Béku
Amúgy én is át szoktam adni a helyet, de most hadd ne, főleg, ha amúgy van egy csomó nemterhes fiatal...
Nekem már látszik kabátban, vagyis akinek van gyereke, az rögtön feláll, a gimnazisták meg nyilván meg sem mozdulnak reggel a villamoson… Mondjuk az öregeknek sem állnak fel…
Az a lényeg, hogy az Uzsoki szimpatikus!
Csak mindenféle szószokat csináltam, ma főzök ki tésztát, meg túrós sütit dobtam össze vaníliasodóval
Szentkeresztre nem megy vonat, csak busz, ha jól tudom… De nem vészes, nincs a világ végén, én kettővel arrébb lakom és onnan járok be minden nap…
Bár ma jó dolgom lesz, kicsit sem kell villamosoznom, mert a barátnőm férje a kollégám, így innen visznek szerencsére…
Mieza
Ó, sajnálom
De legalább a pici nem kap majd el minden nyavaját.
Sajnos a Margitban alapból így van, nem jöhet látogató, babát csak üvegfal mögül nézheti az apa is, kemény lesz…
Én mondjuk rokonokat nem is nagyon szeretnék látni a kórházban (max szülők), sajnos van egy pár nyomulós nagybácsi, de azt hiszem világosan a tudtukra fogom adni, hogy nincs látogatás!
Andi
Hülyék mindenhol vannak, tudom…
Remélem csak túlzott unokatesóm és azért vannak pici ruhák is…
Amúgy meg van még időm venni, ha nem…
Kislányruhákban meseszépek vannak, de a kisfiús kimerül a macisban
Eddig úgy tűnik, mázlim van a kórházzal meg a dokival.
Az EP jó ilyenekre és megértem, hogy a legjobbat akartad!
Szóval Sz. a befutó álmodban
Ez a hoxás fórum nagyon durva!!! Hát a neten még több a hülye, az biztos!
Ann
Jól bekábítóztak…
Akkor igazából műteni sem kellett??? De jó!!! Most jön el a ti időtök!
Már nem fáj semmid?
Judit
Alapvetően teljesen jól bírom, mondjuk ez az éjszakai főzőcske megviselt, meg már fájt a derekam a végére, de tele vagyok energiával!
Na jó, tornázni már nem maradt éjjel
Remélem hétvégére már szerzek végre egy babát…
Eszter
Kitartást az utolsó munkanaphoz!