A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hát, Rugóval nem nagyon lehet létrázni :lol:
Ellenállhatatlan vágyat érez, hogy felmásszon rá, és ha nem hagyjuk, akkor teljesen kikészül :roll:
Valami teleszkópos izére gondoltam, de nem tudom, mekkora van belőle...

Még nem volt két éves, mikor párszor a létra tetejéről szedtük le. Ott kalimpált fenn, tíz mp-re nem figyeltünk rá az építkezés idején.

Kép
vindolanda

Lehet, majd elmegyek vele egy hétvégén biciklizni, és G. meg itthon marad, kedvére létrázhat :idea:

Kép
vindolanda

Vindo: lehet kapni teleszkópos izét,ilyen színes műanyag van rajta,mint a wckeféken csak nagyobb sörtékkel az jó lenne rá.. :) ne kérdezd a nevét 100ftosba vagy obiba valamelyikben láttam..
varga tünde

Kösz :D

Kép
vindolanda

Elkészítettem eddigi legkomolyabb gyurma-remekművemet. George, a majom banánt eszik 8)

Kép
vindolanda

Na, most már tényleg veterán felhasználó lettem 8)
Vissza is vonulok.

Kép
vindolanda

Hali

Vindo: veterán felhasználó :lol:

Mesi: oh szegény Zsozsi, hamarosan túl lesz a műtéten és minden jó lesz. kis birkás legény hogy van?

Emma oviba. Jött a kis barátja is. Mivel süt a nap gondolom kimennek de-t. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt is nagyon szép az idő! :)

Reggel elindulva Domival a bicajomon rájöttem lapos volt az eleje.Vissza.. Domi kismoci Beni bicikli anya rohanva utánuk,a sok cuccal a kezemben.. Most visszafelé is ez lesz anya rohan fiúk után.. :roll: Nem főztem :shock: elmarháskodtam a délelőttöm,vagyis apával otp,én dm kínai,persze mire megtaláltam volna a farost ami tetszik rohanás,mert apa végzet otpben.. na majd beugrok megint a héten.. Aput felvitte T. bp.re ma meg is műtik a szemét.. Szóval elvoltam.. Ja raktam a facre pár régi képet,még majd szeretnék felrakni,de most indulok a fiúkért.. :)
varga tünde

Tünde,én tegnap így sétáltunk le a Dunához :lol: jó volt :wink:
minden utca sarkán megálltak bevártak :) :) néha kocogtam :)

KépKép
viranka

Anitjának nagyon boldog szülinapot! holnapra

Nagyon eltüntél:-( mi újság veletek?

Heni
KépKép
heni81

Kérem szépen mi kollektive itthon vagyunk, mindenki köhög, apa is elment táppénzre, még mielőtt teljesen lerobban. NAgyon nagyon várjuk a tavaszt, bár ez a mai napsütéses idő is annyira jó:-)csak nagyon nagy a sár:-(

Heni
KépKép
heni81

Jobbulást a Heni-családnak!

Anitjának sok boldogságot!

Megpróbáltam Rugót kirángatni, de nem akart kimenni. Elég fáradtka még :roll:

Tünde, mi az a "faros"????? Amit kerestél a kínaiban?

Kép
vindolanda

:D :D farmer.. :D :D elfelejtettem az akváriumból a két cápát,vagy írtam? ahogy etettem őket akkor gondolkoztam el rajta,lehet nem írtam? amúgy még mindig olyan kevésnek tűnnek.. :D :D

Meg Lottinak is Boldog Születésnapot!!!!!!! bocsi :oops:

Papát megműtötték.retina le volt szakadva,meg egy db. már sorvadt volt a szemidege,azt is megállították :?: remélem.. és mind ez a még valamennyit látó szemén csinálták.. holnap derül ki,hogy sikerült,akkor veszik le a kötést..

Heni jobbulást a családnak!

Dóri ti?? megnézettétek a mamát?
varga tünde

Szasiztok!

Ill. sziasztok... Nemtom, hogy sikerült az imént arra, amit írtam...

Nagyim talán jobban, majd a következő napokkal elválik... Nem voltunk megnézetni, mert kijött a háziorvos asszisztense, vele megbeszéltünk mindent, amit a Doktor Úr tanácsolt, és reménykedünk, hogy most átmosódott a veséje, s egy darabig rendben lesz. Kapott antibiotikumot is a napokban, szóval láthatólag jobb a helyzet jelenleg, csak az a kérdés, hogy kitart-e a jobb állapot, vagy átmeneti...

Na, látom mindenkin kínaizik... Ki így, ki úgy... :) Mi nem szoktunk kínait enni... Jóból maradunk ki? Szerintetek ezek szerint igen...

Na, megyek, nagyizni kell... Majd jövök.

Köszi a további köszöntéseket, aranyosak vagytok, meg a kérdéseket, hoyg mi a helyzet. :)

Pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori

Ma vérvétel Zsozsinak és talán EKG is. Előbbit még nem adagoltam be neki... Jaj... :(

Kép
Kép
Kép
gremese

jó reggelt!

hű Emese, hát ezt nem is nagyon lehet beadagolni:-(
Sok erőt kivánok Nektek a mai naphoz!

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Ma munkanapunk van, így nem leszek.

Emese, :(

IRINA MEG HOVÁ TŰNT???

Mentem is.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Mesi nem gond a vérvétel, csak TE se félj tőle. Akkor Zsozsika is símán veszi az akadályt :roll: Beszéljétek meg, hogy kicsit fájni fog és ragaszkodj hozzá, hogy Te is bent leszel vele közben. Itass vele sok vizet, könnyebben leveszik a vért.

Tündi hogy van a papa?
Mindjárt írok privit és elküldöm a címem, te meg írd meg mennyit utaljak :)
jó kis mozgás :D

Dóri örülök, hogy jobban van a mama :)

Heni hogy vagytok?

Anitjának boldog szüéetésnapot :D

Vindo jó munkát mára

KépKép
Kép Kép
l.móni

Reggelt!

Emese++++ nem lesz gond!!! ügyesek lesztek! :)

Móni még nem tudunk semmit.. :( majd feladom és megmondom! :wink: és hol a címed??? még nem kaptam meg.. :)
varga tünde

Anitjának Boldog Születésnapot! :)
varga tünde

Tündi küldtem

:arrow: lefőtt a kávéééééééééééééééé :lol: 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Most csak gyorsan Mesinek!

Mesi!
Nyugi! BEszéld meg Zsozsival! Értelmes, okos kislány nem lesz semmi gáz. Zsuzsu is nagyon szépen kibírta. Persze mondogatta, hogy jaj-jaj, de nagyon nagyonügyes volt! Meg aztán azért a vért vevők is igyekeznek normálisan hozzáálni a dologhoz. Ja és persze a Te öledben lesz!!!

Kép
gica1

Mesi: :-(, de ügyes csajszid van! Minden rendben lesz!

Itt minden ok!

Emma oviban, I Pesten egész nap, majd későn jön haza :-(

Emmát megint megszeretgette a kis barátja, most szalvétát akart a nyakába tenni és úgy megnyomta..:-( ez a kis maki meg tűri..:-( Mondtam neki, mondja Dávidnak hogy inkább cuppantson egy puszit az arcára, de ne okozzon fájdalmat! ..hát nem tudom mi lesz ebből...

Ma lehet sütünk fánkot....van vhol receptem, még sosem sütöttem...csak lángost....a fánkot hogy kell? szaggatni, formázni mint a lángost????? :oops: :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Na közben találtam egy oldalt ahol az olyanok mint én kedvéért fényképpel illusztráltak minden folyamatot

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk kiszaggatod, kb 20 percig letakarva kelni hagyod, mielőtt kisütöd az újaddal vagy fakanállal mélyedést nyomsz a közepébe.
Tegyél rá fedőt sütés közben úgy szépen feljön és szallagos lesz
Én is fánkot sütök ma :lol:
szallagosat meg csörögét, mert naná, hogy az egyik ilyet akar a másik meg olyat.
Mi lesz velem ha már Gergőci is kívánságlistával áll elém :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: köszi! Hát akkor majd lángost is sütsz! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Szasiztok!

Mesi! NAgyon drukkolok kicsi lányod javulásáért... Ügyesek lesztek a vérvételen.

Móni, jó sütögetést!!

Szép napot!

Fáj a fülem... :(

Kép
Kép
Kép
zdori

Zdori: oh.:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni: és mit csinálsz a tojásfehérjékkel?????

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Most csak gyorsan helyzetjelentek, mert tejet kell vennunk, hogy Alexet agyba tudjam dugni, aztan dolgozok ezerrel, kihasznalom az idot.

Rani ovodas, kerem szepen, ketszer 1 ora beszoktatas volt, aztan ma elesben, 8-1-ig. Nagyon szeret menni, semmi gond nem volt, siman ott tudtuk hagyni. Szobatisztasag teljesen rendben, mer bili sem kell, wc-be nyomjuk :D ejszaka is szaraz, egyszer volt baleset, mert en suliban voltam, es S nem pisiltette meg lefekves elott....meg neki is uj a dolog :D

Ugyhogy ismet elmindhatom, hogy alakulunk, mint pupos gyerek a pres alatt, a lejton elindultunk rohamosan felfele :D
A kisfiammal imadjuk egymas tarsasagat, de azert sokat emlegeti Raniat :)
Jovo heten ot is beiratom, mert mindig sir, hogy neki el kell jonni :(
En meg azt sem fogom tudni, mit csinaljak magammal :wink: :lol:

Vera, ird meg a cimedet legyszi, kaptam verdas matrica-keszletet Balonak!

most megyek, jovok este!
Puszi!
Vendég

Kaqk még nem tudom :roll:
majd keresek hozzá valami receptet e neten vagy esetleg csinálok habkarikákat.
ételfestékem úgyis van itthon

Dóri szedjél Belladonnát, homeopátiás szer a gyulladás meggyógyítására. nagyon jó.

Niki éljen az ovis Rania :lol: :lol:
nagyon ügyesen szobatiszta lett pár hét alatt :D
de fogsz te unatkozni ha Alex is ovis lesz :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki: Hűha, de ügyes a kis csajod!! ez igen! Szupi!Szobatisztaság hurrráá!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ügyes ez a nagylány! :) További jó ovizást! Niki, te meg hamar találd ki, mit fogsz csinálni gyerekek nélkül... :)

Sztem csak vmi huzat érte hülyefülem, már jobb, remélem, elmúlik... Mármint nem a fülem, hanem a fülfájás... :)

Most megtudakolom, hogy Samut hazahozza-e az apja... :?

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok,

mi ma már egész jól, ritkán van köhögés:-) szerintem Péterke csütörtökön már megy oviba:-)rengeteget emlegeti:-)

gyerek zumba:

http://fitvideo.hu/index.php?q=zumba-tomic-edzes-video

Niki szerintem nem fogsz unatkozni :wink:

Lehet én is bedagasztatok holnap egy adag fánkot :D az én karom nem birja:-( hiába a nagy test, erő nincs benne:-( de szerencsére van kenyérsütőgépem :wink: majd az bedagasztja helyettem:-)

CSajok a habot fel kell verni és lekvárt hozzá adni és azzal enni a fánkot!!!!!ti ezt nem tudtátok?

Dóri jobbulást!

Heni
KépKép
heni81

Heni!
Tényleg, mi ezt úgy hívtuk, hogy boszorkányhab!

Örülök, hogy Péterke már jobban van!

Niki!
Gratulálok az ovis nagylányhoz! Szuper, hogy jól érzi magát!

Móni!
Akkor majd 3 félét sütsz! :wink:

Kaqk!
Jaj, az ovis és a kisiskolás szerelem néha fájdalmas tud lenni. Emlékszem osztálytársamra akit kedvelt egy kisfiú és mindig egy jókorát csapott a hátára. Hát az ő barátságuk hamar vége lett, mert megunta a kislány... De Dávidnál hátha ez csak múló hóbort...

Ma már oviban. Zsuzsu az öltözőben egy picit pityergett, hogy maradjak vele, de aztán megnyugodva ment be. Gergő higgadt volt...

Kép
gica1

Dóri!
Jobbulást kívánok én is!

Kép
gica1

Sziasztok!

Dóri, jobbulást :)

Heni, ez a videó nagyon komoly :)

Ééééééééés, nézzétek csak a vonalzómat: félidőőőőőőőőőő :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ma Péterke ezt szavalta el:
Hazug vers

Lovat patkol
a szakács,
gombócot főz
a kovács

Minden törpe
égig ér,
az óriás
zsebbe fér.

Me-me -mondja
a medve,
dirmeg-dörmög
a kecske.

Bajsza van a
madárnak,
szárnya meg a
cicának.

Tavi béka
turbékol,
a vadgalamb
kuruttyol.

Szobát fest a
kéményseprő,
kürtőt kotor
szobafestő.

Az egész vers
hazugság,
nincsen benne
igazság.

Annyi mindent tanulnak az oviban, nem is birom nyomon követni :roll: de aranyos volt, ahogy előadta:-)

Heni
KépKép
heni81

Ja és ahogy itthon volt/ van megtanultuk a hónapok nevét, annyira teccik neki, mindig kérdezi melyik hónapban mi van:-) Áron pedig fújja az évszakokat és a napokat:-) és olyan büszke, hogy ő is tudja:-)

A hónapokhoz találtam egy jó versikét is:

Bodnár István: Hónapforgó
Január, február,
Kiscsizma hóban jár.

Március, április,
Röpköd a madár is.

Május és június,
Szobában ülni rossz.

Július augusztus,
Gyümölcsre van gusztus.

Szeptember, október,
Kell már a pulóver.

November, december,
Didereg az ember.

Heni
KépKép
heni81

Panndi :) :) s Gábor Gábor lesz v. Gabó :)

Niki,ügyes a csajszi :) címem küldtem :)

Móni,fánk :) :) köszi Regi számát

:arrow: sárkány jelmezt varrni fiamnak :lol: :?

KépKép
viranka

No én ma kicsit kikészültem ettől a naptól Zsozsival együtt. :(
Éhgyomorra vérvétel ugyebár. Nagyon éhes volt már, én a kocsiban tartottam benne a lelket. És mikor meglátta, mit is csinálnak vele...
Én már előre sírtam, mondtam is az asszisztenseknek, hogy az a bajom, hogy nem tudom átvállalni tőle.
Jaj nagyon sírt, le kellett fogni satuba (persze azt megint én :cry: ), utána a többi beteg jött oda hozzá, hogy milyen ügyes volt.
Hol engem simogattak, hol Zsozsit...

Utána a kocsiban adtam neki sajtot, és irány az I. sz. Gyermekklinika: EKG.

Túléltük, és utána elmentünk anyagot venni, majd haza.

Véraláfutásos a keze, de már legalább nem fáj neki.

Jaj úgy sajnáltam szegénykémet.

Egyik nap bementem az oviba igazolással, Zsozsi a kocsiban maradt, rázártam az ajtót, evett. Az egyik óvónénije - hogy lássa őt, rövidujjúban :!: kijött a kocsihoz, behajolt hozzá, és adott neki puszit. Nagyon szeretik őt, és Zsozsi is az óvónéniket, dadusokat. Március 1-2 hetében újra fog menni.

Kép
Kép
Kép
gremese

3 hét köhögés után, folyamatos orvosi kontroll mellett, megint ráment a tüdejére :( :(. És megint egyik pillanatról a másikra.
Ugyanaz mint a múltkor, nincs láz, orra nem folyik, köhögés sem gyakran (csak csúnya)
kész vagyok. Úgy gondoltam többet ilyesmi nem történik velünk....

KépKép
KépKép
fleur

ja és amúgy teljesen jó a kedve és pörög a kis drága, nem látszik rajta semmi....

KépKép
KépKép
fleur

Mesi a ti napotok sem volt könnyű, sok puszi Zsozsinak

Kaqk
Szupi a vonalzó

Bocs csajok most csak ennyi, hulla vagyok, készültem eddig az órámra, menni kellene aludni.

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Mindenki vigyázzon magára.

Zsozsi, Emese túl vagytok rajta, ügyesek voltatok!!!

JObbulást mindenkinek!

Éljen Rania.

Nekem most három munkanapom van egymás után, évkezdet, miegymás. Jövő héten négyszer kell mennem, két plusz rendezvény is lesz.
Rugó összeakaszkodott egy fiúval a csanában :shock: A másik kisfiú meg akarta simogatni Hannát, Rugó lelki társát, aki megijedt és sírni kezdett. Erre R. odapattant és ellökdöste a kisfiút onnan. Így aztán kialakult a konfliktus :roll:
Azt hittem róla, olyan kis mimóza lesz, de úgy látszik, nem az.

G. hajnalban Ózdra utazott, úgy volt, hogy mi taxival megyünk Józsáig. De szerencsére a bátyám be tud minket vinni addig 8)
Estére G. is hazaér, közösen jövünk haza.

Szép napot.

Kép
vindolanda

Jo reggelt!

Nagyon rossz volt olvasni, Mesi, szegenyek.... de tul vagytok rajta!! :(

Fleur, szegeny kis Dani, sok gyogypuszit kuldunk!

Tegnap Rania elso teljes napjan az oviban, minden szuperul alakult. Mire 1-re mentunk erte, hulla volt. Kertben is voltak, sutott a nap, evett is, egyedul ment pisilni a wc-re. :)
Ugy elfaradt, hogy hazafele bealudt a kocsiban, na, ilyen szokoevben egyszer tortenik.
Egyebkent erdekes egy gyerek ez a kiscsaj, mindennek kivarja az idejet, aztan.... most mar egyedul jar wc-re, felmegy az emeletre, rateszi az uloket, torol, lehuzza... :shock:
Beszeddel ugyanigy volt, majdnem 3 evig egy szot sem, aztan hirtelen ket nyelven nyomja. Ha igy folytatja, jovo honapban ferjhez adjuk... :D

En olyan szabadsagot ereztem, hogy el sem tudom mondani :D persze, Alex velem volt, de ket orat aludt, meg hat egesz mas egy gyerekkel pl. bevasarolni, mint kettovel. Ma nincs ovi, de holnap, holnaputan megint :D

Jovo heten meg Alexet is regisztralom egy napra, mert tegnap is nagyon sirt, hogy el kell jonnie, es sokat emlegeti Raniat :D

Mennem kell most, nemsokara jon az egyik baratnom a kisfiaval.

Este meg az egyik lengyel osztalytarsamhoz vagyok hivatalos vacsira, a masik bolgar osztalytarsammal :D mi harman nagy baratnok vagyunk a suliban, szoval kelet-europai talalkozo lesz :D

Szep napot!
Vendég

Mesi: sajnálom a tegnapotokat. Zsozsi azóta??? Emmának többször eszébe jutott vérvétel után... :(

Fleur: oh ..Dani... :cry: jobbulást!

Niki: ez csúcs!

Emma is menne egyedül, de nem éri el a villanykapcsolót...meg kényelmeske...na majd....egyébként majd mindent tudna egyedül....de nincs mi ösztönözze..:-( Bár valamelyik du-n az oviba a kis csoporttársa is egedül öltözött....na akkor kedvet kapott..mindent egyedül vett fel, még a dzsekijén is felhúzta a zipzártat....
a póló levétele még nem megy.:-( fürdés előtt lefele pillanatok alatt vetkőzik..:-) mindig versenyzünk...ezzel próbáljuk elérni hogy induljunk fürdeni :-)

:arrow: enni

KépKép
kaqk
Debrecen

még tart a jó idő Kaqk :wink: mától mondtak hidegfrontot, bár picivel kevesebb fok van, de hét ágra süt a napocska:-)

Mesi:-( hát nálunk szerencsére nem voltak vérvételek mostanában, én le se birnám fogni Péterkét :roll: 1 éves kora előtt viszont több is :evil:huh azokat is nagyon nehezen viselte, de talán legalább nem emlékszik rá.

Jobbulást nektek! és irány az ovi!

Péterke már holnap megy:-)

Niki RAnia ügyes:-)

Fleur:-( sajnálom:-(

Vindo a kis hősies Rugó! éljen! kicsi a bors, de erős:-)

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Csak kutyafuttában. Mindjárt indulok vásárolni, aztán meg megyek Bercóért is.

Kaqk, küldtem mélt! Hogy sikerült a fánk? Én egyszer próbáltam talán, de azóta sem. Lehet, hogy rá kellene próbálnom. Én inkább lángost szoktam. Lehet, hogy a kisfiú így akarja felhívni magára a figyelmet? De lehet, hogy túlságosan is szereti Emmát, amit meg tudok érteni. :lol: Pocaklakó rendben?

Heni, örülök, hogy jobban vagytok. Édes versek, ezeket nem is ismertem. Köszönet érte.

Emese, teljesen érthető a dolog. Gergő már hatéves volt, amikor operálták a szemét, ő is rettegett. Neki már elég volt az is, hogy hozzám bújjon, nem nézte, hogy mit csinálnak. Szerencsére ügyesen szúrták be.

Fleur, jaj. Ez nagyon ijesztő lehet. Gyors-gyors gyógyulást Danikádnak! +++++

Niki, ez aztán a tempó. Gratulálok a nagylánynak! Mihez kezdesz majd? :wink: :lol: (Tudom, hogy nem unatkozol.)

Vindo, jó munkát! Rugó meg egy igazi lovag.

Irina, tegnap feladtam a jel.lapot.

Tényleg összeszedem magam, aztán megyek.
dmaggie

Heni, itt nem. Tegnap délután óta köd van. Csúnya idő van. :cry:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: