Ja! Mindennap negyed kiló túrót megeszek, már kezdem útálni! Folyadékot 4 - 4,5 lityit húzok le naponta.
Zsuzsó:
Már a múltkor is akartam kérdezni, azóta voltál cukkerolni? Rendben vagy? Pöttyeid elmúltak már? Kiderült mitől volt?
Dóra:
Üdv! Hatalmas gratula nektek!!!
Andrea:
Óóóó, már 800 gramm? De tündéri lehet!!!
Most, hogy már látom is a hálótok színét, mégjobban tetszik, ilyesmit képzeltem, amikor mondtad, nagyon szép, meleg hangulatú. A kábelbarát tényleg rendes volt, azért így óccóbb.
Az álfórumos tuti nemnómális, épelméjű nem csinál ilyet, még unalomból sem...
A seggbe.....tt agárkutyán akkorát nevettem, van itt kérem fantázia!

Persze, ha az álmodat is figyelembe veszem, nem is kell csodálkozni!

Mútkor Vastagné, immár Sz-né?
Kész hárem!!!
Eszter:
Húúú, hétfőn puncijó!!! Jippíííí, jó csicsikát és sok-sok érett petikét, aztán pedig termékenyülésóceánt!!!
Ann:
De jó, már túlvagy a műtéten és nem is volt benn gáz! Libidód meg majd visszatér! Esetleg gyömbér?
Estrella:
Szonja baba gyógyuljon meg!
Állatkert szuper lehetett, de rég voltam...
Hülyekolléganőd verd kupán és te is nyisd ki rá az ablakot.
Svájcu rucikra én is kíváncsi vagyok, maj a liblingekről dobj fel képet!
A puncijó után villamossal mentem haza és bizony nem álltam fel senkinek, igaz nem voltam olyan éber állapotban, a hasam is fájdogált. Te meg pláne ne pattanj fel pocakkal, van ott más is aki átadja.
Örülök, hogy minden rendben veletek!
Lujzici:
Home... sweet home...
Mindjárt kezdés!!!!
Csucsu:
Clara nem ugyanaz, mint Carla1227 ugye?
Claranak és a két babónak nagy gratula!!!
A terméskövek biztos jól feldobták a kecót, nekünk is van kő (igaz csak kőmintájú padlólap) a kutyák miatt, de jól mutat.
Pránanádit nemtom

, egyik gyaur kollégám elment rá, azóta nem esik jól neki az alkohol sem, ez viszont gáz, mert borszakértő (is)... Biztos csinál vmit...
Béku:
Na, pont Hugimnak is ez van most, neki már múlik. Sokmindentől lehet, stressz is előhozhatja és a legyengült immunrendszer is. Jobbulást!
Babucid gyönyörű, mekkorákat ugrott a felvételen! Tényleg csuklott, vagy csak az uhu nem tetszett neki?
Ancsi:
Majd visszaszoktok apránként apával a hancúrba! Más ügyből kifolyólag nekem is volt és az első nagyon furán sikerült, de jól.
Szupper, hogy nálatok is minden rendben!
Blanka-kaka huhh, nem semmi!
Navi:
Zorka egyszerűen csodálatosanszépséges, egyre jobban téged látlak benne ezeken a fotókon.
Babu:
Mark szorulása elmúlt?
Mieza:
Ricinust ne!!! Kubu írta, hogy ettől a baba bekakkanthat, attól viszont csúnya fertőzést kaphat!
Szonja-apu nem emlékszik, hogy a szülésznő megkérdezte volna, hogy megmutathatja-e másnak a csemetét... Bár ki tudja, abban az állapotban mire emlékezett... Vagy a szülésznő nem is kérdezte meg?