A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Köszönöm a sok érdeklődést, szerencsére semmi probléma velünk. Elküldtem több ismerősömnek az ominózus pocakos képet, úgyhogy most egymásnak adják a kilincset, mert szerintük hamarosan szülök. Úgyhogy csak annyi időm volt esténként, hogy végigfutottam, hogy kivel mi történt.
Holnap ismét vérvétel, összfehérje-ellenőrzés, aztán kedden Dévai.
Jelenleg senki sincs stimulációs szakaszban?
Továbbra is nagy drukkok a várakozódnak, Krettynek továbbra is duplán, és ne izgulj előre a péntek miatt.
A kezdőknek pedig minél előbbi indulást kívánok!!!

Csomee lányainak pedig hatalmas pusszantás, nagyon édesek.
Ugyanez Kisgabynak, férjemnek is nagyon tetszett az alvós fotó, szeretné, ha majd a mi gyerekeink is így aludnának majd.

KépKép
momelcsi

Csomee,

Hát ezek a lányok gyönyörűek, de tényleg, azok a nagy szemek....:D

Kisgaby,

Gratula ehhez a két tüneményhez.
A kislányotok tényleg ennyivel nagyobb, vagy csak a kép teszi?
Előre is elnézést, biztosan én nem figyeltem rendesen, de hogy hívják a csemetéket?

Kisalag,

Üdv közöttünk. Neked is sok drukk a zebrásodáshoz.

Katapetra,

A táblázat már nagyon hiányzik :?

Arra emlékszem, hogy Krettynek pénteken kell tesztelnie, de a többiek valahogy nem maradtak meg :oops:
Azt tudja valaki, hogy Zs76-éknak mikor lesz tesz?
Na és ki a következő? :shock:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Köszönjük szépen a puszikat a babák nevében is! :-D

Adél Médi baba született elsőnek 3100g-mal és Andris Marci 2260g-mal másodikként jött eme bolygóra közénk. :-)

Momelcsi!
A pocakméreted gyönyörű, én is megcsodáltam a fotód! Az én pocakméretem alapján is meg voltak győződve, hogy a 36. hét előtt megszülök. Nem nekik lett igazuk-szerencsére. :-)

kisgaby

Kép
kisgaby

Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest

Üdv mindenkinek!
Sok a dolgom,kevesebbet tudok netezni.Ma két hete ,hogy visszakaptuk a babót,de nem akart maradni velünk,mert reggel negatívat teszteltünk.Ez van, 6 inszem után az első lombik is kudarcba fulladt.
zs76

Zs76, ez egészen biztos??? Nagyon sajnálom, de ugye nem szabad feladni.....! :cry:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kedves leendő Jánosban szülők, ajánlom figyelmetekbe!!!!! (Melcsi, Nene)

http://bezzeganya.postr.hu/korhazteszt- ... a-janosban

nyuszika85

[quote="nyuszika85"]Z írta:nyuszika85s76, ez egészen biztos??? Nagyon sajnálom, de ugye nem szabad feladni.....! :cry:

Másfél év alatt megállás nélkül jártunk az intézetbe. Hat inszemináció,sok kudarc,mivel ez volt az első lombik,nagyon bíztunk benn.De legalább annyi kiderült,hogy szerelembe tudnak esni a "dolgaink".Ez is valami.
Mennyi idő után lehet kezdeni a következőt?Sajnos lejárnak a leletek,s megint végigjárni a papírok után mindent.Attól írtózom csak,az ami visszatart!
zs76

Zs76,

Ha ma két hete, hogy visszakaptátok, akkor nem teszteltetek Ti is korán?
Én nem tudom a lombiknál hogy van, de én úgy tudom, hogy a 21. napon kell tesztelni, mert előtte fals eredményeket mutathat.

Nyuszika,

Köszönöm az infót. Hát ebben van jó és rossz hír is :shock:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Ebben bízom én is,persze ha addig nem jön meg.Sajnos ma már erősen olyan érzései voltak,mit amikor meg akar jönni
zs76

Szép Estét lányok!!!

Hát elmentem ma, ahogy írtam nektek tegnap, és......

KEZDHETÜNK!!!!! :lol: :lol: :lol:

Minden rendben van a párommal is, és velem is!
Megkaptam az első gyogyóadagot, amit ki is válltottam.
Ezek a szurik, kicsit ijesztőek :roll: Ha megjön hívom őket, és a 3.ciklusnap bekell menni egy újabb Uh-ra, majd együttes erővel adjuk be a szurikat....

Már csak piroska érkezését kell kivárni......
:D

Kisgaby, fantasztikusak a babáid.... :cry: (ÖRÖMKÖNNYEK)!!!!!

Nene, igyekszem pótolni a hiányosságomat, tábli téren... :oops:

Zs76...sajnálom :( .......nem teszteltetek hamar?

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

ZS76, a megjövős érzés 0 infot ad. Nekem is meg akart jönni, aztán láss csodát.... Élvezem a piri mentes napokat. :) Amúgy OEP támogatással 90 napnak kell eltelni a két transzfer között. Magyarán, ha lejártak a papírok, mire beszerzitek a frissítésre szorulókat, addigra letelik ez az idő és jöhet a következő küzdelem! És igen, látni kell a jót, szerelem megvolt, max. a testnek kell több támogatás a befogadáshoz. De ez már annyira a természeten múlik. Hinni kell és remélni, és Krettyhez hasonlóan, amíg azt nem mondta valaki, hogy nem sikerült, nem szabad feladni!!!!! :!:

Nene, igen, olvastam, de legalább tisztábban láttok és talán nem lepődtök meg!!!

nyuszika85

Sziasztok!

Zs76, bízzunk benne,h változni fog a teszt jövő szerdáig :wink: addig még megy a drukk+++++++

Katapetra, szupeeeeeeeeeeer :!: :!: :!: Milyen szurikat kaptál? Lassan pirinek is jönnie kell, ugye?

Melcsike, örülök,h jól vagytok :lol: remélem a holnapi vérképed is jó lesz :lol: Dévisz kismamijaként hova kell járni vv-re? Lehet az sztk-ba járni vagy az ántsz-be kell menni?

Kisgaby, majd írhatnál pár sort,h h telnek a napjaid az ikerbabáitokkal? Meddig volt segítséged?

Kriszto, hogy vagy???

Pusza,
Bari
bari6

Kisgaby: Nagyon édes ez a kép. Esetleg ha van még egy pici időd, akkor kérhetek még fotókat a gyerekekről?

Zs76: Nektek azt mondta D., hogy a transzfer után 2 héttel teszteljetek? Bízzatok még egy kicsit benne. Ne adjátok fel!

Kretty: Te hogy vagy? Otthon rendeződtek a dolgok? Hogy érzed magad? Remélem, hogy nem dolgozod halálra magad!

Katapetra: Nagyon szuper hír. Gratulálok! Hát akkor most utoljára drukkolok azért, hogy minél hamarabb meglátogasson piri téged.

Csuti: Remélem, hogy jobban vagy! Mikor mentek haza?

Momelcsi: De jó, hogy jöttél megint. Én is rögtön aggódni kezdek, ha nem jössz egy pár napig...

Kisalag: Én is üdvözöllek közöttünk. Ha jól értettem, akkor múlt pénteken volt az inszemed. Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!
mné

Bari!
reméelm jól vagy...sok-sok pihi, séta és finom egészséges ételek, és gyogyik...meghozzák az eredményt:-) mi lesz ha mind a 3 babó marad? család tud róla?nagyon izgi lehet :)
Kaptam egy gyogyit, amit Prednisolonnnak hívnak, azt piri első napjától kell szednem...
majd a szurik neve:Puregon
Merional
Clexave
Ezeket a harmadik ciklusnaptól kell szúrni, egy uh vizsgálat után, majd lesz még később:
-utrogestan(hüvelykapszula)
-duphaston(gyogyó)
-ovitrelle(szuri)
-orgaltran(?passz:-) )

+szedem a pajzsmirigyes gyogyit, és a Femibion800-at

Mné: köszi a drukkot, megy ám neked is, visszakapod, nem úszod meg :lol:

Kép 2011.02.09.

katapetra

Helló lányok,végre van annyi időm hogy írjak :) :)
csomee
Lánykák gyönyörűek,azok a hatalmas szemek :lol:
kisgaby
Hát valami csodálatosak a babáid.Percekig csak néztem elérzékenyülve. :)
katapetra
Hajrá kezdés,küldöm a szerencseszurit :arrow: Kép :)
kisalag
Üdv itt köztünk,barika! babaragacsot neki :)
zs76
Csak akkor szabad feladni,amikor az orvos megerősíti.Még lehet reménykedni.
melcsike
Örülök hogy minden rendben :)

Puszika mindenkinek,szép estét!!!!!

szurikáta
szurikáta56

Én a faluban vetetem le a vérem, rendes az asszisztens, kedd-csütörtök reggel bármikor mehetek. Férjem beviszi a János kórházba, mert amúgy odatartozunk, ott nem kell kivárni a sort, egyszerűen az ablakon beadni. Aztán emailben megkapja az orvos az eredményt, és továbbítja nekem.
Szerintem bármelyik SZTK-s eredményt elfogadja Dévai. De érdemes rákérdezni, mert az ÁNTSZ-es sokunknak megközelíthetetlen, főleg kismamaként.

KépKép
momelcsi

Zs76, hidd el, tudom mit éreztek!!!!! És én még nem is panaszkodhatom, hiszen, nekem ez volt az első próbálkozásom...és én ugyebár nem vagyok olyan mázlista, mint Nyuszi vagy Melcsike... :wink:

Katapera, jujj! Gratulaaaaaaaa!!!!

Bari, Csuti! Hogy vagytok?

Kriszto, a nagy testvérünk eltűnt!!!!! :shock:
Vendég

Sziasztok Lányok, Fiúk!

Visszatértem a fórumra és nem hagy nyugodni szurikáta egyik animációja ahol a spermák kergetik a petesejtet...de nem tudni utolérik-e???Szurikáta kérlek nyugtass meg!

Akik közben kismamák lettek drukkolok nagyon hogy maradjanak is azok, aztán meg boldog anyukák!

Én eddig a várakozós időben munkába temetkeztem...az elmúlt másfél évben folyamatosan azon aggódtunk hogy bezárjuk az irodát...persze most hogy magammal kéne foglalkozni dömping van!
Ha minden igaz jövőhétre várom pirit, és akkor hívom Dévait.
Katapetra megkérdezhetem hogy Neked miért kellett most menned piri előtt gyógyszerért? Vagy a kezdés előtt kell még1 vizsgálat?

Szép estét Mindenkinek!
parane
Budapest

Szurikáta, köszi,h szóltál :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kisalag, küldöm az elmaradhatatlan babaragacsot :lol: ha többet szeretnél, csak szólj ;)
Kép Kép

Melcsi, akkor ez így annyira nem rossz :lol: Az ántsz valóban sokunknak elég rossz helyen van :cry:

Katapetra, ezek közül mi is szedünk egy-két gyógyszert :lol: az összeset ki kellett most váltanod?

Kretty, köszi jól vagyok és ma beszéltem Csutival, neki is egy kicsit jobb, de sztem még kell 1-2 nap,h rendbe legyen a szívverése, vérnyomása.... Amúgy továbbra sincs semmi tünetem, de ez még korai is lenne......

Remélem Kriszto jól vagy,mert ma szkájpin sem láttalak :roll:

Pusztik!
bari6

parane
Ezen én is elgondolkodtam egy pillanatra,amikor először láttam :shock: de remélem igen :wink:

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok,

Én minden vérvételt a körzetimnél intézek, és ezt is elfogadja Dévai.
Nem kötötte ki, hogy hova kell menni.
Azt nem tudom, hogy lombiknál hogy van, de szerintem onnan, hogy kismama az ember ugyanaz az eljárás.

Lányok, Fiúk nem föladni, még bármi lehet :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene! Én különben azért teszteltem, mert Nyuszi is 15-16 napon tesztelt és neki pozitív lett. Amúgy D 21 napot mond....
Vendég

Parane!

Lehet, hogy nem voltál aktív olvasó, amikor bejelentettem itt a lányoknak, hogy intézetet váltok, mindkettőnk érdekében...bár hűtlen lettem hozzátok, de olyan jól esett, hogy marasztaltak a többiek, így maradtam, és ugyan úgy megosztom én is az infókat...

Itt, a piri előtt van egy uh, amikor is újra megnéz a doki, hogy nincs-e kóros elváltozás, vagy esetleg egy terhesség...
Utána megkaptam a főnővértől a gyogyi vényeket, de nem kellett most mindet kiváltani.
Több gyógyszer csak a beülti után kell.
A nővérke elmagyarázta, hogyan kell, mikor, és mit beszednem, beadnom, kaptam egy naplót, amin én is látom, hogy mit, mikor kell szednem, ill. mikor kell esetleg egy újabb Uh-ra mennem(persze ez függ a peték érésétől is).
Ha megjön, akkor kell elkezdenem a Prednisolont szedni, majd a 3. ciklusnapon egy újabb Uh után(ha minden ok) elkezdeni a puregon, clexave, és a merional injekciót adogatni....

Parane, hajrá pirihez!!!!!!!
Ennyi, ami most eszembe jutott. pusza

katapetra

Kretty, pontosan mikor is lesz, az a 21.nap?

katapetra

Tesztelés:
Minden intézetben más a gyakorlat. A Dévai teszteltet a legkésőbb. Van ahol a leszívás napjától számított 14-ik napon mennek az első HCG vizsgálatra.És tesztelniük viszont nem kell,de kíváncsiságból szoktak :)

szurikáta
szurikáta56

Megérkezett a hiányolt pocifájás :? hogy én mekkora hülye vagyok :shock: eddig az volt a baj,h nem fáj...most meg az,h fáj...ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :oops: :oops: :oops:
bari6

Barika!!! :D :D :D Két héttel ezelőtt, még te mondtad nekem ,hogy nyugi, csak ne stresszeljek... Most én mondom Neked: Nyugi...nyugi...nyugi... :wink:

Katapera: pénteken kell hívnom D-t, gondolom az a 21 nap.

Szurikáta! Úgy tudom más intézetben vérből vizsgálják a HCG-t, 14 nap után, ami sokkal pontosabb, mint az itthoni teszt.
Vendég

Sziasztok!!!!

Itt a nagytestvér! :lol: :lol:
Picit eltűntem... Ma szabin voltam és meglátogattam az ikres barátosnémat.... Jaj fiúk, lányok ha ilyen cuki bébiket "csinál" nekünk is Dévai, én maximálisan elégedett leszek! Nagyon szépek, gyönyörűek és legszívesebben hazahoztam volna őket... :wink: :wink:

Délután pedig társaspartyztunk Csutiékkal. Jól van, jó kedvű, igyekszik elterelni a figyelmét a jelekről, nemjelekről... Pénteken mennek haza! Tehát a hétvégén már biztosan jön!

Kretty,Zs76! Azért még szorítok ám nektek tovább!!!

Kisalag! +++++++++

Parane! Szorítok, hogy mielőbb megjöjjön és kezdhess is!

DE-Kisasszony! Új nevek a táblázatba! :wink:
Szupi hír! Igyekszem én is siettetni piri, holnaptól tornázom érte! :lol: :wink:

Bari! Pusszantás!

Lor! LUSTA! Csak nem bújsz elő????? :wink: :lol: :roll:

Szurika izzítsd a szurikat, mert hamarosan sok-sok fog kelleni! Ismét!

Leeda! Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, holnap írok, csak ma el voltam kicsit.... :oops:

Melcsi! Telik az időőőőő! Hamarosan babázol te is!

Mindenkinek szép estét!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

kretty
Igen,így van.A HCG-t vérből értettem.Csak rosszul fejeztem ki magam :roll: A házi vizelettesztet csak önkontroll miatt csinálják a lányok.

szurikáta
szurikáta56

kriszto
Oké,rajtam nem múlik,van raktáron korlátlan mennyiségben :lol: :lol:
Remélem sikerszéria következik :)
Azt hiszem én most megyek aludni. Kép

szurikáta
szurikáta56

katapetra...emlékszem Te vagy a DELÁNY :D !
köszönöm szépen az infókat!Szuper hogy tudtok kezdeni, és biztató az alaposság, figyelem amit kaptok a másik helyen!Biztos meghozza a sikert is!

Bari
a gyerekek biztos most foglalják a területet maguknak, és ez fájdalmas kicsit. Elhelyezkednek és minden rendben lesz!

Kriszto
szorítok pirihez! Ha rendben megy minden, jövőhéttől akár méregethetjük egymást a váróban :wink: !
...bár én nem vagyok koránkelő típus-biztos tesztel a kis lurkó felkelek-e miatta...

jó éjszakát!
parane
Budapest

Parane, és Kisalag, beveztelek benneteket is táblázatba...ha gond, szóljatok, és megoldjuk :wink:

Jó reggelt, látom sokan baglyoskodtak az éjjel:-)
Én átvettem a kakas szerepét(korán kelés):-)

Barikám, én semmit nemtudok, hogy mit kellene érezned...remélem azért ezek a fájdalmak nem fognak erősödni, csak majd 9 hónap múlva;-)

Csuti, de jó ha jössz....hiányoztál!!!!

Melcsi, örülök, hogy egyben vagytok még, nagyon ügyesek a babáid:-)Szülésről beszéltetek már a dokiddal, hogy mi várható, vagy az ott és, akkor derül ki? bocsi a tudatlanságomért....

Loor!!!!Tényleg ne lustulj;-)hiányzol Te is!

Leeda, remélem jól vagy, és nem lettél beteg!

Régiek? POszikánk????Anim? Tulipán? Monilla?Emerenc?
Ha zugolvasók vagytok, tessék jelentkezni!

katapetra

Kép 2011.02.10.

katapetra

Csak egy próba volt, majd kisérletezem a világosabb színekkel...de hát ilyenek vagyunk mi, színes egyéniségek:-)

katapetra

Katapetra, Nekem tetszik a színkavalkád :)

nyuszika85

Megint leállt a vonalzó............... :roll:

nyuszika85

Jó reggelt! Látom volt forgalom az éjszaka :lol:

Jobb lett a pocim :wink: éjszaka már nem is éreztem!

Kriszto, de jóóó tegnap akkor szupcsi napod volt :lol: gondolom levetted a mintát :lol:

Katapetra, szuper ilyen színesen :!:

Parane, húúúú akkor jövő héten kezdés???

Nene, Ti is Dévisznél szeretnétek szülni?

Jaj csajok és fiúk, nem is mondtaaaam :oops: múlt héten pénteken 2011-re ugrott a számláló :lol: remélem azóta gyarapodott :lol:

A borús idő ellenére szép napot mindenkinek!
Bari
bari6

Szép napot mindenkinek!

Köszönöm a drukkolást, a babaragacsokat (csak a párom meg ne tudja, hogy a kettes számra fáj a fogam igazából ;), persze egy is csodás lenne!!!! nagyon jó lenne már!!!!) a táblázatba való felkerülést is köszönöm - beírtam a noteszembe a dátumot, bár soha sincs türelmem kivárni a tesztelés valós idejét, előtte már nekilátok, de majd most megeröltetem magam :)

Van aki be szokta tartani a 21 napot? Van aki tud annyi ideig várni tesztelés nélkül?

Jajj lányok, nagyon sok sikert minden kezdőnek, újrakezdőnek! Olyan édes képek vannak a rendelő várójában, kívánom, hogy mindenki ilyen kis "termékkel" távozzon!!! és végre DévaiInk kedvére lányok is szülessenek :)

jön a napsütés....
kisalag
Fót

Bari,

Mi úgy gondoltuk, hogy egy sima terhesgondozással, és szüléssel nem vesszük el Dévai idejét azoktól, akiknek még segítségre van szüksége, de a sors úgy hozta, hogy maradunk.
Elmentünk a doktornőmhöz, de kiderült, hogy pont akkor megy el 3 hét szabadságra, amikorra én ki vagyok írva, így 100%, hogy nem lenne ott a szülésnél. Így viszont nem látom értelmét váltani.
Azt mondtuk a párommal, hogy ez a sors keze, és én hiszek abban, hogy mindennek van oka, hogy miért történik úgy.
Szóval jó hosszan írtam le, de maradunk Dévainál szülni :D

Kisalag,

Én kibírtam a 20. napig :?

Mi jövő héten szerdán megyünk Dévaihoz, addig remélem, hogy jobban leszek, mert sikerült elkapnom az influenzát, és így, hogy nem szedhetek be szinte semmit, kicsit nehéz kúrálnom az arcüreg gyulladásomat :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene!

Akkor most Neked egy nagy adag gyógyító napfényt küldök...
Jobbulást nektek!

Kép .
És nem utolsó sorban gratula a nagy nagy türelemért(kibírtad a 20. napig)!!!!

katapetra

Kép .

katapetra

katapetra
köszönöm a megtisztelő helyem a táblázatban! a párom külön örülne a lila színnek! :D
nene
jobbulást kívánok Nektek!
bari
szuper hír, hogy jobban lettél! ezek szerint elhelyezkedtek a lurkók :)

Szép napsütéses napot !
parane
Budapest

Katapetra,

Köszönöm ezt a napocskát, ami már élőben is megérkezett hozzám, mert itthon is kisütött a nap :lol:

Én is büszke voltam magamra, hogy kibírtam, pedig már 1 héttel hamarabb megvetettem a párommal a tesztet, így itthon volt, és minden nap csak néztem, és mondtam magamnak, hogy nem lehetek ennyire gyenge, hogy nem bírom ki. Aztán egy nappal hamarabb mégis elgyengültem és megcsináltam a tesztet :D

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sebaj Nene,az az egy nap..... akkor is Te vagy nekem ebben a példakép :oops:
Ezzel fogom majd erősíteni magam, hogyha más kibírta, nekem is sikerülhet :wink:

katapetra

Sziasztok Leányzók!

Figyu:
Ma kellene megjönnie, de úgy néz ki, hogy elmarad (hál I-tennek). Minden reggel mérem a hőmet, és 36,9-37,1 között ingadozik.
Kérlek nyugtassatok meg, hogy a closti, merional és egy "szem" ovitrelle miatt nem kellene plusz napokat ráhúznom a ciklusra. Ugye? Légyszi-légyszi mondjátok, hogy ezek a gyogyik nem kavarják meg ennyira a ciklust. Tiszta gyagya vagyok már. Eddig próbáltam nem nagyon foglalkozni a dologgal, de most, akárhányszor megyek ki a mosdóba, félve és rettegve teszem... Tiszta vicc! Pedig még csak holnap lesz a 2. hét. És még hátravan tesztig 1,5 hét.. Pffff. Ebbe bele fogok bolondulni!
Szóval, kérlek mondjátok, hogy nem lesz semmi baj, és nem fog megjönni. KÉRLEK!

Köszönöm
Mné
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mné 2011.02.10 11:28-kor.
mné

Nene, gratula 20 napoz :lol: én nagyon gyenge voltam az előzőnél :oops: de most nem mertném u.azt megcsinálni :roll:
JOBBULÁST és hess betegség :!:

Kisalag, ideért a napsütés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Parane, remélem jó mélyre ásták magukat az előkészített ágyikóban :lol:

Katapetra, olyan szép látvány ez a színes táblázat :lol:
bari6

Parane, köszönöm :)

Mné,

Totál megértelek, én és szerintem mindegyikünk ugyanezt jártuk végig. Minden nap, minden egyes mosdóba menetel tiszta frászba hozott :D
Azt, hogy a gyógyszereknek milyen hatása van, azt nem tudom, de mindenesetre én azt kívánom, hogy úgy járj, mint én, hogy NEM FOG MEGJÖNNI!!!!!
Ja! és kibírod, a tesztig :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Upsz laptetőőőőőő :!: :!: :!: Fel is vágtam ;) szolgáljátok ki magatokat :lol:

Mné, ha már szóba hoztad a hőt :oops: bevallom én is méregetem és ma reggl 36,9 re mászott fel nekem is :lol:
Elvileg a progi tudja emelni a hőt, de pl. tegnap sem ment fel 36,2-4 fölé, úgyhogy bízzunk benne,h ez nagyon jót jelent.
Nagyon nagyon drukkolok,h sikerüljön, de most ne idegeskedj!
Kisütött a napocska, hazafele majd sétálj egy jó nagyot, kapcsoljatok ki a férjecskéddel és lassan itt van a hétvége is :lol:

Ölelés!!!!
bari6

Bari,

Bennem a félelem tartotta a lelket. Attól féltem, hogy negatívat tesztelek, ezért inkább nem teszteltem :?
Nagyon parás vagyok, ezért nem mertem kitenni magam annak, hogy korán tesztelek egy negatívat, és akkor tuti összetörtem volna lelkileg, akárki, akármit is mond.
Így meg ahogy teltek a napok, egyre erősebb lettem, hogy az csak jó jel lehet, hogy addig nem jött meg :D

Szóval lányok / fiúk kitartás, ha én mint nagy parás meg tudtam csinálni, akkor Nektek is menni fog :lol: :lol: :lol:

Aztán lássuk azokat a zebracsíkos teszteket :D

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: