A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sajti!!! NEM!!!!!! Ne add fel kérlek, korai volt az a teszt!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

(csak halkan megjegyzem: nekem szombaton kellett volna megjönnie, előtte szerda-csüt-pénteken is pecsételtem... tesztelés következő hét kedden volt, és akkor is csak halvány, nem teljes erős teszt!!! )

Pénteken igenis fognak HCG-t látni!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ráadásul ha délután teszteltél, akkor tudod.... az nem olyan koncentrált, mint a reggeli első :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Sajti: tudom,hogy utálod ezt hallgatni,de igaza van a csajoknak, Te is tudod,hogy lehet pecsételés terhesség esetén,a teszt meg abszolút korai volt!!!!!!

Kérlek péntekig ne add még fel!!!
Vendég

Drága Sajti,

megértelek, annyira átérzem mit élsz most meg, a hideg borzongatott miközben a soraidat olvastam. 5-ször végig szenvedtem tudom milyen érzetek, milyen gondoltaok vannak most benned és semmi de semmi okosságot nem fogok Neked mondani, most nincs egyetlen jó szó sem, semmire sem mész velük. Mély együttérzésemet szeretném tudatni Veled. Ha bármiben, akármiben tudok segíteni keress privátban. Ha jól esne egy beszélgetés vagy egy levélváltás valakivel akire ráöntheted a fájdalmat, aki érti érzi a szenvedésed, keress bátran ismeretlenül is ott leszek és meghallgatlak.

ölelés
Panka
pannik
Budapest

Sajti,
ne már, ennyire az életemben nem éreztem hogy igen ez lesz most az !
potyognak a könnyeim....
de nem lehet hogy ? (bocsánat a suta kérdésemért tudom hogy a hátad közepére nem kívánod ezeket).
ha bármiben tudok segíteni, kérlek szólj.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sajti, neeeeeeeeeeeeee!
Drága, nem szabad feladni!
Még van remény!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Pancsi, juhéééé! :lol:
Pihi, pihi pihi! És 2 hét múlva egy uh szép kis petezsákkal és benne egy babával!

Avarka, szuper hírek! :lol: Testvéredet nagyon-nagyon tisztelem! Ez az igazi testvéri szeretet.

Kubu, szegény Marci. Remélem, már jobban van a keze.
Kíváncsi vagyok, a képekre, hogy mit szólt a játékhoz!

Zsuzsi, nagyon cuki ruha! :D

Vicky, nem semmi. Jó kis bevásárlás! :)

Eszter, holnap sokat gondolok rád!
Drukkkkkkk!!!!!!!!!!!

Lilypie Second Birthday tickers
woody

kispatak: Nem írtál csúnyát, sajnos kell a bölcsi. A 2 éves korát még talán meg tudtam volna várni, de azt szeretném, ha egyszerre kezdene a többiekkel. Sajnos még azt sem tudom, hogy fogjuk azt a két hónapot kihúzni, amikor még nem kapok fizut, de már az emelt hitelt vonják. És örülök hogy visszavesznek, mert így utólag ez sem volt biztos. Meg egyébként már vágyok is vissza, hiányzik a felnőtt társaság még akkor is, ha vannak itteni barátnőim. Mondjuk akkor biztos aggódni fogok és bánni hogy nem maradhatok, de kihasználom még az utolsó nyarat, amikor mehetünk minden felé. Bilizés még korai, de hátha sikerülne szeptemberig megoldani. Ha nem, akkor meg majd a dadusok megoldják.
vicky79
Budapest III. kerület

woody: Gondolhatod, már alig várom hogy kocsink legyen. Már nagyon utálok cipekedni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajt@ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
avarka

gyorsan jövök és visszaolvasok...

Na kiderült ám ki hívott… Az egyik barátnőm csalja a pasiját és engem adott meg alibinek… No comment. Igen, én is valószínű, hogy a 9 hónapos terhes barátnőmet adtam volna meg, aki bármelyik perces, hogy nyugodtan hívja hajnalban is!!!! áááááááá
Mondtam neki, hogy jöjjön át, beszéljük meg, mert elég pipa vagyok. Mondta, hogy nem jöhet, mert ugye hivatalosan is nálam volt hajnalig, mit mondjon, minek jön megint…

Csajok, nem tudom, hogy ti hogy vagytok, de én egyre depisebb vagyok. Tegnap is, ma meg konkrétan sírógörcsöm lett. Nem tudom, olyan kis tehetetlennek érzem magam. Nem amiatt, hogy Albert nem jön, inkább, hogy nem történik semmi, csak várunk és nem tehetek ellene semmit. Na, apa ma kivett félnap szabit, kaptam nagy masszázsos habos fürdőt, meg elvitt a Városligetba a kutyákkal sétálni, napfürdőztünk, kaptam lángos. Imádom!!! Most kicsit jobb is…
De mondta a szülésznő is, hogy sápi vagyok és úgy is érzem magam, mint egy hulla…
Ki kell valami stratégiát találni magamnak, mert ez, hogy várok-várok, nem jó. De nem gondolni rá se tudok, mert 15 kg-mal több vagyok, mert mindenem fáj, mert van egy hattttalmas pocakom és alig bírok mozogni. Ezeket nem lehet elfelejteni :D
Jó volt bent megint a kórházba, jól megnyugodtam.
A baba jól van, szép a ctg-m, kb. 3500 g-os és minden szuper. Nem mutatta jelét, hogy ki akarna jönni. Pénteken megyek legközelebb, nézünk méhszájat is. De hátha addig :D Ha nem, akkor 8 napot várnak és indítjuk. Még dátumot is választhatok. 13? 14? 16? :D Egy fiúnak elég ciki Valentin napon születni, nem? Csupa piros szív az egész város :D Pl. ma is fognak egy lombikos 8 nappal túlhordott kismamát indítani.

Most néztem meg a híradót. Csütörtökre még egy melegfrontot mondd, szombatra viszont hideget, hóval, téllel…

Tök vicces volt, ma a dokim mondta, hogy olyat látott az origon… http://bezzeganya.postr.hu/korhazteszt- ... a-janosban
A szülésznő meg mondta, hogy szokták olvasgatni a fórumokat. babanet, nlc…. Irultam, pirultam.
A hangulat megint nagyon jó volt, egy csomót nevettünk. Pl, hogy annyira szorítottam, hogy megtapadjon a babám, hát, jól megtapadt. Sz. ügynök mikor berakta, mondta, hogy most szépen növekedjen, de elfelejtette mondani neki, hogy majd ki is kell jönnie :D
Ugye, mindenki szeretne természetes szülést, de hát, ahogy kijön. Mondta a doki, hogy az indítás se annyira gáz, csak többet vagy bent a kórházban, még mindenféle fájás előtt érkezel… Szóval, ez a rossz, hogy sokat kell bent lenni.
Mondtam, hogy oks, természetes szülés, de ugye már a fogantatás se a hagyományos módon történt, akkor is kicsit sokat voltunk bent a bmc-ben :D )))

Kép
mieza

Muszáj volt még bekukkantanom...meg annyira nagyon extázisban vagyok a holnap miatt, hogy nem tudok aludni! :D

Mieza!
A barátnőd tiszta dilis... :?
Hogy adhat meg épp téged ilyenkor???????
Sajnálom, hogy nem Albertezel még, és kívánom, hogy mihamarabb meggondolja magát és ki akarjon bújni végre :D
Tarts ki még picit!

Sajtikám!
Nem találok szavakat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: a csajok már megírták, hogy ne hagyd abba péntekig a progit és bízz, hátha...de teljesen megértem a fájdalmadat, szomorúságodat!
Mikor olvastalak, megint az jutott eszembe, amit Tündérkeresztanya szokott mondani Neked... de azt hiszem most idő kell, megnyugvás a szívednek, és új feltöltekezés!
Titkon azt remélem, hogy ha most valóban nem sikerült, akkor 1 hónap múlva jössz a jó hírrel, hogy pozitívat teszteltél és a GPS koordináták is tökéletesek!
Ölellek!!!

Avarka!
Nem kellett többet telózni. kedd reggel beszéltünk, és az a frankó! :D

Mia!
Az lesz a legjobb, ha holnap telefonálsz :D

...jó éjt mindenkinek!
Holnap jövök mikor már 3-an leszek :D

eszter82
Budapest

Zsu, nagyon édes, nevettem is rajta!

Eszter, Kisbéka, hihetetlen, hogy ti is felébredtetek ugyanabban az időben! :D
Fura, mert vissza szoktam tudni aludni… De hát, semmi  Ennyit a jelekről :D

Vbeni, köszönjük :D ))) Itt fenn van minden info, akár a formátumot is letöltheted:
http://futrinkautca.hu/ado1.html
Látom, Kisbéka gyorsabb volt :D

Avarka, hajrá-hajrá!!!

Pannik, még valamikor kérdezted: „kytice” :D

Sajti, most olvastam el!!! Pedig ma mondtam páromnak, hogy én annyira szurkolok és annyira érzem is. Még ne add fel, volt már olyan, akinek ilyen volt. Nem tudsz bemenni holnap a bmc-be?
Nagy ölelés!!!

Kép
mieza

Hajrá Eszter holnapra!!!!

Sajti, kitartás, én még hiszek nem tudom elhinni, még szorítok!!!!

Kép
mieza

Mieza: de jó hallani Rólatok!!! :)
KLassz,hogy párod meglepett ezzel a kis töltekezéssel :)

Nagyon drukkolunk ám a holnaphoz is párommal együtt,mindig együtt olvasgatjuk a soraidat :D :D :D

Fura volt az a hajnali dolog... Kimentem a mosdóba,de utána se éreztem magam úgy,hogy "na csak ezért nem ment az alvás"... :D

Aztán reggelig már nem aludtam,úgyhogy olyan voltam,mint a mosott sz*r... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mieza,
cupp, akkor most lefekszem aludni, és várjuk a holnapot vagy a holnaputánt és frontokat :lol: :lol: :lol:

ígértem Marciképet, de most nem tenném fel, majd egy picit később, ha nem baj, Sajti lelkének nem akarok még több fájdalmat.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

mieza: Én 0 fájásról 6 óra alatt babát tartottam a kezemben. Nem készpénz a hosszabb szülés. Drukkolok. Anyukám 16-án lesz 61 éves. Jó dátum.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti!!
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Eszter!
Küldöm a kamionnyi babaragacsot!!!!!!!!

Bocsi, most csak ennyi, mert Lilikém ébredezik!

gyoreneildi

Csajok! Nem győzöm elégszer mondani, hogy PIROS VÉR jön belőlem, ma már nem is kics! Nem pecsételés, nem vérfolt, ez b....a meg komoly menstruáció! Bocs, de most képtelenség, hogy várandós lennék, mai tesztem is csont nega!
Köszi a bíztatást, de ez most inkább felhúz, ezer%-ra tudom, hogy nincs gyerek már a pocimban... :cry: Neharagudjatok meg ezért, de le kellett, hogy írjam, tudom, hogy szerettek és drukkoltok - ezért próbáltok hinni benne, vígasztalni engem, köszönöm.

Pannik:
Köszönöm, drága vagy!

Pá Drágáim!
sajt@

Jóreggelt Mindenkinek!!

Sajtikám: Milliónyi drukkjaim mennek!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ahogy Eszternek is és természetesen Miezáéknak és a többieknek is!!!!! :wink: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Sajti most olvasom a reggelit.... azistenb+............. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

andrea-1

Sajti, nagyon sajnálom! :cry:
franci

sajt: Akkor csak sajnálni tudom ezt a hülye mensit.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter „Today is the day” :D

Andi, nekem csak a popcorn jött be. Azzal kezdtem a napot. Nem a frissen pattogtatott, hanem az előre elkészítettet ettem.
2030-ban nézem a női foci VB-t. „És Iza, jön….. és GÓL!!!!” :lol: :lol:

Pancsi, nagyon drukkolok!

Kispatak, nagyon durva a bölcsi és az ovi közti különbség. Ovi sokkal inkább gyerekmegőrző.

Vicky, mi szept. 15-én kezdtük a bölcsit.
A bölcsit nem egyszerre kezdik a gyerekek. Minden héten (valahol 2 hetente) jön egy-két új gyerek. Ha nincs senki a csoportba akkor ne ti legyetek az elsők, szerintem akkor szeptember közepe után kezd el beszoktatni. Jó az ha vannak ott más gyerekek is. (ez az én véleményem, de akkor kezdek mikor nektek jó)
Mi is így jártunk vásárolni. Én leteszteltem a babakocsit, a bevásárló kosár többet bír mint 5 kg.

Zsuzsi, nagyon szép a kisruci.

Mieza, nem semmi a barátnőd.
A várakozás a legrosszabb, de kijön majd a kislegény.

Tegnap és ma reggel is megittam a lögyit amit a doktornő írt fel. Szörnyű íze volt. Este egész jól voltam, de ma reggel olyan nagyon kell köhögni. Igaz már legalább a torkom nem fáj.
Gergőnek tegnap este is hasmenése volt. Rendbe jöhetne már.

Megint jövök a kérdéseimmel: olvastam itt nálatok a Tündérkeresztanyáról. Leírnátok nekem ki ő, mit és hogy csinál, és persze menyiért?
franci

franci: Szeprember 26-án már munkába kell állnom. Addig le kell mennie a beszoktatásnak. Remélem sikerülni fog. Tudom hogy nem egyszerre kezdenek a gyerekek, itt talán két hetente van újabb gyerek. Majd a szülőin kiderül.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt mindenkinek!

Eszter! Ne izgulj árt a kismamiknak! Tessék nyugiban lenni!
Nagyon szorítok!

Én ma még hívom Katalint és megmondom, hogy két babócát kérünk vissza! Nagyon bizakodom, hogy jó hírt ad négyeskénkről is!

Csajok!
Ettől a progi szuritól nem tudok ülni.. :roll: és még csak hármat kaptam a húszból :?

Kislányom irtó finom túrós gezemicét csinált nekem!
Túró, tejszín, gyümölcsök
A tejszínt felverte habbá és az apróra vágott gyümölcsökkel és a túróval összekeverte! Nem cukrozta... Isteni finom volt! Nyami - nyami!

Kép
avarka

Eszter drága,
gondolom már tűkön ülsz, vagy talán már úton is vagytok a Babókák felé! Nagyon sokat gondolok Rátok, és küldöm a ragacsokat, hogy min. 8,5 hónapra jól odakössék a pocidba a lakókat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Pancsi,
jó lesz az a hcg, csak pihizz jó sokat és egyél fehérjét, igyál min. 3-4 litert éééés ami a legfontosabb: koncentrálj a babucira, hogy ott van, éppen hozzádbújik!

Zsuzska,
ne parázz, pénteken besétálsz és majd jól elmondják hogyan tovább. ha jól tudom, azt már előre mondták, hogy ha nem jön meg akkor is menned kell megbeszélni a folytatást.

Viki,
óriási a bevásárló-babakocsis kép :lol:
Gratula Barbusnak a nagykádhoz, tényleg egyre „felnőttebb” a csajszi!
Mi mindkét gyerekkel nagyon korán kezdtük a bölcsit (muszáj volt) 11 és 8 hónaposan, és lekopogom, nem voltak betegesek, és nagyon szerettek a „dolgozóba” járni! Szóval drukk hogy Barbus is ilyen jól vegye majd az akadályokat!

Zsuzsó,
édes ez a kis rugi! Ilyenkor mindig rámjön hogy már én is pakolnék, mosnék, nézegetnék, de még babaszoba sehol :roll:

Sajtom,
az előbb még elkezdtem írni egy biztatót, de aztán olvastam tovább a mai híreket…óóóóó édesem, nem is tudom mit mondjak, még a könnyem is kibuggyant!
Talán csak annyit, hogy a tábli átvétel után az első még nekem sem sikerült…de a második már igen!
Tudom, ez most soványka vigasz, de majd ahogy szépen apránként összeszeded magad, talán jó lesz néha erre gondolni :oops: :oops: :oops:

Avarka,
gratula a négyesfogathoz! Én is az Eszter által sugallt 2+2-t javasolnám!

Kép
judit0713

Avarka,
közben látom ti is így döntöttetek :)
Kislányod nagyon figyelmes, hogy tömi anyát fini fehérjékkel...tuti örül majd a kis pocaklakó(k)nak!

Franci,
gyógyhullámok neked és Gergődnek is ~~~

Kubu,
Marcus nagyon kis takarékos gyerek lesz, most még csak a homokot gyűjtögeti, de később majd minden más kincset is :lol:

Kép
judit0713

Jó reggelt mindenkinek

a haramdik szurink tegnap végre nagyon zökkenőmentesen ment, valamilyen őrült gondolattól vezérelve a "szereti a tik a meggyet" kezdetű dal jutott eszembe és ezt énekeltem, tű beszúrás kihúzás zseniális nem is érzetem semmit, cucc benyomása közben fájdalom 0, kedvesem nagyon ügyes volt, azt hiszem ma is énekelni fogok :lol: :lol: :lol:

Mieza, amit írtál nekem, nagyon szégyenlem de nem emlékszem mi volt a kérdésem? oan lüke vagyok. Kitartást neked, már csak egy kicsi van hátra, úgy sajnálom hogy ilyen érzeteid vannak, amikor egy csodálatos állapotban vagy, remélem megmarad ez a vidámság amit a férjed szerzett az ötleteivel, olyan nagyon rendes srác, becsüld meg

Csucsu, dehogy haragszom és nem értem félre, mi is szoktuk Vandát lükének nevezni, amikor azzokkal a szemekkel úgy néz ránk, hogy szinte tudjuk mire gondol

Képzeljétek, megint rémálmom volt, megint petevezeték, most éppen azt álmondtam, hogy az orvosom szerint csak az egyiket kellett eltávolítani és valami bajom lett, én meg erősködtem, hogy de mindkettőt el kellett távolítani én úgy emlékeszem és megnézték és tényleg igazam volt és ráadásul még valami bajom is volt amire csak a szemüket ráncolták és azt mondták valami kísérleti stádiumban lévő gyógszerrrel majd megpróbálnak rajtam segíteni. jajjjjjjjjjjj annyira rossz volt és felébredben és kérem szépen a történet fele igaz, tényleg nincsenek meg a petevezetékek egyik sem :cry: :cry: :cry: olyan elesettnek érzem magam reggel óta, pedig eddig annyira boldog voltam és vidám és azt hittem túlléptem már ezen a nyavalyás műtét okozta sokkon és örültem hogy kezdünk erre jön ez az álom és pont ma amikor megyek a pszichológus, gyógyító, látó segítőmhöz. nah nem fogunk tudni haladni mert ezt kell majd rendbe kell tenni a lelkemben. most mondjátok meg miért nem tudok én ezen túllépni?????

Kép
pannik
Budapest

Sajti, nem tudok mit írni....minden kevés lenne most Neked, bármit is írnék... Megértem, ha egy darabig csak zugolvasnál. Én imádok idejárni, és annyira értékes, segítőkész édes aranyos csajokat ismertem meg egytől egyig... de többször gondoltam már rá, hogy nem biztos hogy ez nekem másrészről jó, mert túl sokat foglalkozom a témával, nem biztos hogy kéne. És ha vmi rossz dolog történik, iszonyatosan meg tud viselni, az az igazság. Mint a Te eseted is. Mert tudom, hogy ez nem csak egy "eset" vagy egy filmbeli szomorú történet. Hanem mindannyian tudjuk mennyire "élethű és komoly"...
Húú, remélem kihámozható mit is szerettem volna nagyjából mondani.

Estrella, nagyon köszönöm a múltkori hotel javaslatot, képzeld végül oda foglalt a főnököm, nem is keresett másikat, és iszonyatosan tetszett a kollégánknak. Úgy örültem. Millió puszi és köszönet érte!!!!!!
ann74

Franci jobbulást kívánok, a köhögésre nekem a legjobban a ládzsás utifű szirup szokott bejönni az ízét is imádom és legalább természetes gyógyír

Kép
pannik
Budapest

judit: Nagyon remélem hogy jól el lesz Barbus a bölcsiben. Szerintem tetszeni fog neki, nem annyira anyás.

pannik: Végül is a "nemzőképességedet" vették el, persze hogy nehéz túl lépni rajta. Mintha egy férfit kiherélnének. Szerintem természetes hogy nehezen fogod fel, de gondolj arra, hogy nemsokára neked is baba lesz a pocakodba. Kell is a francnak az a petevezeték. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky köszönöm, ha már így lenne hogy baba van a pocakomban, akkor már tényleg nem érdekelne a nyavalyás vezeték, csak már annyi idő eltelt és már nagyon nem akarok erre energiát pazarolni, nem akarok szenvedni túl akarok lépni és mégis előjön álmomban

Eszter egy vagonnal, biztos minden rendben megy majd, már biztosan ott vagytok és készülődsz, olyan jó ez

Kép
pannik
Budapest

pannik: Biztosan azért jön elő álmodban, mert kényszeresen próbálod elnyomni magadban. Próbálj meg nem foglalkozni vele. Talán tereld el a gondolataidat, amikor eszedbe jut a műtét gondolj arra hogy fogod berendezni a gyerekszobát.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, ez jó, az már el van tervezve, de rágondolni nagyon jó :)

Kép
pannik
Budapest

Vicky, ha engedik, ismerkedni vidd be hamarabb.

Avarka, lányod nagyon szeretne már tesót.

Judit, köszi. Igénybe is veszem.

Panni, nagyon sajnálom az álmodat. Ezen szerintem se egyszerű túllépni. Kihez jársz pszichológushoz?
Úgy néz ki a gyógyi nem sokat segített, este én is iszom lándzsás útifüvet, bár én nem csípem.

Tegnap végre megtaláltam azt a könyvet, amit már több mint egy éve keresek, újra kiadták.
Lux Elvira: Anyának születtem?
Nagyon jó, csomó érdekes dolog van benne. Kifejezetten a meddőség pszichológiájával foglalkozik. Szerinte a „problémákat” nem szabad elnyomni.
Meddőségi dokiknak kötelezővé tenném.
franci

franci: Tavasszal bemehetünk, tegnap mondta a csaj.
vicky79
Budapest III. kerület

Franci, pü ment
Lux Elvira nagyon ismerős, szerintem a mesterkurzusban szokott előadni, ugye?? mintha már olvastam volna tőle tanulmányt.
érdekes lehet ez a könyv, drága volt?

Kép
pannik
Budapest

Sajti, :cry: :cry: :cry:
Vendég

Panka, 2500 volt a könyv.
A 34. oldalon tartok, eddig inkább rávilágított a problémákra. Főleg pasiknál.
franci

az nem sok, pénz, de most nem fér bele, épp az imént írtam össze a gyógyszertárban, mennyit kell magammal hozni, hogy az összes gyógyszert meg tudjam venni. hát dobtam egy hátast, ez a gonal+luveris tényleg drága kombináció a marionalt sokkal barátibb áron adják. de nem baj, csak sikerüljön a többi nem számít

Kép
pannik
Budapest

Sajti
:( :( :( :( :( :(
Millió ölelés!

Kép Kép
estrella22

Sajt! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
...az első lombikunk jutott eszembe!Akkor nekem is megjött,másnap mentünk Bmc-be,kérdeztem,hogy kell akkor még a vv?!...mire azt mondták,hogy volt már rá pl.hogy valakiből ömlött és mégis ott volt az a babó!!!...bár akkor nekem nem így volt,de kívánom Sajt,hogy mielőbb anya lehessél!!!!

Kép
Kép
missancsi

Panka, mennyire jött ki?
Jó kíváncsi vagyok ma. :)
franci

Sajti: sajnálom.... (((((((((((((((()))))))))))))))

Eszter: sokat gondolok ma Rátok is! Ragacsgyártmány úton...!!!! ;)
Vendég

Szorítsatok maholnap :) Amúgy minden oké. Lustaság hercege is jól érzi magát.

Sajti nagy-nagy-nagy ölelést!!!

Eszter, harjá.

Kép
mieza

Mieza: szorítunk!!! :D

Kipróbáltad hétvégén azokat a praktikákat,amiket írtál?
Esetleg a ricinust is? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja lányok,kicsit későn ültünk le az urammal,mert még elment vásárolni (nővérem dolgait pótoltuk vissza,miket a hűtőből kölcsönöztünk,mivel megkívántam... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: ), szóval utána kipróbáltuk az ingát.

Andi: az nem stimmelt még az ingánál,hogy az ingától kell előre megkérdezni,milyen választ milyen jelzéssel mutat... :D
EZt én eddig nem láttam másnál,de ők sajáttal gyakorlottak,nem kellett már rákérdezni...

Így simán lehet ellentéteset mondani.

Szóval este uram szorongatta egy ideig az ingát,hogy a rezgéseit átvegye,nagyon cuki volt,mindent betartott!!! :)
Aztán tisztázta (magában!!!) az ingával,azaz én nem hallottam,hogy mit mutat ha fiú,és mit,ha lány.

Aztán végigcsináltuk,a lehúzást is,és a tenyerem körül mozgatást is,és az inga állt a tenyerem fölött,mint a cövek!!
Egy ideig néztük,aztán mondtam,hogy jó,akkor hagyjuk.

Ő meg elkezdett mosolyogni: ez volt a LÁNY jele!!! :D
Ha elkezdett volna körözni,az meg a fiú.

Most már harmadjára mondta az inga ugyanazt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ilyen irányban nehéz lett volna befolyásolni az ingát,hogy meg se moccanjon :shock:
Próbáljátok ki,az inga inkább mozog,mint sem :D
Vendég

Mieza!

Szorítunk! Nyugalom, amint már írtam Vivikém is ráhúzott két hetet! Tuti jól érzi magát odabenn Albert! :lol:

Reggel írtam egy barátnős sztorit, de sajnos elszállt.
Hasonlót én is megéltem, mint Te. A különbség annyi, hogy a félrelépő férjet kellett lebuktatni. Csalta barátnőmet és tagadta. Volt egy telefonszám, amit nekem kellett felhívni és sajnos beigazolódott, hogy a szám ahhoz a hölgyhöz tartozik, akire barátnőm gyanakodott.
A férj ezek után is mindent tagadott... én egy rohadt boszorka lettem (és ez még enyhe kifejezés). "kitagadott" Barátnőmmel sem találkozhattam.... stb. Azóta elváltak és barátnőm ősszel ismét boldog feleség... Azért fájó ez a dolog, mert soha nem haragítottam magamra senkit. Barátnőmnek pedig segíteni szerettem volna, hiszen hosszú évekig tartó dolog volt ez... szerencsére vége!

Kép
avarka

Avarka: mikor kell telefonálnod? :D

A sztoridban nem értem,hogy mi volt Veled a baj?
Úgy értem azt tetted,amire kértek,nem? Nem Te vagy a szemét,ha a pasi csalja a párját...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: