Czigka!
Már délután olvastam, és azóta sokat jársz a fejemben.... Nem is tudom, mit mondjak... Borzasztóan sajnálom

.
De tudod, én hiszem, hogy így kellett lennie... Még nem volt itt az ideje

. De pár hónap és újra beköltözik egy kis albérlő, és neki 9 hónapra lesz szerződése

.
Oké, hogy betöltötted a 10. hetet... Mikor észrevette

. De 5 hetesen még petezsákot se látott, szóval vlsz. csak a petezsák alakult ki, és benne az embrió már nem. Nem lehet

? Mert akkor vlsz. már pár hete nem voltozott ez az állapot, és akkor még csak 6-7 hetes voltál.
(Én nem várnék fél évet, renitens vagyok ilyenekben

)
Ezt a "de hát te is szereted" dumát már én is megkaptam az édességekre, de én ilyenkor önelégült vigyorral azt válaszolom, hogy "igen, és szeretem a kólát, az alkoholt, és a mekis kaját is, de Botond mégsem fog kapni még egy ideig"

. (Vagyis mekibe nem járunk, csak KFC-be ott meg csirkét eszik káposztasalival - azt imáádja

- de azért jól hangzik a meki

).
A legújabb édesség, amit eszik a szőlőcukor

. Nálam mindig kell, hogy legyen és a kis szaros már kiszagolta

. Mindig levadássza a táskámat és elcsórja a szőlőcukromat

. Annyira nem izgat, mert jót tesz az agysejteknek, ráadásul monoszacharid, nem hízlal, nincs benne szinezék, meg semmi trágya és 2-3 dbnál nem eszik egyszerre többet, és PEZ méretű. Szóval ha már vmit úgyis enne, ez az egyik legjobb

.
(Mert ugye enné ő apa gumicukrát is, de én nem vagyok hajlandó a gyereknek cukrozott, színezett PVC-t adni

. Deszarfej vagyok

.)
Pocok!
De sajnálom

.
Bnőm kisfia 3 hete beteg hullámokban, és nekik azt mondta a doki, hogy az ilyen hosszú betegségeknek mindig van lelki háttere

. Náluk kistesó jött, és a kissrác vlsz. most dolgozza föl, hogy nem csak vendég

. Nálatok is az lehet sztem, hogy Nimród ugyan élvezi a bölcsit, de tudat alatt a hiányod ezt váltja ki belőle

. Érted, arra gondolok, hogy tök jó dolog a játszóház, de azért mégsem minden nap. Sztem ő is rájött, hogy ez most már így normális, de ő még kicsi ehhez, otthon lenne. És ez tudat alatt nem engedi kigyógyulni. ez persze a humbuk része

, de ha lehet vhogy sztem is oldjátok meg, mert én sem reszkíroznám meg, hogy hosszútávú baja legyen

.
Sógorom is járt bölcsibe 3 hónapig, de annyit volt beteg, hogy anyósom nem vitte többet...
Nikici!
Nagyon sajnálom

. Láttam iwiw-en, alig hittem a szememnek. Gondolom itt nem igazán akarsz róla beszélni

. De ha mégis, szívesen meghallgatunk, hogy mi történt, hogy vagy...stb. Ha másban nem is, kis lelkifröccsben jók vagyunk

.