Mieza:
A fotósod oldala jól sikerült, a képeinek olyan jó hangulata van, nagyon tetszik.
Kattogtam a J&J-ra.
Olyan izgi, már nemsokára várható a kisfiatok!!! Nagyon drukkolok!
Kahlan:
Én az első beülti óta úgy gondoltam, hogy lesz, amennyi lesz! Nem frusztrált a gondolat, hogy esetleg nem egy baba születik. A lényeg, hogy mindannyian egészségesek legyünk végig.
Zsuzsó:
Tényleg! Ti meg Bécseztetek! Komolyan mondom, jobb a kedvem ezerszer!
Zsuzska:
Jobbulást a famíliának, szerintem is az influenza miatt hánytál.
Küldök gyógyhullámokat, amik elűzik VUK-ot is:
)))))))))))))))))))))))))))))))))((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Judit:
Pánikroham nem szimpi, húzzon el végleg!
Édes lehetett a kis kukimutogatós fickótok!
Szandra:
Annyira sajnálom.... Nagy-nagy ölelés neked: ((((((((((((((o))))))))))))
Ezt most fel kell dolgozni, nem egyszerű, de utána a következő lehetőségre tudtok majd koncentrálni. Addig is anyagi és lelki-testi erőforrásgyűjtés, feladni tilos! Tudom az időt sürgetőnek érzed, de gondolj Szulák Andreára, vagy az én házidokkerem is 41 évesen szülte az első gyerekét, aztán ott van a Jakupcsek! Nagyon drukkolok nektek!!!
Lukácsné:
Anyóca, nálatok mostanság folyton beteg vki... Gyógyulj meg!!!
Füles Filip biztos cuki volt, Hanna drága csodaszép!!! Képzeld Lajis drnő már nem rendel a nyóckerbe, csak az Uzsokiba. Timi barátosnémet irányítottam hozzá, amikor kiderült a 3. baba, nála fog szülni és ő mondta, hogy már csak a kórházban rendel. Majd megyek utána én is nemsokára!
Vicky:
Mbá paprikajancsija!!!
Titime:
Gratuláááádéééé!!!
Macs:
Boldog Balázska napot! Gyönyörű a kis hercegetek, mostmár tisztán látszik, hogy hasonlít rád!
Avarka:
Akkor keddre, vagy szerdára mennek a giga-mega durukkok!!!
Kubu:
Ezek a fotók! Oltáriak! Mindkét gyerkőc haláli, nagyon jó pillanatokat kaptatok el!
Woody:
Jobbulást neked!
Lili kisasszony zabálnivaló, pláne a békucis hacukában!!!