Sziasztok!
Ma fürdés közben kismanónk belefosizott a kiskádba. Mivel a fürdő ki volt hűlve, ezért a következő megoldást találtuk!
Ugye látszik, hogy már 5 kiló 60 deka ?!
Végre elkészült a játszószőnyegünk is. Nagyon büszke vagyok rá, ezért arról is kaptok egy képet!
Beszti! Köszi! Akkor nem mondtam nagy sületlenséget, hogy próbálkozzanak, amikor láttam, hogy a babája kereső mozdulatokat tett!

Sajnos a leányzó francia, és angolul is csak nehézkesen kommunikál, magyarul meg még kevésbé, ezért a telefonos segítség nála nem működik, talán írásban, ha segítek neki fordítani, de még netjük sincs!
Liv! A csajszi különben Biatorbágyon lakik, nagyon tündéri nőci, és kezd kissé depinyós lenni a bezártságtól, esetleg összehozhatnálak Benneteket?!
Judy! Ezt a ramaty időt még a felnőttek is nehezen veszik, nem csoda, ha a bab nyűgi volt tőle! Azért jó, hogy néha 2 gyerkőc mellett is van egy kis időd, amikor unatkozhatsz!

A Szoptanítról már halottam, klassz ötlet, csak amilyen lüke vagyok nekem eszembe sem jutott, mert hála istennek nekem nem volt rá soha szükségem!

A példádat meg elmesélem, biztos örülni fog neki a barátnőm!
Cat! Még egy gyerekkel sem egyszerű az öltözés és indulás, gondolom, hogy kettővel nehezebb a kötözgetés!

Nekünk van már lyuk nélküli zsákunk, kezes-lábasunk, csak még kicsit nagy, ezt meg kifejezetten a hordozóhoz vettem, és jóóóó nagy rajta a lyuk!
Lau! Fel a fejjel, szerintem minden rendben lesz, próbáld meg esetleg a LLL-seket Te is megkeresni!
Macsek! Szorítok, hogy beváljon!
Kata! Nektek is jobbulást!
Nagyon átérzem, mi is megjártuk a hadak útját. Nem merem mondani, de azt hiszem megtaláltam az okot is, hogy a fene essen bele az agyonvitaminozó istenverte doktornőnkbe!
Még 3-4 nap és ha jobban vagyunk, mondom, hogy mi okozta a bajt!!! Azt hiszem a hasfájásoknak is mindig meg van az oka, az egyik ismerősöm gyereke 8 hétig üvöltött, a lány 3 hétig már csak főtt krumplit evett, mire kiderült, hogy a teáját mézzel ízesítette, és ahogy azt elhagyta, onnantól a gyerek jókedvű lett és mintha eltörölték volna a hasfájást. Csak baromi nehéz rájönni, hogy a te gyerkőcödnek épp mire érzékeny!
Nikk!

Örülök, hogy nem vagyok egyedül ilyen elvetemült anyuka!

Szerintem, ha lesz tesó még inkább fontos, hogy jusson idő a nagyra is!

(RTL KLUB –Szerintem!

)
Babs! Várom a híreket az oltásról, mert én is elbizonytalanodtam!

Mi 29-én megyünk, ha más nem akkor legkésőbb megtudjuk a részleteket!

A zsákot a budaörsiben vettük, ott volt még bőven, de valószínű találhatsz a többiben is. Próbáld meg megnézni a honlapjukon. (?’ ez csak egy kósza ötlet…) A megmagyarázhatatlan sírásról nekem laikus tapasztalatlannak az a teóriám, hogy a megfigyelésem szerint azokon a napokon fordul elő, amikor túl nyüzsis volt a nap Lilikének. A túl sok ingert ami érte tudja levezetni. (pl.: ugye még az ajtót sem csapkodhatja be a stressz miatt, no meg a vétlen apát sem tudja froclizni..) Ilyenkor ha már nagyon fulladozik, akkor beülök vele a nagy kádba egy kis aromaterápiás langyos fürdőre, és megnyugszik. /lásd mellékelt kép

/ Ezt az ötletet a netről vettem különben. Ha erre nincs mód, akkor a kezembe veszem, és halkan megnyugtatóan próbálok beszélni, énekelgetni neki, annak ellenére, hogy üvölt, és egy 10-15 perc alatt meg szokott nyugodni.
Én kb. 10-15 perc után szoktam felvenni a babát. Van hogy annyira fáradt, hogy álomba sírja magát, ekkor ennyi idő kell neki. Különben viszont úgy vettem észre, hogy ok nélkül még nem nagyon sír. Max. csak jóval később jöttem rá, hogy mi volt a gáz. Az anyukáink idejében még egészen mást mondtak a nevelésről, a táplálásról. Az azelőtti időkben meg még volt hogy a parasztasszony a búzatábla végén egy erős ágra kötötte a kendőben a gyerekét, és csak a sor végén nézett rá a gyerekre. A gyerekek pucéran rohangáltak naphosszat, játszottak a tyúkszarban, stb. Ma már ezt sem tennénk, ugye? Sőt! Jönnének gyermekvédelmisek! Szóval, amit ők mondanak, már nem feltétlenül állja meg a helyét. Tedd úgy, hogy neked ne legyen lelkifurdalásod a gyerekkel kapcs., és bánj vele legjobb tudomásod szerint. Ők is csak ezt tennék!

/Na, remélem ez nem sikerült túl okoskodóra!

/
Az én anyukám különben a másik véglet, ő meg, ha rajta múlna egy másodpercre sem tenné le a gyerkőcöt. Neki azt mondta mindig a nagypapám, hogy nem azért kapja az államtól a pénzt, /a nagyim még nem kapott gyest/ hogy üvöltsön a gyerek!

Na, akkor, kire hallgassuk? A szívünkre!

/és hagyjuk a szavazást!

/
Most megyek alukálni, mert nagyon későre sikeredett ez a levél!

– Ha egyáltalán elmegy, mert már egyszer próbáltam feltenni!
Pusz:
Macs, a szófosás, okoskodás, és elméletgyártás koronázatlan királynője (Szerintem!

)