Linácska, most úgyis jár családi napközibe, ha jól emlékszem..tehát megszokja a közösséget, ha pedig megszokja, miért ne járhatna továbbra is? Hiányozni fog neki... Nekem csak a nagy fiam járt bölcsibe, mert dolgoznom kellett, a két kisebbet nem irattam be, mivel megengedhettem magamnak..de ha elkezdték volna, valamilyen oknál fogva, utána nem vettem volna ki őket. Szóval nyugodtan vigyed. Én örülök, hogy Nimród szeptemberben elkezdi az ovit, legalább lesz 4 nyugodt órám.... Tudom, milyen egy 2 éves kisgyerekkel babázni..hát nem egyszerű
Mrsleo, szülési tervem sosem volt- nem is lett volna értelme

Orvost mások ajánlásai és szimpátia alapján választottam...szempont volt, hogy rendes legyen (persze ez is szubjektiv) és ne a pénz vezérelje..
Első terhességnél az első doki, akihez elmentem, elég rendesnek tűnt, csúsztattam is neki borítékot névjegykártyával ellátva, hogy emlékezzen rám (nem magánrendelésen voltam), de amikor visszamentem, mintha először látott volna... Kicsit szétszórt volt, az volt ez érzésem, nem számíthatok rá, ha arra sem emlékszik, hogy már jártam nála

Váltottam, ismerősök által javasolt orvoshoz mentem, akivel meg voltam elégedve, de költözés miatt váltanom kellett..újból ismerősök ajánlásai alapján választottam harmadszorra orvost, vele is szültem. Meg voltam elégedve vele nagyjából. Második terhességnél (közben költözés) rokon ajánlott orvost, közel is volt a rendelője, és tényleg bevált. Amivel levett a lábamról az volt, hogy bármikor találkoztunk, vagy ha felhívtam és bemutatkoztam, egyből tudta ki vagyok, bármilyen részletet fel tudott idézni rólam! Harmadik és jelenlegi orvosom (újból költöztünk, váltani kellett..) jófej doki, utánaolvastam a neten, csak jót írtak róla. Közel is van a rendelője, szülésnél nincs fix tarifája, tehát nem a pénzra hajt és elég szimpatikus. Összefoglalva azt mondhatnám, hogy szempont volt, hogy a rendelője közel legyen és hogy EMBER legyen és engem is emberszámba vegyen