A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ann, én hisztero után 1 hétig vérezgettem, azért akadtam ki, h pár nap szünet után megjött megint!

Eszterm nagyon drukkolok csüt-re!!! Nekem volt mindenféle variáns, 2 napos, 5 napos, fagyasztott, de nem hiszem ezen bármi is múlik.

Ma kell hívnom a dokit a szövettan miatt, azért izgulok egy kicsit. :?
Vendég

A lapalja is szerencsét hoz?
gyongy35
Mezőfalva

NNNa...akkor a laptető a most akcióban levőké és a tesztelőké!!! :)

Ancsikám: legelőször a 4-6-os vilin moccant meg december 6-án (Mitulá Báti hotta...) ... akkor voltam 16 hetes, az még az a buborék szerű pukkanós érzés volt..... Az volt egy pár szor néhány naponta, aztán kb. 1 hónap után kezdett már olyan érzés lenni, mint amikor bocs a kifejezésért...de hasmenés előtt purgál a beled... :shock: :shock: :shock: :shock: Nem görcsölős érzés, csak mikor úgy még csak prugál... Ez napról-napra erősödött, és kb. január második felétől érezni fizikálisan is kívülről a mozgást. Most meg már komplett fesztivált nyom le a kisasszony! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

:lol: :lol: Már én is nagyon várom,hogy érezhessem!!!

Kép
Kép
missancsi

Gyöngy:
Persze, csak higgyj benne! :lol:

Ann:
Én is az otthonlétre szavazok, azért mégis ez egy műtétféle volt, kell a pihi és a tested is ezt kívánja, érdemes hallgatni rá. :)

Zsu:
Drukkjaim mára, úgyis minden rendben lesz! :)

Andrea:
Nemtom... tegnap többfelé is megjövős érzésem volt, aztán hol az egyik fészkemnél, hol a másiknál volt érzékeny, aztán egyre lejjebb... Én most olyan tudatlannak érzem magam babaügyben, ma is érzem a hasam, fészkem, mittudoménmimet! ÁÁÁ!!! Sanszos a pénteki tesztelés, hamarabb nem szeretnék... Addig is van remény, remélem.

Pá Drágáim!
sajt@

Kismamik: Nektek hol helyezkedik el a méhlepény?
Nekem azt mondta valaki,hogy talán azért fogom később érezni a babát,mert a mellső falon tapadt meg a méhlepény,és így tompítja az érzést...

Van ebben valami?

Úúúúúgy vártam már én is,hogy érezhessem :D :D :D
Vendég

Andrea:
Babafesztivált!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: nekem néha még most is megjövős érzésem van... :D
Az első 2 hónapban akkor,amikor amúgy meg kellett volna jönnie,most meg már összevissza :D

Simán ott az a baba ;)
Vendég

Nekem is beszéljetek egy babót a pocimba. Köszi :)
franci

Jó akkor hiszek benne és tovább küldeném azoknak akiknek pont most van rá szükségük!És még egy csomó drukkot is küldenék vele :)
gyongy35
Mezőfalva

Ki tesztel még pénteken? Már látom,hogy nagyon korán kell kelnem aznap :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

többiek mikor?
Vendég

migrén, hányás, remek programom van :-(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Gyongy!!
És miket szúrtál???Ja,Én is akartam kérdezni,hogy a lapalja is ér valamit??Már 2X voltam ott is. :D :D

Zsu!!
Drukkolok nagyon,de ugyis jó híreket kapsz.

Sajtikám!!
Nekem is egyből olyan érzésem volt,hogy lehet teszteltél már???Clara Barátnőm kedden ment eredményhírdetésre,és szombaton már teszteltek otthon de halvány volt,aztán vasárnap már erősebb lett.
csucsu99
Budapest

Kubu: ez szörnyű!!! :(
Jobbulást Neked...!!!! küldöm a migrén-űzőket...: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Kubu :(
Fejed miatt hánysz?
franci

Sajti azt mondják a doktorok azért van a megjövős érzés mert a beágyazódásnál,vérbőség alakul ki a méhben.3szor voltam terhes mind 3szor volt ilyen érzésem
gyongy35
Mezőfalva

igen migrén miatt, és égi jel, ebben a pillanatban hozott a postás barátnő által Ámerikai homeós fejfájásbogyót, meglátjuk mit tud

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Csucsu merionalt,puregont,orgarutlant meg pregnylt kaptam,legutobb a merionalból 10ampulla kellett naponta
gyongy35
Mezőfalva

Basszus,mi van ma,mindenkinek szómenése van??? :D :lol: :lol: :lol: Mire megírok egy üzit,lesz felette vagy 5. :D :D :D

Én léptem kicsit dolgot intézni.

