[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 februári babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

littelebaby: sajnállak a rossz éjszakák miatt!!! nekem változó! lili, lehet, hogy érzi a változást és arra reagál így.
én szívesen hozom a híredet, de sztem olyat keress, aki már megszült, mert van esély, hogy egyszerre is szülhetünk. bár nekem a dokim szerdán két hetet adott. utána indítanak, hogy ne legyen túl nagy bogi, ne kelljen akkorát erőlködnöm.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Vali: Gratulálok! Biztos vagyok benne ha ránézel a csöppségre elfelejted hogy milyen rossz is volt a szülés.

TÖBBIEKNEK KITARTÁST! Én is nagyon nyűgösen tudok aludni vagy inkább nem aludni éjszaka, de már nem sok van hátra, gondolom én.

Majd még jövök.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Littlebaby: A hirhozó személye nem egyértelmű????

Kép
Kép
kacsamama
 
 

 
 

Kacsamama: de igen, rád is gondoltam, TE is kapsz üzit, csak gondoltam 2embernek küldök sms-t és az a biztos, hátha valamelyőtök valamiért mégsem tud írni mert pl. babázik?? :D :lol:
De a te híredet én is szívesen közlöm 11.-én!!!

szép napot mindenkinek!

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Littlebaby: Én azért sem krédeztem meg. Mert biztos hogy te leszel az. :lol: :lol:

Kép
Kép
kacsamama
 
 


VALIJJA
GRATULÁLOK A BABÁHOZ!

Alvás
Én szívesen aludnék, de az iszonyatosan erős fájdalmaktól alig tudok valamit. Ennél még a 10 perces fájások is jobbak voltak, mert annak legalább volt értelme.
Vendég
 


Sziasztok!

Izgalmas éjszakám volt. 1-3ig fél óránként keményedett a hasam, és minden keményedésnél jött tejem is. Aztán elmúlt. Voltam NST-n, az előbb értünk haza. Ott nem mutatott fájásokat a kütyü. Szóval csak jóslók voltak, de azért vacilláltam, hogy ébresszem-e a Férjem. Viszont így már biztos, hogy, mivel Ő éjszakás a héten, én anyuéknál alszom. Nem szeretnék egyedül lenni éjszaka. Pénteken megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy mit mond.

Anyukák hogy vagytok? Tejci beindult már mindenkinek?

Többiek? Hogy telnek a nappalok és az éjszakák?

Kép
kitttyna
Madocsa
 
 


Sziasztok! Kicsit eltűntem, de gratulálok minden újdonsült anyukának, és a babáknak! Sok boldogságot, jó egészséget! :)
Még pocakosoknak pedig kitartás!
Brita, talán te vagy a legközelebb ahhoz, hogy elsőként jelents be februári babát! :wink:

Kép

Kép
csibic
 
 


Sziasztok!

Nem Brita a legelső februári baba, mert holnap megy Mannogab.
Mannogab Ezúton is sok egészséget és sikert a holnapi császárohoz. szorítunk.

Kittyna: nem tudom hogy más hogy bírja ezt a hideget de én megörülők, mert ahányszor hideg ér begörcsölök a hátam és a hasam. aludni tudok amikor már elaludtam, de addig szenvedek, mert keresztben fekszik Jázmin így mindkét oldalon nyom. Ráadásul alig tudok megfordulni mert a csípőm szét szakad. Nappalok jók amig nem akarok semmit sem csinálni. hi

Brita: hát minden elismerésem. Én nem tudom hogy mit csinálnék ha ilyen fájásaim lennének. Hál istennek Bogival egyáltalán nem voltak fájásaim, semmienek, Jázminnál most csak 2szer görcsöltem be nagyon 1-2 órára, de magnézium és vége, és azok is csak azért mert sokat dolgoztam.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Sziasztok!

Nem volt jó éjszakám,rosszul aludtam,keményedtem.reggel voltam ctg-n,dokim megvizsgált,és még uh-on is megnézte a babyt.
minden rendben.ha jövőhét csütörtökig nem szülök,akkor be kell feküdnöm a kórházba,és ha 14.-ig semmi akkor megindítják a szülést,Valentin napon.:)
remélem addig nem húzzuk.
vettem homeopátiás szereket,és ma extra sok elintézni valóm volt.
fáradt vagyok.

Mannogab :sok sikert!!!

ti hogy vagytok?

Kép
ani983
 
 


lányok, most szomorú vagyok! ettől rettegtem, de tudtam, hogy így lesz! holnap reggeltől teljes zárlat lesz a szolnoki kórházban! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
most akkor nincs apás szülés sem? pont a múlt heti nst-n kérdeztem rá, hogy mi lesz, de azt mondták, hogy tavaly is volt zárlat, de a szülésre beengedték az apukát, de elég bizonytalan volt a szülésznő. majd szerdán rákérdezek.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Hát korai időpontban írok, de ennél korábban is írhattam volna, ugyanis minden éjjel fél 2kor felébredek és nem bírok aludni egy órán keresztül, mert mindenhogy kényelmetlen. Komolyan mondom állni a legkényelmesebb. :roll:

@ka(ti)!
Uh sajnálom a zárlatot! Az influenza miatt van? Szerintem azért szülésre csak beengedik az apukákat! Azért ettől már csak nem fosztják meg a kismamát, hisz nem a csecsemők közé megy be Apa hanem a szülőszobába! Az azért nem ugyanaz. Drukkolok neked!!!

Ani983!
Most látom csak h neked már szülni kellett volna, ill. h tegnapra voltál kiírva!!! :shock: :D De komoly!!!! Ajánlhatok egy jó praktikát hátha megindul a bébike? Nekem anno Lilivel bejött
40.hét 4.napra született Lili, a következők miatt, ha lehet ezt mondani:
- egész nap sétáltunk, pakoltam...stb, este vettem egy jó meleg fürdőt, aztán vacsiztunk erős - fűszeres kínai kaját, majd ittam rá egy pohár vörös bort. Láss csodát, másnap hajnalban elment a nyákdugó, és mentünk este szülni. Hogy tényleg ettől indult-e be nem állíthatom, de én ennek tudom be, ez egy régi módszer és nekem bevált. Egy próbát megér! :D

Mannogab!
Sok sikert a mai naphoz, ma már babázol!!!!! Várjuk a jó híreket, és kitartás!! Minden rendben lesz!!! drukk-drukk-drukk

Brita!
Te is elég finish közelben vagy!!! Alig várjuk a híreket!!!

Nekem már megint a napsütés hiányzik, már úgy vágyom rá. :roll:
Hű már én is 34 hetes vagyok, de jó, mikor ti voltatok ebben az időben, csak lestem h húúúú én még de messze vagyok mert akkor voltam kb 28-30hetes, most meg tessék h rohan az idő! :lol:
Már nagyon várom az uh-t ami még 2hét, mert akkor beszélünk a műtétről is. Hamarosan 4-en leszünk!! El sem hiszem!!

Na megyek megkezdem a reggelt.....
pusssz

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


littlebaby:az az igazság hogy én febr.7re vagyok kiírva,csak valamiért így számolt a vonalzóm.úgyhogy van még pár napom.

de köszönöm a tanácsot.:)
remélem hétfőig lesz babám,és nem kell nekem közbe avatkoznom.:)

Kép
ani983
 
 


ani: ezek szerint még egyben! hajrá, hajrá!!!

tegnap még sikerült beszélnem a szülésznőmmel, ami mondta, hogy szülni jöhet apa, de utána csak amikor hazamegyünk. de szerdára rákérdez, mire nst-re megyünk.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati:az már fél siker hogy legalább szülni beengedik párodat.

én még egyben,de nincs semmi előérzetem hogy mikor szülök.:((

Kép
ani983
 
 


ani: kitartás!!!!!!!!!!! már tényleg a finish neked!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Hűűű hogy rohan a topik, úgy látszik a hétfő hajnal sokunknál járt keményedéssel. Én addig jutottam, hogy be is jöttünk a kórházba, mert 10 perces fájásaim voltak. Aztán nem lettbelőle semmi, de nem engedtek haza. Így még ma is itt ülök és várom sorsunk jobbra fordulását. :-)
Ha meglesz manó, majd jelentkezem! Mannogab remélem már babázol és minden rendben veled!

Jó babázást az anyuciknak és jó várakozást az anya "jelölteknek" :-)

Kép

Kép
viki0503
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem jó híreket hozok :cry: !
Valitól kaptam ma üzenetet,hogy Kicsi Oliviának szívműtétre van szüksége!Megkért Szorítsatok és Imátkozzatok értük!
Mióta megszületett,egy éjszakát lehetett csak a drága babókájával :cry: .
Írta hogy Dublinban vannak,a héten műtik,a pontos időt még nem tudja.
Nagyon remélem,hogy minden rendbe jön,és hamar jóra fordul minden.Nagyon Bízom benne.
Puszi nekik,és vigyázzanak magukra!!!

Remélem mindenki jól van!
Mindenkinek kitartást,és minél előbbi babázást kívánok!

Pussz Reni

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


reni: valinak kitartást és sok-sok erőt kívánok!!! kicsi oliviának pedig gyors felépülést és kívánom, hogy mihamarabb egymáséi lehessenek!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Valijja! Kitartás, szorítunk értetek! Bízom benne, hogy minden rendben lesz! Sok puszit küldünk!!!

Lányok van egy meglepetésem, remélem tetszeni fog nektek! Próbáltam mindenkit belevenni aki mostanában jelentkezett, ha valaki kimaradt volna szóljon és beleírom!!
íme:
1296565474.3599.doc

Várom a további babás híreket!!! :D hogy bővüljön a kis táblánk!!

szép napot nektek

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


:( :( :(
VALI,rettentően sajnálom,KITARTÁS,SOK SIKERT:GONDOLOK RÁTOK SOKAT!!!!!!!!!
Amint lehet értesítsetek hogy alakul az egészség!!!!

Kép
ani983
 
 


littlebaby:ez szuper,nekem nagyon tetszik!
köszönöm
remélem mihamarabb írhatjuk az Aisa adatait....:D

Kép
ani983
 
 


Sziasztok!

Ahhoz képest hogy jövő héten szülök jól vagyok, és nyugodt. Holnap megyek CTG-re ahhoz a némberhez és lehet hogy megtudom látogatni MANNOGAB-ot is. Ma még leellenőrzöm a táskámat aztán holnap már viszem is hátha bent tartanak. Hétvégén elvileg meleg front szóval hátha beindul.

Kati: Legalább a szülésre bent lehet. A délpestiben alapból nem látogathat meg senki "bent" Csak te jöhetsz ki a gyereket nem hozhatod ki csak amikor ki jösz. fertőzés miatt. De ki lehet bírni azt az 5 napot is amit én töltöttem bent.

Vali: Erőt kitartást, és nyugi nem lesz semmi baj. 2 babáról is tudok akik átestek ezen és minkettő szépen cseperedik. Nincs semmi bajuk már. De ha baj van, jobb ilyenkor túl esni rajta, erre csak te fogsz emlékeszni ő nem.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Vali: KITARTÁST! Nagyon gondolok Rátok!

Viki: Bent vagy a Máv-ban? Hogyhogy bent tartottak? Én pénteken megyek be uh-ra, lehet, hogy Te már addigra babázol!!! Kitartást, gyere majd a hírekkel!

Kati: Sajnálom a tilalmat, de tényleg jó, hogy legalább a szülésre bemehet. A bátyám kisfia 2 éves lesz hétvégén, amikor ő született akkor is tilalom volt és őt nem engedték be a szülésre sem és utána sem...

Littlebaby: Nagyon jó a táblázat, ügyes vagy! A napsütés nekem is lételemem, vasárnap ki is ültem pokrócba csavarva az erkélyre napozni egy picit, olyan jó volt! Alig várom, hogy tavasszal már a napsütésben tologassam a babakocsit!!

Mannogab: Remélem minden ok és már babázol!!

Alvás nekem most újra elég jó, igaz, hogy az elmúlt napokban mindig nagyon későn mentem este aludni és már olyan fáradt voltam, hogy szerintem azért is aludtam úgy, mint egy fadarab.. (leszámítva persze a pisiszüneteket..)

Tegnap voltam dokinál, méhszáj még zárt, 2 hét múlva kell mennem hozzá a rendelésére azt mondta, hogy addig még biztos nem szülök, szerinte még kb 3 hét. Pénteken megyek uh-ra, nagyon várom már, mert lassan 10 hete voltam utoljára.

Pocakosoknak kitartást, friss anyukáknak nagyon jó babázást!

Kép
grapefruit
Budapest
 
 


óóó neee, valijja nagyon drukkolunk... nem lesz semmi baj....
littlebabí igazán cuki... kedvet kaptam gyorsan bekerülni a táblázatba :-)
holnap doki kivi vagyok mit mond...

valijjáról nagyon várom a híreket....

Kép
Kép
judysz
 
 


Sziasztok!

ÖRÜLÖK H TETSZIK A TÁBLÁZAT, ÉS REMÉLEM MIHAMARABB BŐVÜLNI FOG!!!

Hát eddig arról számoltam be, h valószínű én leszek a topic záró kismama, most viszont lehet elbizonytalanodtam! Tudjátok nekem már Lilivel is óriási pocakom volt, emiatt mondta a doki h később ha már nem szeretnék babát meg is kell műteni a hasamat mert a hasizom teljesen szétszakadt, nem fog összeforrni magától mint más kismamának. Gondoltam, na a következő terhességnél még jobban ki fog nyúlni akkor, hát de hogy ennyire??? Tegnap este konkrétan fájt a bőröm a hasamon mert annyira feszült, Pannika nyomta magát rendesen a pocakomhoz, és majd szét szakadt azt éreztem.
Ez elég sokszor előfordul, h annyira feszül ha hasamon a bőr h már a kék erek is kilátszanak, majdnem kidagadnak. Arról nem is beszélve, h Lilivel is voltak striáim, de most még több van. Attól tartok ennél tovább már nem lesz képes nyúlni a bőr, pedig még van 1hónapom hátra.
Ma reggel pedig azt figyeltem meg, h az eddig gyomortájt ívelő pocakom, leereszkedett! :shock: Nem jelenti feltétlen h hamarosan szülnék, de azért azt mondják, h ha leereszkedik az szülés előtt 1-2 héttel vagy pont előtte van. Összehúzódásaim vannak, nem vészesek. Ma felhívom a dokit, h mondjon valamit miért fáj ennyire a bőröm, tud-e még ez nyúlni, ill. mit lehet tenni.
Párom a korai császártól tart..... :roll: Talán ennyire nem rossz a helyzet, de lehet h nem vár a doki a 39.hétig. És a zsibbadás is újra rosszabb lett, amire mondta a múltkor, h ha nem múlik akkor vizsgálatokra lesz szükség....
Na majd délután jövök a hírrel h mit mondott a doki, mert csak 15h-tól rendel.

Tegnap voltam védőnőnőél, többet nem kell mennem, majd csak ha megszületett a baba fel kell hívni.

Remélem jól telt az éjszakátok, az enyém ismét szörnyű volt.

pussz

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Sziasztok!

Pár szót írok,ha már feljöttem.
Picikém nagyon jó baba.Édes pofa.Képzeljétek két nap alatt 90 grammot hízott.Ez csúcs teljesítmény.Meg voltak hökkenve a védőnők.A norm,de én is úgy tudom,kb. 150gramm hetente.
Hát hiába,szeret enni mint az apja :lol:
Én elég nehezen gyógyulok,de azt mondják a második császár nehezebben gyógyul.Hát nem tudom ez általános e,de nálam ez van.Második császárosok,majd nyilatkozzatok légyszike! :? Az elsőnél klasszis semmi bajom nem volt már.Most fájdalom csillapító nélkül majd meg halok.Minden nap lázam van este.A mozgásom,borzalmas.stb.
A hormonváltozásom,na az meg a csúcs.Sírok minden hülyeségen.Majdnem mindig ok nélkül,ha van okom rá az meg azért van,mert fáj mindenem a tetőmtől a talpamig. :roll: A párommal azért vesztem össze valamelyik nap mert azt merte mondani,hogy el tudja képzelni hogy mennyire nem vagyok jól.Elzavartam a fenébe,hogy csak ha valaki benne van akkor tudja elképzelni,és ne mondjon ilyet.Mindha valami egetrengetőt mondott volna.Nem szóltam hozzá éjjel,meg egy fél nap. :oops: :lol: Gáz mi?
De ránézek a kis manókámra,és akkor az jut eszembe,hogy a fene bánja. 8) Jó hogy panaszkodom,ti kismamák gondolom"bárcsak már így lennék"érzésetek van.El tudom képzelni hogy már tele a hócipőtök,alig várjátok hogy kint legyen.
Na igen,nagyon boldog vagyok,hogy itt tartok már.Akár mennyit kinlódok a felépüléssel,ez így jó!
Jesszus,csináltam nektek regényt,van mit olvasni.
De kedvem volt egy kicsit kiírni magamból.A nethez sincs,időm sem nagyon,na meg kedvem sem.De most a picikém alszik,meg az apa is.Mert hosszú éjszkánk volt. :)

Valitól,nem kaptam üzit.Ha kapok valami hírt egyből jövök.Nagyon remélem,üzen a jó hírekkel majd.
Az ő hírétől is totál kiborultam.Bele gondoltam,én ilyen érzékeny vagyok,mit érezhet ő.Szorítunk nekik nagyon!!!

Na lányok most már befejezem.
Mihamarabbi babázást.
Mostmár jöhetne még egy babóka.
Manogab-ról nem tud valaki?
Többiek hogy vagytok?

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Ani
Remélem én sem húzom ki 14-ig. Már egyre reménytelenebb a helyzet. A görcsök is kezdenek csökkenni. Én is beszerzem a homeós bogyót, hátha jó valamire.

Littlebaby
A kiadós séta, valóban használ. Nekem a tuti tipp Reginél....majálisoztunk, vagy 4 órát folyamatosan talpon voltam, és sétálgattunk, aztán még elmentünk terepjárózni egy kicsit, jó kis zötykölődés, este jó kis kiadós vacsi, és már kezdődött is a vajúdás, másnapra megszületett a kiírt napon a kislányom.
Na, úgyhogy a párom nagy örömére, hétvégén puccba vágom a lomos szobánkat anyosóméknál. Ott vannak az épp nem használatos szezonális cuccok. Hátha még "kincseket" is találok.

Reni
Jajj, ezek tényleg nem jó hírek. Szorítok nekik! Imátkozunk érte.

Kacsamama
Nálunk egyellőre részleges zárlat van, azért is jobb lenne még most szülni. Mert aztán ha teljes zárlat lesz, nem engedik be a párom, és a kislányom se. Ő nagyon hiányozna, és neki is nehéz lesz. Bár akkor majd kimegyek hozzá az ajtón kívülre.
Mondjuk annyira a látogatók nem is hiányoznak, szóval még hasznos is ez a részleges zárlat. Egyik barátnőm a koraszülőtt osztályon ápoló, mondta hogy írjak sms-t ha megvan a baba, legalább ő "házon belül" átjöhet, mégis valaki ismerőssel tudok beszélgetni.

Grapfruit
Az jó ha tudsz aludni, kell majd az erő a szüléshez. Nekem az alvás már 3 napja pocsék, már lefeküdni sem merek, mert nem tudom milyen borzalomra ébredek megint.

Reni
Mielőbbi jobbulást! Kérünk képet a babóról!
Vendég
 


Sziasztok !

Elnézést a zavarásért. Hátha valakit érdekel.

Eladnám a babakocsit. Kék színű unios szabványú autós üléssel együtt eladó 20.000,.-Ft. Jó állapotban lévő. kétírányból tolható. bolygós nagy kerekek. nagy kosár. lapra csukható. Háttámla 3 fokozatba dönthető teljesen fekvősbe is.
Pohártartó is van hozzá. lábtartó állítható.

Amennyiben érdekel valakit, írjon privit vagy a Cyntia2007@freemail.hu e-mail címre írjon.

Budapesten , Zuglóban lakom.

Boldog babavárás kívánok mindenkinek. Kép
cyntia2009
 
 


Sziasztok!

MANNNOGAB!!!! 3700 g 51 cm. Tegnap szült, azt írta nehezen megy a járás, de van előteje, szopik is a pici és jól van.

Ma voltam CTG-n. Minden rendben, meg vérvételen. Épp akkor hoztak be egy nőt a rendőrök szülésre. Kedden CTG-re, Péntek SZÜLÉS!!!!

Jól alszom, bár mindenhol szétfeszít a kicsike. A CTG-s nő most elég rendes volt, most csak annyit mondott hogy néhány jelvesztés ilyen hasnál normális. Na szép. Mindegy.

Reni Jobbulást. Remélem hogy azért nem lesz olyan rossz mindenkinek. Mármint sajnálom hogy neked ilyen, de remélem hogy én megúszom. :wink:

Brita: hát én most kérdeztem meg a zárlatot. Nálunk most egyáltalán nincs még. Szóval remélem péntekig kibírják.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Vali: Nagyon szorítunk, hidd el semmi baj nem lesz. És bármi van gyere a hírekkel. Nagyon izgulunk és szorítunk. Kitartást.

Reni: sajnálom hogy ennyire rosszul vagy és rosszul viseled. De tényleg ott a kicsikéd és ő egy pillanatra felejtet mindent. Én irigyellek.

Jaj, kismamák,anyukák! Én már annyira nehezen bírom, hogy el se hiszitek. De ma is azt mondta a doki hogy még van időm, még lejjebb kell csúszni stb. Pedig én már tegnap azt éreztem hogy tágulok és azt hittem lassan szülünk. Igaz nem vizsgált meg a doki, de azt mondta még ráérünk, kicsit csalódtunk de ez van, nem tudjuk siettetni, bármennyire is szeretnénk. Már tényleg nagyon nehéz. Főleg ilyenkor este és éjjel. Annyira fájnak a csontjaim, sehogy se jó ülni feküdni, szenvedek.
Mannogab: Gratulálok!!!!!Ja de jó neked! Sok sikert! Majd gyere!

Ja és ráadásul iszonyatosan megfáztam, fáj a torkom és elég rossz a hangom és az orrom iszonyatosan be van dugulva. Mindennel próbálkozok, hogy hamar túl legyek rajta.

Mindenkinek kitartást.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


kitttyna!
Hát nekem fogalmam sincs, mikor indul be a tej. Vagyis hogy nekem beindult-e vagy nem. :S Egy biztos, annyi nincs, hogy egy szopira elég lenne. :( Így amikor csak tudom (pontosabban,amikor majd szét feszíti a mellem akkor fejek és 2 fejés elég egy etetésre. Általában 40-50 g jön le egyszerre. Remélem lesz ennél több is. Szopizás az nem megy,mert nem áll ki eléggé a bimbóm. Na de sebaj, elvagyok én itt a fejéssel is, a lényeg,hogy tudok neki anyatejet adni! :) Ma volt a régi gyerekorvosom meglátogatni. Már nyugdíjas, de a család barátja, ellátott jó sok tanáccsal.

ani983!
Jön a melegfront, készülj, hátha.... ;)

viki0503!
Hűűű, ez nagyon izgin hangzik! Lehet,hogy már ott van a picúrka a karjaidban? Vagy lehet,hogy most van úton kifelé a nagyvilágba? :) Gyere hírekkel minél előbb!!!!!

reni78!
Óhhhh Istenem szegény Valijja!!!! :( Nem elég,hogy műteni kell a picúrt,meg akkor nem is lehet vele??? :( Nagyon drukkolok neki,hogy minél hamarabb legyen műtét és minden rendben legyen! Írj, ha valamit megtudsz róla! Izgulok értük!
Nekem első császár volt, de a köhögés, tüsszentés nehézked, ill. estére annyira fáj,hogy menni is alig bírok....persze,erre mondják,hogy mit akarok én mászkálni 3 hetes vágással! De szinte egész nap talpon vagyok.
sírás: hát arról jobb nem is beszélni! Én is minden szaron megsértődöm, félreértek, sírva fakadok. Viszont a szex meg hiányzik de nagyon, ami állítólag nem hiányzik a nőknek a gyermekágyas idő alatt. :D

littlebaby!
Nagyon szuper lett a tábla!!!!!! :) Nem semmi, nem gondoltam volna,hogy ennyire én leszek az első.... :D
Mit mondott a dokid?

@ka(ti)!
Én úgy tudom,hogy bemehetnek az apukák, csak kapnak maszkot....persze ez általánosságban, lehet,hogy kórházfüggő. Beszélj picúrkáddal,hogy várja meg,míg lemegy az influenza. Nálunk is megvárta az apaságit. Mondtam is neki délután,hogy na fiam,mindent elintéztünk, most már akár meg is születhetsz...komolyan vette! :D

kacsamama!
De jó, nemsoká te is babázol!!!!! :) Izgulsz már, vagy még mindig nem?

MANNNOGAB!
Nagyon nagy gratula!!!!! Majd várjuk a híreket! Milyen jó,hogy van tej és megy a szopi is!!!!! Csodálatos hírek!!!!!



Nem tudom ti hogy lesztek vele, de nálam eddig állandó kérdés volt,hogy mennyit egyen a gyerek. Más van a tápszeres dobozon, mást mond a gyerekorvos és a védőnő is. A lényeg,hogy a súlyának az 1/6-át kell megennie egész napra elosztva. Ez igaz az anyatejre is és a tápszerre is.

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág
 
 


Sziasztok!

Mannogab!!! Nagyon nagy gratula, majd gyere a hírekkel, nagyon sok boldogságot és tejcsit kívánunk!! Jó egészséget!!

Akkor bővült a táblink, de kéne még adat Mannogabhoz, pl. a baba neve és h hánykor szült, de majd jön és megírja! Ha valaki még is tudja akkor írja meg!
1296673339.6254.doc

Hívtam a dokit, azonnal berendelt vizsgálatra.
A következő miatt fáj a hasam, ödémás a pocakom és az ízületek is, vagyis vizesedik a hasfalam. Kaptam vízhajtót Diaphtyllint és Polibét.
Folyadék ne haladja meg az 1-1,5l-t. Ezen kívül nyitva a méhszáj 1újnyira, a baba feje 36hetesnek felel meg, - nagy baba - a combcsontja viszont 34hetesnek. Csomagot össze kell pakolnom, mert jönnek a frontok, nem feltétlenül szülök a hetekben de sosem lehet tudni. Uhra már nem kell mennem, csak február 22-én ctg-re, akkor meglesznek a műtéti előkészítő vizsgálatok, vérvétel, vizelet, uh...stb, és a műtét napja márc. 8-9 attól függ melyik napot kapjuk meg, hány műtét lesz, ez már biztos, ami még kérdés h hány órakor lesz a műtét.
Szóval ez a helyzet. Azért megnyugodtam h megvizsgált, és felkészülök hátha......

Mindenkinek szép estét!
pussz

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de még egyben vagyunk! :lol:

Reni: gratula Nektek, jobbulást és gyors felépülést!

Valiékért nagyon szorítunk, reméljük miharabb együtt lehet Oliviával és minden rendben lesz!

Mannogab: gratula, jó egészséget Nektek is!

A 2 in 1-ben lévő kismamiknak kitartás!

Mi még bírjuk, a héten amúgy sem szülhetünk, mert a dokink szombatig síel! Bár én még mindig a 11-ét favorizálom!
Ma voltunk nst-n, minden ok, Beni-tesó úgy tűnik egyáltalán nem gondolja úgy, hogy idekinn tágasabb, ugyanolyan lustának tűnik, mint a bátyja volt annó ebben az időszakban! De nem bánom!

Littlebaby: nagyon jó a táblázat, tetszik!
Neked külön is kitartás! Nem hangzik túl jól, amit írsz, de örülök, hogy megnyugodtál!

A Szent Imrében is látogatási tilalom van, de az apás szülést ez nem érinti (azt hiszem jogszabály is van erre, hogy az apás szülést nem érintheti a tilalom)! Látogató meg amúgy sem jöhet be a gyerekágyra (ami nekem nagyon szimpi), max. én mehetnék ki, de már Beninél is kértem minden rokont, hogy bírják már ki azt a 2 napot és ne jöjjenek be! Persze így Apa meg Beni sem jöhet, de Beninek talán jobb így, mert volt már nélkülem jó néhány napot, és teljesen jól elvan, szerintem azt nehezebben viselné ha bejönne egy fél órára és aztán haza kell mennie, én meg ott maradok...

Pöcök: jobbulást! Körülöttem mindenki torokfájós, orrfolyós, köhögős a melóban, kicsit félek, nehogy elkapjam így a finisben...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Mannogab nagyon nagy gartula a picikéhez.Boldog babázást és sok tejcsit kívánok nektek is!

Napvirág

Sajnos nekem nem volt tejem,de olyannyira hogy fejésnél egy csepp jött ki,szóval nem cincáltam feleslegesen.6 nap után sem indult be egy kicsit sem.Sajnos.Pedig én nagyon nagyon szerettem volna.Hagytam most már elapadni.Bár nem volt mit.Nem kellett könyörögnöm.Két nap után úgy vissza állt a normálisra mintha nem is szültem volna.Már a terhességem végén is gyanus volt,hogy semmi jele sem volt.És harmadik gyerekem.Tudtam mire számítsak.Valahogy éreztem.
Amiket leírtál,mintha én írtam volna.A szexel is :oops: :lol:
Jót nevettem.De Totál ugyan úgy vagyok mit te.
Az etetésről meg annyit,hogy nem annyi kell a picinek amennyi elő van írva,hanem amennyire igénye van.Mi 30-al kezdtük pár napja,és 100-nál tartunk.Néha még éhes is marad.Folyamatosan emelni kellett az adagját.A baba tudja mikor elég neki.
Minden gyerek más.A két másik fiam szét durrantak volna ennyitől :lol: Ez egy zabagép! 8) IMÁDOM!

Na lépek.
Vigyázzatok magatokra!

Pussz

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Mannogab: hatalmas gratuláció az első februári babához!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


tegnap voltunk mi is nst-n. bogikám sem kívánkozik még ki. lassan, de biztosan készül csak. egy minimálissal mutatott nagyobb összehúzódásokat a gép, mint múlt héten, de még ez is semmi, ahogy a szülésznő fogalmazott.
viszont a szemésztől áldást kaptam a természetes szülésre, mivel a kiscsajom nem túl nagy.

kismamiknak kitartás!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Napvirág: még nem izgulok, majd ha már elkezdődik a jövő hét talán. Pedig tegnap 2 órát voltam bent a kórházban és 2 műtőtt nőt is toltak kifelé, de egyenlőre nagyobb a fájdalom, és az hogy szeretném hogy kint legyen.

ANNYIT ESZIK AMENNYIT IGÉNYEL. Mivel az én lányom nagyon gyorsan nő, ezért 2 x annyit megevett mint amennyit előírtak. Próbáld ki az előírt adagot, ha nem elég, adj neki még egyet. És akkor látni fogod mennyi az elég. Következőre már annyit csinálsz. De persze sosem fog egyformán enni. Néha többet, néha kevesebbet.

Zorróné:EGY NAPON SZÜLÜNK?????
Délpestiben sem lehet bejönni a gyerekágyra. Ami tök jó, mert sok felelőtlen családtag van, (no nem feltétlenül nekünk) akik behozzák pl most az influenzát stb azt nézhet az ember. Talán ezért nincs még a délpestiben zárlat. Ezzel tudják megvédeni a nőket.
És igen én is sokat gondolkoztam hogy bejöhet-e Bogi vagy sem. Mondjuk én 4 napot leszek bent, de rosszabb neki is és nekem is hogy csak 1 fél órára tudok vele találkozni. Mamával jól el lesz.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Manogab: szívből gratulálok!!!!!!! majd gyere a hírekkel

én tegnap voltam nődokimnál, ctg-re azt mondta "nagyon szép"... mi lehet azon nagyon szép :-)
egy "aggodalmam van" mindenki olyan szép nagysúlyú babákat szül. Nekem tegnap a 38+0 is "csak" 2991-t mért. Mondta h ne szomorkodjak, abszolút korának megfelelő. 2860 volt előző héten, tehát 130-t hízott 1 hét alatt, ami azt jeléenti kb, hogy a kiírt időpontban 3300 lesz kb. és végighordva annyi. hát nem is tudom...
lényeg mondjuk hogy minden ok, mi se szülünk elméletileg, mert nem csökkent a magzatvíz. Bár minden ismerősöm idegesít a hétvégi fronttal, radásul Apának 6-n van a szülinapja, ő nagyon drukkol, hogy babót kapjon ajiba :-)

egész d.e nem tudtam elérni az oldalt... mi lehetett?

Pussssz milió

Kép
Kép
judysz
 
 


Most műtik kicsi Oliviát!Mindenki szorítson és Imátkozzon érte!

Ha megtudok valamit írok!Szeretnék,és fogok is jó híreket hozni!!!

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Tegnap annyira elvoltam keseredve hogy még nem szülünk hogy meg se dicsértem a táblit. Nagyon jó!!!
Ügyi vagy
Littlebaby!
Nem ijedtél meg attól hogy tulajdonképpen bármikor szülhetsz? Na jó nem szó szerint, de érted? Jó neked, hogy legalább van valami jelecskéje, bárcsak nekem lenne.
Bocsi lányok, kicsit kivagyok hogy nem akar Kristóf még kibújni, tudom hogy ráérek, de én már úgy szeretnék túl lenni rajta. És az is jó lenne ha nem ezen agyalnék egész nap. Hiába csinálok bármit hogy lefoglaljam magam, mindig erre gondolok.Szörnyű.

Zorroné: Nem semmi hogy még dolgozol. Hogy bírod? Te már egy kicsit előrébb vagy. Nem idegeskedsz? 4 nap a kiírtig? Én már hót Ideg lennék.Így is az vagyok.:)

Reni és Napvirág írásán jót mosolyogtam. Én még nem szültem de nekem már most nem lehet apukával házas életet élnünk, de csak azért mert apuka nem "akarja". Fél. Én meg kivagyok, lehet ettől is feszült vagyok. Múltkor amikor a doki megvizsgált mondta hogy épp hogy elérte a kis buksit tetejét. És ezen kiborult, és azóta nem hajlandó ....Nem tudom hogy bírja, de én nagyon rosszul.

Na majd később jövök. Addig is vigyázzatok magatokra.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Kicsi Olívia! Szorítunk!!!!

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Megvolt a mai vizsgálatsorozat. NST-re nem kaptam értékelést, de a doki szerint jó. Vizsgálat is volt 2111 a méhszájam. Hát nem túl biztató, ebből a héten tuti nem lesz semmi. Csak akkor minek szenvedek annyit a görcsöktől, tegnap is fél órát, szinte folyamatosan. Ráadásul a baba feje, még eléggé fent van. Mondjuk Reginél is így volt, az utolsó órákban küzdöttünk vele nagyon, hogy lejjebb jöjjön. UH+Flow. Lepény továbbra is III. fokban érett, terhességi kornak megfelelő. Magzatvíz mennyisége átlagos. BPD is teljesen a középátlag. 92 mm. AC = 364 mm, súlybecslés 3683 g (+-200g) Lepényáramlás jó. Hát ennyi, egyébként az uh-on a doki nagyon arrogáns volt velem. Annyira lekezelően beszélt, hogy többször mély levegőt kellett vennem, hogy ne sírjam el magam. Azt ecsetelte, hogy teljesen felesleges ez a vizsgálat. Holott más kórházakban ha III a méhlepény, heti kétszer csinálják a 38. héttől.

Szóval nem lett valami jó kedvem a mai naptól.
Péntek, szombat a dokim se lesz, úgyhogy azt mondta, akkor ne szüljek, aztán vasárnaptól már jöhetek. Bár csak így lenne, de nem sok esélyt látok rá.

Pöcök
Az nem jelent semmi, hogy nagyon fent van a baba. Lehet, hogy beindulnak a fájások, és majd a szülés végefelé megy le, Regivel így volt, mondjuk brutál fájásokkal tudtuk csak elérni, hogy beilleszkedjen. Egyébként én is érzem, hogy nyom lent nagyon, tágulnak a csontok, stb, és mégis ma azt mondta a doki, még eléggé fent van. Én már aludni se tudok, így elég fárasztó lesz, ha még két hetet ki kell várnom, mert nem sok esélyt látok arra, hogy meg akarna születni.
Kúráld magad, betegen nem jó szülni.

Littlebaby
Hűha, azért még húzd ki két hétig. Remélem nem lesz gond a vizesedéssel.
Na látod, a te kis márciusi babád, még néhányunkét beelőzi.

Mannogab
Gratulálok a babához! Alighanem ezt elfelejtettem.
Vendég
 


Sziasztok!

Brita!
A 2111es méhszáj az azt jelenti, hogy 2 ujjnyi a méhnyak, teljesen nyitott méhszáj vagyis bármikor szülhetsz!! :lol: :D Ajánlom ezt az oldalt neked böngészd át:
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/pro ... tt-mehszaj

Kicsi Olívia, szurkolunk érted, minden rendben lesz!! Millió puszi nektek!!

Ma egész jól vagyok, úgy látszik a vízhajtó segít valamit.

pussz nektek majd még jelentkezem

Üdv. Littlebaby

Kép

Kép
littlebaby
 
 


Rita: Köszönöm hogy biztatsz, tudom hogy semmit nem jelent hogy még fentebb van, anyukám születésem napján volt reggel dokinál és mondta neki a doki, nyugodtan utazzon még vidékre ebből még nem lesz szülés, aztán délután elkezdődtek a fájások és már a szülőszobán ment el a magzatvíz, de azzal együtt jöttem én is. Szóval neki könnyű volt.
De te elég jól haladsz. Talán most a melegfront meghozza a kis Drágát. Olyan jó hogy tudsz ilyen adatokat.
Tőlem mindenki kérdezi hogy próbálkozok e valamivel, hogy beinduljon, Te???
Én nem, ha ő még bent akar maradni akkor biztos jó neki.
Mi az hogy nem tudsz aludni? A fájdalomtól vagy nyom vagy mit érzel?

Most egy kicsit Én is elkezdtem parázni, hogy honnan fogom azt tudni hogy menni kell szülni, mert sajnos a dokim megy szabira péntektől jövő hét péntekig és őt nem tudom hívni hogy mit érzek és hogy mit csináljak, mert néha már elég fura érzésem van. Bár gondolom hogy nagyon fog fájni, de kicsit megijedtem.hogy honnan fogom tudni.
Már mostanában is fáj eléggé, egyfolytában rugdos, alul is brutálisan,jár ide oda a hasam, nyilalgat élesen és olyan érzésem van mintha tágulnék, De gondolom ez még normális.

Littlebaby: Jó hogy segít a vízhajtó. Kitartás.

Kép
pöcök24
Dunakeszi
 
 


Na halihóóó!

Úgy látszik hogy most hogy az utolsó péntek közeledik és onnantól már csak 7 nap kezdek gazolni.

Pöcök: NEKEM MONDOD. Elvileg szigetelni meg radiátor cserére készülünk a férjem megörül hogy állandóan árajánlatokat kérek és nézem az akciókat, de legalább lefoglal. Ennek ellenére marad időm sajnos foglalkozni a császárral. Eddig nem volt semmi de azt hiszem egyre kevesebb lesz az alvás. MÁr csak azért is félek mert az itteniek akik már szültek mondták hogy 2 császár fájdalmasabb és hosszabb lesz. hát remélem nem mindenkinek.

Brit: Akkor én mit mondjak. A 34 héttől nem voltam sem sima vizsgálaton sem UH-n. 34-től 2 ctg-m volt és semmi, még méhszájat sem néztek.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Na elszállt amit irtam!
Kaptam üzenetet Valitól.Túl vannak a műtéten.Részleteket én sem tudok nagyon.Mikor irt még nem láthatták,de azóta már biztos együtt lehettek egy kicsit legalább.
Szerencsés műtét után remélem már csak a gyógyulás és a gyors felépülés van!Lényeg hogy jól legyenek!

Kép
Kép
Kép
reni78
 
 
 
 


Sziasztok!

Nagyon szorítunk Oliviáért és várjuk a híreket!

Kacsamama: az utolsó menstruáció alapján számítva nekünk február 8 lenne az időpont, de a dokim a legmegbízhatóbbnak a legelső ultrahang alapján számított időpontot tartja, az 11-ét mutatta! Ez nekem is nagyon szimpi volt, mert tetszik a 2011.02.11. Szóval megbeszéltük, hogy akkor szülünk! Azóta kiderült, hogy aznap éjjel dokim és szülésznőm is ügyelni fog, szóval nagyon szugerálom Beni-tesót, hogy akkor érkezzen! :lol:
Én nehezen viselném, ha egy többágyas szobában el kellene viselnem a szomszédok látógatóit függetlenül az influenza szezontól is! Októberben amikor Benit műtötték a gyerekkórházban, a szomszéd kisgyerekhez özönlöttek a látógatók, kb. harmincan fordultak meg nála egy nap alatt, én meg teljesen kiakadtam! Legszívesebben kitiltottam volna mindenkit a két szülő kivételével a kórteremből!

Judysz: szerintem teljesen oké a babád súlya! Egyébként meg az ultrahangos súlybecslés az nem igazán megbízható! Még fél kilós eltérés is előfordulhat!

Pöcök: ne legyél elkeseredve! Mondjuk elsőnél én is siettetni akartam a szülést, most meg késleltetni! :roll:
Melóban még elvagyok, ha nem szülünk előbb, feb.10-ig bejárok! 6 órát dolgozom, próbálom átadni a munkáimat a helyetteseimnek, de mivel mindig van valami aktuális intéznivaló, elég lassan megy! De jól elvagyok és nagyon gyorsan telik az idő melóban! Itthon jobban szenvedek délutánonként...
Ha meg közben beindulna a szülés, a kocsiban van a csomagom, a kórház meg 8 perc a melóhelyemtől! Már többen felajánlották, hogy bevisznek! :lol:
De a méhszájam teljesen zárt (mondjuk nekem Benivel 12 óra vajúdás után is az volt), és a feje is nagyon fönn van Beni-tesónak, szóval szerintem még ráérünk!

Brita: sajnálom, hogy bunkó volt a doki, de ne foglalkozz vele! Nálunk ugyanez volt a fejjel, egyszerűen sehogy sem akart beilleszkedni! Doki már rég burkot repesztett volna, hogy haladjunk gyorsabban, de azt mondta amíg simán el tudja lökni a fejét, addig nem lehet repszteni! :roll:

Pöcök: hogy mikor kell menni? Háát, ha nem folyik el a magzatvíz, akkor csak a fájások rendszerességére és hosszúságára tudsz hagyatkozni! 10 perces rendszeres fájásoknál, ha elég hosszú egy-egy fájás (kb. 30-50mp), akkor érdemes azért már bemenni! Ez persze így csak nagy általánosság, de ezt szokták mondani! :wink:
:wink:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


Hali!

Zorroné: Hát mondjuk biztos hogy engem is idegesítene ha az egész pereputty kijönne a szomszédhoz. Bár inkább engem - a hogy is mondjam hogy ne legyen bántó senkinek sem a topicban- a kisebbségi emberkék zavarnak, meg a dohányzó, gyereket leszarom típusú nőkkel nem jönnék ki. Amikor Bogit szültem hál istennek csak az utolsó napra kifogtam egy nőt aki elmesélte hogy 1 évvel azelött hogy veszítette el az ikreit, de ennek ellenére ugyanúgy dohányzott szülés után, ráadásul az első gyerekkel a kezemben pont ezt akartam hallani. Na mindegy

Judisz: A párom 3600 g-mal született a húga teljesen időre egészségesen 2800-zal, és másodiknak. Szóval ez teljesen attól függ kire hasonlít az ember és milyen típusú.

Kép
Kép
kacsamama
 
 


Manogab:Gratulálok! :)


A kicsi Olíviának mielőbbi gyógyulást!!!!Gondolok rátok sokat!

Rita:ez a méhszáj állapot igen kecsegtető a szüléshez,nem gondolod hogy ma-holnap szülni fogsz???
Bár nekem is 2100 volt múlt héten a méhszáj,és semmi jel a szülésre.
Holnap újra ctg,és doki randevú,most megkérdezem hogy mit jósol,mikor jön a kis csaj.

Jó lenne szülni a héten,hisz hétfőtől már naponta kell járnom ctgre,és ha nem lesz baba csütörtökön be kell feküdnöm a kórházba....:(((

Judysz:szerintem sem kicsi a babád,ne idegeskedj.A frontokkal engem is ijesztgetnek,de nem nagyon hiszek ebben.

zorroné:nem semmi h még dolgozol,azért óvatosan!!!!

Kép
ani983
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: