Pipocska nov. 14. vasárnap 19h45-ös hozzászólását (elvileg még ezen az oldalon fentebb van), melyben egy gyönyörű, nagy 12 hetes Babát láthatsz!!!! Kép

Mirci
mircimama
 
 


Szia Beus!
Üdvözlet a klubban.

Mircimama!
Igen, mondták, hogy 2 rugó. Most néztem a Panna UH-s videóját, akkor nem voltam a 12. héten, csak a 13. után, 14-ben. Úgy ficánkolt rajta, rázta a kis fenekét. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e most zene alatta. Nehéz a szonográfus csajról elképzelni, hogy mixeli a dolgokat, a múltkor nem volt valami kedves.

Naci!
Nekem pont az Auchanból való a sima kord gatyám derékbehúzás nélkül. Ez az egyetlen, ami hordható. Kismamaruhám mőltkor nem volt, mert nyáron voltam nagy pocis, most szerintem vennem kell. De felháborít, hogy milyen rohadt drága minden egy ilyen boltban.
lenocs
 
 


Vikó, Tjuca!
Képzeljétek, hogy Én is ebben a ruha problémában szenvedek.
A felsőim mellben szűkek,a nadrágok szorítanak.
Ez normális ilyen korán?
Valakinek még 3 hónaposan sem látszik semmi.Vagy ez alkati kérdés?
Hol van az az Auchan?
Én nem vagyok Bp-i, de ha arra járnék benéznék.Kép

Pipocska!
Nagyon szép az UH képed.Kép
Irigy kutya vagyok, már Én is nagyon szeretnék.Már alig bírom kivárni.Kép

Judyt
6+4

Judyt
KépKép
judyt
 
 


Sziasztok!

LányokKép Köszi a ruhaötleteket. Árkádba hol, földszinten vana bolt jobboldalon, ha az Interspuriba megyek? Biztos lesz valami, mert hát nemszoronghatok, de rajtam tényleg nem látszik semmi, csak nem esik jól, ha valami deréktájon szorít. Jó gondolom eljön még az én időm, amikor majd azt fogom megkérdezni, hogy hé lányok nem tud valaki egy helyet, ahova elgurulhatok, és két lukat vághatok egy XL-es strandlabdán, kibelezhetek két félbevágott sárgadinnyét, és megteremthetem, az új kismama bikini divatot?

Ja egyébként én kaptam eredeti fűszoknyát meg kókuszdió cickófickót, de utóbbinál gondok voltak mert a filippin lánykák nem annyira bögyösekKép Pedig most milyen jó szolgálatot tenne a cucc, biztos nem fázna a mellem reggelente, amikor trolira várokKép

Minden 12 hetes UHs lányra féltákeny vagyok, avagy egy sárga irigy kutya, de nekünk is lesz majd olyanunk bibíKép

Jó gömbölyödést mindenkinek:
Juca

tjuca
 
 


Pipocska: aranyos vagy köszönöm és gratulálok a babához én holnap megyek 12 hetes UH-ra és remélem hogy nekem is rendben lesz minden.

Mircimama: Nagyon köszönöm az infókat és meg is néztem gyorsan a táblázatot és a képet is. Tök jó hogy ilyen sokan vagyunk Kép tetszik, hogy így ezzel a táblázattal nyomon lehet követni kire mikor kerül sor Kép mi meg tényleg egy napra vagyunk kiírva Kép)
beus79
 
 


Jaj Bocsánat,

Lenocs köszönöm neked is aranyos vagy
beus79
 
 


Lenocs,

Ajánlom Győrffi doktort a szép UH felvételhez!!!!!!!!

Mircimama
mircimama
 
 


Szia Beus,

Mi mindenkinek örülünk, hiszen ezért vagyunk. Igy együtt sokkal könnyebb és mindent meg is tudunk dumálni.

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Üdv Beus a csapatban!Kép

tjuca
 
 


Johanna,
köszönöm és pont azért vagyok itt mert én is így érzem ;) mert bár orvosokkal vagyok körül véve a lányok még nem szültek és nem annyira értik hogy nem tudok hason aludni a melleimtől már 2 hónapja ;) meg ilyenek.

Tjuca: köszönöm és egyre jobban örülök hogy itt vagyok nagyon aranyosak vagytok
beus79
 
 


Juca!

Akár nekem is szólhatott volna, hiszen Manó az én hozzászólásomra reagált.
Persze ha gond van, és muszály látni mi az aláírom, hogy kell az uh. De csak úgy, hogy pl, biztos fiú, elsunnyogok, és megnézetem mégeggy helyen... ez felesleges. (ez spec a barátnőm volt Kép Két gyönyörű jány után.)
Nem tudom mi a sz@r van de megint felment a lázam, a doki aztmondta irassam ki magam, meg fognak ölni bent Kép

Kép
krimo
 
 


Pipocska!

Jól meglepődtem a kérdéseden Kép Pont Abkarovics az orvosom. Az igazság az, hogy nem nagyon ismerem, a Péterfy topicot olvasva választottam őt. Már többször voltam a magánrendelésén, és teljesen meg vagyok elégedve vele, nagyon szinpatikius. Amikor a 6. héten barnáztam, rögtön felhívtam, és nem rázott le, kért, hogy menjek be a kórházba, UH, minden rendben volt. Kicsit keveset beszél, magátol csak néhány szót mond, de ha kérdezel, részletesen, érthetően mindent elmond.
10-én voltam 12 hetes UH, és nyaki redőt nézett, mindenfélét méricskélt, mindent elmagyarázott, és mindezek közben elfelejkeztünk kép nyomtatásáről. Már felöltöztem mikor mondtam neki, hogy olyan jó lett volna egy kép. Erre kedvesen azt mondta, hogy akkor csinálunk, és újra nekikészülődött az UH-nak csak a kép kedvéért. Nagyon örültem neki.
Sajnos a kórházról mnem tudok semmit, de a honlapjukat nézegetve jónak tűnik.

Te is Abkarovicshoz jársz? Vagy csak akarsz?

Akiren
(12+5)
akiren
 
 


Sziasztok!

Én szerdán megyek a 12 hetes uh-ra, már nagyon várom, remélem minden ok lesz.
nem tudjátok, hogy mi a "YS.abr" ?

Köszi:

Hajni (10+6)
Vendég
 


Szia Krimo!

Rendicsek én is így gondolom az UH dolgotKép

Ne foglalkozz a munkáltatóval, tudod senki sem pótolhatatlan, te meg gyógyulj meg gyorsanKép

Juca

tjuca
 
 


És ti hogy álltok a nemi élettel?
Nekem mindenki mást mond...

Szerintetek?

Hajni
Vendég
 


Hajni,

szerintem ahogy érzed. Az igazság az, hogy amióta tudom, hogy babám lesz nem nagyon szeretkeztünk a férjemmel mert mindig van valami bajom. Vagy hányingerem van vagy fáj a gyomrom vagy felfújódtam és fáj a hasam de ezt megbeszéltem vele és nagyon megértő (ezért imádom ;) ). Szóval ha kívánod és az orvos nem tiltott el kifejezetten akkor lehet.
beus79
 
 


Hajni!

Ha nem vagy veszélyeztetett terhes a szex nem tilos. A babának egyáltalán nem árt, sőt ami jó a maminak, az neki is. Teljesen felesleges félni a házasélettől a terhesség alatt, "ez nem betegség, fölösleges éheztetni a férjeket"-ezt mondta a dokim.Kép
Ha kívánjátok nyugodtan lehet.
inez
 
 


Beus!

Hát mi sem voltunk túl sokat együtt,de azért néha megesett. Kép))
Vendég
 


Sziasztok!

Hú, alig bírtam elolvasni ezt a rengeteg hozzászólást!

Johanna!
Válasz ment.

Lenocs!
Úgy néz ki a dolog, hogy két kétágyas szobához van egy zuhanyzó-wc, tehát elég családias. És szép tiszta minden Kép
Meg tudnád nekem mondani, hogy mikor rendelt a szonográfus, akinél te voltál (ha jól sejtem a B.K)? Mert én mindenképp a másikhoz szeretnék majd menni. Másfél éve még kedd és csüt délután volt a B.K, hétfő és szerda sz U. M. Nem tudod, most is így van?

Most csak ennyi, mert itt fogok ülve elaludni!

Szaisztok!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75
 
 


Engem az orgazmus része érdekel, mert akkor ugye összehúzódik a méh is. Ettől egy kicsit félek. Amúgy a doki néni nekünk azt mondta, hogy a 12. hétig ne éljünk házas életet. Pedig (lekopogván) eddig az előző elhalt terhességen kívül semmi probléma nem volt. Én meg még kívánom is a szexet, csak félek az orgazmustól, így a lényeg marad le mindigKép Vélemény?
lenocs
 
 


Lenocs,

ezek szerint orvosok közt is megoszlanak a vélemények. az én dokim azt mondta még a 4. héten vagyis nagyon az elején, hogy nyugodtan lehet ugyan úgy mint előtte. (hozzá teszem az orvosom pasi ;) )
beus79
 
 


Lenocs!

Nekünk nem mondott ilyet. Kép
Neked már elhalt egy babód? jaj annyira sajnálom.
mikor,. hányadik héten?Kép(
Vendég
 


Bogárka!

Szerdán voltam a B.K-nál, igen ő volt a tettesKép délben. Lehet, hogy cseréltek?
lenocs
 
 


Akrien!

Magamban mosolyogtam, hogy meglepődtél a kérdésemen.
A táblázatban láttam, hogy Péterfys vagy, és csak gondoltam, hogy esetleg ismered a dokit.
Nekem is a netes hozzászólásokból lett szimpatikus.
Ja, és még azért is írtam, mert majdnem egyidősek vagyunkKép 12+4

Lenocs!

Nehogy kihagyd!
Fentebb már kifejtettem erről a véleményemet. Szerintem az első orgazmus után méginkább kívánni fogod a szexet, annyira fantasztikus!
Elötte sem volt okom panaszra, de ez maga a csoda. Gondolom a hormonok.
A babának nem árthat ha nem vagy veszélyeztetett, úgy hallottam, olyan mintha hintáztatnák. Az pedig nem lehet rossz. A boldogsághormon pedig, ami benned felszabadul, rá is hatással van. Tehát...KépKép

Kép
Kép
pipocska
 
 


Akrien!

Arról, meg már tényleg ne is beszéljünk, hogy szinte egyidősek vagyunkKép

Kép
Kép
pipocska
 
 


Pipocska!

Én azon lepődtem meg, hogy valaki a Péterfyről érdeklődik. Nem egy felkapott kórház, ahogy a táblázatot elnézegetem Kép
Most utólag megnéztelek a táblában, és a Szt. Imre szerepel nálad.
A másik meglepő pedig az volt, hogy nem csak hogy a Péterfyről kérdezel, hanem Abkarovicsról Kép és Ő meg pont az orvosom Kép
Te most akarsz hozzá járni?
A táblában még nem egyidősként szerepelünk, de örülök, ha ez így van Kép Láttam a 12 hetes babádat Kép nagyob aranyos, az enyén is hasonló Kép majd holnap felteszem Kép

Akiren
(12+5)
akiren
 
 


Lányok!

A gatyókat én a budaörsi Auchanban láttam, mondjuk nem tegnap.

A szex: ez egy érdekes kérdés. Nekem mióta tudom, nem volt kedvem. Aztán hétvégén egyszercsak..,mintha kicseréltek volna, visszajött a kedvem. Meg is ijedtem, h. miért. De tényleg nagyon jó volt. Mondjuk azóta is félek picit. Nem tudom miért???
Ma este erre is rákérdezek. Remélem a kis vérezgetés sem jelent bajt. Drukkoljatok!

Az előbb olyan tojássalit ettem!!!! De most meg "durrogás" van a hasamban. Nem merek egy jót enni, rögtön püffedés, vagy hasonlók. Kép

Viki
vikó
 
 


Hát én a Fóti Auchan kismama boltjában voltam de mondthatom nagyon kedves volt az eladó, nem is köszönt szóba álnni meg nem is volt hajlandó ugyhogy ott is hagytuk. Persze nekem nem lett naci de legalább nem keresett rajtunk ;)
beus79
 
 


Hali Vikó!

Én az fitneszbiokiegyensúlyozotttáplálkozástudományokdoktoraiáltalajánlottegészséges étrend híve vagyok, ebéd: palócleves friss félbarna kenyérrel. Ja ettől bárki pukizna, úgyhogy retteghetnek a kollégákKép

Nekem az egyik orvos azt mondta, hogy ameddig vérzek addig teljes ágynyugalom a szó minden értelmében. Másik doktorbácsi felmentett, és azt mondta, hogy minden szabad, ami jól esik, és ami nekem jó, az jó a babának is. Meg is ünnepeltük ezt a kijelentést, és milyen igaza volt!
Persze, most tényleg egy kicsit máshogy szerelmeskedtünk. National Geographicon mutatták pár éve a lajhárok huncutkodását. Nem kapkodtak, de látszott, hogy nagyon tetszett nekik a játék, nna most mi is példát vettünk a kis lajhároktól (persze eddig sem kapkodtunnk, előkészítettük a fészket, meg vacsi, párnacsata...), és hát kis lajhárok nagyon trükkösekKép
Szerintem senki ne aggódjon! Na meg szerintem az emberi test úgy lett megkreálva, hogy ne kívánja a másikat, ha a baba sem kívánja.

Üdv: Juca

tjuca
 
 


Akrien!

Valóban Szent Imre van a táblázatban, de csak azért mert még nem sikerült dokit találnom, és ott ajánlottak valakit. De! Olyan hosszú várakozási időt adott a vizsgálatra, hogy bőven lecsúsztam volna a 12 hetes uh-ról, ami nem is olyan vészes, de a nyakiredő vizsgálat igen. Úgy tudom, hogy ha nem időben nézik, nagyon más eredmény jöhet ki. Akárhogy könyörögtem nam tudtak közelebbi időpontot nézni. Azonkívül az is riaszt egy kicsit, hogy nagyon EDA ellenesek.
Ezt is már írtam ez előtt, hogy nem biztos, hogy kérni fogom, de a tudat, hogy kérhetem ha kell, nagyon sok stresszt levesz rólam. Nagyobb biztonságban érzem magam, ha van többféle megoldás.
Már kértem a Mónit, hogy írja majd át az adataimat a táblázatban. Most pontosodott az UH alkalmával.
Ha tudod a telefonszámot ahol be lehet jelentkezni, akkor írd meg légyszi, hogy minél hamarabb kapjak időpontot.

Kép
Kép
pipocska
 
 


Nálunk (Győrben) csak Brendon van, de az meg iszonytos drága. Kép((
Vendég
 


azonosító Beus79
beus79
 
 


Pipocska, ne tegyél törnre, tényleg EDA ellenesek? Azt tudom, hogy csak az én dokim csinálja, mondjuk az már jó. De mi van, ha nem ér be, vagy anyámkínja, bármi lehet... A lányomnál alapból kértem, de nem tudta a doki rendesen beadni, elfektetett, féloldalas lett, aztán kikötötték. De akinek megcsinálják rendesen, az egy álom!

Köszi szex tippeket. Akkor bátrabb leszekKép
lenocs
 
 


Pipocska!

Dr. Abkarovics minden szerdán 16-20-ig rendel a II. ker Horváth u. 28-ban. Az aszisztensnője Györgyike, nála lehet bejelentkezni: 20/9476-554

Egyébként a Péterfyt én is föként az EDA miatt választottam. Tudtommal itt értenek hozzá a legjobban, itt szinte mindenki be tudja adni. Nincs olyan, hogy csak 1 ember, és ha ő nincs, akkor EDA sincs. Sőt úgy tudom, hogy Abkarovics is be szokta adni az EDA-t. Én is úgy gondolkozok, mint te. Nem biztos hogy akarom, de kell ha tudat, hogy ha mégis, akkor ott van Kép

Akiren
(12+5)
akiren
 
 


Hello Tjuca!

Nekem még rátesz a laktóz, meg a fenetudjahányféledolog érzékenységem.
Persze tegnap töltött káposztát vacsiztam sok tejföllel... de mit csináljak, ez esett jól? Kép

Na lassan lelépek...
Este doki.... rinyálok rendesen már (bocs a kifejezésért Kép).

Viki
vikó
 
 


Szió Vikó!

Egészséges étrend csak vicc volt!Kép DEE fogyok egyelőre, ami nem bizti, hogy kéne, mondjuk hízni se nagyon még egy darabig. Csak valahogy kevesebb kaja kívánkozik belém. Egyik rokonom nem tudott csokit enni, amikor az egyik fiát várta, na velem ilyen gond sincsKép

Ne rinyálj!
Szorítok Nektek: Juca

tjuca
 
 


Sziasztok,

De jó hogy szóba jött a szex... mert ezzel bizony nekem is bajom van... Nem annyira kivánom, mint régen. Ez normális????? Kicsit félek, hogy mi lesz igy szegény párommal, bár tisztában vagyok az alternativ megoldásokkal es űzöm is őket.:-))

Más:: hogy kell ezeket a vicces figurákat varázsolni, mosoly, grrrrfej és társai???

Voltam intimtornán, nagyon ajánlom mindenkinek. Tétényiben hétfőnként van, mondjuk a csoport elindult, de a dokitól lehet beutalót kapni és akkor ingyenes. Nagyon kedves a lány, aki tartja. Más korikban nem tudom, hogy van... De rajta lányok mozgassuk meg rejtett izmainkat.

Szerintem is azt kell enni, amit kivánunk.. Bár én mindenre érzékeny vagyok szintén. No cukor, no élesztő, no fehérliszt, semmmi E, de még élek és remélem bébi is jól van.... De ki amihez szokott és amit kiván azt kell enni.

Vikó, drukkolok, hogy minden jó legyen vizsgálaton, majd számolj be.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975
 
 


Vikó!

mi volt a dokinál?
inez
 
 


Jó reggelt, sziasztok,

Megvan a 12 hetes UH. EZ (még indig) egy ÉLMÉNY!!! A hüvelyi UH tényleg nem vészes, inkább csak kellemetlen a helyzet. A Párom is bent volt, pont a lábamnál ült, így nem látta, mit húzott a Szonográfus a szerkezetre... Kép
Kb. 5 perces felvétel készült. Jó volt előtte látni Pipocska Babáját, mert így tudtam, milyen képre számíthatok.
Az értékei:
CRL: 49 mm
BPD: 19 mm
Nyakiredő: 1,3 mm (3 mm-ig jó)
Grav.s.: 12

Lenocs, Bogárka,
én ia Sz.U.M.-nél voltam, aki nagyon kedvesen fogadta a Páromat is, és mindent megmutatott, elmagyarázott, megmért. Azt mondta, a 18 hetesen már látni lehet a nemét!!! Olyan hangosan vert a szíve!!!
Olvastam, hogy szerda délben futott valamelyikőtök a másik nőhöz. Igen az lehet, mert Sz.U.M. hétfő,szerda: 14-17ig, kedd, csüt: 8-12-ig rendel.
Sajnos Győrffi Mátyás már csak magánrendel, viszont az 4D-s UH (10.000.-ft), és a Bartók B. úton van (közel a kórházhoz). Én a 30. héten mindenképp csináltatok Vele egy ilyet (gondolom akkor lesz alatta zene is!). Szóval ajánlom ezt a Hölgyet, mert nagyon-nagyon kedves volt mindkettőnkkel. El is határoztam, hogy mindegyiket itt fogom csináltatni. KépKép
Legközelebb jnauár elején megyek (AFP eredménnyel).

Viki,
Mi volt az Orvosodnál?

Mircimama (11+5)
mircimama
 
 


Sziasztok!

Vikó!
Mi volt tegnap este???????

Zsófi
zsófi76
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: