A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:04-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:04-kor.
Vendég

Czigka!

Köszi :wink: .
15 sztem nem gáz :wink: . Én 12 kilót híztam, plusz 12 víz :twisted: . Ezzel nem is volt bajom, mert -5-tel zártam egy hónappal szülés után 8) . Csakhogy mostanra visszakúszott az az 5 kiló (6 :roll: ), és pont akkor lettem terhes, mikor elhatároztam, hogy fogyok egy kicsit, mert nagyon nem érzem jól magam a bőrömben :oops: :? . Persze, ezt most felülírta a pici, de emiatt legalább a feszedett kilókra szeretnék odafigyelni, még annál is jobban, mint Botondnál :roll: .
Ne kövezzetek meg, nem rinyálni akarok, de biztos megértetek, egyszerűen rosszul érzem magam :roll: . Passzosak a ruháim, huzigálom a felsőimet, feszengek :( ... Pont az az ötös kéne minuszban :roll: . De hát most egy jóó darabig ennek lőttek :lol: . Persze, most a baba a legfontosabb, szóval még 7 hónapig bő ruhákba nyomulok :lol: :lol: :lol: .

Nem lehet, hogy a csaj nagyon túlsúlyos? Mert épp ma olvastam, hogy bizonyos testömegindex fölött TILOS a hízás, még terhesen is! Nekem 25, az pont a normális felső határa, szóval rajtam is vannak tartalékok :twisted: :lol: . Egy terhesség a babával, méhlepénnyel, plusz vérrel, vízzel..stb. úgy 9-11 kiló, szóval ennyi a célom :wink: . Na ezt majd hánytorgassátok fel, mikor megint 24-et hízok :twisted: :lol: :lol: .
Amúgy én a combomat, meg a karomat mértem. Ha az hízik, akkor az zsír :twisted: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
25 a testtömegindexed??? Na ne hülyéskedj már :shock: :shock: :shock:
Amúgy épp hogy a beled nő...najó értem hogy nem úgy érted. Ugye érted?? :lol: :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Czigka!

Ez érdekes ez a doki amelyik a a 10kg plusszosokat nem vállalja.
Én Rolóval 17 kg híztam és +5 maradt rajtam szülés után, ami lement 3 hó alatt...
Most Natinál szintén 16-nál járok, szal tuti meglesz a 17.
Sztem nem mindegy honnan indítasz és milyen alkat vagy...de ezt az orvosoknak is tudniuk kellene.
Engem nem csesztettek a 17 kg plusz miatt, pedig 15ig normális... :roll:

F.Nikici

Mi volt a gond? Miért hagyta el a családját? Mivel indokolta? Bocs ha tolakodó a kérdés, ha nem akarsz ne válaszolj nyugodtan. CSak érdekel hogy egy Apa hogy tudja elhagyni a csemetéjét.... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Az én vonalzóm is, úgy látszik a picibaba befucsolt...

KépKép

KépKép
ronmay

Lois!

Kiszámoltam, egész pontosan 24,22. Miért, az nagyon gáz :oops: ? Vagy épp többnek gondoltad?

Ronmay!

17 kiló sztem neked nem gáz, de nekem már sok lenne. Tényleg alkatfüggő :wink: . Én pl. biztosra vettem, hogy ha jön rám plusz, az marad is, de mégis leolvadtak rólam a kilók szoptatáskor. De erre nem alapozhatok, ki tudja lesz-e most tejem, vagy ugyanúgy reagálok-e... (de amúgy lesz tejem, és fogyok is tőle :lol: !!!)

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 14:05-kor.
Vendég

Dodi

Sztem lesz tejed, sőt!!Tejcsarnok voltál Botondnál, annál csak több lehet :wink:

Az én mellem pl, most nagyobb mint Rolónál volt a várandóság alatt, én bízok benne hogy a tejem is több lesz, és nem pont annyi amennyi kell. Mondjuk fejni is máshogy fogok, meg egy pár dolgot..
Bár Roló iszonyat étkű volt, nehéz is volt azt kitermelni :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Először is: Dodi! Nagyon boldog névnapot kívánok!!

Mamatali:énis énis énis :lol: Azt már tudjuk,hogy hova megyünk?

Képzeljétek,Lili szombaton először ott aludt anyuéknál,mert mi egy szülinapi bulin voltunk :D Semmi baj nem volt,9kor aludt el,reggel fél 8ig aludt mozdulatlanul,sőt tegnap haza sem akart jönni :oops:
Mi rosszabbul viseltük mint ő :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi: Nagyon boldogat! :lol:
[quote]s írta:őt már 4* hánytam
- na ugye hogy ugye, megjöttek a tünetek is :lol: :lol: :lol:

Én 16-ot híztam Hédivel és nem vizesedtem :roll: , de hazaérkezéskor csak 3 kg + volt rajtam, viszont akkora hasam volt mint Ronmaynek a 30. hét körül :roll: :roll: Most kilóban kevesebb vagyok, mint mikor Hédivel terhes lettem, de közel nem vagyok olyan formában, mint akkor.. ( itt lóg, ott lóg stb)

Nyuszi: gratula az ottalváshoz! :lol: :lol:

Képzeljétek lehet, hogy van egerünk :roll: :roll: :roll: Fura szag van a spájzban, kiraktam a csapdát és bezártam az ajtót, igyekszem jó messzire elkerülni a helyet... a többit majd apa intézi :twisted:

Megkaptuk a 18 hós oltást délelőtt, a betegrendelés előtt van nálunk oltás, de hétfő lévén tele volt a váró köhögő, szürcsögő gyerekkel - felnőttel, sőt még akadt bárányhimlős is :twisted: Remélem nem szedtünk össze semmit....
Bárányhimlő még mindig tarol az oviban, kiscsoport - nagycsoport már átesett rajta, a középsősök eddig tartottálk magukat, de ma már ott is van egy gyerkőc, szóval lassan az egész ovi átesik rajta :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Én még nem kaptam meg a GYED-emet :cry: Na ezek után kiváncsi leszek,hogy nekem mennyi esz

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ronmay!

Köszi, de többet azért nem szeretnék :roll: :oops: . Tudom, hogy mások megfeszülnek érte, de azért ez se leányálom :? . Állandóan kő kemény volt a mellem, alig bírtam aludni, pedig sose fejtem, max. kézzel, ha már fájt.
Le sem merem írni, de kb. 5 liter tejem volt a mélyhűtöben abból, hogy szoptatás közben betettem a másik cicimhez egy tejgyűjtő kapszlit, és lecsurgott 70-100 mili szoptatásonként :oops: :lol: . Ahogy melegvíz érte a mellemet zuhanyzáskor azonnal spriccelt a tejem 2-3 lyukon :lol: . Így most poén, de olyan voltam, mint egy elcseszett riska, és mindig mindenem csupa tej volt :twisted: .
Szóval többet nem szeretnék, köszi :lol: .
Sztem azért is volt annyi, mert (egyrészt alkat), másrészt nekem sose mondta senki, hogy 15-20 percnél tovább ne legyen egy cicin a bébi. Én annyit hagytam, amennyit ő akarta. Volt, hogy 1 órát is. Ennek eredményeképpen persze jól ki is sebesedett a cicim, és majd' becartam, de legalább tele voltam tejjel. Szóval én most majd megpróbálom betartani ezt a 20-20 percet, hátha nem leszek tejcsárda :oops: :lol: .

Tike!

Van kapás? :lol: Botond szerdán kapja meg az oltást, mert anyu beteg volt. Remélem nem lesz tőle baja ebben a hülye időszakban :roll: .

NYuszii!

De jó, hogy jössz :D .

Pénteki tali?
Katy?
Boo?
Ikoka?
Valaki?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Hédi belázasodott :twisted: :twisted: :twisted:
Soha egy oltástól sem volt lázas, már délután olyan bágyadtka volt, de nem volt még csak hőemelkedése sem, fürdés után 38 :twisted: :twisted: :twisted: Kapott egy adag nurofent, de eléggé nyugtalanul alszik....ja meg a délutáni kaksi is más volt, nem éppen hasmenés, de belőle eddig ugye úgy kellett kirobbantani szóval nála ez se normális :roll: :roll: elolvastam a papírt miszerint oltás után lehet hányás, hasmenés, láz..

reggel meglátjuk mi lesz, aztán annak fügvényében döntünk ugyanis friss info szerint az influ, ovis bárányhimlő mellé a suliban meg rota járvány van. bár az ellen Hédi oltva van :twisted: :twisted: meg nem is találkozott sulis gyerekekkel

Dodi: a 40 fokos tejláz se túl jó...szerencsére utána be tudtuk állítani a kereslet -kínálatot. Nekem 3 l volt a fagyóban és mind kidobáltam, ja és a múltkori leszokásnak hitt dolog után még mindig szopizik. Bár tegnap már bohóckodott és hozta a micimackót, odatette és mondta, hogy cici-cici :lol: :lol: :lol: Most hogy lázas azért nem bánom, hogy még mindig szopizik...

tike

egér: egyenlőre semmi, de állítólag éjszaka vadászik :twisted:

tike

sziasztok!

GYED:
hát én ma nagy nehezen megkaptam a gyedet,viszont annyit mint
eddig...
de nem is bánom én majd év végén igényelem vissza egy összegben...

Boo!
mikor mentek Mironnal dokihoz??úgy emlékszem azt írtad,h ezen a
héten...
Burikhoz mentél végül ma???

holnap már dobok egy friss baba táblát is...
ki mikor megy legközelebb vizsgálatra??

Kép
Kép
csibe83

gyed: a családi kedvezményt és az adójóváírást is igénybe veszem és azt hiszem jan 15-ig le kellett adni, hogy a gyedben már benne legyen.

csibe: arra azért figyelj, hogy csak akkor igényelhetsz vissza, ha van miután visszaigényelned ( életbiztosítás, lakáshitel... stb) legalábbis azt hiszem így van :roll:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

tike!
én ezt nem hallottam még,de majd utána kérdezek...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

na most nagy lelkesen nekiálltam az adóbevallásomnak és nem boldogulok ezzel a hülye programmal :twisted: :twisted: :twisted: Minden évben így járok, minden évben ugyanaz az apróságot hagyom ki és napok mire rájövök és persze most sem tudom mi a francért nem stimmel :twisted: :twisted:

tike

Boo!
azért nem fog letolni,m csak a 19. héten mész,de engem a 22. héttel
már letolt,szóval addig semmiképpen se várj :roll: :roll: :roll:
én két hét múlva megyek újra hozzá sztem...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
nekem anyum azt mondta,h majd a jövő évi bevallásba kell feltüntetnem
és akkor megkapom egy összegben...
de holnap újra megkérdezem őt is és a mamám is,hisz nekem az
egész családom könyvelő,így valaki csak tudja a tutit...

24-et megnézzem neked??
szinte bármit meg tudok szerezni,ha gondolod..

Kép
Kép
csibe83

csibe: de jó neked.... mit nem adnék egy jó könyvelőért házon belül :roll:

tike

Dodi

Én is volt hogy 1-1,5 órákat szoptattam, mégse ömlött a tejem :roll: Lehet a kis cici miatt? vagy tényleg alkat. Mondjuk ő 150-200 között fogyasztott, és csak két ciciből tudtam azt kitermelni. Én például azt bánom, hogy az elején ragaszkodtam az egy cicis verzióhoz, így kínlódtam is, hisz ő még éhes volt, meg a 3 óránkénti szopihoz, mikor volt hogy egy óra múlva megint éhes volt. Szal most Natinál tuti hogy akkor mikor ő akarja, kíváncsi vagyok Roló majd mit fog szólni ehhez.. :roll:

Olyan furi, hogy pár hét múlva lesz egy újabb mazsolám, még mindig elképzelhetetlen. Akár hány anyukával beszéltem, nekik meg az elképzelhetetlen, hogy volt hogy csak egy gyerekük volt, elfeledték azokat az időszakokat...

Pocok

Holnapután doki?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronmay 2011.02.07 22:00-kor.

KépKép

KépKép
ronmay

tike!
ha tudok akkor szívesen segítek...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Nekem megvan, bár csak a gépemen :)
Én a 8.-ik évadból kutyultam el valahova az első nyolc részt :?

Dodi!
ne hülyülj már, azt hittem sokkal kevesebb. Nem véletlenül olyan nagy léptékűek a kategóriák, totál alkatfüggő.

Tike!

szegény Hédi, remélem holnapra kutyabaja :)

Nyuszi!

Ottalvásos buli :arrow: Tökjó :D

Mamatali :arrow: Legyen ott ahova a múltkori lett megbeszélve? (Úgy értem ami elmaradt. La Rosa, Damjanich-Dózsa sarok, olasz étterem)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay: Nekem Hédi előtt a 75b volt a méretem, aztán terhesség alatt ez megugrott 85 d-re :shock: :shock: :shock: , na had ne mondjam, hogy most némelyik 75-ös melltartóm is nagy :twisted: :twisted: Szóval sztem alkat kérdése, és nem a méret befolyásolja a tejmennyiséget.

tike

Boo!
máris nézem a 24-et csak a netbook kicsit lassabb,ezért nehezen
töltődik be 1-2 oldal és ez a torrent pont ide tartozik...
hát ettől én is kivagyok,de nálunk a mamám mindig tudja a
tutit...
még év végi továbbképzéseket is szokott tartani...és ott mindennek benne
kell lennie

Kép
Kép
csibe83

csibe: csupán annyi a bajom, hogy az adóbevallás 32. sorába kell beírni az adójóváírást. NA most ez nekem a munkáltatóm szerint 135900 és a jogosultsági hónapok száma 12. De ezt a kombinációt a program nem engedi beírni :twisted: :twisted: vagy beírom a 12 hónapot és akkor 181200-at ír összegnek, vagy beírom az összeget akkor viszont csak 9 hónapot enged beírni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bocsi, hogy off-olom a topicot :roll: :roll: :roll:

tike

Boo!
csak a 7. kell vagy a 8. is???
mert ahogy látom mindkett megvan...

Kép
Kép
csibe83

Az előbb szólt a légzésfigyelő, Hédi az ágy sarkába kuporodva alszik, homloklázmérő :arrow: láztalan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tike

Tike

Lehet...
Én sose hordtam melltartót :oops: csak ha olyan volt a ruci, és akkor is 75A, szoptatás alatt 80B lett, aztán vissza picikére. Most terhesség alatt már!80C :shock: Kíváncsi leszek milyen lesz..mondjuk nekem szerencsére nem vágta galyra az előbbi egy év szopi, most kitudja második után mi lesz. Mondjuk mászni fogok :oops: az is sokat segít a feszességen :wink:

KépKép

KépKép
ronmay

tike!
hát ezt így látatlanba nehéz,de ha gondolod akkor szívesen megcsinálom,
viszont akkor emailbe vagy valahogy el kéne juttatnod a papírjaid...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
viszont ezek még nem szinkronosak asszem,de inkább ennek holnap
a nagy gépen nézek utána,m ez a kicsi gép kikészít

Kép
Kép
csibe83

csibe: köszikösziköszi... rákérdezek majd a cégesbérszámfejtőtől,hogy mit csesztem el, ha nem tud válaszolni akkor segítenél? valószínűleg megint valami pici hiba van csak :twisted:

tike

mellméret:
hát én hagy ne mondjam,h mekkoráról ntt mekkorára...
[size=9]90B-ról 100C-re[/size]

Kép
Kép
csibe83

tike!
nincs mit...de gondolombiztos fog tudni segíteni is sztem...

Kép
Kép
csibe83

Nekem 80B-ről 85D-re. És már látszatra/érzetre totál visszament, mégis továbbra is 85D-s melltartót hordok. Én sem értem. De ez egyáltalán nem panasz, nekem szavam sincs, teljesen elégedett vagyok az állapotával :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe!
Szinkronizált nincs belőle szerintem. Mármint a 24/7-ből. Korábbi évadok mentek le a tv-ben, gondolom csak azokon van szinkron.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Húúúúúúú, de felcsesztem az agyam az egyik asszisztensemen :twisted: :twisted: :twisted: na mindegy :roll: :D :D :D :D :D

Ma voltam dokinál, AFP rendben, viszont talált egy négy éves leletemet, ahol a pajzsmirigyfunkció kb duplája a max normál tartomány maximumának :shock: :shock: :shock: így most jól megcsapoltatom magam megint, nehogymár gond legyen (bár ha nagy gáz lenne, akkor ugye nem estem volna teherbe)
Még jó hogy anno a négy évvel ezelőtti egy fizetős manager-szűrésen volt :evil: :evil: :evil: :evil:

Köszi mindenkinek az együttgondolkodást bölcsi ügyben, azt hiszem most az a nyerő gondolat amit Katy és Boo is írt: kicsit itthon, erősödni és megvárni az influenzás kórságos idő végét, és utána újra próbáljuk. Azt, hogy ki és hogyan lesz Vele addig, még nem tudom :oops: :oops: :oops:

Ma már sokkal jobban volt a Kispocok, mondjuk folyik az orrából a trutymák rendesen, és köhög is, de legalább a szeme rendeződött már, és láztalan szombat óta :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk nekem még mindíg rohadtul fáj a torkom, és dugul az orrom - pedig rendbe kell jönnöm péntekreeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!

Katy,

megvárnám a tapasztalataitokat erről az új dokiról :wink: :wink: :wink:

Nyuszi,

Lili ottalvása :lol: :lol: :lol: :lol: milyen laza a kiscsaj :shock: :shock:

Tike,

egér :lol: :lol: :lol: :lol: olyan cukiiiiiiii, imádom őket :oops: :oops: :oops: mondjuk nem szívesen laknék velük azért...
Remélem Hédi holnap is láztalan lesz!

Boo,

bérszámfejtő akkor megmondta a tutit?
Játszótérért irígy! Mi itthon kuksoltunk ma kisfiammal, kinnt meg hétágra sütött a nap... a teraszon 23 fokot mutatott a hőmérő délelőtt mikor ide sütött a nap!
Na de holnap lemegyünk sétálni, olyan régen sétáltunk kettesben! (bár elvileg itthonról dolgozom, pssszt...)

Ronmay,

igen, holnapután... már azért kíváncsi vagyok hogy tutira megmondják ki lakik bennt :lol: :lol: asszem kispasinak jobban örülnék, de Apa megérdemel egy csajszit is, szóval igazából mindegy is :wink: :wink: :wink:

Mekkora a pocakod? Raksz egy képet?

Cici - nekem Nimródnál 80Bből lett 85C szopi alatt, aztán ez jól el is múlt, azaz visszaállt a régi méret - most meg nem tűnik fel, hogy fennt is kerekednék, bár Apa már kifejezte tetszését párszor :oops: :oops: :oops: (juteszembe, a 2011 júliusiaknál olvastam, hogy 4éves kisfiú 'szia, Csöcsi` felkiáltással fogadta várandós anyukáját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Hízás: nekem 11kg volt pluszban Nimróddal, szülés után mínuszban voltam, aztán visszanasiztam szoptatás alatt... most plusz 5kgról indultam.... :twisted: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.02.07 23:04-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, ahol helyhiány miatt kreativitásra van szükség hogy hol aludjon a Pici - barátnőm találta:

http://www.e-bababolt.hu/spd/unas_642918/4in1_atalakithato_bolcso_babamama_agy_hintapad
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.02.07 23:04-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Hehe, akkor majd jól így köszönök Nektek pénteken, hogy Sziasztok Csöcsik! :lol: :lol: :lol:
Mondjuk kétségeim vannak, hogy a kiskrapek magától találta volna ezt a nevet Anyukájának, valaki gondolom így becézi a családból a kismamát :lol:

Örvendezem, hogy a kis szőkeséged kezd kilábalni :)
Remélem találsz szittert :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ilyen többfunkciós bölcső már akkor is volt, mikor Zével voltam terhes :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

kispocok!
de jó,h Nimród már kezd jobban lenni...
pajzsmirigytől még teherbe eshetsz,de jobb ha tudod,h mi a helyzet...
nekem is már hamarabb kellett volna sztem egy vérvétel...
de jó,h te is hamarosan megtusdod,h ki lakik odabent...
én lányra tippelnék nálad...

mi pénteken megyünk 4D-re.apának szülinapi meglepi lesz,h látja a
kisfiát újra...

Kép
Kép
csibe83

Lois,

hát igen, valószínűleg kisfiú hallotta Valakitől :lol: :lol: :lol: :lol:

Kilábalást még ne kiabáljuk el, bár halkan már én is örülök!

Csibe,

majd rakj a 4Dről képeket légyszi!

Igen, mindenki csajszira tippel...

Pont ma beszéltük Apával, hogy Nimródnál hogy rá voltunk izgulva a 4Dre, meg mindenre, ekkorra már vagy száz pocakfotót csináltunk... most meg még semmi... olyan gáz, elszégyelltük magunkat, hogy kb most az van, hogy szegényke ott nő bennt, aztán ennyi, zéró felhajtás :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: