A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Estrella: köszi :)
Te megértesz engem ;) Azt hiszem ugyanúgy vagyok ezzel,mint Te!
Persze imádnám fiúnak is,de kellene egy kis idő,míg felfogom :D

Furcsa,hogy itt a fórumon nem emlékszem senkire,aki kifejezetten kisfiút szeretett volna :D

Megértem,hogy szívesebben jársz be dolgozni,ha normális munkahelyem lett volna,akkor én is úgy tennék...
Remélhetőleg kezdek végre alakulni,és innentől talán eljárhatok majd erre-arra,baba dolgokat nézegetni,de eddig ez nekem is egy kínszenvedés volt...

Én nem vagyok az az otthonülős fajta,muszáj jönni-menni :D
Vendég

Mieza,
na mi újság ? CTG ma ?

Kisbeeka,
én fiút akartam másodiknak is, aztán shock az ágyon amikor kiderül hogy nincs kukac majd asap elszégyelltem magam és 2 perc múlva már pinkben láttam a világot.

Ann,
gondolok Rád holnap.

Timi,
gratulálok, csoda ami Veletek történt.

Zsuzska,
jobbulást.

Kispatak,
yes vatera/teszvesz, huh tegnap olyan jót vettem, persze izgi volt a licit, uccsó előtti 5 másodpercben sikerült még úgy licitálnom hogy enyém legyen a nagy kincs, vonattároló Marcinak 3 vonattal, (Angliából akartam meghozatni, itt véletlenül találtam rá és 3000 ft-al olcsóbban jött így ki :-)

Szandra,
sajnálom, ölellek.
úgy tudom hogy genetikai betegsége volt, meg most tüdőgyulladás és agyvérzés, de ezt csak feltétellel írom.

ömlik a vér az orromból :-(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: én is sok jó dolgot találtam már vaterán,teszveszen,és ahogy írod,nem egyszer az utolsó másodpercekben dőlt el :D

Igazából nem tudom,lehet-e terhességet úgy csinálni,hogy míg nem mondják az UH-on a nemét,addig egyikre se gondolj jobban,mint a másik nemre :D
Az embernek átfut az agyán a 2 lehetőség,de szerintem (vagy csak nálam) valamelyik egy picit erősebben él benne utána :)
Így bármit mondanak majd nekem,meg fogok lepődni,az tuti,de talán a fiún jobban :D

Főleg,hogy az egész család lányra számít :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na a mai laptetőról lemaradtam, sebaj, volt már!

Estrella: kell ez neked is meg mindenkinek. Te már szokod a fiúcska gondolatát.

Breki képzeld el, milyen volt régen, mikor a megszületett baba nemét akkor mondták meg. Na azért már nekem is megtudták mondani, hogy kit is várok (én is lányt szerettem volna), báránykát kaptam helyette, ilyen elveszettet. Nem jelentkezik, csak ha neki
fontos valami, akkor viszont ezerrel? Mit tegyek? Reménykedek hogy visszajön, és szurkolok itt nektek ezerrel. Hát ez van.

Gratula a spontán babához, akinek sikerült. Igy van, vannak még csodák, én is ebben reménykedek.

Zsuzska: jobbulást.

Kubu: sajnálom azt a dokkert. Tudom rendes volt, ismerősök szültek nála kerti laknál. Orrvérzés mondjon le. Jó, hogy sikerült a Vatera. Én is utolsó időben licitáltam, de lassu a net, nem baj viszont, hogy nem sikerült. Szerintem drága lett volna a parkolás. amit most érdeklődtem, ott kb 20 EUR/éj. Na azt már nem.

Vicky: ez a fogzás kemény téma. Báránykámnak Bécsből hozattuk anno a gyógyszert (itt nem volt), ja meg a banánt is, mert az se nagyon lehetett kapni. Szóval csak ilyen "rossz" sora volt neki.

Na mára lelép, nehéz és rossz napom volt

Péntek mütét, lassan szokom a beülti gondolatát.
üdv kispatak
Vendég

kisbeeka: Nekem az volt a furcsa, hogy mindig is lányt szerettem volna. Aztán mikor terhes lettem, akkor szégyelltem magam, hogy nem tudok majd örülni a fiamnak? Úgyhogy elkezdtem átállítani az agyamat, hogy ne csalódjak nagyot ha fiam lenne. Már elképzeltem hogy fog apával focizni, meg ilyesmi. És mi lett ebből? Kicsit csalódott voltam, hogy lány, mert már annyira beleéltem magam. :) De most egyáltalán nem bánom hogy lány. Így is elég erőszakos tud lenni, hát még ha ereje is lenne hozzá. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: igen,én is így vagyok vele,hogy természetesen bennem is ott van,hogy fiú is lehet,és annyira nem szeretnék lányt,hogy elkezdjem a fiamat is lányként nevelni,vagy ilyesmi :lol: :lol: :lol:

Szóval jöhet bármi,max. meglepne :D
Vendég

Timi: akkor gratula itt is! :) :wink: :wink: :wink: kívánom hogy a még nem pocakos lányok erőt meríthessenek a Te történetedből is! :) :wink:

Béku: Nem csak Nálad él ám ez a vágy erősebben..... én pl. tiszta para voltam attól, hogy úristen, csak lány legyen!!!!.... :wink: ..... és hát megmondom őszintén, nem is volt valami túl jó érzés olvasni, amikor - bár még nem lehetett semmi konkrétat tudni - valaki azt sugallta, hogy szeirnte márpedig ez a gyerek fiú lesz, főleg, hogy épp elégszer hangoztattam, hogy mennyire lányt szeretnék.... :shock: :shock:
Úgyhogy én nagyon-nagyon drukkolok, hogy nunust lássanak majd Nektek ott!!! :)

Kubu: nem magas a vérnyomásod??? Megijeszt ez az orrvérzés.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Ann: Holnapra egy nagy kalappal, hogy gyorsan túl legyél rajta, és mielőbb felépülj.... :) Aztán hajrá előre... csak előre.... :wink:

Estrella: Hát ha kívánod az édességet akkor tényleg nem lehet jó nézni más tányérján.... :shock: Szerintem vegyél mindenkinek készen speckó cukrosoknak való sütiket, és úgy legalább bűntudatod nem lesz, ha eszel belőle.... :wink: Vagy süss valami finomat, és csak Magadnak 1-2 szelet speckó süti esetleg??? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: igen,tudom,hogy Te is nagyon lányt akartál,és olyan jó,hogy összejött!! :D

Mondjuk mielőtt tudtam volna a vágyad,jól megjósoltam az ellenkezőjét a találkán! :lol: :lol: :lol: :lol:

Figyu,ha lányom lesz,legalább meglesz az "akaratunk",ha meg fiú,majd viszem Izabellához udvarolni! ;) :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku
Persze, hogy tudom, mit érzel :)
De nyugi, simán lehet kislány…
Azért jó, hogy tudjuk előre és nem a szülőszobáról kell hazatelefonálni, hogy milyen színűre fessék a szobát :)
Ha jobban leszel, akkor biztos tudsz majd mászkálni, nekem is sokkal jobb, mióta nem émelygek.

Andi
Tényleg, mi újság Vuk-kal?
Sajnos édesszájú vagyok… De mondjuk a Teletáltól is szoktam rendeli cukormenteset, néha kell ennyi :)

Kép Kép
estrella22

Sziasztok,

Timi jó volt olvasni a történeted, egy kérdés, mindkét petevezetéked gennyes folyadékkal volt tele és így is sikerüt a spontán baba? vagy csak az egyik petevezetékről beszéltél?
gratulálok
nekem is ugyanez volt, ez a gennyes folyadék az oka mindennek és mindkét petevezetékemet eltávolították emiatt a Jánosban.

Kép
pannik
Budapest

Lányok, köszi hogy gondoltok rám holnap!! Nagyon jólesik. Hajam megmosva, ruha kikészítve, szenyók hűtőben, táska összepakolva. Reggel 7 JK jelenés. Nem izgulok, csak a szokásos branültől félek, meg a felkelés utáni fájdalomtól. Remélem jól fogom viselni, szeretném már azt hallani Ltől, h. minden rendben volt, a méhem gyönyörű, beültetésre tökéletes:))

Estrella, a mai teletálas vaniliás profiterol mennyei volt. 4szer ennyit meg bírtam volna enni. Még a du-u uzsiidőt sem bírtam megvárni, már 3kor befaltam.:))

Zsuzska, gyógyulj meg hamar, hamar!!

Csucsu, köszi!

Sajti, ágyazódjanak mütyürkék!
ann74

Ann: Már biztos lassan kezdik, úgyhogy küldöm a segítő hullámokat: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Minden rendben lesz!! És lassan kezdhettek majd! :)

Estrella: Tegnap pont nem jött, úgyhogy ez már élet apró örömei volt :) Majd ha látom, átadom üdvözleted neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku: Okes, gyertek bármikor a lányos házhoz, de úgy is jó lesz, ha csak úgy simán bandázni jössz a kiscsajjal majd :) :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Jóreggelt Mindenkinek!

Ilyen is régen volt, hogy én nyitottam a napot :D

Ann,
tudom hogy már ott vagy, de nagyon sokat gondolok rád, és drukkolok, hogy hamar, fájdalommentesen túllegyél rajta, aztán jöhet a babácska!

Breki,
nekem is furi volt hogy fiam lesz, mert én anno mindkét gyereknél megéreztem a nemét...na most nem! Bár lehet, hogy a másik, aki feláldozta magát hogy mi ketten rendben legyünk, lányka volt, és őt éreztem még sokáig :oops: :oops: :oops: Nem baj, majd visszamegyünk érte és elhozzuk a fagyiból ha itt lesz az idő a kistesóra!

Estrella,
úgy döntöttem, kitartok, mert nagyon jól jön a plusz pénz, sok dolgot akarunk befejezni a lakásban mire érkezik a baba. Ennek érdekében pedig hajlandó vagyok itt kűzdeni nap nap után...bár kicsit gáz, hogy jobban számolom a ledolgozandó heteket, mint azt, hogy a babáig mennyi van hátra :oops:

Timi,
hatalmas gratula a babszemhez!
Tényleg nagyon megható és reménytkeltő a történeted, jó hogy megosztottad velünk!

Andikám,
legfeljebb majd öcsikéje lesz Izának :lol:

Zsuzska,
gyógyhullámok ~~~, aztán mire indul az akció egészséges legyél!

Többiek?
Miezáról tudtok valamit?
Eszter? Avarka?
Sajti még biztos pihizik, de úgy is kell! Babaragacsok mindenkinek, aki most az ágyat nyomja a cél érdekében :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Na mire én megszerkesztettem Andi beelőzött :lol:

Kép
judit0713

Juditkám: Hát remélem nem.... mi bízunk benne, hogy ha megadatik mégegy baba, akkor egy hugicát fogunk bevonzani Izának ... :wink: Mindig is 2 kislány volt a vágyunk.... :)

[b]Macsikám: Balázskának nagyon boldog első névnapot kívánok!!![/b] Puszilgasd meg a nevemben!!!!! :)

andrea-1

Ann
Nagyon-nagyon drukkolok!!! Minden rendben lesz!
Arra viszont nem emlékszem, hogy meddig kell bent lenned…
A profiterolukat én is imádom, rendeltem tegnap, de a mai ebédemet fogom vele kiegészíteni, hogy meglegyen az 50 gr, alig várom :)
Ja, még azt akartam írni neked, hogy a Teletál hozza ki Norbiék kajáját is, nem vagyok értük oda, mondjuk Réka terhestornáját csinálom :)
Na az a lényeg, hogy kipróbáltam, és egész jó! A legtöbb kajájuk simán 50 gr körül van, tésztát eszem, meg galuskát ebédre, hihetetlen! Jó, nem olyan, mint a sima, de nem rossz.
A túróscsuszájuk isteni volt, tele szalonnával (nesze neked egészség :)), meg jók a főzelékek, lisztmentes, a magyaros tökfőzelék pl nagyon ízlett.
Na jó kis reklám volt… :)

Andi
OK, átadhatod az üdvözeletem, de most már vissza ne küld hozzám! :) Mehetne rögtön Sajtihoz....
Nálunk is megy már a cégnél a „kerítés“, velem egyidősekkel dolgozom, mindenhol most jön a gyerek, már leosztották a lapokat, hogy hova menjen át majd csajozni a kissrác :)

Judit
Gondolj arra, hogy már alig 3 hónap és otthon lehetsz... És közben lesz egy hosszú hétvége... Én még pont azt nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz otthon, bár lehet addigra már akkora pocim lesz, hogy megváltás lesz, ha nem kell ennyit mászkálnom :)

Na futok, mert zárás van, délután megy megyek nőgyógyászhoz!

Csatlakozom Andihoz, Balázskának nagyon boldog névnapot!!!! :)

Kép Kép
estrella22

Hát gyerekek, beszarás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyurcsok van épp a tv-ben, TV2-Mokka...
Beszél az az őrült mindenről...... nem is figyeltem fel, csak mikor valami olyanról hablatyolt, hogy jönni fog valami világvége, ezért el kell tenni magvakat az újrakezdéshez (pl. búza...stb.)....
Pachmann Péter forszírozta ezt a témát részletesebben, fa arccal...de látszott, hogy majd elröhögi magát... Gyurcsok meg tök komolyan részletezi....
Egyszer csak mondja a Gyurcsok, hogy van valami amerikai csávó, kidolgozott egy algoritmust, ami alapján 2013-ban a Föld lakosságának 30-35%-a ki fog pusztulni... a maradék pedig kannibál lesz...!!!
Erre a Pachmann benyögi ismét fa arccal: hogy akkor ezért kellenek a magvak, ugye???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát én akkorát röhögtem..... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Ann, nagyon szorítok érted és gondolok rád, hogy jól menjen a branül is meg a többi is. én is mindig aggódok az altatás előtt átérzem milyen most Neked.

