A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mindenki úgy megijedt dr. Emmet Brown-tól, hogy nem is ír? :lol:
irina

Hali,
Azért nem annyira ijesztő! :-) Itt vagyok, csak csináltam spenótot meg krumpli pürét.

Vindo: Rugó jó nagyot aludt!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, mi ebéden is túl. Fordítok tovább!

Esténk kissé nyugtalan volt, lehet a melegfront???

KépKép
kaqk
Debrecen

Péterkének mégis kötőhártya gyulladás:-( de nem váladékozik, meg semmi, csak piros a szeme :roll: kapott cseppeket, igy azért biztosabb. Bár én most arra gyanakszom, hogy krémeskedett szerdán, lehet az ment neki bele :roll: mert miért nem váladékozik?

Heni
KépKép
heni81

Heni: Jobbulást Péterkének!

KépKép
kaqk
Debrecen

Na gondoltátok volna csajok, minden dalát kivülről fújtam, minden lemeze megvolt....és rengeteg fellépésén is ott voltam.
Kép

lehet ti nem is ismeritek....már nagy fun voltam, mikor elkezdtünk LAlival járni és ő még erről az együttesről nem is hallott és Szlovákiában kellett megismernie:-)

Heni
KépKép
heni81

Kaqk vonalzó 8)

Heni
KépKép
heni81

Heni, kérhetünk egy youtube-os linket is? Nem ismerem :roll: :wink:

Kaqk, 8)

Rugónak kutya baja ma, G. viszont továbbra is lázas. Így aztán megy majd az orvoshoz. Kettő előtt már elment, de mivel négytől van orvos, majd mehet vissza.

Hazaszóltam, hogy mi újság. Kérdezik, R. miket mond. Elújságolom, hogy már sok mindent. Reakció - de azt ugye tudod, hogy az nem elég, ha csak ismételi?
Szóval, Maggie, nagyjából így megy ez :twisted:

Délelőtt vásárolni voltam. A férfiak pihentek. Aldiztam, müllereztem. Rugónak hoztam kis traktort.
Meg egy olyan luficsomagot, amit nem bírtam felfújni. G.nek nagy nehezen sikerült, majd kiugrott a szeme. Használati utasítás belül: léggömbfújó pumpa ajánlott :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
vindolanda

Csillám,mikor hívsz meg egy jeges kv-ra dvd-ért cserébe :wink: :wink: :wink:
Azt kérdi R. h. talán a Sok pénznél jobb a több(v.micsoda elfelejtettem pontos címét) c. filmet is láttad?

ma intéztem sok mindent
:arrow:

KépKép
viranka

Vindo jobbulást Gábornak! jó lehetett a shopping, rám is rám férne :roll:
Vindo az csúcs lett volna ha ismered :wink:

tessék romantikázz:
http://www.youtube.com/watch?v=RbfEpmXj ... re=related

:wink:

JAj ezek a nagyszülők :roll:

Luficsomag :D fújjátok csak:-) nekünk is hozott egyszer anyósom ilyet:-)hát azt se lehetett...

Heni
KépKép
heni81

Heni, így már ismerem :lol: :lol: :lol:

Nekem sokáig ez volt lassabb számokban az etalon, mindig ennek kellett mennie a kocsiban:
http://www.youtube.com/watch?v=55PrxrKs6sc
Ha világfájdalmam volt, mindig ezt hallgattam.

Ja, amúgy szép lufik, olyan kis tarkák, mint ha vízfestékkel festették volna őket :roll: De azért kívülre is írhatták volna, hogy kell a pumpa hozzá :x

Kép
vindolanda

Péterkének jobbulást!

Megnéztük a kukásautót Rugóval 8)
A kedves bácsik többször is integettek nekünk 8)
Nagyon menők vagyunk. A familiy frost-os bácsi is mindig integet nekünk.

Kép
vindolanda

MI is menők vagyunk a kukás bácsiknál, csak úgy integetnek ha figyeljük őket az ablakból :roll:

Heni
KépKép
heni81

Kukásoknál mi is.. :D

Helyzet:Én elvagyok,remélem ma már nem lesz hőemelkedésem sem.Beni rossz csont,ma szemen ütötte Domit fával,kint az udvaron. Domi elvan,de ő este óta simogatja a jobb fülecskéjét,azt mondja fáj,de ha megnyomkodom nem kapja el a fejét..Most akkor tényleg fájhat?? Meglámpáztam,kapott 2 csepp otipaxot.Apa idegi alapon fosott du..vagy még a fosivírus van benne?? Szóval elvagyunk...

G.nek jobbulást!!!
varga tünde

Verus, BÁRMIKOR MEGHÍVLAK EGY JEGESKV-RA DVD NÉLKÜL IS! :-)
De tényleg! :-) Nem, a Sok pénznél jobb a több-et nem láttam, de aranyosnak néz ki.

Vindo, nem ismerem, de jó zene. :-)
Én DM-re meg Bonanzára szenvedtem mindig.

Heni, ja úgy, így már én is tudom, ki ez. ;-)

Megyek, hátha még belefér ez-az a napba. :wink:

Jó éjt!
irina

Én nem tudom mi súlyt minket ennyire és miért.... :cry:
Zsozsinak a 10 napos AB kúra után rendbe jött a füle, megnézték. Ez volt csütörtökön. Ma hajnalban arra kel, hogy fáj a jobb füle (ez a bibis), és kér kúpot. Gyerek nem hazudik a füléről - ráadásul ismerem is. Adtam. 10 perc múlva (félálomban): kell kúp, mert fáj a füle.
Apa is megint beteg, felső légúti nyavalya, nekem is tele az arcüregem, fáj a torkom, és Gegi reggelre hurutosan köhög.
Talán az a baj, hogy mindig valaki kehes, és visszaesik a másik... ?!
Eszünk gyümölcsöt, főzelékeket készítek, direkt odafigyelek, C-vitamint adok a gyerekeknek.
Én felnőtt fejemmel nem nagyon szokta beteg lenni, de gondolom nem segített, hogy a hétvégén két beteg fiúval játszottam együtt...
Már nagyon elegem van!
Gegi pörkösödik, lassan lepotyognak majd a pöttyök.
Csak Zsozsimozsi füle aggaszt nagyon.
Ne haragudjatok, hogy ennyire negatívan indítom a reggelt....

Kép
Kép
Kép
gremese

Tünde! Nyomkodás nélkül is fájhat a füle! :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Emese :( :( Sajnálom! Én sem értem,hogy mi ez idén,egyikből a másikba estek :( :( Kívánom,hogy Ti is minél előbb rendeződjetek! Szorítok nagyon!

Jaj ettől félek a 7végén nincs gyerek ügyelet,még most alszik.Bár eléggé nyugtalan volt,ahogy hallottam,én is többször felébredtem rémálmaim voltak..Milyen egy éjjel..Orrom tele sz.tem nekem is az arcomról jön,torkom hol jobb hol nem..Apa tegnap nyugitablettával aludt el... De ne keseredjünk el lesz sokkal jobb is,most lent vagyunk DE ettől már sokkal jobb fog következni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem hallotta az univerzum is!!! 8)

Gyógyuljatok betegecskék!! :)
varga tünde

Sziasztok!

Jobbulást a kedves kicsi betegeknek! És a nagyobbaknak is...

Nos, mi jobban, csak nagyon nehéz napok vannak, a változatosság kedvéért... Tegnap Nagyim majdnem kórházba ment, mert úgy nézett ki, leállt a veséje, de kivártunk kicsit, meg csináltunk 1-2 dolgot, és helyrejött. Csak ma reggel megint olyan fura a helyzet... remélem, csak vmi átmeneti gond megint... Mert őt kórházban ápolni szinte lehetetlen... Fekvőbeteg, szakosztályon nem foglalkoznának, csak a vesebajával, és benne hagynák a kakiban, nem etetnék, stb... És az a szomorú, hogy ezt az a kórházi orvos mondta, akihez irányítottak bennünket tegnap... :(

Na, megyek. Majd igyekszem jönni, de ma van esküvő, amin énekelünk, meg ezer a dolog... Természetesen...

Legyen szép hétvégétek! Puszi!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Emese :(
Szegények.
Ilyenkor mi a teendő Zsozsival?

Tünde, mindent bele
:!: :!: :!:

Irina, mi tegnap végre megnéztünk egy filmet (Faster. Elég jó volt, kategóriájában teljesen vállalható. Még The Rock sem rontott túl sokat rajta).

Képek az elmúlt napokból:

Rugó a beteg-szerelésében. Most ez az abszolút kedvenc pizsama, a tökös-denevéres-szellemes. Hozzá sárga póló dukál, mert nekem is van egy, és azóta ilyeneket kér.
Kép

A tegnap kapott traktorral nagy a játék (John Deere - dzsondí), itt éppen gyurma-tököt szállít az állatoknak, akik már nagyon éhesek.
Kép
Kép

Rugó kb. három hete nagyon érdekli az öltözködés. Nagy kedvvel próbálkozik, néha sikert arat, néha nem. Bizonyos ruhadarabok már mennek neki, mint pl. az alsógatya. Itt azonban viccel, direkt a fején keresztül próbálja felhúzni, aztán várja, hogy röhögjünk rajta, mikor megakad a feje tetején.
Kép

Az éjszakánk nyugodtan telt, max. hőemelkedése van a férfiaknak.

Kép
vindolanda

Halihó!

Végre én is jelentkezek. Tegnap délután itthon tüsténkedtem, Bercó mentesen. Ez annyit jelent, hogy a Kedves ment érte.

Jaj, de sok betegecskénk van. Gyors gyógyulást kívánok kicsiknek, nagyoknak.
Fül: Bercó sem jelez nagyon a nyomkodásra, de ha mondja, akkor megyünk gyorsan, legtöbbször az ügyeletre. Szerencsére már kicsi kora óta nem hagyja magát, így mindig megússza a felszúrást. A krupp mellett ez a gyengéje neki is. Olyan, mintha a két nagyból lenne összegyúrva. Dávid volt fülfájós, Gergőnek meg sokkal enyhébben jelenkezett krupp-féle valami.
Mi most egyelőre rendben.

Kaqk, tetszik a vonalzó. :lol:

Vindo, a képriportjaid csodásak. Nagyon helyes Rugó. Öltözködéssel én is próbálkozok, Bercó nem annyira. Valamelyik este próbáltam, hogy vegye fel az atlétáját. Egészen jól ment, mondtam is apának, hogy átvág bennünket, mert már fel tudná venni. Erre ő: Nőnöm kell még nekem ahhoz. :lol:

Nyilván egyszerűbb a rabszolgákat dolgoztatni. :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

én már 5óta fenn vagyok :roll: nem tudtam már visszaaludni :?

Péterke szemének már kutya baja :roll:

Viszont köhécselnek, egyik is másik is, én is , apa is. Stodalozunk igy első körben.

Vindo egyem a drága Rugót!
Szállitásban mi is nagyok vagyunk, öltözni már nem engedi magát Péterke :roll: ha véletlenül rá merem húzni vissza leveszi :shock: ez az óvoda hatása.Ő mindent úgy akar csinálni mint a nagyok, mert közli, hogy ő nem kicsi, de nagy ! Áron a kicsi :roll:

Emese jaj, jobbulást Nektek! A fület kijátszani nem lehet, vagy fülfájós vagy nem :? hisz tudod, bárányhimlőtől van nekik legyengülve a szervezetük egyébként, nálunk bárányhimlő augusztusban volt, és decemberig folyamatosan beteg volt Péterke
:evil: Akkor már tanácsolta a doktornő a 14 hós gyereknek hogy C vitamin mellé adjak 2x5 cepp Bérest is, és utána több mint egy évig még csak náthás sem volt :roll:

LAli elment anyunak fát vágni, mert elfogyott neki és apu még 2 hétig nincsen. Mi nem mentünk, hagy pihenjenek csak kicsit betegeskedők, meg én is :roll:

Heni
KépKép
heni81

Vindo! Rugó akkora arc! :lol: A kis tök-gazdálkodás meg nagyon tetszik! :)

Reggel elmentem a gyógyszertárba Oticpax fülcseppért. Azóta nem fájlalja a fülét. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, ide keveredtem :D

Rugó egy óra után bevackolt hozzám, és el is aludt az ölemben. korán kelt amúgy reggel, fáradt volt még. Hőemelkedése lehet talán, de mióta alszik, szépen lement neki 8)

Kösz, Emese. Hát, humorérzéke, az van :roll: Akkor is csillogtatja sokszor, mikor nem kéne :lol:
Fülcsepp - ez jó. Nem is tudtam amúgy, hogy létezik fülcsepp...

JObbulást mindenkinek!!!

Arra vagyok még kíváncsi, hogy én miért nem kaptam el azt a sz...t. Szerintem pont akkorra robbanok le, mikor menni kellene dolgozni :roll: Rugó viszont csak gyógyuljon meg addig. Betegen el jövök-megyek, de Rugót nem rángathatom akkor.

Maggie, Bercó tuti tudna öltözni :idea:
Rugónak a zoknik nem nagyon mennek :roll:

Mocorog :arrow:

Kép
vindolanda

Rugó. :lol:

Olyan szép idő volt, hogy a gyerekekkel egy csomótkint voltunk. :)

Hulla fáradt vagyok...

Le fogok feküdni időben... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Móni drága!! Küldök én neked annyit amennyit csak kérsz,egy ici pici sarokba elülteted vagy cserépbe és van is hóvirágod...szaporodik rendesen... :) gondold meg.. :)

Olvasok vissza... Mi is most jöttünk be.. :)
varga tünde

Emese örülök!!! Én is azt adtam neki,írtam és mi is elvagyunk.. Még annó Beninek kellett egyszer vagy úgy 3 éve,azóta ott fityegett a hűtőben,persze lejárt 10-09hóban én is elugrasztottam apát tegnap este érte.. :) legyen itthon, megnyugtató... :) És Vindo Vény nélkül kapható... nálunk már annyi féle bajra van készenlétbe gyógyszer,hogy nonszensz...

Dóri borzasztó helyzet..! :(
varga tünde

Sziasztok!

Mennyi kis beteg, jobbulást mindenkinek!

Nálunk az öltözködés nem gond, mert Zsófi tud egyedül, Fruzsi meg akar :) Na ez eléggé időigényes, de nagyon ügyes, csak míg a harisnyát a lábára húzza, azzal elmegy egy negyed óra :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jó reggelt :P

Férfiak változatlanul hőemelkedésesek. Elkezdünk gondolkodni a keddi nap logisztikáján :idea:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Tündi ó de édes vagy :lol:
azt nagyon-nagyon megköszönném :lol: de nem mennek tönkre, hogy ha az ablakban van cserépben és nem a szabdaban a földben?
Hogy vagytok?

Mesi Ti hogy vagytok?
nekünk a december volt ilyen, mint nektek az év eleje :roll:
Én is nagyon kibuktam, igaz Vera?

Vindo na volt láz éjszaka nálatok?

Dóri boldog névnapot :D

Pötike napok óta extra anyás. Igazi ölbeGergi :roll: Hiába van itthon most az apja nem marad meg nála. Mászik utánam, sírva persze, nyújtja a kezét, hogy vegyem fel. Nálam rögtön elhalgat. Puszilgat és ölel át de nagyon. Ezt a szeparációs izét már a cicusnál se értettem :roll: gyakorlatilag semmit se tudok csinálni.
Pedig úgy alkotnék. Megint elővettem a hímzést 8) de ha 1 nap 2 sort meg tudok csinálni az már rekord :?

Heni na megbarátkozott már Áron a jelmezzel?
Olyan édes volt cicus mikor csomagoltuk.
Mondta az apjának, hogy "kölcsönadom Áronkának mert neki nincs, de ne aggódj apuci, visszaküldi majd ha neki nem lesz jó, és akkor majd a pötinek is kölcsön adom. Lehet vagy mégsem." :lol: :lol:

Öltözés nálunk is mumus.Tud Ő ha akar de beleőszülök mire kivárom :roll:
Apropó őszülés, nekem is van már pár szál :? de szerencsére nem feltünő. Nem tudom milyen színű leszek ha festetnem kell. Talán vöröses szőke. Vagy mint régen szőke vörös csíkokkal :lol: azt de szerettem, csak nem győztem járni fodrászhoz és meguntam.

Sense milyen a munka?
Hogy bírja Lotti nélküled?

Nektarin Robesz rendbejött már? Jár már csanába?
Építkezés hogy áll?

Regi ne csak a FB-ra menj hanem ide is gyere.
Mi újság veletek?
Így, hogy nincs nyugdíjpénztár maradt a munkád?

Ágica Te is legalább magatokról írj :roll:

Juba na kibújt már az a fránya fogacska?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk vonalzó 8) 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lottika már 3 napja 2 éves és nem is köszöntöttük :roll:

Boldog születésnapot kicsi Lotti :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lotti, Dóri - sok boldogságot kívánunk Nektek!!!

Móni, nem lázasak komolyan, R. 37,7-es maximummal rendelkezett tegnap, G. 38-assal. Éjszaka alszanak, nem megy feljebb egyiknek sem. valami vírust nyakaltak be az orvos szerint.

Na, majd ha nagyobbak lesznek a gyerekek, járhatsz fodrászhoz nyugodtan :D :wink:

Szeparációs - hát, ezt talán csak kivárni lehet :roll: Ez van, és kész :roll:

Hajat mostam, most G. megy a fürdőszobába. R. fetreng a földön és mesét néz. Nem is erőltetem, hogy mozogjon vagy játsszon.

El kéne menni a gyógyszertárba :roll:

Kép
vindolanda

Ja, Regi eltűnt :roll:

Ma éjjel már dolgoznom kell 8) :roll: Várom is, meg nem is.
Tegnap az akváriumot is kitakarítottuk Rugóval, most nagyon szép.

Tünde, nálatok hány hal van benne?

Szeretnék újra rákokat is. Hátha most megmaradnak...

Kép
vindolanda

Kicsit meg kellene nyomnom ma a hozzászólásokat, és elérném a hatezrediket :roll: Lehetnék veterán felhasználó.
G. nem akar rákokat, megvétózott.

Gondolkodni :arrow:

Kép
vindolanda

6000 után már veterán vagy?
Miket nem tudsz Te Vindo :lol:

Győzd meg G. Ha te szeretnél akkor még egyszer megpróbálhatnátok a rákokat :roll:
Én melletted szavazok :wink:
Grétike is dől jobbra-balra Gergi meg az ugrálópaci farkát eszi épp lelkesen :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Á, ezt csak kitaláltam. Erre már nincs kategória sem, amit én csinálok :roll: :lol:

Ja, győzködöm folyamatosan.

Rugó megmozdult.

Bambulós idő van.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Megvagyunk. Minden ok nálunk!
Emma hyper huncut! nagyon jó a kedve! :-) Hv-n nagyikhoz mentünk/megyünk.

Lotti drága Isten éltessen!!!!

Dori Boldog Névnapot!

Tényleg, Sense milyen a munka? Lotti?

menni kell játszani..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

tényleg,Lotti Balázs napon született :lol: Isten éltessen sokáig kicsi lány :)

Dóri,boldog névnapot :) :)

Igen Móni emlékszem :) :) s öntöttem a lelket beléd :wink:
Cicus :) én is imádom,mikor Balu elkezd öltözni :) bár inkább vetkőzésben jó Ő :)
Hímzés :) :) én 2 ünnep közt öltöttem utoljára :oops: majd,ha úgy érzem az kell :)

Vindo,jobbulást fiúknak :) veterán :) írj Apának :) :)

:arrow: kaja kész,kicsit még horgolok(mert tegnap visszabontottam boleró ujját -3/4-e kész volt - nem tetszett) s ma be akarom fejezni az enyémet :) aztán Míráénak az ujja van hátra,s jöhet a dínó :)

KépKép
viranka

Helló-helló!

Móni nem tudom,hogy bírná,nekem a kertben vannak csak.. :) De annyi a szaporulat,hogy elbírja hogy küldjek neked hogy kipróbáld a cserepes kivitelt.. :) Épp most mondta ma a dédi,hogy észrevettem-e,hogy a fűben is van már,fel sem tűnt :roll: Arra nem válaszoltam bocsi,hogy én folt varrok-e.. Nem szoktam nincs anyagom hozzá,meg eddig nem tudtam magam rávenni,hogy kivágdossam aztán össze aztán megint össze..fiúk sem hagynák úgy ahogy én kivágnám,sz.tem szanaszét cipelnék a lakásban,mire én észre venném.. :D úgyhogy a gyors dolgokat szeretem,amit addig össze tudok dobni ,míg ők oviban vannak és amire még marad időm a többi után.. :)

Vindo jobbulást a fiúknak!! :)

Mennyien vannak,hát most fejből próbáltam összeadni,mert most vettünk bele halakat.. 1 algázó,1 nagy vitorlás,2 rózsaszín csíkos nem tom mik kaptuk,4neon, 5moly a kisebb fajtából ( képzeld van amelyik megállt a növésben,több mint fél éve a guppi és a molly között van a mérete :shock: ,pedig a szülei közepes molyk ) 2 narancssárga guppi fiúk,nekik majd csajt kell venni,nem volt amikor voltunk,meg 2xifó.. 17 :?: :?: :shock: eddig fel sem tűnt,hogy ennyien vannak... És képzeld utoljára apa pucolta ki a vizüket!!! Ez nagy szó,mert soha nem szokta!!! annyira örültem neki.. :)
varga tünde

Itt vagyok.

Férfiak jól vannak, csak Rugó már nagyon álmos.
G. meg beugrott Db-be kínai kajáért 8)
Rugónak talán hőemelkedése lehet, más nem. De nem zavarja, sokat játszottunk délelőtt, most meg Gáborral egy stratégiai játékkal bíbelődnek (Civilizáció 5). A korábbi verziókkal heteket játszottunk megállás nélkül :shock: Persze, mielőtt Rugó megszületett volna:)

Tünde, az nem is kevés. Nekünk most nincs annyi. Alganyalóból egy van, de az már vagy húsz cm-es, meg a neonból is csak egy. A vitorlásból is :shock: De megállt a halpusztulás, ez a lényeg.
Érdekes méretű halak :shock:
Életed párja ügyes 8)

Nálunk is csak én szoktam csinálni, R. viszont nagyon segít... Inkább ne tenné :lol:

Viranka, hát, azért nem indítványozom ezt a titulust :wink:
Hogy Te miket nem csinálsz :P

Kaqk, vannak neveitek?????

Ki kell mennem fáért.

Kép
vindolanda

Sziasztok,

mi ma d.e beugrottunk kicsit tescozni. Olyan jól le vannak értékelve sapkák, sálak, kesztyűk, Péterkének vettem is.

Móni ez annyira jó, hogy Gréti érti a kölcsön fogalmát, Péterkének ezt nem birom elmagyarázni sehogy :roll:
Hát a jelmez vállfán lóg az ajtón, Áron elmondja, hogy ZSiráf Ároné, kutya Péteré. Kérdezem felvegyük, és nem a válasz:-( NEm értem a dolgot :roll: Hát majd farsang után rögtön küldöm vissza, hogy Pöti is hordhassa majd, mielőtt összeporosodik a vállfán :? pedig annyira édes kis jelmez, nem értem. MOst viszont azt mondom, jó, hogy nem vettem :roll:

Vera tök ügyes vagy a kézimunkával:-) jaj nekem anyu állandóan kézimunkázott épp úgy mint te, de én nem tudok :( tesóm viszont igen:-)

LOTTI DRÁGA ! NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT! remélem anyukád előkerül és tesz fel szülinapi fotókat!

Heni
KépKép
heni81

Hahó!

Lottinak én is sok szeretettel kívánok boldog szülinapot utólag! :)

Köszönöm a köszöntéseket! :)

Vindo, akkor jó dolgod van. :) Kínait mit szerettek?

Nagyimmal még nem tudni, mi van... :(

Mi már jól vagyunk. :)

Asszem ledőlök kicsit, nagyon sok volt minden eddig is, és lehet, ha a csoporttársaim közül ügyel ma vki, akkor még a Nagyit is elvisszük megnézetni... Ha tud vki segíteni, hogy ne klljen befeküdni, csak megnézik ambulánsan...

No, üdv!

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri, remélem, sikerül egy jó megoldást találni a nagymamáddal kapcsolatban :!: Jobbulást neki!!

Hú, én az édes húsokat szeretem, amik nem olyan levesek, hanem úgy darabonként vannak sütve. De a nem kínaiban is szeretem pl. a szilvás, ananászos csirkét meg ilyeneket.
G. mindig májat vesz 8)
Rugó nem eszik kínait :shock:

Heni, lehet meggondolja majd Áron ezt a jelmez-dolgot.

Kép
vindolanda

Halihó!

Kicsi Lottit, Dórit Isten éltesse!

Végre ma itt is kisütött a nap. De azért hideg volt. Máshol 15 fok volt tegnap is, itt meg alig három.
Nem tudom, hogy mi van, de nagyon álmos, fáradt vagyok. Mondjuk Bercó tegnap sem, meg ma sem aludt napközben. Ha hét után ébred, esély nincs rá, hogy lefeküdjön és aludjon. Ha meg elalszik, akkor majdnem éjfélig húzza. Most még valami mesét néz Dáviddal, de már megcsináltam a fürcsivizét. Aztán alvás.

Továbbra is jobbulást kívánunk a betegeknek.

Kínai, nyami. Én a csípőseket szeretem, meg a szezámmagosat is. :lol:

Vindo, hajrá. Meglesz az még ma! :wink:
dmaggie

Kinai: nálunk imádják a gyerekek a piritott tésztát :shock: Péterke olyan boldog, ha hoz neki az apja:-)

Heni
KépKép
heni81

Zdori, tudtál pihenni? Nagymamád?

Bercó szerencsére hn8-kor, ahogyan tegnap is elaludt. Mindjárt megyek én is.
Mónikám, igaza van Vindonak, ezt túl kell élni!
dmaggie

Visszamenőleg is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Lottinak!

Mi lassan elindulunk a gyerekorvoshoz, kell egy igazolás, hogy beteg (majdnem január eleje óta nem jár, és egész februárban sem fog), mert ha nem viszünk, kiírja a jegyző az oviból.

A gyerekorvostól kell egy papír hogy operálható, és egy EKG beutaló. :?

Most már ott tartunk, hogy a füle rendben van (Nagyi tegnap megnézte), csak már maga az orrmandula léte nehezíti az alvását/hallását. (Egészségesen) felpolcolt fejjel alszik, megy rá a hidegpárásító, mert letapad az orrmandulája, ezáltal horkol, nem szellőznek a járatok és nyomást érez a dobhártyájában. Ezért mondta pár napja, hogy fáj a füle, én meg fülcseppeket meg kúpot adtam.
Pont itt lesz az ideje a műtétnek (02.23.), mert azon kívül, hogy zavarja az alvásban, Zsozsi már nagyot hall. Nem vészes, a fülfelszúrás előtt volt gáz nagyon.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Emese, mennyi kavarodás :(
Nagyothallás :(
Aztán márciusban már vidám kommentekkel gyere :!:

Kínai: ja, a pirított tésztájuk nagyon finom :P

Maggie, most viszont szépen süt a nap. Hátha melegebb lesz itt is.

Mi elég sokat aludtunk éjjel, R. 13 és fél órát, én meg vagy kilencet. Negyed tízkor keltem, Rugó később. A munkámmal éppen végeztem éjszaka, elküldtem a csatolmányokat egy levéllel, és már fel is sírt, mennem kellett.
Tegnap már semmit nem kapott, hője normális. Már jól van. Szívesen pihentetném még egy napot itthon, de sajnos nekem holnap már jelenésem van, szóval irány a csana.
Ha szép lesz az idő, lehet, kitolom triciklivel. Vagy öt napja nem volt kinn, csak mikor az orvoshoz mentek Gáborral.

Lányok, van valami ötletetek, hogy négy-öt méter magasban milyen eszközzel lehetne leszedni a pókhálókat? Az új résznek nincs plafonja, hanem a galériában végződik, és a nappaliban már szép nagy pókhálók lógnak.
Rugó is mindig mutogat rá, hogy "póp". És fél tőlük :oops: :oops:

Szép napot.

Kép
vindolanda

Vindo létra :roll: ???

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: