Jók a képek! Látom Rékára buknak, ez érthető
Menyecske dombok: őszibarack vagy sárga? És ha tesz aláaz ember egy ananász karikát is? (implantátumnak

)
Ircsi! diszkós italautomata

legalább nem kevernek drogot az italukba!
Mi ma voltunk pulmonnológián, meg én oltáson, a kocsiban ugye hajlamosak aludni, ritkábban szoptak mint itthon, jól feszül a mellem, csomósodik id kicsit.
Cékla:én sem adtam főzinek, de megfőzve krumplival összeturmixolva nem lehet rossz. Amúgy mi szoktuk nyersen is enni, lereszelve, majonézesen, nyami. főzve majonézesen, szintén nyami,savanyúságnak is jó. Nyers céklalét 1x ittam, az nagyon rossz volt, de lehet, h csak az a cékla nem volt jó ízű. Rákos betegekkel szoktak nyers céklalét itatni. Lehet kapni patikában bio változatot, csak drága.
Enyéim mostanában dumálnak egymásnak, mosolyognak egymásra

, nagyon cukik!!!
Babatali: Budapesten a Máltais játszók ilyenek, körbe kerített játszó, játékszerek , kismotorok, stb vannak, és van egy játszóház, nem hatalmas, de eső esetén jó. Ja, és a ház előtt némi fedett terasz , fa asztalokkal. Az egész ingyenes, nyáron napnyugtáig kb nyitva van. Egyiken még meleg esetére spriccelő is van, ami alatt átfutkoshatnak, pacsálhatnak alatta a gyerekek.
Ikres talit anni csináltunk ott. De én hajlamos vagyok vidékre is menni, nem azért írtam, h haza beszéljek, csak ezt ismerem.
Még vmit akartam..., na, majd ha eszembe jut!
Claire