mindenki másnak jó reggelt és szép napot

Kép
pannik
Budapest

Béku, nagyon édes a kis Babszemke!!! :D

Mindig elcsípek valamit és arra reagálok... bocsesz érte :oops:
Szóval én mindig is azt hittem, h. az első babánk fiú lesz... ez volt a mániám. Aztán mikor terhes lettem, akkor próbáltam arra gondolni, h. ne essek abba a hibába, mint anyukám, aki végig fiúnak hitt és még (lány) nevem sem volt :roll:
Aztán mikor közölték, h. nagy valószínűséggel csajszi, el sem akartam hinni, de elkezdtem nagyon örülni és ez azóta is tart!!! :D
Lesz majd öcsike :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Remélem, ezeket még nem láttátok!

Kép hason nyomom :)

Kép hello

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na megyünk 3 hós oltásra...ááá...!

Kép
Kép
navared
Szfvár

kukk,

Balázskának nagyon boldogságos névnapot kívánunk !

Andi,
Gyurcsokot én is láttam, kb becartam a röhögéstől, ez hülye !

Mieza hol van ????????????????????????????

Ann,
sokat gondoltam Rád, remélem fájdalommentesen pihizel :-)

Sajti,
mai adag ragacs :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Nava,
cupp majd oltás helyére, gyönyörűséges ez a csajszi.
(esetleg thuja 30 ch, 1x oltás napján segíthet könnyebbé tenni Zorka napját)

végeztem a nagytakarítással, csuda jó érzés, még a díszpárnák huzata szárad :idea: :idea: :idea: de ennyi, jupppppé végre leülhetek

kubuspace

Sziasztok!

Pannik: csak a jobb oldali volt elzáródva. a bal átjárható volt (engem is a Jánosban műtöttek)

navared: nagyon édes kiscsaj :lol:

Köszönöm a gratulációkat. Annyira pörög a topik, hogy esélyem sincs visszarázódni, úgyhogy maradok háttérben és tovább drukkolok a próbálkozóknak (a zugolvasóknak is)

Timi
titimee

Hahó!

Navi: jelentem babád meseszép.

Macs: boldogságos névnapot kis hercegednek.

Andi: örülök, hogy lány lesz.

Breki: ugyan odabenn már eldőlt, de bármit mondhatnak még! Remélem azért vágyad teljesül.

Estella: meddig kell még dolgozni? Biztos nehéz már!?

Judit és neked?

Mieza? Csak nem szülni ment? Nem sok lehet már neki hátra.

Érdekes a baba neme kérdés: egy szomszédomban 3. gyereknek is fiút mondtak állandóan, mi lett? Kislány!
Egy másikban fiút mondtak, més lánynév se volt a tarsolyban. Azt a nevet kapta, aki a mütősnő és szül.nő volt a kh-ban, anyja ezt kivánta, mert nem tudott hirtelen mást.
De azért jó tudni a baba nemét/és nevét. Én a végén már név szerint beszéltem hozzá, mindenki kicsit bolondnak vélt. Én nem, hogy ... fiam viselkedj rendesen anyu pocijában. volt 2x2 óra amit soha se felejtek el, azt hittem megőrülök a rugdosástól, forgástól.

Ann: sokat gondolok rád

üdv kispatak
Vendég

mieza: Nem beszéltük meg a szerilizálót és ma a párom nem vitte magával. Ha még tudsz légyszi írd meg a párod nevét meg a tel. számát, holnap bevitetem a párommal. Majd én is elküldöm az ő számát és beszéljék le egymás közt.

macs: Nagyon boldog szülinapot Balázsnak.

ann: Remélem már túl vagy a műtéten és minden rendben ment.

navi: Zorka nagyon édes és már milyen kis ügyes!

Nekünk megint szörnyű éjszakánk volt, Barbus mostanában hajnalban éled. Dumá, mászkál az ágyában, ha magunk közé vesszük, akkor meg minket piszkál. Aztán egyszer csak megunom, visszateszem a helyére és elalszik 8-ig. Csak szegény apjának 6-kor kellnie kell. Én egész kipihent vagyok, bár ma kezdek nagylányosodni, szóval fáj egy kicsit a hasam.
vicky79
Budapest III. kerület

Nálunk tuti volt, hogy Barbus lány, de ha mégis kukit növesztett volna, akkor Tamás lett volna, mert nem gondolkoztunk fiú neveken.
vicky79
Budapest III. kerület

Andikám,
na jó, ám legyen kívánságod szerint, csaj-csapat a pinky szobában :D
Mi meg majd jól átvariáljuk a szobát, ha a kistesó lány lesz (annak kell majd lennie!!!) :wink:

Viki,
jó is az amikor a baba nem hagyja anyuékat aludni :lol: ...és az még odébb lesz amikor csendesen elfoglalja magát!

Kispatak,
ápr. végéig tervezem, bár szívesen lennék otthon most, amíg folynak a munkák a lakásban! De párom azt mondja, jobb így, legalább tuti nem csinálok olyat amit nem kellene...nameg addig én megkeresgélem a továbbiakra a pénzt :)

Kubu,
ügyi vagy, de mostmár aztán tényleg tessék egy kis láblógatást beiktatni!!!

Macsek,
Balázsnak add át légyszi millió névnapi puszim! (nem vagyok beteg, úgyhogy mehet :wink: )

Navi,
Zorka óriásit fejlődött a 3 hónap alatt, csuda aranyos! Mai szurihoz kitartást, vigasztaljon, hogy neked rosszabb lesz nézni mint neki megkapni!

Kép
judit0713

Jajj csajok, klassz napom van ma úgy tűnik ! :)
Délelőtt ledőltem, hogy alszom...erre hívnak a kábeltévés cégtől, hogy jönnének ki megnézni a telefonunkat, mert gáz van vele egy ideje... többször leállt a rendszerük és olyankor valami elállítódik a telefonnal kapcsoaltban és néma... de aki hív annak azt jelzi, hogy kicsöng... :shock:
Na kijön a srác, állítgat valamit..... megjavult a teló (megmutatta a trükköt, úgyhogy mostmár tudom, bár Rajó is trükközött vele, de biztos nem így).
De a lényeg: eddig ugye Iza szobája volt a dolgozó és ott volt minden kütyü bekötve, modem, rá a router, a teló is ott volt. Na ezeknek ugye innentől már nem lesz abban a szobában maradása.... úgyhogy felhívtam múltkorjában a szolgáltatónkat, hogy mi a módja, hogy átkerüljön ez az arzenál a nappaliba kiépített kiállásba, mondták, hogy 8 guriga (4 kiszállás, 4 munkadíj) ezt sokalltam, úgyhogy nem hívtam ki őket.
Most hogy jött a telefonos srác, kérdeztem nem tudná-e megcsinálni, ha már itt van.... ÉS??? Megcsinálta, ráadásul még nem is kért érte pénzt!!. Jó, adtam neki persze borravalót, de azért jólesett, hogy nem 8 gurigából lett meg ez az átkötés :).... Úgyhogy most kb. úgy érzem magam, mint egy csencselő cigányasszony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Navikám: Nagyon helyes a kisasszony! Tiszta kopír anyukája :) És ahogy vigyorog!!!! :) Ennivalóan édes kis szépség!! :)

Kubu: Mondanám, hogy jöhetnél hozzánk is, de inkább pihenj!! :)

Juditkám: Na látom, azért nem tettél le Te sem még egy kislányról...... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

andikám: Nagyon ügyes vagy, csak így tovább. Mind a ketten jól jártatok. Ilyen egy talpraesett anyuka.

judit: Van, amikor már el van Barbus egyedül. Néha elfelejtkezik róla, hogy anya lábán is lehetne lógni és akkor tök jól eljátszik egyedül. És ma megfogadtam a védőnő tanácsát és nincs tv. És gyönyörűen ebédelt. Megy a rádió, hogy ne legyen csend, de a tv-t megpróbálom kiiktatni nap közben. Úgysem néztük csak szólt. Állítólag túl sok inger érte Barbust abból, hogy 5 cm-ről nézte pl. a reklámokat.
vicky79
Budapest III. kerület

ann
drukkolok neked remélem már tudod hogy minden rendben van.

timi
gratulálok neked. vannak még csodák.

csajok ez a "pia" dolog jótékony hatással van a spontán babákra, ugye olvastunk itt már ilyenekről :) :)

mieza
szoritok érted is remélem gyors és kevéssé fájdalmas lesz a szülés Alberttel.

Balázsnak boldog névnapot kívánok.

zsuzska
gyógyulást neked is.

én ma már egész jól voltam délelőtt fent voltam egy kicsit de most megyek egy kis pihenésre. Filip ma már ment oviba holnap lesz a farsang oda meg vissza van tőle, ő lesz a Füles a micimackóból....

minden akciózónak sok sikert.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lukacsne 2011.02.03 14:10-kor.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kép Hannáról

Kép Hanna januári kép

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

lukacsne: Jól megnőnek ezek a csöppek.
vicky79
Budapest III. kerület

No,megjöttem...

Voltam ma a SOTÉ-n a down-szűrésen. 11-re volt időpontom,fél után megérkeztem,majd a portán gyors megkérdeztem,merre van az arra,hol kell lejelentkeznem...

Elküldtek egy földszinti ajtóhoz,ahol várt vagy 30 ember (genetikai tanácsadó),de ott mindenki egy kijelzőt sasolt,nekem meg számom nuku...
De gép sincs,ami adna.

No,ezekután felmentem a 2. emeletre,mert a netes tájékoztató szerint a 2. emeleten csinálják ezt a valamit..
Láttam is kiírva,hogy nőgyógyászati osztály.
Na az jó is lesz... Erre csupa műtő,meg kórterem,meg császáros őrző...

Gyorsan elinaltam,mielőtt elküldenek messzire... A folyosón találtam egy nővérkét (?),rákérdeztem,hova kell mennem.
Erre mondja,hogy eggyel lejjebb menjek,mintha ott lenne ez kiírva.

1. emelet: szintén teljesen üres... Sehol egy kiragasztott papír,hogy ki hova merre...
itt estem kétségbe..

Visszamentem a fszt.-re,ott megnyugtató volt,hogy legalább láttam embereket,az olyan volt,mintha lenne rendelés.
Találtam egy ajtót egy UH-os felirat mellett,miszerint betegfelvétel.
Gondoltam itt a helyem.
Kijött a mogorva csaj,kérdeztem,hogy erre a szűrésre hol kell jelentkeznem,mert 11-re van időpontom.
Erre ő: akkor csak üljek le,a 2 ajtó egyikénél szólítanak.

Na ja,csakhogy ismét kijelzős ajtók...
Számom továbbra sincs :?

Akkor már keservesen telefonáltam páromnak,hogy nem tudom,mi van itt,tiszta fejetlenség,eddig 3 ott dolgozó tájékoztatott félre...
Betelefonált,ezer helyre kapcsolgatták,majd visszacsörgött,hogy a másik szárny felé menjek az első nagy ajtóig,és ott kapjak el valakit,ha kijön.

Elkaptam,leadtam a TAJ-kártyát,meg lakcímkártyát,majd pár perc múlva kijött a csaj,és visszaküldött az előző helyemre,ahol a 2 ajtót figyelgettem,ugyanis az már jó hely lett volna,csak épp ha nem tudnak rólam ENNÉL az ajtónál,senki nem fog a másik helyen szólítani....... :evil: :evil: :evil: :evil:

No,11 után pár perccel visszacsüccs...
12-kor hívtak be.... Addigra a szemem keresztbe állt már az éhségtől (reggeli kakaó után rohanás a kórházba)...
Kb. 2,5 perces rekord vizsgálat egy vacak géppel...
Tarkóredő itt is tökély,állítólag látszott a baba 2 keze (én csak hangyákat láttam)...
Szóval ezt kár lett volna DVD-re íratni,semmi nem látszott,nemhogy a neme... Már rá se kérdeztem ezt látva...

Leletet megkaptam,végre egyenes az út a vérvételre...
Mihelyst elmentem egy postára,befizettem a csekket,és azzal meg nem jelentem megint a 2. emelet egy részén a labor előtt..
A postán is számhúzás (és időhúzás)... Van vagy 20 ablak,abból 3 v. 4-nél dolgozott valaki...

Vérvételre leadtam a papíromat az üres folyosón,azaz előttem SE volt senki,majd kb. 3/4 óra múlva behívtak.
Jól megszúrtak (kibuggyant a vér a tűnél),majd gyors tájékoztatás arról,hogy ez nem jelent 100%-os garanciát se a neg.,se poz. esetén...

Valamikor 13h után végeztem,korgó gyomorral,még egy nyamvadt büfét se találtam sehol,az automata meg nem fogad el tízezrest...

Konklúzió: nem jövök erre többet...
Vendég

Béku, háát sajnálom ezt a tortúrát, de sajnos mindenhol ez van ahol olcsó árak vannak, én is belefutottam párszor, és azt tapasztaltam, hogy inkább menjek a drágább helyre, mert ott minden egy helyen van és nem kell rohangálni össze-vissza. :?
Vendég

Lukácsné, Navared, tündériek a babák nagyon! :D
Vendég

Hát Béku, bocsi amit írok és ne is vedd Magadra, de újfent bebizonyosodott, a jó öreg "ócsó húsnak híg a leve" mondás..... :shock: :shock: :shock: :shock:
Az mondjuk bosszantó, hogy ezért még fizettettek is Veled!!!.... Mert a leírtak kb. a sima tb-s eü ellátásra jellemzőek :shock: :shock: :shock:
Szegénykém, sajnálom, hogy ilyen tortúrán kellett átmenned!! De legközelebb ha mész majd esetleg sima uhura, vagy 4d-re akkor már tuti többet fogsz megtudni és a 4d kifejezetten kárpótolhat majd... Nem emlékszem megvan-e már hova mennél, de ha kell egy kis lelki petting akkor javaslom a Genesist, ahol mi voltunk, ott a nő olyan de olyan szépen beszélt nem csak hozzánk, hanem a gyereknek is!!!! , hogy olvadtunk el a bánásmódtól, mint állat..... :)

Csajok, írtam Eszternek, hogy mizu? Elnézést kért, nagyon sok a melója, ezért nem tud jönni, bár nagyon szeretne. Szépen alakul a helyzet odabent, holnap kell mennie uhu-vv-re, és akkor tudja meg hogy h-k v. sz-i napon lesz-e a punci-jóóóóóóóó. Azt üzeni holnap majd jelentkezik! :wink:
Eszterkém: Innen is mennek drukkjaim a további jóhírekhez!!!! :)

andrea-1

Béka,
sajnálom, SOTE-ról nem tudok jót mondani, 1x régi vetélésemkor mint egy kapcaronggyal úgy beszéltek velem (nem akartam volna odamenni de mentő vitt be), aztán hogy hugim ott szült én akkor totál kibuktam.....

uh most jutott eszembe volt ákció G1-ben nagyon occsó pénzzé 4D-s babamozi, de 31-ig tartott csak.
(én odajártam magánrendelésre mindkét gyerkőccel).

Eszter,
csuriban vagyok csajszi !

Mieza mit csinál ?

kubuspace

Andi,
hát vérnyomásom okés, de a fene vigye el most is pirosság van.

kubuspace

na megnéztem 6000 Ft volt, afene hogy nem jutott hamarabb eszembe :-(

kubuspace

Miezával leveleztem ma a sterilizáló miatt, szóval még egyben.

beeka: Hát ennél a MÁV kórházban ingyen sokkal rendesebbek voltak. Ott mondjuk csak a vért vették le, az uh-t a dokim csinálta. De utólag is meg kell állapítanom, hogy jó kezekben voltam. És leszek is majd a következő babánál. Remélem addig nem megy át a magán kórházba, mert most volt róla szó, de kiderült hogy ott is csak szerződéses lett.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok,az UH ingyenes,és mint kiderült,a vérvételre ugyanolyan csekket adtak itt is,mert mindenkinek ugyanoda kell beküldenie...

Nem a várakozás a kiakasztó,hanem hogy nagyon kedvesen rákérdezek,mi hol van,és egyik "alkalmazott" sem tudja...

Mindegy,lényeg,hogy levették a vért,jövő pénteken eredmény!

Andi: 4D-nél Uzsokiban gondolkoztam továbbra is,bár sok jó hely van viszonylag olcsón (10.000 körül :) ),úgyhogy oda kéne menni,ahol a legjobb a gép,vagy a kezelője ;)
Vagy ahol arra szerződtek,hogy LÁNYT lássanak a képen :lol: :lol: :lol: Csak viccelek :D

Kubu: aranyos vagy,de a 4D nekem még korai,és tudtam az akcióról,mert Estrella írta korábban,de sajnos nekem az még nagyon korai lett volna :)
De azért köszi! :D

Párezer ft bukás nem számít,a baba kárpótol :D :D :D
Vendég

Hát Békus, hátha lesz akkor is valahol akció, mikor menni fogsz... :wink: :wink: :wink:
Amúgy, most mondjam, hogy a Genesisben lányt látnak????.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én amúgy netes vélemények alapján választottam ezt a helyet, dícsérték, be is jött... és ami számomra még vonzó volt, hogy többen írták, hogy abban az esetben ha nem látszana a neme, grátisz visszahívnak egy későbbi alkalommal pluszban megnézni.... én meg ugye tutira szerettem volna menni... :wink: :wink: :wink:

De a mai napodra visszatérve: jó eredményt fogsz kapni egy hét múlva, és igazad van, a babó nagyon sok mindenért kárpótol minket... főleg azok után, amiken már túlmentünk előtte... :wink: :wink: :wink:

Én meg beszéltem ma a mi Zolinkkal, kenet eredményem teljesen negatív, mindenféle kórságtól mentes... :wink: Jippppijjjéééjjjjj :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: akkor az egy jó hely lehet!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyumhoz mentem a vizsgálat után,onnan írtam du.,ő is volt ma orvosnál,és csinált nekem finom ebédet!! :D
Október óta nem voltam nála.

Aranyos volt,elkezdte mondani,hogy ha tényleg fiú lenne,akkor így meg úgy kellene nevelni-van egy magántanítványa,aki egyszem gyereke szüleinek,és hihetetlenül jómodorú,kedves,sokmindenben tehetséges srác.
Az ő neveléséhez hasonlóra gondolt,csak itt-ott módosítva :)
Én is találkoztam a sráccal,és kamasz létére egy nagyon kedves,udvarias "gyerek" lett.

Ja,és a videómat tegnap este közös ismerősöknél vendégségben meg is nézték! :D
Vendég

Lukácsné, Navared gyönyörűséges gyerekeitek vannak :D
mindkettő nagyon cuki, szuper képek
nekem is pont ilyen cuki gyerekek kellenek :)
egy gyönyörűséges kisfiú és egy gyönyörűséges kislány meg van fogalmazva a terv már csak teljesülnie kell az álomnak

Kép
pannik
Budapest

Csak most kaptam mailben... hátha valakit érdekel:
Örömmel értesítjük, hogy a nagy sikerre való tekintettel, a januári akciónkat meghosszabbítjuk.
Így Dr Szakács Zoltán nőgyógyászati rendelése még február 24-én, és március 1-én még mindig a kedvezményes feltételekkel látogatható.
Tehát a Teeg matricával érkezők a nőgyógyászati vizsgálatokat, ultrahangot, és citológiát 50%-os kedvezménnyel, 14.000Ft helyett 7.000Ft-ért vehetik igénybe.

Havi akciónk febr.15-március 16 között a budapesti rendelőnkben: PAJZSMIRIGY SZŰRÉS KÖZEL HARMADÁRON!
Sok páciensünk környezetében bizonyára vannak olyan hozzátartozók, barátok, akik gyakran panaszkodnak fázósságra, fáradékonyságra, hajhullásra vagy arra, hogy képtelenek fogyni. Mások idegesek, szapora a szívverésük, izzadékonyak, esetleg rosszul alszanak. Nem is gondolnánk, hogy ezek a szerteágazó tünetek mind visszavezethetők rendellenes pajzsmirigy-működésre; ezek közül az alulműködés a nők minimum tizedét érinti!

Szűrésünk elemei:

- pajzsmirigy ultrahang vizsgálat
- vérvétel: TSH, ft4 és aTPO
- a leletek ismeretében endokrinológus szakorvosunk megállapítja, hogy van-e eltérés és szükség van-e orvosi konzultációra.

A leletet és a szakvéleményt az akcióban részt vevők e-mailben kapják meg.

Kép
mieza

Ja, Mensmentis :)

Én jól vagyok, még nagyon egyben. Tegnap voltam dokinál, a ctg semmilyen méhösszehúzódást nem mutatott, nem úgy, mint a múltkor, vagy azelőtt...
Pedig Albert már nagyon nem fér el, ma megmutattam neki a kiságyát, hogy ha kijön, ez mind-mind csak arra lesz, hogy jól kinyújtózkodhasson :)

Holnap hidegfront, hétvégén melegfront, jövő héten lehülés... hát, valami csak kihozza a kisördögöt :)

Kép
mieza

na visszaolvasok :)

Kép
mieza

Hahó!

Breki: sajnálom,hogy SOTE 1 nem jött be. Én odajárok immár sok-sok éve, és csak csupa jót tapasztaltam, és nem tömöm tele a zsebüket.
A szám lehet a személyi szám utolsó 4 számjegye. Azzal hivják be a betegeket. Ahová járok ambulancia, beszedik a kis füzetemet, amin ez a szám is van, aztán a dokker vagy bárki igy hiv be. Olyan kivizsgálás mint ott, nekem sehol másütt. És mai napig nem szedek hormont. Az igaz, hogy sok mindent már nem tudnak megcsinálni, csak javasolnak, de szeretett M dokink segít benne. Tehát éves szürés vagy vérvétel - én még semmire sem fizettem. Csak persze utána kellett járnom.

Tudom Down szürés más.

Judit. remélem kibírod sokáig még melóhelyen, Estrella te is.

Andi: nem semmi volt a mai "szerelős" téma, jó, hogy spóroltál.

Vicky: Barbus jó kis akaratos lesz, na én báránykámnál már kevesen tudnak tultenni, ismerem a témát ill. a hisztit is. Nemhiába mondta róla 2 napos korában a csecsemős nővérke, hogy mire is készüljek, totál bejött - anno neki végigordította az éjszakát, persze rajta kivül senki.

No mára lelép, holnap beülti - most is dokkernál voltam, csak épp reumán

üdv kispatak
Vendég

Lányok!

Én már nagyon szégyellem magam, ennyi laptető egy héten?
Akkor ennek a fogbeültinek nagyon jól kell sikerülni, meg bárányka is irhatna/jöhetne.

A többi legyen mindenkié

üdv kispatak
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: