A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Megnéztem,combcsontot mért ennek az elején a nő :D
Az volt 7,2 mm :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kisbeeka,
megzabálom kicsi törptalpat, tüneményesen helyes, olyan jó látni.

Estrella,
pakolás úgy jött, hogy nekiálltam takarítani, mert karácsony óta 0 ilyen ektivitit végeztem a tanulás miatt, jó persze azért napi szinten romeltakarítás volt, na de Marci mellett most már kb. a plafon is filctollas, festékes, kajamaradékos stb. stb. így úgy döntöttem hogy amellett hogy kiganézok, áttúrom a gyerekrucikat, dolgokat stb. stb.
egyébként is egy übermegagigarendmániás csaj vagyok, és ez már nekem nagyon hiányzott :-)

Andrea,
gyönyörű lesz a szoba :-)

Sajti, Eszter, Csucsu, Ann és persze Mindenki !
sokat gondolok Rátok csajszik !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Laptetű most természetesen az akciózóké! :D

Mindenkinek óriási adag babaragacsot küldök,hogy 10-11 hét múlva ők is ilyen videókat elemzgessenek otthon :D :D :D
Vendég

Kubu: köszi :D :D

remélem Te inkább lányt látsz benne! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok,végre hallgattuk a szívhangot,mint látszik,az is néha eltűnt a csuklása miatt :lol: :lol: :lol: :lol:
szóval azt látni a felvételen,hogy mennyi volt a pulzusa?

sajna erre még nem jöttem rá,a leleten meg nincs rajta.
Vendég

Béku: a mienken nem látszott még ilyenkor pont nem pucsított annyira... mindenesetre ha legközelebb mész, majd már biztosan látni fogják!!! :) :wink: :wink: :wink: 2d-sen 3 párhuzamos csíkocskát kell látni ottan.... az a lányság :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: ok,majd sasolok ezerrel :D

Ajánlom neki,hogy csíkocskák legyenek ott,ahogy írod,ne más :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap megyek a SOTÉ-ra intézni a vérvételt,és ott csinálnak még egy UH-ot,mert anélkül nem adnak leletet :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó lenne,ha véletlenül látszana valami azon a felvételen :lol: :lol:
Vendég

Sajna oda egyedül megyek,párom csak a reggeli fogászatra kísér el,ott kapok pecsétet,és megnézi a doki azt a fogamat,amit legutóbb nem tudott megcsinálni,remélem most békén hagy...
Főleg,hogy rohannom kell tovább.

Emiatt most védőnő lemondva,majd megyek másik nap,mondjuk kedden,vagy máskor :D
Vendég

Hát Béku akárhogy bűvölöm, esküszöm nem tudom megmondani mit látok.. csíkot se látok, de golyót se...... pedig kockázva nézem már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Néhol látok beúszni dolgokat, de az akár bármilyen csatolt file is lehet ami odabent előfordulhat :lol: :lol:

Holnap feltétlen kérdezz rá, mert kilyukad az oldalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A profi ilyenkor már tutira tud valamit mondani, ha nem is 100%-osat, de többet mint mi :)
Drukkolok, hogy lány legyen... :wink: Bár ez a dolog már eldőlt, de akkor is..... :wink: Tudom, hogy milyen mikor valamelyiket várja az ember és még nem tud bizonyosat.... :wink:

andrea-1

béku
cuki ez a baba nagyon, jó újra nézni már rég volt a miénk.
kihez mentél a végén az uzsokiba?

minden babára várónak drukkolok nagyon és izgulunk mindenkiért
hajrá februári babaeső......

rólam
én jobban vagyok kicsit, sokat fekszek a férjem ellátja a két gyereket, aranyos nagyon most csak kiszöktem nektek írni a gépéről ő főz, utasításaimmal, tegnap főztem egy csomó húslevest az kitart egy darabig.
Hanna 5hónaposan 6610g és 64cm tegnap vitte be a férjem a tanácsadásra őket.

jók legyetek.
Andi
tök jó fej a mi dokibácsink, szép a szoba nagyon.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andi: köszi,aranyos Tőled ez a sok erőfeszítés!! :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnos nekem kockánkénti lehetőség nincs,most olyan program nincs a laptopon,de ha lenne,akkor se tudnám megállapítani,mit látok!

Remélem profi a SOTE,oda megyek,amit Macs ajánlott,így most 9000-ből meglesz a vv és UH :)
Másik helyen csak a vv lett volna ennyi,plusz 7000 az UH,ami kötelező,anélkül nem csinálnak vv-t :lol: :lol: :lol: :lol:

öltöznöm kell,párom küldetett nekem kajcsit a kifőzdéből!!! :D :D :D

Finom frankfurti leves (imádom),meg valami husival töltött rántott gombafejek :D :D
Vendég

Lukácsné: mármint UH-ra,vagy fogadott orvost tekintve?
Fogadott Mecsér doki,az UH-ot meg elvileg Lukács doki csinálta (volna),gyakorlatilag 2 asszisztens csaj.

Köszi,szerintem is klassz nézni :D
Annyira csodálatos,hogy 7 cm-esen ennyire kifejlődött mindene :D
egy mini-ember :D
Vendég

Lukácsné: Valszeg lemaradtam, de akkor beteg vagy ugye, ha jól silabizálom ki ??? Jobbulást kívánok, mielőbbi gyógyulást Neked!!!!! :wink: :wink:

Béku nem fáradtság, amúgy is pihenésre vagyok ítélve, úgyhogy terveimmel ellentétben nem tudok most itthon olyan intenzitással tenni-venni, mint amit terveztem... (ruhásszekrény kipakolás, selejtítés, ajtók lemosása, függöny...ezek lettek volna... na most ez inkább elnapolva, nem kockáztatok, míg ez a pár napja tartó dolog alább nem hagy... :roll: ....)

andrea-1

Andi: jól is teszed,hogy lazítasz picit,aztán ne aggódj,lesz időd pótolni az ugrabugrát! :D :D :D :D
Vendég

Lányok,a leleten a BMS minek a mérete?
Merthogy a baba nem hinném,hogy 65 gramm lenne...

asszem a leletmagyarázókban csak ezt az értéket nem tudtam megfejteni,sehol nem találtam egyelőre...
Vendég

Szandra, ismeretlenül is együttérzek és jó nagy adag vígasztaló, pozitív gondolatot küldök Nektek, kitartás és fel a fejjel, menni kell tovább amíg csak van remény addig tenni kell érte és megjön az erdmény

Kép
pannik
Budapest

Csajok, nem tudom vki jártas-e köztetek hotel ügyben. Holnap műtét, ma teli vok melóval, hogy mindent rendben itt tudjak hagyni, +hózárás egyebek. Egy új osztrák jön jövő hét után, és olyan hotel kéne neki a belvásorban ahol van fitness terem. Eddig soha nem volt senkinek extra kívánsága, mindig jó volt a közeli szálloda.Már tegnap meg ma is eltöltöttem vele egy csomó időt hogy találjak vmit és totál kifogott rajtam. KB. 50 eur /szoba kéne, tehát 3 max 4csillagos hotel. NA most belvárosi hotel van egy csomó, de ami árban jó lenne ott nincs fitness terem. Rendi volt főnököm, mondta ha nagyon nem megy hagyjam a fenébe majd ő keres vmit. Dehát legalább vmi javaslatot kellene itthagynom. Ha véletlen van vki aki jártas ilyen témában és beugrik neki vmi, írja meg lécci. köszi

Lukácsné!! Mihamarabbi gyógyulást kívánok!!

Eszter! Szerinted milyen lenne holnap Krisztinának egy kis desszertet vinni? Hívogattam a műtét miatt és szó nélkül át tette a napot. Cinkes lenne? Vagy meg lehet játszani? Bár azt gondolom, hogy többek között persze ez is a feladatai közé tartozik hogy elrendezze a betegeket...felmerülő problémákat.
ann74

Ann: sajnos ezen a téren nem vagyok járatos...
szívesen segítenék,és ha hallok információt,akkor megírom! :)
Vendég

Ann szerintem nem volt még nővérke aki megsértödőtt ha kapott egy doboz bon-bont :D a pénz az más az tényleg megalázó tud lenni
gyongy35
Mezőfalva

Gyöngy: ezzel egyetértek,volt,hogy én is megajándékoztam egy nővérkét,aki csak rövid ideig felügyelt rám,és úgy örült neki :D

abszolút időzavarban vagyok...
Szóval holnap megyek SOTÉ-ra UH-ra+vv,és pénteken fogorvos,aztán védőnő,majd hétfőn nőgyógyász.
Vendég

Ann,

csak gyors bejelentkezés, én most 5 perc alatt ezt az egyet találtam, ami 50 EUR alatt van és van fitness terem, csak az 5. kerületet néztem:

http://www.booking.com/hotel/hu/eurosta ... ae25f606,1

Kép Kép
estrella22

Sziasztok!

Nagyon sajnálom a Szentkirályi doktort. Én nála szültem a lányomat.Nekem még a Wiegant doki ajánlotta.Egy nagyon rendes,körültekintő orvos volt,és csak 34 éves.
Nyugodjék békében!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Pannik,köszönöm!

Kép
Kép
vszandra

Szandra: én nem ismertem őt,de most letaglózott,hogy ilyen fiatalon... Mi történt vele??? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Pontosan nem tudom,de kb. 3 hónap alatt elvitte. Többet nem sikerült kiderítenem. 3 gyereket hagyott árván.
Nála szerettem volna szülni a következőt is. :cry: :cry:

Kép
Kép
vszandra

Ez borzasztó...!!
Nagyon sajnálom.... :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

több dolgot hallottam a betegségét illetően, nagyon beteg volt :cry:
olyan fiatal és a legnagyobb gyermeke 9 éves, őrület

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Estrella KÖSZI!!
Nagy segítség volt!!! Még mindig nem végeztem, pedig 4kor el akartam húzni. MÉg kis sapozás aztán megyek is...
ann74

És miket hallottál?
Valahol azt írták,hogy leukémiás lett.

Kép
Kép
vszandra

Óh szegény doki!!!! :cry: Igazi tragédia ez, maga a tény is, hogy ilyen fiatalon és hogy 3 árva ..... Ismeretlenül is nagyon sajnálom.... annyi idős volt, mint Rajó....... :shock: :cry:

andrea-1

Igen,borzasztó lehet a családjának :? :cry:
erre nem lehet felkészülni,főleg 3 hónap alatt...

Szegény felesége meg nem engedheti el magát,mert ott a 3 gyerek..
Vendég

Sziasztok!

Megint jól lemaradtam, pedig ma nem is voltam melózni :oops:
Reggel fél 8-ra kellett mennem a Rókusba, 3 pontos terheléses cukker vizsgálat volt, brrr!
Azt mondta S, mivel már nagyon nem a huszas éveimben járok, hozzuk kicsit előbbre, abból nem lehet baj. Hát lecsapoltak, aztán 21-én megkonzultáljuk a leletet (neki küldik).
Aztán meg hazaérve jól bealudtam, majd ebéd után kutyaséta...mire végigolvastalak benneteket már 5 elmúlt :shock:

Breki,
nagyon kis édes a ficánkátok!
Látom megoldódott a vv. kérdés.

Bolgárkerékbe ha bárki menni akar majd a mostani akciózók közül, TÁMOGATOTT KOMBINÁLT tesztre kell bejelentkezni, ez vv+uhu+dvd össz 14ezer pénz, de a honlapon nem reklámozzák, csak nekem S előre mondta hogy így kérjem!

Lukácsné.
gyógyhullámok mennek :arrow: :arrow: :arrow:
Apa nagyon rendes, hogy így segít!

Zsuzsó,
cukkerra figyelj, ne bosszankodj ha az is árt!
Hát igen, úgy látom mindhárman zebratársak és fiús mamik is lettünk veled és estrellával.
Fura, hogy a tavaly nyáron zsinórban csajok jöttek, most meg majd mi indítjuk a nyarat a kispasikkal :D

Estrella,
én is ápr. végét tűztem ki célul, de néha már nagyon nehezemre esik menni...nemcsak fizikailag vagyok fáradt, de borzasztóan unom is sokszor :oops: A tizedét dolgozom mint eddig, és így vánszorogva telik a 8 óra, de lőbb nem jöhetek el...hát hiába, ez nem az eredeti feladatköröm!

Kispatak,
bizony, a vatera, teszvesz szerencsén is múlik, de nagyon jó dolgokat lehet megcsípni, érdemes próbálkozni!
Remélem a szülinapod valami jó kis meglepetést is tartogat :wink:

Na megyek, összedobok valami kajcsit holnapra, aztán még benézek!

Kép
judit0713

Judit: én a Bolgárkerék utcait nem a honlap miatt lőttem ki,hanem mert felhívtuk őket telefonon... :?

Párom megkérdezte,hogy milyen lehetőségek vannak,amiben benne lenne a kombinálthoz tartozó vérvétel,és az volt a válasz,amit már olvashattatok...
25.000 Ft az kicsit sok erre.

Így most letudom a vv-t,UH-gal együtt 9000-ért,és amikor már érdemes mozizni,akkor szerintem szintén az Uzsokiba jövök vissza,mert engem meggyőzött a kütyü :D

Ráadásul képzeljétek,óriási monitoron majdnem plafon-közelben láthattam az egészet,párom először észre se vette,ő az asszisztens monitorján próbálta figyelni :D

Szóval mondták,hogy nagyon ajánlják a babamozit,amit az egyik kolléganőjük csinál,ott 8000 Ft-ért jó hosszan lehet 4D-ben nézegetni a babát,és még DVD-re is veszik.

Ha nem visz valaki,akkor is csak 300 ft-ot számítanak fel érte :)
Vendég

Sziasztok!!

Judit!!
Ne hajtsd túl Magad!! :D :wink: Pihenngessél sokat,bár tudom munka mellett nehéz!!!

Vikus!!
Én is véreztem/barnáztam 1-2 napig. :oops: Pihizel???

Béku!
Örülök,hogy minden oké Veletek.

Dokit nagyon sajnálom,ez borzasztó... :cry: :cry: :cry:

Én figyelek,olvaslak benneteket,de kicsit vissza vonulósan. :oops: :D
csucsu99
Budapest

Csucsu: köszi :)

de azért ne nagyon tűnj el!! :D
Vendég

Ann!!

Holnapra egy kalappal.Gondolok Rád!!!Ha bármi segítség kell,közel vagyok,hívj. :D Pusza
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Nem tüntem el , olvaslak benneteket igaz néha kommentek nélkül.
Mint csucsu.

Mieza kissé lassú a felfogásom mire kat? Csatlakozzam? j&j .... valaminél nem taslál semmit.

Fogorvoshoz menőnek nagy szorítás én is utálom!

Lukácsné jobbulást !

Kispatak, Andi, Judit, és a többi pocis kérlek szépen vigyázzatok magatokra és a babucira !!

Vicky Ti jól vagytok??

Ma annyira rajtam az álomkor ki van még így ??

Nyulacs82 majd irok .

Nagyon sajnálom éa részvétem a dokihoz én nem ismertem de ha valaki távozik mindig rossz főleg ha ilyen fiatalon!!!

Más! Mióta volt azátfujjás többen ugy kezelnek mintha már kismami lennék!!! Érdekes?!

Üdv.E.
evolet
Szolnok

Hahó!

Gyors bekukk a kezelések között:

Breki te is nagyon elfoglalt vagy. Jól választottál SOTE. Ahogy irják lehet fiú - hm tudod én is ezt érzem! Jó focista lesz apjával! Az egyél és ne fogyjál már többet!

Ann: egy kalappal!

Lukácsné: gyógyulást.

Sajti: sokat gondolok rád! Eszter te merre?

Judit: nem baj, hogy nem sikerült, Isten igy akarta. Van egy hasonló ut is, na ma megkérdeztem ami nem volt leírva: parkolás, hát egy vagyon! Erre is gondolni kell! Ugyhogy nem baj, hogy nem sikerült, ki tudja mit gomboltak volna le rólunk. Amugy nem sürgős, majd inkább akkor ha menni akarunk, nem idén lesz.

Nekem pocsék nap, ujra kezdődik a szemétkedés a melóhelyen. Nem tud nyugodni az illető. Nem tudom mit tegyek, de ha találok valamit lelépek.

Most pedig indulnom kell

üdv kispatak
Vendég

Evolet: én vigyázok magamra, de én már nem pocakos vagyok, hanem itt az örök drukker. Fogdokkert köszönöm, remélem sikerál a péntek
Vendég

Kispatak: azért remélem még van esély a lányra :D
többnyire semleges rucikat szereztünk be eddig,de azért van pár,ami csajos... :D

SOTÉ-t Maccs ajánlotta,és normálisak is voltak,holnap megyek 11-re... :)
Sajna egyedül.

Nem tudom,miért fogyok,egész múlt héten rendelt kajám volt,és minden napra leves is,úgyhogy biztos hogy nem ettem kevesebbet,mint eddig,mikor nem álltam neki főzni...

Szerencsére megnyugtatott a tegnapi felvétel,hogy a baba jó "húsban" van :D :D
Vendég

De focizni tuti nem fog az apjával,ő kosaras :D :D :D
Vendég

Bocsi kispatak még szoknom kell a dolgokat meglátszik hogy agyilag hogy állok. És indriszkrét lenne a kérdés miért drukker?
evolet
Szolnok

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a sok gyógyhullámot,úgy látszik a férjemnél hatásos volt,most már jobban van.
Sajnos én sem úsztam meg,most én nyomom az ágyat,de remélem hamarosan én is jobban leszek.Talán jobb is most túl lenni rajta,mind amikor éllesbe vagyunk akkor kapjam el.

Breki:
Nagyon aranyos a kis pincurkád!!!!

Ann:
Holnapra egy kalappal!!!!!

Bocsika,most csak ennyi,megyek bebújok a jó meleg ágyikóba!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: jobbulást Neked is!!
Vendég

Breki:
Köszike!!!
Holnapra neked is egy kalappal!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: köszönöm! :)
Én már jobban,alakul már a sebem,most végre hazaérkezett a másik krémem is,úgyhogy én már sínen :D

Egyél jó sok zöldséget-gyümölcsöt,erősödjél!!! :)
Vendég

evolet: Meg vagyunk, Barbus hisztis. Még mindig. Szerintem jön a foga.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Előjöttem a háttérből egy kicsit, hogy azoknak a próbálkozóknak, akiknek még nem sikerült a baba, kis lökést adjak a történetemmel.

Rólam:
Hosszú kivizsgálások után nyáron megállapították, hogy ugyan minden rendben van velem (:shock: :shock:), de az inszemináció valószínűleg az elzáródott petevezető miatt nem sikerül. (tele volt gennyel az elzáródás, amit csak a műtét alatt tudtak megállapítani). Így megműtöttek, majd újult erővel és immár nem magánban, jelentkeztem a BMC-be, ahol novemberben inszeminácós hónapot kezdtünk, amiből decemberben lombik lett, mert túl jól reagáltam a gyógyszerre. A lombik sajnos nem sikerült, de mivel volt 3db 5 napos fagyasztott babánk, ezért úgy gondoltuk, hogy az ünnepek után visszamegyünk a fagyasztottakért, és újra kezdjük a reménykedést.
Erre végül nem került sor, mert a pihenős hónapban spontán sikerült teherbe esnem. Ez volt az első hónap a 2,5 év alatt hogy nem hőmérőztem, nem volt terminált együttlét, és volt elhajlás is (alkoholizálás) Úgyhogy azt hiszem, az az örök érvényű mondat, (amitől egyébként a bicska kinyílik a zsebemben, ha meghallom) miszerint "mikor nem görcsölsz akkor fog sikerülni" nálunk bevált.

Szóval a próbálkozóknak: Ne adjátok fel, a pihenő időben is próbálkozzatok! :wink: :wink:

Timi
titimee

Timi!!!
De örülök a híreidnek! Gratulálok a kisbabához! :-)
Tök bátorító a történeted, köszi hogy megosztottad velünk.
De hogy lehet, hogy az inszemek előtt korábban nem vették észre a gennyes elzáródott petevezetődet???

Kép
lujzici

Lujzici :!:

Szia :) derég beszéltünk. hogy vagy? hol tartotok babaügyileg? itthon vagytok?

Azt tudták, hogy el van záródva de hogy ilyen gennyes trutyival van teli arról megoszlottak a vélemények. az egyik doki műtétet javasolt a leletek alapján, a másik nem. csak a műtétnél derült ki hogy mi volt belül. azt mondták, hogy ez a genny ahogy ürül, kimossa a terhességet. :(

Timi
titimee

Béku
Nem értem, miért fogysz, neked igazán nem kéne…
Cuki a gyerek :) Az enyém is ilyen élénk ultrahangkor..
Én nem tippelgetek a nemét illetően, drukkolok a kislányhoz!

Andi
Normál desszertet elég szar lenne nézni a vendégek tányérján :(
Fánkot én is megkívántam egyik nap, de ellenálltam.
Apu nem mondta a barátoknak, hogy nagypapa lesz, szombaton jöttek látogatóba, akiket már pici korom óta ismerek, ők is csodálkoztak, hogy nem tudtak róla…
Nekem nem nyűg bejárni, el sem tudom képzelni, mit csinálnék itthon egyedül…

Vicky
Fura, hogy a süti így is felnyomta a cukrodat…
A nagyim nekem is odavan, hogy dédunokája lesz (már megint, ő lesz az 5.)

Kubu
Na ha rendmániás vagy, akkor jól megkaptad a kis hurrikánodat :)

Sajnálom a dokit, ilyen fiatalon :(

Ann
Nagyon drukkolok holnapra!!!!
Örülök, ha tudtam picit segíteni…
Remélem nem túlóráztál sokat…

Judit
Tényleg fura, hogy most ennyi fiú jön, körülöttem szinte csak lányok születnek….
Így mondjuk szenvedés lehet a munka, hogy nem az eredetit végzed… Mi a terv, abbahagyod korábban, vagy kitartasz?

Zsuzska
Sajnálom, hogy nem úsztad meg :(
Jobbulást!

Nálam semmi extra, holnap megyek a dokimhoz, de szerintem most nem lesz UH, csak megnézi a méhszájamat meg a leleteket, felteszem a kérdéseimet és kész.

Kép Kép
estrella22

Hűűű, még sosem volt.... :)

Megy Sajtinak és Eszternek belőle, na meg persze Ann-nek a holnapi műtéthez! A többin lehet osztozni :)

Kép Kép
estrella22

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: