Bocsi, tegnap nem tudtam már írni.
Voltunk dokinál. Az a tömeg, borzalmas volt, el is gondolkodtam, hogy hazamegyünk. Az időpont foglalás sem volt lehetséges, mert annyi beteg van. (de nekem az is furi, hogy a 16 éves is még ide jár, meg egy pici baba is)
A lényeg, Lilinek piros a torka valamit sikerült összeszedni, az is lehet, hogy még amikor én múlt héten lázas voltam az most jön ki rajta. Sajnos míg vártunk ismét éreztem, hogy meleg. Mire beértünk, a doki is mondta, hogy ez a gyerek lázasnak néz ki (piros az arca és meleg a nyaka), mondom megmértem mielőtt elindultunk, de nem volt az. Gondolom a hideg levegő előhozta neki. Mondta, ha hányás van megint irány az ügyelet v. kórház.
Kaptunk homeos gyógyszert és a lázcsillapítót.
Tegnapi napot végig aludta, azért volt fura nekem a lány. Reggel 9-kor ébredt 12-kor raktam le aludni és én ébresztettem a dokihoz fél 5-kor.
Ja és a tápi recept, semmi nem volt kaptunk még 1-est, és előre írt fel még 2-est is de azt mondta, hogy ez drágább és ezért használjuk el előbb az 1-est és ahogy már írtátok csak az a különbség, hogy laktatóbb a 2-es.
Kaptunk még hasi uh-ra beutalót és gasztroenterológiára. A sok bukás miatt. Eddig azt mondták, hogy kinövi, de már nagyon durva mennyiség jön vissza.
Így most nagyon félek, hogy minden ok legyen ne legyen refluxa vagy bármi komolyabb gond!