Szép Napot!
Bár ha kitekintek nem sok szépet látok...tegnap én is elég levert voltam, egész nap tudtam volna aludni...olyan gyengeséget éreztem...éjjel önmagamtól leizzadtam...
Reggelre jobb lett, a pirig szedhetem asz oscillococsinumot(lehet, hogy nem jól írtam), utána azt is abba kell hagynom, nem tudni mit válthat ki...a szurik mellett!
Barikám, biztos cuki a pirimeghozzó drukk képe, de sajnos édesanyáméknál a gép, vagy a program nem jeleníti meg, vasárnap otthon visszanézem!
Köszönöm mindenkinek a pirimeghozó drukkot!!!!!
Én érzek előjeleket, de a cicim még érinthető

az az még nem fáj..
csajok lehet, hogy buta, és önző kérdés lesz, de lehet szeretnünk egymást a férjemmel stimus időszakban?
majd megfogom kérdezni a dokit is, de a D-s véleményre is kíváncsi vagyok!
Nene, szomorúan olvasom, hogy az orvosod milyen "megértő"volt veled...nagyon gáz a helyzet, mármint a háziorvosok terén...én is akkorát csalódtam, pedig nem vagyok fennhéjazó egy nőszemély, de mikor én megadom valakinek a tiszteletet, és tudja jól min mentünk keresztül a férjemmel, és hogy, nekünk sem a lombik volt a terv, hogy gyerekünk legyen...akkor ő egy rohadt fénymásolatért képes kiakadni, hogy hogy képzelem én, és miért nem másolatot hozok neki? Most neki kell ezt lefénymásolni......600ft-ot fizettem, miután felajánlottam, hogy hazaviszem(10 Percre lakunk), és lefénymásolom.De ez nem volt jó, mert akkor újra ki kell venni a kartonomat...NEM IS NEKI KELL!
Hát ha akkor hazamegyek, és nincs máshol dolgom szétbőgtem volna az agyamat, a megaláztatás miatt!!!!!
Így nem hangzik durván, de akkor nagyon kellemetlen volt...4 oldalról volt szó...leletek...
Felhívtam otthonról a férjem, és egyből azt mondta, hogy váltsunk!
Így ma többet kell utaznom, de legalább nem "rúgnak" belém, a már úgyis nehéz helyzetemben....
Szóval ne haragudj a szóf...ásért, de ki kellett köpnöm a mérget!
Sajnálom, hogy nem kaptál gyogyót...reméljük a házipatika, lassan de biztosan meggyógyít!
Puszi nektek!