A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jajj ne csigázz már.... milyen kivitelezési hiba???? Hát vagy levettem a gyűrűt, vagy a gyűrűtlen kezem volt amin csináltuk, mert tutira feltűnt volna, ha rajta marad.... és azt tudom, hogy ilyen esetben nemlehet semmi ilyen zavaró tényező..... :wink:

Mieza lehet tényleg már Albertozik???? :wink: :wink: :wink: :wink:

Eszter: Na pont jót kérdezel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem mindig inkáb sovánka volt a mnyh-m... :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

No,nekem most csicsis,míg uram megérkezik,addigra kérek Pancsitól egy gyönyörű tesztet,meg egy magas HCG-szintet,és Mieza-Albert hírreket is,miszerint megszületett,és anyuci és a baba is jól vannak!!! :D :D :D
Vendég

Andi: 4D-re 2 hét múlva megyünk,egyelőre még csak a neme miatt ;)
Aztán ha már látványosabb lesz a pofija,majd megyünk másikra is!! :D

Az ingával először körbe kellett volna járni a tenyeret is,és a kezemmel "lehúzni" is azt,azaz végighúzni rajta az ujjaimat.

Kb. ez volt még,ami kimaradt :D
Vendég

Sziasztok!Szólított K2ügynök,sikerült,de 2hétig még szigorúan feküdnöm kell.Nem lett giga hcg-m,17,ezért is kell feküdnöm.Azért bízom benne,h elindítottam a babaeső lavinát!Köszönöm a drukkokat,meg hogy gondoltatok rám,mindenkinek!Pancsi
pancsi790204

Pancsi: de klassz!!! :D
10 fölött simán jó lehet!!! :)

Nagyon drukkolok,és nagggggyon halkan azért gratula!!!!! ;)
Vendég

Mieza

Írd meg légyszi a Futrinkának az adószámát

Kép
vnbeni

Pancsiiiiiiiiiii!
Jajj de jóóóóóó!
Nagyon örülök a jó hírnek :)
Drukkolok nagyon, hogy napról napra duplázódjon a Hcg-d és minden a legnagyobb rendben legyen! :D
pihenj sokat és vigyázz magatokra! :D

eszter82
Budapest

VnBeni!
Reményeim szerint Mieza majd csak 2-3 nap múlva tud válaszolni, mert éppen Alberttel van találkája :D

De mindjárt igyekszem valahonnan utánanézni a számnak... :)

eszter82
Budapest

Pancsi: Kezem-lábam csuriban Értetek!!! 2 hétig most nem is kell menni kontroll vérvételre v. uhura sem??? :shock:
Hcg duplázókat küldöm: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vnbeni: http://www.futrinkautca.hu/ado1.html

itt megtalálod az 1%-hoz az adatokat :)
Vendég

Andi: mikor nekem 14 lett a HCG,1 hét múlva kellett menni kontrollra,de Sz akkor is mondta,hogy simán lehet normális terhesség belőle :)

Most se volt olyan giga HCG-m,és mégis itt dorbézol a kis manó a pocakban :D
Vendég

Sziasztok!

Huhhh,Ti aztán termeltetek 2 nap alatt rendesen. Esélyem sincs mindent aprólékosan visszaolvasni. Ezért csak most a lényeges dolgok!!!

Eszter:
Drukkjaim mennek holnapra!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Avarka:
Gratula a négyesfogathoz!!!!
Kalapom emelem a Tesód előtt.

Pancsi:
Pihizz sokat és megnő szépen az a HCG !!! Gratulálok!!!!

Sajti:
Kezem lábam csuriba! Pénteken Én is megyek BMC-ben!!!

Mieza:
Merre vagy?Csak nem Alberttal ismerkedtek?

Nálunk még mensi sehol nincs,úgy néz ki,hogy péntekig nem is lesz.Hogy ebből mi sül ki,hát nagyon kíváncsi vagyok!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Tényleg,nagyon aranyosak vagytok.2hét múlva kell mennem Uh-ra.Pancsi
pancsi790204

Hát most komolyan azt remélem,hogy nem köszön be Mieza,mert jobb dolga is van :D

Aztán azért jó lenne,ha F írna,vagy ha valakinek küld sms-t,akkor gyorsan ossza meg a hírt,mert nagyon izgulok!!! :D
Vendég

Csajok!
visszanéztem a többi topikot is, ahol Mieza szokott írni, de sehol semmi ma.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Szerintem már babázik :D

csak jönne már az sms róluk :D

eszter82
Budapest

Eszter-holnapra nagyon drukkolok!
Sajtikám-pénteken rajtad a világ szeme,platónyi rakomány továbbítva
Ancsi,Gyöngy-arik vagytok,köszke
Pancsi
pancsi790204

Eszter: én is néztem,mikor a hajnali dolog szóba került,de oda is akkor írt utoljára :D

Talán az a fura hívás sem volt véletlen neki hajnalban... :roll:
Vendég

Béku!

:D Albert hívta, hogy induljanak a kórházba??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hááát,nincs kizárva!! ;) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gyors jelentkezés aztán holnap talán több időm lesz, ma nem volt

Sajti, édesek a kutyuk, cukik nagyon, köszi az Avataros dicsit

Avarka, nagyon jó a 4 és hogy 3 már meg is termékenyült, pont elég még marad is

Eszter egy vagonnal holnapra

Oroszlán, köszi a Vanda dicsit, a mienk is pont ott alszik mint a Tiétek: bent az előszobában, nappal kint van csak este jön be, de ha valami miatt ki akarjuk tenni úgy néz ránk mintha meg akarnánk ölni, és úgy remeg, hogy szinte aggódik az ember érte, hogy tényleg megfagy :lol: annyira kifejezőek tudnak lenni

Zsu, örülök, hogy kutyitok jobban van, és nagyon édes pofa azon a képen, tudjátok, hogy mitől hányt?

Vnbeni, köszönöm neked is a Vanda dicsit, tegnap mondtam neki este, hogy micsoda sikert aratott a fórumon :D köszöni Ő is. Perhez sok sikert, nyerd meg ellenük, én azt hallottam a munkaügyi perekben legtöbbször a munkavállaló nyer

Ann, ez szuper hír, ebben a 2011-es bababoomban én is szeretnék benne lenni, ha márciusban lesz a beültetés akkor még pont beférek és mindenki más is akinek márciusban lesz a beültetése az még az ideibe benne lehet. Én így tervezek :D és minden próbálkozónak ezt kívánom

PANCSI, hát ez csodálatos, Istenem és ezt csak így beírtad, micsoda hír, ó én is szeretnék egy ilyen bejegyzéssel jönni hozzátok rövidesen. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen a 2 hét alatt, egy vagonnal neked is hozzá

Kép
pannik
Budapest

Sziasztok!!

Eszter!!
Holnapra egy kalappal!!!!!!!!!!!!Minden gondolatom Ti vagytok/lesztek holnap!!! :D :D Ágyazz csak a bébiknek,jó helyük lesz Anyucijuk pocakjába.Túrót Én imádom,de mondjuk nem napi 1/2 kg kiszerelésbe.Én az inszemnél,vaníliás cukorral+ tejföllel kikevertem és raktam bele barackkonzervet.De a körözöttet kimondottam imádom,jó hagymásan. :D :D

Avarka!!
Nektek is nagyon drukkolok,sikerűlni fog ez tutkóóóó. :D

Pancsi!!
Halk gratula,pihengessél,és nyugi!!! :D

Sajtikám!
Kezem-Lábam csuriban,tuti ott van!vannak a babáid!!!!

Miezát nem akartam telefonnal zavarni,de írtam Neki egy sms-t,de nem válaszólt még rá,mennek ma ctg-re,sztem ugyis jön és jelentkezik,max Albertal a karjába.Várom Tőle az üzit,írok rögtön ha van valami. :lol:
csucsu99
Budapest

Ann!!
Jobban vagy??Holnap már meló???

Zsu!!
Kutyid nagyon aranyos.Jobbulást neki. :D

Pannik!!
Kész vagyok Vandától.Annyira kis lüke feje van(jó értelembe,nehogy félre érts.. :wink: )Azok a szemek. :D

Zsuzska!!
Küldöm a mensi hozó manókat!!!! :D Ilyenkor mi van??Sztem nem gond,nem???Mert ugyis csak akkor kezded el szúrni atöbbit ha megjött??Vagy most sokat késik??

Zsuzsó!!
Merre vagy????Ne tessék sokat dolgozni!!!
csucsu99
Budapest

Csucsu!
kösziiii :)
Igen, ma sokat gondoltam rád, hogy vajon mikor jössz a Mieza hírekkel!!!
De ezek szerint még te sem tudsz semmi izgit... hmmm...akkor várunk tovább türelemmel :)

eszter82
Budapest

Úgy bele tettétek a bogarat a fülembe,mindjárt Rá csörgök... :D :D :D Max elküld a sunyiba,ne nyagassam,de Rátok kenem... :D :D
csucsu99
Budapest

Csucsu!
:D mi vállaljuk :D csak fogd ránk nyugodtan :)
De teljesen izgalomban vagyunk, pláne mióta rájöttünk Békuval, hogy Albert telefonálhatott éjjel olyan hangosan, hogy ő is és én is felébredtünk rá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha tudsz valamit, írj!!!!!! :D

eszter82
Budapest

Bizony,nagyon várom én is a híreket,de nem merek rácsörögni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mennem kéne vásárolni,de így nem bírok :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csucsu,
fél hét-hét körül van asszem a ctg, szerintem csak utána tud jelentkezni Mieza.
ma nem dolgoztam. szerintem jön a hidegfront, totál fáradt vagyok. :-(

Eszter,
holnapra mindenünk csuriban értetek!

Pancsi,
gratulálok! már 14-nél is lehet normál terhesség, de tényleg pihenj ha ezt mondták!!!

Avarka,
gratulálok, drukkolok a negyedik kismanónak is!

Kubu,
Marci képet nagyon várom, sokáig nem értettem mi ez a chuggington dolog. :-) eddig csak thomast ismerem. :-)

Andi,
nagyon pörögsz, pihenj is néha!!!

Sajti,
döntöttél már a tesztelésről?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Nekem is az az érzésem, hogy Albert herceg megérkezik, lehet még ma? Hát épp az ideje már csak egy pár óra a holnapi napig. Nagyon várunk kicsi herceg!

Pancsi: nagy gratuládé halkan, és sokat pihenj!

Eszter: jó ágyazást!

Avarka: jó lesz a 2x2 páros!

Sajti: aztán hozd ám te is a jó hireket!

Ez a macskás doboz? Hát én sem hinném hogy addig birja, és nem is occsó!?

Zsu: annyira látszik hogy beteg "volt". Ahogy írod talán már tul van rajta? Jó lábadozást!

Vbeni: hát jó sokáig tartott a per, azt gondoltam, hogy elnapolják. Vajha mit akarnak? Tanukat idéznek? Szorítok! Addigra hátha már babó is lesz a pocakban?

Vicky. sajnálom Barbus, hogy felverték. Mka sem tudott aludni, tuti akkor furtak-faragtak.

Bölcsi/óvi: ez egy érdekes kérdés. Enyém gyerek járt bölcsödébe. Óvoda előtt feltétlenül ajánlatos. Ott 25-30 gyerekre jut 1 óvónő és 1 dajka. Elváratik az egyedül öltözés/wc/evés stb. Szóval akinek előtte nem járt gyermek sehová, elég gáz.Bölcsiben kevesebben vannak, több idő van velük foglalkozni, megszokni a rendet, közösséget.

üdv kispatak
Vendég

Pancsi!Nagyon -nagyon örülök!Halk gratula!Vigyázz magatokra és pihenj sokat!!! :wink:

...apa még mindig nem jött haza! :cry: ...lehet, hogy virágboltban van?! :lol: Szegénynek tegnap hozzávágtam a fejéhez,hogy mostanában még egy szaros virággal sem lep meg!

Kép
Kép
missancsi

Jelentem Albert még pocakban,7-re mennek dokihoz,eddig més semmi nem történt!!!! :D

Én meg azon gondolkodtam,ha minden jól alakul 1 hónap múlva ilyenkor már a pocakomba pihennek a manókáim. :D :D Olyan heppi vagyok!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
csucsu99
Budapest

Csucsu: köszi az infót! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tovább izgulhatunk :D
Vendég

Sziasztok!

Pancsi!!!!!! Juhééééééééééééj! Nagyon - nagyon örülök!

Most, ha jól tudom Sajt@ a következő???? Nagyon szorítok, habár tutira érzem, hogy sikerült! A kérdés, hogy hányan vannak? :D

Ha valakit elfelejtettem, bocsi, de egy kicsit szana-szerte a fejem!

Eszter!
Ennyi lapetűűűűűűűűt!
Holnap ügyes legyél! Ma még kellett hívnod K2-t vagy kedden megmondta a tutit és kész? Hányan mennek fagyioviba?
Mhny-d szuper! Az enyém stabilan tartja a 10 mm-t és Konc tanár úr nagyon elégedett!
Holnapra egy kalappal Kismami! :lol:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy szurkol nekünk és gondol ránk! Nagyon jól esik... köszönöm!

Kép
avarka

franci: Barbus szeptember 1-vel kezdi a bölcsi, jobban mondva akkor szeretném kezdeni a beszoktatást. Remélem sikerülni is fog. Már tavaly márciusban leadtam az adatait és most hoztam el az adatlapot, ma le is adtam. Meg a védőnőnek is odaadtam a törzslapot. A bölcsiben aranyosak voltak, mondták hogy amikor már jobb idő lesz, nyugodtan vigyem el és akkor megnézhetjük az udvart meg a helyiségeket is. Teljesen meglepődtem.

kubu: A nyomtatvány boltban kellett vennem törzslapot, ezen vannak az egészségügyi adatai. A védőnő fogja kitölteni, meg ehhez kapom majd a doki nénitől az igazolást a beszoktatás előtt. Marci nem semmi ezzel a homokozással.

pancsi: Halk gratula nektek. Pihenj sokat.

avarka: Hajrá a babákért előre! :)

kispatak: Állítólag itt 4 gyerekre lesz 1 dadus. Kíváncsi leszek hogy fogja bírni. Nyáron még a napirendjén alakítani kell és lehet hogy veszek egy bilit is neki.

Gyerekem ma a nagy kádban fürdött! Annyira büszke vagyok rá, olyan nagy csaj már.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.02.09 19:37-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Ma a babakocsi vásárlók eszembe jutottak. Mutatok képeket, bevásároltam. :) Majd leszakadt a babakocsi alja. Ezért kell a nagy bevásárlókosár.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

első ruháink egyike :-)

Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Nagyon édes és ezt a fajtát könnyű ráadni.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter, holnapra egy talicskával!!!!

Pancsi, pihizz sokat!!! HCG érték pedig növögessen szépen!!!

Csucsu, igen, holnap meló) de legalább gyorsabban fognak telni a napok. Figyusz nem írtad, hányadik napon is vagy ma??

Lányok, a 100 ruppót mikor kell pengetni a fagyisonkál? A beülti napján?
ann74

Vicky,
köszi, sajna csak ez az egy ilyen könnyen ráadhatós van. még. :-)

ez a babakocsis kép nem semmi!!! de ezt hogy cipeled haza??? vagy babakocsival befértek a liftbe?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: Alapvetően beférünk a liftbe, de 9 lépcsőfok van a liftig. Ezért nem is vállaltam már ezt felvinni Barbussal együtt. Felvittem Barbust, a pelenkát és a szatyrot, ami a fogantyúján lógott. A többi ment a pincébe és utána fel. Kicombosodik az ember rendesen, bár most begörcsölt a karom, amelyiken Barbus ült.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ma du. kezdett pirosodni a cucc, kedz megjönni, teszteltem is egy negatívat. :cry: Sírás kipipálva.
Úgy döntöttem, hogy egy ideig zugolni fogok, most elegem van mindenből.
Belőletek nem, sőt! Minden támogatást nagyon köszönök, ígérem nem tűnök el, csak egy időre!
Ha táblázatban javítani kell vmit, légyszíves írjatok privátba.
Mindegyikőtöknek drukkolok, azt kívánom, amit magamnak is szeretnék... GYEREKET!
Ma ismét megkaptam a jó tanácsot, hogy ne akarjam annyira. Kössz...
Bocs a negatívságomért, most ez van.

Pancsi:
Halk gratula, emelkedjen szép magasra az a HCG!!! :)

Akciózósoknak nagy kalappal, várakozóknak sok türelmet és hozzá jókedvet! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Köszi csajok az infókat!

Ezek után felhívom holnap K ügynököt mi legyen menjek-e, de úgy emlékszem, csak annyit kért, hogy csörögjek be mikor megjön mary!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

akkor most hogy is van csajok?

ma Pancsi napja, holnap reméljük Albert érkezéséről kapunk hírt és péntek Sajtié?
utána ki mikor tesztel? már nem tudom fejben tartani. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lassan én sem! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.31 16:46-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

ó Sajtikám, ezt nem tudom elhinni!!! :-( :-( :-(
sírást abszolút megértem, de kérlek szépen ne add még fel! lehet kisebb vérzés mellett is még ott a babó! annyira drukkolok!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

sajt: Sajnálom. Azért remélem pénteken még bemész, hátha. Gyere majd amikor úgy gondolod.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti, ne máááá! :cry:
Vendég

Ezt tuti bebuktuk, itt nem lesz pénteken 2 feletti HCG.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Sajti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
vikus82

Sajti!
Remélem ez csak tévedés, azért kéretik BMC-be menni és reménykedni!

Vicky: csunyát fogok irni, bocsi: nagyon kell az a bölcsöde? Nem lehet várni legalább jövő tavaszig, vagy még inkább őszig? Bili ok-s dolog, mert jön a nyár, de lehet, korai lesz még.

Eszter: drukk!

Albert herceg mikor bujsz már ki?

üdv kispatak
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: