Aztán egyszercsak megszokta, de az tuti, h 2 éves kora előtt, mert emléxem egy olyan fényképre, h 2 évesek és pizzát esznek
Ann
2004.11.12 09:48
Aztán egyszercsak megszokta, de az tuti, h 2 éves kora előtt, mert emléxem egy olyan fényképre, h 2 évesek és pizzát esznek
2004.11.12 10:44
Nekem is jól jönne!
Ma ismét jobban folyik az orra
2004.11.12 12:15
nyáron volt itt nálunk minden, csak rend nem
meg nekem is előjött a sérvem 2hónap off, majd beindult az egyetem, szóval nem unatkozom.
de szinte mindent megért amit mondok neki... 2004.11.12 13:15
De tegnap három új "szavunk" is lett: ci (szintén virág Ann
), csik-csik (közben cirógatja a talpunkat) és kukk
aztán ledobálta az ágyról a kimosott ruhákat, de legalább 5ször egymás után amíg teregettem. És mikor rászólok hogy azt nem kéne, akkor már méregből csinálja és kiabál is hozzá. Kicsit bosszantó a dolog, de magamban nagyokat mosolyogtam mert olyan kis harcias ilyenkor
Rászóltam hogy nem szabad és mikor közelítettem felé hogy elvigyem onnan, akkor gyorsan nyalt még kettőt azon a rohadt vödrön
2004.11.12 13:48
Csak azért tűnt emiatt fel, mert olyan aktív voltál egykor, hogy még talit is akartál szervezni, aztán meg eltűntél, szóval így jött ide a parti.
Az én Gabim is csak öt-hat "szót" mond eddig, szóval ne aggódj!
).
Nincs harag, ugye, Susie?
2004.11.12 16:18
A szánkót anyukám vette, szóval olcsó volt
már épp ideje volt, mert az előzőt csúnyán kinőtte. Piros. Szeirntem jól néz ki, de múltkor egy nőnek tetőtől talpig kékbe öltözve sikerült lánynak néznie. 2004.11.12 18:04
2004.11.12 20:28
pénteken nem is emlékszem ilyen nagy forgalomra
, de csak egy pillanatra érinti az orrához, s már dobja is el, ezekután pedig kénytelen vagyok "rendesen" leszívni, ami ordítással jár, mert le kell fogni. remélem, ez a taktika előbb-utóbb beválik.
Lizit is nézték talpig rózsaszínben fiúnak
2004.11.12 23:27
). Szerintem Baluval azért történik ilyesmi, mert nagyon szép arca van.
Kiskabát.
Ne aggódj Zsoma járása miatt, egyszer csak rájön majd, hogy ő tud menni, és akkor beindul. Nekünk van egy fiúismerősünk, aki egy héttel idősebb Gabinál, és ő még csak 1-2 lépést tesz meg egyedül. Nem vagytok lemaradva. Erről jut eszembe, Balu hányszor szokott még szopizni egy nap?
Olyan mérges vagyok, mert Ann szólt, hogy idejében szerezzem be, nekem meg teljesen kiment a fejemből.
Buta Zsizsa! 2004.11.13 03:41
.Szoval szerintem igaza volt valakinek hogy vannak felre nyelos tipusu emberek,mert DAvid is allandoan felrenyelt,viztol,szilardtol egyarant pedig en is adtam neki meg a kekszet is probaltam mar eleg koran(babaknak valot).VAgy peldaul DAvid minden egyes szopizas kozben felrenyelt ugy hogy majd megfulladt en meg szivrohamot kaptam minden szopinal,mert spriccelt a mellembol a tej.Szoval tenyleg gyakorolni kell de szerintem nem lehet ezt megtanitani,vagy raerez a gyerek vagy sem.DE elobb utobb ugy is enni fog.En is ugy vagyok vele hogy a nagyobb es kemenyebb dolgokkal raerek varni amig lesz tobb foga.(8 van meg csak)
.Amit ugy erzel hogy veszelyes azt ne add neki a kezebe hanem tord ossze vagy egesz apro darabokra vagd,(csak egy tipp).

2004.11.13 05:48
), mindenki csinálja úgy ahogy tudja , vagy jónak látja!
Én is használtam vettem potom pénzért, és ugyanolyan jól lehet nyúzni (és megunni
),mint egy új játékot!
Hogy sikerült a hétvégi (vagy két héttel ezelött volt??) baráti összejöveteletek? Voltatok sokan magyarok?? 
???
Amit a vizeskedésröl irsz, egy az egyben igy van nálunk is, még a kutya vize is veszélyben van, akármilyen pici vizet talál sikongat Ádám, annyira szereti a vizet...Este ha kérdezem, hogy menjünk pancsizni, felemeli magasba a kezét, és úgy hurrázik, és azonnal indul az emeletre...
)

2004.11.13 10:50
Egyik délután úgy kelt fel, hogy ő bugyit akar, és azóta szobatiszta teljesen
2004.11.13 13:59
Az előbb mértem, 38,8 volt. Gyorsan kúp, most alszik.
. A címből rögtön tudtam, hogy ti vagytok, meg ez az írásod fenn van az LLL oldalán is, ugye?
. 2004.11.13 14:08
Zsomán meg ne aggódj, majd ellesi Balutól a dolgokat!
Képzeld, sikerült vennem egy nagyon jó, nagyon meleg overallt 6ezerért, persze újat. Valószínűleg egész télen kitart. Igazából sok időm nincs jönni, tegnap is csak gyors átfutottam az írásokat, sokszor még az sincs. Apáról annyi hír van, hogy volt a tv-ben
Persze én nem láttam, mert úgy szóltak telcsin és mire átkapcsoltam már csak Ciprus tájképet mutattak. Azért fájt a szívem, mert mind olyan táj volt, ahol voltunk együtt.
És úgy tűnik mégis sikerül hazajönnie szilveszterre.
), kukucs, kész, köszi, bácsi, néni, táska, inni, túrórudi (tújójudi), Csilla, Gergő, Zita (ez tök ciki, mert néha így szól nekem az utcán is, olyankor mondom neki, hogy mi lenne ha anyának hívnál?
), van még a tejci, kulcs, és a nagy favorit: Dia. Ő a kis barátnője, hihetetlenek együtt, kézenfogva sétálgatnak állandóan a játszin. Ha Ati telefonál kiabál neki a telcsibe, hogy szia apa. Szerintem emlékszik még rá

2004.11.13 17:46
(remélem, ti is örültök
)
)
2004.11.13 18:34
Beszéd
Gondolom akkor várod a szilvesztert, hogy találkozhass a pároddal
Hogy van most? Sikerült lejjebb vinni a lázát?
2004.11.13 18:46
persze teged is.
,es szegeny szulei
,aterzem mert mi is igy szenvedunk neha.
2004.11.13 19:06
2004.11.13 20:38
milyen klassz fotók!
, vagy nem is tudom, és nagyon ügyes, pohárból, egyedül, irigylem
Balunak is gratula
, nagyfiú
az írásodból úgy tűnik,, elég jól viselitek Apa távollétét. Tündérnek igaza van, mutogasd sokszor Ati fotóját, és beszélj róla sokat, emlékezni fog. ismertem külföldről hazatelepülő családot, ahol az alig 2 évessel hazajött először az anyuka, és csak kb. 1 év múlva az apuka, de a fotók, főként közös fotók mutogatásával, sokszori említéssel (pl. lefekvés előtt mindig), a kislányban élénken élt az apja emléke.
zűrös lehetett ez a du., biztos, hiányzott a séta, a levegőzés
már láttam ezt az oktatót korábban, nekem is szimpatikus volt a hozzáállása, jó, ha az ember tudja, mit, miért csináltatnak vele, és az tetszett különösen, hogy a folyamatot is vázolta: honnan-hová... Ilang csendes gyermeknek tűnt
, vagy csak a víz hat rá így? na, jó a szemében látszott a huncutság
a víz Lizából nem szívta ki az energiát, viszont akkora adag kelkáposzta főzeléket bevágott délben, hogy az nekem is elég lett volna (nagyjából annyit ettem én is)
jobbulást kívánok nektek! és sok-sok pihenést! 2004.11.13 21:30
!
2004.11.13 22:00
Megvagyunk ám, csak néha vannak zűrösebb, elfoglaltabb napok. Ennyi. Azért ha tudok majd benézegetek.
(tükör) Látom másoknál is van izgalom bőven.
Mit is vacsiztatok? 
Azt hiszem belerázódtunk egy rendszerbe, ami néha borul, ha kicsit hosszabban alszik Beni (pl pár napja este 21:30-tól másnap reggel 10:30-ig aludt egyhuzamban). Amúgy képet mindig nézünk Atiról és egy közös kép van háttérnek a számítógépen is. Tegnap du Ati felhívott és Beni kiabált neki a telefonba: szia apa. 
Mindenkinek nyugodt éjszakát, betegeknek gyógyulást kívánok!
2004.11.14 00:00

2004.11.14 10:45
Csak abban kell még segíteni neki, hogy mind a két kezével fogja meg a poharat, mert csak eggyel akarja, és úgy még mellé megy. Olyan aranyos, teljesen belehajol, és még nem jött rá, hogy ha már kevesebb van benne, akkor meg kell emelni.
. Használtatok már Panadol szirupot? Bevált?
Ez a festhető dekorgumi a hobbyboltokban kapható?
Azért nem lehet rossz kétgyermekes szülőnek lenni.
A múltkor én is láttam egy híradást, amiben a kül. békefenntartó alakulatokról volt szó, Ciprust is mutatták, gondoltam rátok.
.) Ha gyakrabban jönne, az már egy kicsit terhes lenne.2004.11.14 12:03
2004.11.14 14:12
2004.11.14 15:04
Mindkettöt gyökerestül kiforgatta
A párom most hozza helyre a károkat...
Kérdezzd meg Zsizsát ö már többször találkozott velünk
Mondjuk lehet, hogy a Gabit kéne megkérdezni mégiscsak ö a legautentikusabb hírforrás
Ilang is jó evö, de tegnap ezt nem bizonyította, ellenben bealudt az etetöszékben. Beraktam az ágyába, majd azt hittem, most horpaszt majd 3 órát, erre alíg aludt egy 1.5 órát.
Kicsit mintha szük és rövid lenne nem??
Ami a férjhezmenést illeti nekem ez már a második próbálkozásom és nem szándékozom többet férjhez menni
Szerencsére megtaláltam a párom, úgyhogy még elméleti szinten sem gondolok erre
Egyébként házasok vagyunk már. Jó, hogy írtad, hogy mit is jelent ez a tükörtörés dolog, mert itt filóztam rajta és Anyukámat ezért nem akartam felhívni
20 fok és fátyolfelhök?
Ott álltunk felette és nevettünk. Azóta persze eldölt a szentem de nagyon vicces volt.
2004.11.14 15:29
na látod, mégsem pelusban fogy érettségizni (a két szopi között még benne van a pakliban
). 2004.11.14 16:17
2004.11.14 20:44

2004.11.14 21:03
pedig reméltem, hogy nem lesz rá szükség. éppen ma délelőtt beszéltünk telefonon Orsival, és akkor mondta, hogy állandóan lázas Bene, 39 fölött. és csak addig megy le, amíg a lázcsillapító hatása tart, majd ismét felugrik, homeozta is. úgy látom, nem lett jobb a helyzet. remélem, hamarosan javul az állapota Benének!
(kövér macska, kóbor macska, sziámi macska, trendi macska...stb.) már nem merem felvenni, mert állandóan húzogatja Lizi rajtam, és markol belém, meg szeretget, mászik rám. most egy párnán pihen a póló, és azt szeretgeti
2004.11.14 22:32
2004.11.14 22:56
2004.11.15 07:36
és hidd el észre sem veszed és szaladhatsz Zsoma után is
Nagyon édesek a képen. 2004.11.15 11:25
Kaptunk egy vírust ajándékba a nagyitól. Sajna még Lacát is el kellett választani a szopitól, mert csekély 1000 mg-os antibiotikumot kaptam, és ő is szedett egy kis Panadolt.
) 2004.11.15 12:05
.
.
. Vannak olyanok is amit csak utánozás képpen mond, az el is felejti ha nem mondogatjuk, ezek nem kerültek bele a számolásban
.Egyszerűen most ilyen téren indult be nagyon és ragad rá minden információ
.
Látom ő is szereti magát a tükörben nézni
Nagyon édesek a képeken
Zsoma egyre jobban hasonlít Balura
Milyen kis önnállóan eszik-iszik
. Aranyos lehet, ahogyan apával társalog. Mikor jön apa haza?A Praktikeres szánkónak támlája is van?
. Igyekszem visszaolvasni, addig is mindenkinek szél-eső-vacakidő mentes napot kívánok!: 2004.11.15 12:33
A másik, hogy ha felkel vagy nyöszörög ciciért, akkor csak simi, sétálás, vagy dúdolgatás, hogy visszalaudjon. Tegnap volt ez első éjszaka, hogy nem kapott cicit, nem volt vészes. Sétáltam vele vagy négyszer éjszaka
Nem igazán sírt, hanem inkább nyűgösen nyüglődött. Judit szerint, ha következetes vagyok, akkor néhány nap alatt átáll Laca, megtanulja. Hát kíváncsi vagyok, lesz-e eredmény. Ja meg nálunk még az is probléma volt, hogy valszeg nem tud melettünk kényelmesen aludni, (a férjemtől én sem, útba van szegény
), ugyanis horkol
Szóval szerinte tegyük éjszakára vissza a kiságyba. Az elválasztás 3 napig tartott, de reggel és este kapott cicit, a gyógyszer bevétele előtt.Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint