A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi, :D Pocakfotó?

Maggie, elképzeltem, ahogy (mint Mr. Irdatlan a rajzfilmben) félkézzel felemeled a nagy asztalokat a fejed felé a tanáriban, a többiek meg csak hápognak :D
Menni fog az az 5 kiló!!! Bárcsak nekem is ennyit kéne leadni (de ennyi se szokott menni).

A 3. dogát olvasom át, de kezdek fáradni. Hamarosan úgyis készülődnöm kell Ádiért az oviba.
irina

Sziasztok!

Mi is most veszünk a napokban ülést Grétikének, Besafe ülést kap 15-36 kg-ig. Ez dönthető is ha esetleg elalszik :) Az adac tesztje meg kiváló :)

Panndi pocakfotót :) :)

Maggie hát pedig a múltkor feltett fotód alapján nem is kell már fogynod :)

Vindo csak nem lesz beteg Rugó :roll:
örülök, hogy sikerült kivenni a telefont :)

Irina mindig lesznek ilyen szülők :roll:
a suliban is.
nem kell velük foglalkozni :wink:

Gica
mosógép :(

Tündi na hogy vagytok?
a képek szuperek :D

Gergő bemászott az egyik sarokba, odaordta a játékait is és most ott ül és játszik :) Bezzeg ha én állítom majd 2 év múlva oda, hogy fog majd velem veszekedni :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina ne irass dogákat :wink: :wink: :wink:

Hát nem könnyű bizony 5 kilótól sem:-( én most a szűztea kapszulát szedem, alig eszem mellette, nincs semmi étvágyam :roll: ami nálam nagyon meglepő :oops: é csak könnyű ételekre vágyom... a krumlibaba is valószinű azért nem izlett, mert nehéz.

Egy tonhalsalit megennék.

Heni
KépKép
heni81

Pocakfotót majd hozok, ígérem :)

Móni, a miénk is dönthető, persze közel nem annyira, mint a régi, de dönthető azért. Nekem ez is fontos volt :)

Na indulááááás :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Móni,Mírának is olyan van :) :) :) mádom :9
B. még csak mostanában érte ela 156kg-t,de a másikba már nem fért el :)

Heni,ülésmagasítónál nézzétek meg szabvány-*e mert keményen büntetnek érte :wink:

Suliba minden dec.31-ig betöltött 6 éves mehet SZÜLŐ kérésére.De ha máj. 31 előtt tölti akkor is maradhat +1 évet oviban,tavaly ezzel volt tele a fejem :) :)
Pszichológus csak javaslatot tesz.Tavaly azt mondta,ha minden gyerek ilyen lenne mint M. akkor nem lenne gond a sulival :)
De tanítónéni rokon azt mondta,h. maradjon,mert annyira fel van gyorsulva már az 1-4. osztály+tananyag h. csak na. Az Ő 4.esei alig várják h. játszhassanak.

Maggie,hajegyenesítés azért most,mert huginak van tök jó és nem töri a hajamat és Ő meg most jött :) :) :) de pénteken megyünk bőrgyógyászatra M-val :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Nálunk is a kg a gond. Emma is épp csak 12,5 kg, de azért a feje már kezd túllógni az ülésen, féltem, hogy így nem biztonságos, de a 15 kg-meg még nagy????

KépKép
kaqk
Debrecen

Na hazaértünk :)

Minden oké, doki szerint "erősen kisfiú" :wink: Hát tény, egy nagy kuki betöltötte a monitort :lol: Amúgy minden oké vele, korának megfelelő :)
Lányok is ügyesek voltak, amikor bementünk, Zsófi rögtön odarohant az UH géphez, nézte a monitort, aztán megszólalt: "Anya, nincs is itt a baba!" :) De aztán örült, hogy látta :)

Méhszáj C2000, négy hét múlva megyek megint, addig nyugi van :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi gratulálok a kis tökihez!Hogy viselték a lányok a kirándulást?

Vera szabványnak szabvány, csak nem szabályszerű :wink: 135 cm felett lehet csak használni.

KAqk de van olyan is ami 9-36 kg ig jó. Nekünk is olyan van .

Heni
KépKép
heni81

Nagyon jól :)

Zsófi hangosan köszönt befele és kifele is, hogy csókolom, Fruzsi pedig nem mozdult el az ajtó mellől. Meg is vizsgált a doki, akkor kértem Zsófit, hogy menjen Fruzsi mellé, ott álltak, édesek voltak :) Amikor végeztem, Fruzsi szólt, hogy vegyem fel a bugyimat :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

PAnndi :-) :-) :-)jaj nagyon édesek lehettek:-)

Heni
KépKép
heni81

KAqk és még vannak a 9-25 ig is, én most gondolkodom abban is Áronnak, és azok még jól dönthetőek is.

Heni
KépKép
heni81

Esküvőnket nézik, olyan édesek, ahogy találgatják ki kicsoda :D

Heni
KépKép
heni81

Heni, Fruzsinak 9-25-ös van, nagyon szeretjük :)

Na hoztam pocifotót :)

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Esküvői videó jó is, Zsófi is szereti :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi helyes vagy:-) Bár szépen domborodik:-)

Heni
KépKép
heni81

Nem bár, de MÁR szépen domborodik:-) kisfiú lesz láccik, előre nyomul a pocak:-)

Heni
KépKép
heni81

Panndi, ez igen :D

Viranka, valaki nagyon profi a témában 8)

Kép
vindolanda

Panndi, nagyon szép pocakod van, nekem is nagyobbnak tűnik, mint a csajokkal volt anno ;-) Bugyi :-DDDD

Móni, Gergőke és a sarok :-DDD

Heni, á, ezeket a dogákat muszáj kijavítanom, én vagyok a bíráló, tudományos diákköri versenydolgozatok.
Köszi a tippet, vettem szűzteakapszulát, ilyet még sosem szedtem. Csak a pajzsmirigybajom miatt nem merek vadul kísérletezni szerekkel, mert ki tudja, mit csinál vele.

Lányok, Ádi Wall-E robot lesz a farsangon, ragaszkodott hozzá. :lol:
irina

Panndi: szupi ülés!
Móni: ez is nagyon tetszik, főleg hogy az extrém teszteken is helyt állt. Mi is ilyet fogunk szerintem!!! Persze a kiscsaj azonnal a rózsaszínt választotta, bár nekem a barna tetszik! :-)

Panndi: kis tökös! :-) A csajok de ügyesek voltak! Fruzsi beszólása :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni: Emmának most 9-18-as van, ez után valami könnyedebbet szeretnék, mert ez olyan monstrum ( vagy hogy kell írni )és overálban alig fér el az ülések mögött és nehéz felülnie..:-(

Na voltak vendégek, barátunk + a lánya...hát Emma: Nekem csak Dávid a barátom, csak vele játszok.
Hát ebben a szellemben volt egy kis hiszti, nem adom oda..stb, de aztán édesen játszottak.

na menni fürdeni...

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina tudom én, hogy muszáj :wink: vesebetegeknek nem jó csak, mert többet fogsz pisilni/ kakilni tőle :wink:

KAqk értem!szerintem ilyesmi kis hisztik lesznek mindig, nehezen értik meg ezt az enyém tiéd, kölcsön dolgot:roll: még a testvérek is. Minden nap harcolnak valamiért :roll:

Heni
KépKép
heni81

Kaqk, édes Emma ezzel a Dávid-üggyel 8)

Heni, épp az emésztés miatt tartok tőle egy kicsit, mert nekem az teljesen rendben van (nem részletezem, de pár stresszes évet leszámítva ezzel sosem volt gondom, úgyhogy ha ennél is többször fogok wc-re járni, az nem lesz túl jó...). Mindegy, próba-cseresznye. A tornát be fogom iktatni, vannak már gyűjtve.
Sok sikert Neked is a fogyihoz!
irina

múltkor volt itt szó a zumbáról, ebben a hónapban itt: http://www.fitvideo.hu/fitness-terem ingyenes a zumba óra :D
ha valaki szeretne megismerkedni vele.
ez jó kis oldal, mindig van ingyen óra, csak lelkierő kell a végigcsináláshoz.
regisztrálni kell és már olvadnak is a kilók :wink: :lol:

Kaqk édes Emma a Dávidszeretetével :lol:

Irina tudja Ő, hogy mi akar :lol: :lol:
és te csinálod?
majd kérünk fotót :lol:

Gergő nyűgös mert fáradt, cicus nyűgös mert fáradt, Z nyűgös mert nem tudom, nekem meg fáj a fejem. Jó volna már aludni. Remélem hamarosan összejön mert törpHerceg mindjárt befejezi a fürdést. Csinci meg már pizsiben :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Annyit mondogatjátok a zumbát, én nagyon élveztem! Na majd ősszel újra kezdem :)

Mi is néztünk besafe ülést, csak annak nem volt karfája, és azt Zsófi hiányolta.
Amúgy ő valami Graco Hercegnős ülést szeretett volna megvenni, de az elég gagyinak tűnt, nem vettük meg.

Hát igen, nő a hasam, már szorítanak a régi nadrágjaim :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Péterke holnap nem megy oviba, valami lappang benne :? kicsit náthás is kezd lenni, meg az egyik szeme piros, lehet kötőhártya :evil:
de nem volt reggel csipás, csak piros, de óvónő is mondta, hogy ma kedvetlen volt, meg itthon sem volt az igazi, bár annyit evett :shock:

Biztos ami biztos 4 napos hétvégéje lesz 8) Jó is lesz kicsit foglalkozok vele én is:-)

Bár az óvónénik nagyon sokat foglalkoznak vele külön, mert ő az első ugye reggel és mindig lekötik a figyelmét mig megérkezik a többi:-)

Ma is az ellentéteket tanulták és állitólag Péterke nagyon ügyes volt, jaj úgy hiztam :-) olyan jó hallani ha dicsérik:-)

Heni
KépKép
heni81

Móni köszi ez tök jó! regisztráltam, holnap zumbázok is mig alszanak:-)

Heni
KépKép
heni81

Panndi: meg sem dicsértem a szép pocidat!!
Emmának is a karfa hiánya tűnt fel először!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni, köszi, ez tényleg egy tök jó kis oldal, mehet az ugrabugra. :D
Á, dehogy én csinálom a Wall-E-t, többször próbálkoztam a varrással, de nincs hozzá türelmem, mindig elrontottam valamit. Ez egy kész jelmez lesz, legalább jól néz ki. Meg ahogy látom, saját jelmezt már tényleg csak az csinál, akinek nagyon jó a kézügyessége.
irina

Morning! :D

Sietek, vinnem kell S-t dokihoz nemsokara, le akar szokni a cigirol... :? (ingyen kapja a haziorvoson keresztul a gyogyszereket hozza, remelem, sikerul! :twisted: )
Aztan Caterpillar club, delutan meg az oviba kell mennunk, ki kelett toltenem 20 kilo kerdoivet.... Plusz meg kell adni egy jelszot, csak az viheti haza a gyereket, ki tudja a jelszot, plusz mindenkirol fenykepet kell vinni, aki esetleg a gyerekert megy a jovoben... :shock: itt annyi pedofil van, hogy csak na! nemhogy az uszodaban nem lehet fotot csinalni, de meg a koripalyan sem! Pedig jo lett volna, Alex is korcsolyazott karacsonykor :lol:

Panndi, nagyon aranyos a pocakod :D

Hat, itt az ovodaban van egy csoport, ahol a baby-k vannak... kis pindurka babucik, ugy sajnaltam oket :?

Ja, kepzeljetek, szobatisztasaggal Rania olyan szinten behajrazott, hogy ejjelre sem kell pelus mar :D

Mennem kell, majd jovok!
Vendég

Panndi,édes pocak :) :) s tényleg "nagy" a csajokhoz képest :)

én anno Mírának piros besafe-t választottam,de nem volt így lett fekete mosható ülésvédővel :)

úgy örülök,találtam tegnap este horgolt dínó leírást Bálintom azt rendelt :) :) névnapjára megcsinálom :) :arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Na, G-nek éjjel negyven fokos láza volt. Most már jól van, de itthon maradt. Rugó viszont állandóan rángatja, így aztán azon röhögünk, hogy ha bement volna dolgozni, jobban jár :roll:

Új Rugó szavak: gőz, cukor, notebook, ütő stb. Most már tényleg minden nap mond újakat, és ügyesen rakja össze.
Ismételt mondat: gőz elszállt.
Vagy: mostanában játszik a kávéfőzőkkel. Egyiket behoztam neki a szobába. Kérdezi: kávé, másik?
Szóval nagy a boldogság.

G. persze fél órája telefonál munkaügyben.

Szerintem R. sem százas, bár tegnap melegecske volt, de tudott aludni, csak teázni kelt fel éjjel. Ma semmi baja, de szerintem aludni fog nap közben, nem volt egy nagy éjszaka a mai :x

Irina, jó javítást :wink:
Na, nekem még nem volt TDK-som. De majd a mostani elsősökre lecsapok :D
Mivel hozzánk csak alapszakra járnak, elég problematikus is. A master az agrárral közösen van (HR, szociális menedzser), és helyileg már nem velünk vannak. A TDK meg kétévente. Sehogy sem jön ki jól :roll:
Most adtunk be egy tehetséggondozó műhelyre pályázatot, ha megnyerjük, abból hátha kinő valami komolyabb.

Papucs: R. általában mezítláb nyomul (harisnya meg zokni), én csak térdzokniban. Nincs előtte jó példa. A nagyszülők már legalább három mamuszt vettek neki 8)

Na, most ennyi. :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vera horgolt dínó :lol: :lol: :lol:
a színét még nem tudjuk az ülésnek. Majd cicus választ magának.
Remélem nem rózsaszínt :roll: :D

Niki nagyon ügyes Rania :D
itt is szigor van, hogy ki viheti el a gyereket az oviból.
Ha valaki olyan megy akinek a neve és a személyi igazolvány száma nincs megadva az óvonőnek akkor telefonálnak a szülőnek és rákérdeznek.
Én ezt nagyon korrektnek tartom :roll:

Elkezdtem volna tornázni az előbb erre felébredt Gergőci, pedig 8-10-ig szokott aludni, most meg 45 percet aludt csak :roll:

Na megyek összeturmixolom az alma-krumpli-gesztenye hamiját

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni köszi szépen megjött a zsiráf:-) Áron visit tőle :shock: most már értem miért nem akarta felpróbálni sem Péterke jelmezét :roll: szerintem fél tőlük :roll: na mind 1 elől hagyom barátkozzanak :D

Vindo jobbulást a fiúknak!

Péterke szemének mára semmi baja :roll: kötőhártya kizárva, max belement neki valami.

Ma meg holnap is itthon lesz, kúrálódjon.

Niki Rania ügyes !

Vera jaj de ügyes valaki:-)

Heni
KépKép
heni81

Niki: Na a kis csajod nagyon ügyes! Ha belejön valamibe...:-)

Nálunk is csak az viheti el aki fel van írva+ szig. szám. Aki nincs, az telefonos egyeztetés után sem viheti el, óvónéni ott lakik az ovi mellett, ő hazaviszi és várja hogy vki érte menjen. :shock:

Emma megint kezd taknyosodni! :?

Ma hoztak a konyhánkba asztalt meg széket. A tulajok. Mi megvoltunk az étkezővel, de ők akarták hogy még kényelmesebb legyen... :-)

Emma oviba, ahogy bement neki is kezdett festeni..:-)

Este elég nyugtalanul aludt...remélem nem lesz beteg! :-(

Szegény G! Jól felment a láza! Azért hátha nem kapja el Rugó is,...
Rugó milyen jól beindult a beszéddel!!!

papucs: hát ahogy a szőnyegre lép azonnal leveszi, persze vissza sosem...
így vettünk neki olyan teljesen gumis talpú vastag zoknit....mert parketta van mindenütt és amikor szalad...hát csúszik rendesen...
na ezt a zoknit nem veszi le. Meleg is és nem is csúszik el.!! :-)

Heni: de jó hogy nem kötőhártya!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó,
csak gyorsan jövök.

Niki, hajrá S-nek a cigileszokáshoz! Szerintem ezzel az a legnehezebb, hogy nehéz más stresszlevezetést találni.
Az ovis szigor nekem tetszik, bár tényleg van benne vmi abszurd (jelszavazás, fényképek).
Éljen, éljen, Rania, nagyon ügyes!!!

Vindo, szegény G, jobbulást neki! Remélem, Rugó marad egészséges.
TDK-zóm nekem eddig egy volt, ő a mostaniban indul. A többi doga más nevezőktől való, gyorsan meg kéne lennem az értékelésükkel, mert vár rám egy nagyobb meló jövő héten.

Megyek, mert félezer emilt kell megírnom.
irina

mostaniban = mostani OTDK-n, a karin már túlvan
irina

Vindom, még vmi: tényleg nem könnyű tdk-zót felhajtani BA-n. Nálunk is a szakon csak mutiba vannak, igaz, ez egy kis egyetem. Főleg az a gond, hogy nem is mernek jelentkezni, meg egy BA-st összemérni egy MA végén járóval, háááááát... és a versenyben nem differenciálnak.
irina

Hát képzelheted, ahogy egy böszörményi nem szociológust összekevernek egy eltés szociológussal :roll:
Hát igen, az osztatlan rendszer jobb volt a tdk szempontjából. Én is ötödéves voltam, mikor csináltam :roll: Két év általában kevés hozzá :roll:
Na, egy kalappal a saját hallgatóhoz.

Hajrá S.nek! Rania akkor csak dacos volt eddig.

Móni, majd tornázol délután, hátha akkor jól kidől G.

Kaqk, fotó a bútorokról?

R. éhes. Azóta azzal is megörvendeztetett, hogy "kivi" és "sárga" :wink:

Most megyek, melegítek kaját az elesett férfiaknak.

Kép
vindolanda

Vindo: aranyos vagy, de nem egy nagy durranás, nem éri meg fotózni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

mi az a TDk? beszéljetek már érthetően :lol: :lol: :lol: :lol:

oviba nekünk is listát kellett adni h. ki viheti el gyereket :) de Mnál már lazább :) csak szólni kell h. más anyuka hozza el :)

:arrow: nudlit enni :) :) aztán Álmizni :)

KépKép
viranka

Tudományos diákköri tanács (valami mozaikszó). Hallgatók készítenek kutatásokat, azzal versenyeznek, díjakat lehet kapni meg ilyenek. Mindig van felkészítő tanár, az önéletrajzokba is be kell írni, hány tdk-s hallgatója van az embernek.

Kaqk, értem.

A csanába is kellett lista, ki viheti el Rugót. Nálunk csak G. meg én. Más nincs is itt :roll:

Kép
vindolanda

Itt úgy megenyhült az idő, hogy már mínusz négy fok van :roll:

Sorompósat játszunk egy faléccel. Rugó jön a verdával, fizet bankkártyával, én meg beengedem.

Kép
vindolanda

Vindo: de jó játkokat találtok ki..:-)

Igen klasszul megenyhült az idő!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, azt hittem mehetek gondolkodni, de jött Kaqk.

Állítólag tényleg melegebb lesz :D Én nagy tél-párti vagyok, de már ezt az állandó fűtést unom :?

Egy porszívózáson gondolkodom. Nem tudom, R. hogy viselné.

Kép
vindolanda

Jól elvagytok, csajok! :-)

Móni, szorítok, h legyen időd tornázni (nálam a kedv szokott hiányozni ;-)).

Frankóizgi volt ma, mert csak e-maileket írtam, listákat állítottam össze, fűtési számlát ellenőriztem, csupa fontos dolog... :?
Megyek fodrászhoz, levághat vagy 10 centit.

Vindo, már régebben akartam írni, hogy a Replika c. folyóirat 2010. szept. számának témája az időfelhasználás (Időprésben: hajszolt munka, hajszolt fogasztás). Bocs, ha már ismered.

Ádi közölte velem tegnap, hogy az óvónéni nem ismeri a Toy Story-t, de ahogy láttunk, más Pixar-rajzfilmet sem. Tök aranyos Ádi, annyira nem érti, hogyan lehetséges ez. :wink:
irina

Vindo: na porszívózás??:-)

Én ebédeltem, most meg egy kis csokis keksz jön.

Hát én már nagyon unom ezt a folyton fázok időt!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Igen, megvolt 8)

Irina, köszi, nem is tudtam :oops:
A fene essen bele, de jó lenne, ha néha olvasni is lenne időm csak úgy :lol: A neten fenn van esetleg?

Nekem majd február közepén kellene fodrászhoz menni :roll:

Kép
vindolanda

Fodrászhoz nekem is kellene menni...már így is jó kis lenövésem van, de még 2 hónapig tuti nem lesz festve....talán utána. Hogy fogok kinézni, na sebaj, majd hajpántba járok 2 hónapig.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

hűha nem nem volt már festve a hajam 4 éve :roll: én nem mertem terhesség alatt, aztán szopi megint terhesség, szopi....most már lehetne, de nem fogom :roll:

Heni
KépKép
heni81

Nekem még sohasem volt :roll:
Mondjuk, nem őszülök. A saját barna színemmel ki vagyok békülve. Majd ha őszülni kezdek, visszafestetem a színére :roll:

Kép
vindolanda

Vagy arra a jégbarnára vagy mire, ami Irinának van :wink:

Anya hagyta most abba a hajfestést két éve (56 éves), és nem vagyok kibékülve vele, rettenetesen öregíti :roll: Próbáltam rábeszélni, de hiába.
Mondjuk, élete párja sosem szerette, hogy festeti a haját. Néha dugiban csináltuk a fürdőszobában... Férfiak...

Az egyik testvérét ő találta meg holtan vagy 15 éve elég rossz állapotban. Akkor kezdett el rohamosan őszülni.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: