Lányok, naaaaaaaa ezt már szeretem, hogy csak úgy jönnek a kaja ötletek
Jó kis lavinát indítottam, de jó, nem? Sokszor olyan gondban vagyunk, hogy mit is főzzünk.
Judyt na végre, hogy előkerültél.
Tepsis krumpli, jajjj, de fincsi és már rég csináltam, jövőhéten csinálok is.
Szerintem senkinek sem lesz gond, hogy nem G.I-hez fogsz járni
Azért ide remélem jössz majd???
Mikorra várható a baba? Kíváncsian várom, hiszen hasonló időben eshettünk teherbe (1 év különbséggel)!!
Jajj, szegény Vivi, nekem 4 évesen vették ki a manduláimat, de a mai napig emlékszem rá. Azóta is ha meglátom F-O-G-t kiírva, irtózom tőle.
Timi, nem csodálom, hogy elfogyott a csirkecomb, kipróbálom majd én is, csak nem rég volt sült csirkecomb. Úgy látom jó étvágyuk van a fiúknak. A te párod is olyan, hogy "feláldozza" magát?? Az enyém is, és utána meg fújtat.
Tegnap Lilla is aludt 1/2 4-1/2 6-ig.
Ma viszont nem tudom, hogy mi volt 1/4 6-kor kelt, nem is emlékszem, hogy mikor kelt ilyen korán utoljára. 7 óta alszik. Bízom benne, hogy holnap reggel nem így lesz, mert akkor jól kiszúr apjával, az 1 napos pihenőjén sem fog tudni lustizni.
Nammado, örülök, hogy újra jelentkeztél és ráadásul még fincsi kajákkal.
Krumplifőzelékre én is gondoltam tegnap előtt, aztán elfelejtettem, (hosszú haj, rövid ész) de jövőhéten megcsinálom.
Zöldséges aprópecsenyét hogy csináltad? Mi volt mellé, tészta?
Látjátok, lassan össze is szedtem a jövőheti menüket
Én tegnap addig ötlettelenkedtem, hogy a végén sült szalonna lett tükörtojással és ne nevessetek, tudjátok mit ettem hozzá???? Lilahagymát
Nem is értem, hogy miért hízom???? Rozscipó hozzá.... nyami.
Sun, mit szólt Dudorka a zöldbableveshez?
Lehet, hogy a MÁV-ba be lehet majd menni.
Hogy bírod? Gondolom jó fáradt vagy. Az utolsó 1 hónapban én is szenvedtem, nem tudtam, hogy feküdni, így nem aludtam rendesen + éjszakai pisilések!!! Jajjj!
Remélem pihengetsz!!!!
Kia, de ügyi vagy, hogy nem hízol sokat. Nekem a végére 18 kg + volt, mondjuk jó sok volt a víz is belőle. Na, de én előtte sosem voltam édesszájú, akkor meg állandóan túrós sütit kívántam, ééééééés azóta is eszem az édességet.
Apa csak néz nagy kerek szemekkel és megkérdezi, hogy már megint édességet eszel??????????
Kriszta, mi volt GI-nél?