Kubukám!
Jobbulást!!!Ez a fránya migrén jól megkínoz.Nem kéne orvoshoz fordulnod ez ügyben??
csucsu99
Budapest

Csucsu, a Zumba nagyon, nagyon szuper, hihetetlen jó ez a csaj aki tartja, a Hujber Ferinek a párja, Xintia (lehet nem jól írom a nevét) olyan hangulatot csinál és közben jól meg is mozgat nagyon élvezetes. Én a Duna plazaba járok mert az van közel, egyeszer gyere el ha jó Neked a hely és nézd meg. Jaj azt amit a párod letöltött azt valahogy nem lehetne nekem átteleportálni, de szuper lenne ha meglenne és esetleg otthon is tudnék néha Zumbázni :)

mindenkinek köszi a szuris szorítást :) meg lesz az eredménye ma érzem

Béku remek áron szerezted az ágyad, ügyi vagy nagyon

Ann, én a műtét után mikor felálltam véreztem mint az állat, aztán alábbhagyott és csak nagyon kevés csíkozás volt ha jól emlékszem néhány napig. nem volt vészes, rosszabbra számítottam.

Sajti, a nődoki csal last minuitra megy beszólás viszi a pálmát, ma tiéd a serleg :)

Andrea Fanni gyönyörűséges cica, az a nézés elég arisztokratikus, netán valami nemesi vér csordogál benne? persze Mili is szép nehogy lehagyjam.

A mi drágaságunkról küldök én is képet, amig nincs babánk addig minden szeretetünk és figyelmünk az Övé:
Kép Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pannik 2011.02.08 11:16-kor.
pannik
Budapest

Gyongy!!
Köszi.Kivi vagyok Nekem mit ír Sz?? 10 ampulla naponta????????? :roll: :roll: :roll: Pregnylem van 1 itthon(Drága Macs ajándéka)azt lehet csinálni,hogy mondom a gyógyszertárba,hogy csak 1-et adjanak,ha mondjuk több van felírva???
csucsu99
Budapest

Sajti! Egyrészt a hormonok is lehetnek, összekuszálják ám az érzést... másrészt keress vissza szeptember 2. hetére, mit össze nyavajogtam, mint egy fürdőskurva.... hogy jajj mindjárt megjön.. mindjárt megjön... és mehetek végre a fogigátlóért!!! :) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

BÉku: Nekem mellsőfali a lepény, és igen, akinek így van, később érzi valamivel, nekem is ezt mondta Sz. :wink:

Kubu: Migrén monnyon le!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Csucsu, én még reagálni se tudok mindenre. Néha úgy kell tenni mint aki dolgozik. :)

Kubu, hajrá amcsi bogyó!
franci

Ancsi,
kb. 16-17. hét volt, amikor először kis kaparászás szerű érzésem volt, aztán most már erőteljesebben is érzem a mozgását, de kívülről még nem tapintható sajna.

Breki,
igen, a mellső falon megtapad lepény miatt később érzékelni, de csak kívülről! Belül ugyanúgy fogod érezni hogy mocorog!

Sajti,
nekem is volt végig alhasi fájdalom-féleség amikor sikerült! (amikor nem sikerült, akkor abszolút semmit nem éreztem...ebből sejtettem hogy most talán itt van már a babó...éééés tényleg :lol: )

Kubu,
migrénűző ~~~

Franci,
naná hogy belédbeszéljük majd, ne aggódj :wink:

Nem tudom melyikőtök jegyezte meg hogy most délelőtt is vagyok: szóval amikor nem tudok jönni az nem mindig a meló miatt van, hanem mert a főni azon az irodán jár at, ahol én ülök, kvázi egész nap rálát a gépemre...tehát ha bent van, és nem értekezik valahol, akkor azért necces egész nap írogatni :oops: :oops: :oops:

Kép
judit0713

Csucsu kevesebbet bármikor elhozhatsz a gyógyszertárból :) Nekem nagyon sok gyógyszer kellett mert már benne vagyok a klimaxban,az első találkozáskor azt mondta Sz hogy nem sok reményt lát és gondolkozzak a donor pete sejten.
gyongy35
Mezőfalva

Lányok,azért is kérdeztem,mert vagy egy hete épp piss volt,és ott nagyon fura,vicces érzésem volt szinte középen valahol köldök alatt.

Olyan volt,mintha apró kis levegőbuborék mászott volna végig,és kipukkadt :D
Bejöttem a szobába,és párom nem értette,mi ez a széles vigyor :D

Nem tudom,a baba volt-e,de nagyon vicces érzés volt,nem tudtam nem mosolyogni rajta :lol: :lol: :lol: :lol:

szokott mozogni a belem,de az nem arra :D
Vendég

A Gonal + Luveris kombinációt használta már valaki? mennyibe fog kerülni kb, vagy mennyivel fog többe kerülni mint marional? csak annyit mondott K és K2 hogy ez drágább mint a marional de jobb. lehet ma rákérdezet a gyógyszertárban ugyis megyek Gpeptilt venni.

Kubu, jobbulást, a homeo bogyó érkezése tényleg égi jel, bevonzottad a gyógyírt :)

Kép
pannik
Budapest

Sziasztok lányok,

minden várakozónak és böködőnek drukkjaim mennek, most persze elsősorban Sajtinak és Eszternek.

Andikám, hozzám nem akarnál átjönni mosni és teregetni? :lol:

Közérdekűt hoztam. Annak, aki a Jánosban szül vagy csak a szülésfelkészítő érdekli:

http://szentjanosszuleszet.hu/

A mai téma az újszülött, innentől mindenki kiszámolhat mindent kéz-és lábujjain 8)
Az első két téma lehet apás, illetve lesz nálunk. Ma én ezt elkezdem, mert hát ki tudja...
Holnap kezdem a 33. hetet, tegnap megvizslattuk kiskukit, összességében jól van, sajnos vesetágulata még mindig van (erről a 18. heti nagy uh óta tudunk), illetve II. a lepényem. Valszeg még ennek ellenére is jól műxik, mert bab kb 2000-2200 gr, 1-2 héttel nagyobb a papírformánál.
Két hét múlva megint megyek vese és lepény nézésre.

Mieza, neked megkülönböztetett drukkjaim :!:

Maccs, Balázs gyönyörű 8) :lol:
kpn

Visszaolvastam...és előre is bocsi a szófosásért :oops: :oops: :oops:

No, itt vagyok :D
Látom, mindnki nagy vonalzó megújító lázban ég :D
Nagyon szépek az új kreálmányok!!!
Már alig várom, hogy én is csinálhassak olyat, ami a terhességem napjait mutatja :D

Avarka!
Milliónyi drukkom mára Nektek :D
Nagyon várunk a jó hírekkel!!!! :)

Sajti!
Ugyan 8 babó van a képen amit a sikerünkre küldtél, de rájöttem, hogy az egyikük csak deréktól fölfelé látszik, ezért őt nem kellett volna beleszámolnom a létszámba :D Így gratulálok, eltaláltad :D 7 babónk van :D és annyian is maradnak! Tudom, hogy behozzák a kis lemaradásukat és mennek majd sítáborba :D

eszter82
Budapest

Mieza!
Nagyon vártam, hogy mire jövök ma reggel, addigra a sok sok gratulációt olvassam Veletek kapcsolatban :) De még van 2 napja Albertnek... majdcsak kibújik már végre :D

Pannik!
Máig nyitott kérdés volt a visszaköltöző babók létszáma, de eldőlt végre :D
Nekem ez volt a megérzésem, Lac is így akarta, és a nőgyógyászom is áldását adta a dologra...mi kell ennél több??? :D
Kisbeeka tényleg olyan, mint a vonalzója, kicsi, vékony, elegáns kismami :D
GRATULÁLOK a kezdéshez! Már mindjárt Te is bővítheted a kismamik táborát :D

VnBeni!
Drukk a mai perhez!!!
Sokat gondolok rátok!
A hátadat meg kíméld...mióta nekünk elmagyarázta a doki, hogy egy ceruza megemelése milyen „megterhelés” a gerincnek, hátizmoknak, teljesen le vagyok döbbenve...

eszter82
Budapest

Kubu!
Az a rész nagyon ismerős volt a szüléseddel kapcsolatban, hogy mindig mást akartál, mint amit mondtak :D meg hát a pisi részen is magamra ismertem :D :D :D ugyanezt adtam elő...kell, nem kell, kell, nem kell, ... :D

Andikám!
:D platóskocsi odaért tegnap...tök hülyének néztek minket, hogy az ajtó elé beállt egy hatalmas járgány a mi szerencsénkkel :D

Kubu!
Annyira gyönyörűséges a kis 8 napos csomag :D
Imádom...meg kell zabálni :D
És a többi kép... :D Gondolom Ti is azok a „kedves” szülők vagytok, akik szétröhögik magukat mikor a gyerkőc orra esik :D Én a környezetben lévő babókon mindig nagyon röhögök, ahogy csetlene-botlanak.. kivéve, ha komolyabbat zanyálnak :D

eszter82
Budapest

Kpn: nem is tudtam a vesetágulatról... :shock:
Remélem ez nem okoz nagyobb bajt,és elmúlik... vagy nem tudom,hogyan működik... :roll:

mindenesetre remélem,hogy jó híreket kapsz erről 2 hét múlva!
Vendég

Pannik!
Nekem Molnár doki volt végig a szonográfusom :D Profi abban is :D
És a humora tényleg nem semmi...minden alkalmat végig röhögtünk az elsőtől az utolsó percig :D

Számos Pancsi!
Nagyon drukk szerdára...tesztelsz otthon előtte?
Csupa izgi vagyok, hogy végre megint beinduljon a babaesőőőőő :D

Estrella!
Az látszik a képen a kiscsajon, hogy energiáért nem kell a szomszédba mennie :D

Csucsu, Franci, Franciéknál Gergő!
Gyógyuljatok hamar, mert mindjárt kezdődik a pocisság :D

eszter82
Budapest

Béku!
Szuper szerzemény a kiságy+pelenkázó :D tényleg jó lesz fiúnak is, lánynak is :D
Na akkor megvan az első darabototk :D Gratulálok :D
Szuper érzés már itt tartani :D
Kívánom Nektek, hogy a babótok akkor bújjon ki, mikor még itthon van a család! :D Biztosan megnyugtató lenne mindannyiótoknak! Azért ez egy nagyon fontos és pótolhatatlan pillanat az életben! Itt a heylük Melletted!!!! :D
Az is tök szuper az ágyikóban, hogy helytakarékos :D Ki tdja, hogy alakulnak a költözési kérdések nálatok! Így legalább praktikusan rendezhető vele bármilyen szoba!
Ügyi vagy, hogy rátaláltál :D
Hidd el, az élet megoldja!!! Tudod, Titok! :D Csak küldd ki a kérésedet és ne foglalkozz vele, hogy hogyan valósul meg! :D Az biztos, hogy nem maradsz egyedül a babókátokkal az elején sem...hátha addigra lesz egy olyan pozitív változás, hogy a párod is többet lehet veletek :D

Woody!
Köszi, hogy megírtad :D
Folyamatosan küldtem az sms-eket többeteknek :D Andival sikerült ugyanabban a pillanatban írnunk egymásnak... hát hiába...a kismami telepátia működik – remélem :D

eszter82
Budapest

Mieza!
Azért mondta a doktornő, hogy jobb a nyúl éve, mert állítólag ebben az évben szerencsésebb életpályák kezdődnek :D De kérte, hogy ne mondjam előre, hogy ne befolyásoljuk Albert akaratát :D
Nekem is egyből az volt az érzésem tegnap, hogy hófehérke és a 7 törpe :D és téééényleg, 02. 07-én :D és a 7-ekből 2-t kapunk vissza...már csak a számmisztikát kéne ismernem... :) de tuti jót jelent :D

Sajti, Mieza!
Még lehettek egy napon jó híresek :D pénteken Sajti pozitívat tesztel, ill. Magas Hcg-t hall, Te pedig végre a kezedben tarthatod Albertet :D

Vicky, Macs!
Naggggyon cukik az overálos képek :D :D :D

Kubu!
Pussz a Kis Hurrikánnak, és Lizának is. Nem kicsit nőtt a kisasszony :D

eszter82
Budapest

Zsuzska!
Ne aggódj!
Nekem is később jött meg, és annyival tovább mentek a kezdő szurik! Tök szépen tudnak játszani vele!!! Nem lesz gond. Mi Avarkáékkal így kerültünk egy napra, pedig én 5 nappal előbb kezdtem, de ennyivel jött később Mary, és ennyivel tovább tartott a Gonapeptyl. K mondta, hogy nem gond, kivárjuk, így is lett, és mikor minden megfelelő volt, akkor kezdtük a stimut!!!! :D

Andikám!
Látom, tegnap is elfelejtetted bevenni a gyógyszered :D milyen máááár ez az „Igen, megcsináltuk” ...elképzeltem, hogy milyen lenne ha át-photoshoppoltad volna Sz képét oda :D :D :D

Zsuzsó!
Alig várjuk az UH képeket :D
És pihizz minél többet és legyen tökéletes a cukrod :D

Judit!
Csak óvatosan a melóval!!!!
...Annyit írnak a csajok mostanában... nekem sem ment jól a naprakész nyomonkövetés :?

eszter82
Budapest

Ann!
Mindjárt itt lesz a Te várakozós, izgulós időszakod is, és majd érzed, hogy mi a jobb, ha fekszel, vagy ha jössz-mész! Szerintem az embernek a megérzéseire kell hallgatnia!!!! :D

Zsu!
Biztosan okoznak változásokat a hormon dózisok is...én is napra pontosan működtem, de mióta végigcsináltam 4 teljes hormonkezelést, azóta van, hogy picit megcsusszan Mary! :?
Lehet hogy ez nem is bontakozik ki rendes mensivé...csak valami kispici FÉLIDŐS vérzés...ha éppen a 14. Napon van!!! :)

Béku!
Tök jófej a doki :D örülök, hogy jó kezekbe kerültök :D

Vicky, Béku!
Lintner is akkor jár szabira :D Úgy tűnik, szeretik az augusztusi pihit :D

eszter82
Budapest

Judit, köszi. A szavadon foglak majd.
Ezek szerint értekezik a főnök…

Béku, én is ilyesmit éreztem anno. Olyan határozott bélmozgás.
franci

Mieza!
Szerintem ezek már nagyon jóslók! Valami biztosan elindult...kérdés, hogy mikor értek a finish-be :D

Gyöngy!
Hajrá március :D

Most látom, hogy laptetőőőő :D ez aztán bíztató :D
Csippentsen mindenki akinek szükséges :D

Andikám!
:D ugyanilyen az egyik teregetőnk, és kb ugyanígy nézett ki tavaly kb ilyenkor :D :D :D tekintve, hogy majd mindent újra kell osnom, én vizualizálom ezt a képet :D :D :D

Nyuszika!
Köszi :D
És gratulálok a Te kis lubickolódhoz :D

eszter82
Budapest

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a válaszokat :D már a világ legtermészetesebb dolgának érzem, hogy 3 naposak lesznek :D
Valóban nem volt még ilyen kombinációnk...mondtam is a picúroknak a fürdőben (Andikám jóvoltából ott figyelnek azóta is :D ), hogy most 3 naposan költöznek, de nincs gond, hiszen az 5 napos variációkkal nem érkeztek meg, én pedig már jól ágyazok, hogy befurakodhassanak :D De hamar jönni fognak :D

Béku!
Vicces vagy az evéssel :D Olyan pici vagy...hova fér beléd ez a sok hami???? :D De Te simán megteheted, hogy eszel ami és amnnyi jól esik! Alig hízol :D Ügyes vagy! És a vérnyomásod is szuper. Nagyon örülök neki :D
20 volt a kiságy matraccal???? Aztaaaaaaaaaaaaa szuper vétel volt :D
Ha kisfiú is lesz, ugyanazt gondolom, mint amit a múltkor is írtam...hidd el, oda nem adnád majd semmiért...még lányokért sem :D :D :D de te még annyira az „eején” jársz, hogy akár el is nézhették azt az uh felvételt :D

eszter82
Budapest

Missancsi!
:D :D :D álmok... :D:D :D

Ann!
Mikor engem haza engedtek szülés után, „alig volt vérem a testemben”, viszont lent annál inkább vérezgettem... és azt mondta L és a nővérek is, hogy egyek sok sok májat, és minden kaja előtt kb fél-egy deci vörösbort!!! Reggel is. Bort lehjatni, és utána azonnal enni! Jót tett...pedig nem tartottam be 100%-ig, mert nem tudtam ennyi bort inni másfél év alkohol kihagyás után...de igyekeztem :D

Andikám!
Cukkerek a Cicók :D egyik nap jól végigmazsoláztam a facebookodat :D vicces képek :D különösen szerettem a borfesztiválokon bazsajgósakat :D

Ancsi!
Én a 15. Héten már egyértelműen éreztem a csajszikat! Mondjuk ők kevésbé fértek el, de előtte is volt már gyanúm, csak akkor még nem tudtam, hogy ez az érzés az az érzés :D

eszter82
Budapest

Kubu:
Rohadék migrén, minek jön ebben a gyönyörű időben és egyáltalán, nem járt illemtanórákra?! :evil:
Szuperbogyók hozzanak sikert!

KPN:
Ez a vesetágulat elmúlik majd, ugye? Lepénykédnek minden jót, ügyesen működjön! :)

Csajok! Tudom, hogy lehet a beágyazódás jele is, nem ma jöttem erre a fórumra, csak ennyi kudarccal a hátam mögött nagyon nehéz most bízni, pláne, hogy nem is akartam foglalkozni az egésszel...
De annyira tüneményesek vagytok, nagyon jólesik, hogy így öntitek belém a pozitívságot!

Az a vizslakutyus olyan édes!!! :)

Most megyek, mert megjött anyukám. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Gyöngy!
Igen, a lapalja is, csak az nem annyira szembetűnő :D
De hidd el, szerencsét hoz ez az egéssz fórum :D

Sajti!
Tudod, hogy ezer csaj van itt és már babásan otthon, akinek mensi szerű érzése volt, és mégis baba volt. A petefészek érzékenység sem gáz! Hagy dolgozzanak! Termeljék csak a hormonokat! Kell az a babóknak :D
Bízz magatokban és a babókban :D
Bár az én oldalamat is majd kifúrja a kíváncsiság... :D de egyet értek Andival! Van ott baba, hidd el!!!!!! :D

eszter82
Budapest

Kubu!
Sajnálom... nem hiszem el, hogy nem tud elkerülni végre ez az átkozott migrén téged!!!!! :?

Pannik!
De drága!
Nekünk az első kutyulink volt magyar vizsla... Olivér :)

Béku!
Az a babó volt...az a pukkanós bubcsis érzés az első jel :)

Kpn!
De jó, hogy jöttél!
Sajnálom a vesetágulatot, de zat mondják, nagyon nagy százalékban kinövik :D A mérete szuper :D Kaptál képet róla? :D

eszter82
Budapest

Eszter: köszi,teljesen egyetértek Veled!!! :D
A Titok tegnap többszörösen is működött! :)

Most örülök,hogy van egy kis nyugi,már csak a mai védőnős találkát kell letudnom :lol:

Nagyon drukkolok csütörtökre!! :)
A 7-es szám biztosan szerencsét hoz! Annyian drukkolunk,hogy nem lehet nem bevonzani a babácská(ka)t! ;)
Vendég

Na, ennyit termeltetek kb 1,5-2 nap alatt... :shock: :shock: :shock: mármint ennyi reakciónyit :D

kérdés:
van aki vérzett punkció után?
mennyire?
nekem kicsit van valami, de eddig sosem volt még :oops: :oops: :oops:
tegnap semmi nem volt, de ma zuhanyzásnál, és utána igen...pár csepp... az gáááz?

eszter82
Budapest

Béku!
én is igyekszem nagyon bevonzani... :D

Majd leírom mit művelünk az elmúlt napokban Laccal...bár lehet hogy nem ide, csak a blogba, mert lehet nem egy nyilvános fórumon kell mindent kiteregetnem :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Sajti!
Kérlek, ne gondolj az eddigi kudarcokra!!!
Csak az eljövendő sikerre!!!! :D
ölelés hegyek neked :D

eszter82
Budapest

Eszter: nekem a második punkciónál volt egy kis vér,akkor szóltam is a BMC-ben,mondták,hogy rakjam be a betétet (nem mintha vittem volna,de párom gyorsan szerzett),és mondta a nő,aki felügyelt ránk,hogy indulás előtt megnézi a betétet,hogy mennyire véreztem.

Nekem a betéten alig volt,mindig csak wc-zéskor jött egy adag...

Szóval ott megnyugtattak,hogy ugyebár összeszúrkáltak,tehát miért ne vérezhetne,a lényeg,hogy ne legyen nagy mennyiség :)

Pici simán lehet ;)
Vendég

No,ezt most mind egy szálig Miezának és a +++++ tesztek számára küldöm szét! :D

Nekem már van óriási szerencsém,azt hiszem többet nem is kívánhatnék :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: