Sziasztok, na fel bírtam kelni. Sőt, már egész jól vagyok, de a tegnapi nap iszonyatosan megviselt.

Egész nap nem bírtam enni, összvissz két db narancs ment le estig, tudom, hogy nem éppen diétás, de semmi másra nem bírtam ránézni. Aztán vacsira próbáltam sima árpagyöngyöt enni, nem azért, mert kívántam, hanem hogy valami legyen a gyomromban, hát félóra múlva vissza is jött mind. Úgy hogy az egész napos fekvés/alvás után gyorsan le is feküdtem aludni. Pláne, hogy addigra már a fejem is nagyon fájt. Brrrrrrr.
Lányokat tegnap délután elvitték anyósomék, ez most a létező legnagyobb segítség volt, ha minden jól megy, csak holnap jönnek haza.
Berci meg az utóbbi napokban elég rendszeresen bejelentkezik, általában reggel és este, és most már kívülről is érezhetőek a mozgásai. Igaz, ha rajtam kívül más is odateszi a kezét, rögtön abbahagyja, így se a lányok, se a férjem nem érezte még.

Vicces pasi! De legalább engem megnyugtat, ha már nem épp a legideálisabb időszak ez számunkra.
Mennyi fagyis, jégkrémes hozzászólás... Tiszta szerencse, hogy teljesen hidegen hagynak, mert nem szeretem őket.
Brunhild, remélem, már te is sokkal jobban vagy!
Én sem értem, hogy nem lehet észrevenni, ha valaki terhes. És gondoljatok bele, neki még csak nem is 9 hónapja van, hogy felkészüljön arra, hogy anya lesz! Bár kicsit szkeptikus vagyok, de őszintén remélem, hogy egyik napról a másikra is meg lehet ezzel bírkózni.
Addisz,
nálunk is most (szerdán) volt szülői, és az egyik körzetes iskola igazgatóhelyettese jött el beszélgetni. Mi épp ebbe az iskolába szeretnénk Pannát beiratni, méghozzá a zenetagozatra, ahova van felvételi (pontosabban meghallgatás).
Ildóca, gratula a kisfiúhoz!
Klarissza

Akkor pihenj sokat, és drukkolok a keddihez! Ti amúgy a 3 fiú mellé most inkább kislányt szeretnétek?