Jó reggelt!
Na, G-nek éjjel negyven fokos láza volt. Most már jól van, de itthon maradt. Rugó viszont állandóan rángatja, így aztán azon röhögünk, hogy ha bement volna dolgozni, jobban jár
Új Rugó szavak: gőz, cukor, notebook, ütő stb. Most már tényleg minden nap mond újakat, és ügyesen rakja össze.
Ismételt mondat: gőz elszállt.
Vagy: mostanában játszik a kávéfőzőkkel. Egyiket behoztam neki a szobába. Kérdezi: kávé, másik?
Szóval nagy a boldogság.
G. persze fél órája telefonál munkaügyben.
Szerintem R. sem százas, bár tegnap melegecske volt, de tudott aludni, csak teázni kelt fel éjjel. Ma semmi baja, de szerintem aludni fog nap közben, nem volt egy nagy éjszaka a mai
Irina, jó javítást
Na, nekem még nem volt TDK-som. De majd a mostani elsősökre lecsapok
Mivel hozzánk csak alapszakra járnak, elég problematikus is. A master az agrárral közösen van (HR, szociális menedzser), és helyileg már nem velünk vannak. A TDK meg kétévente. Sehogy sem jön ki jól
Most adtunk be egy tehetséggondozó műhelyre pályázatot, ha megnyerjük, abból hátha kinő valami komolyabb.
Papucs: R. általában mezítláb nyomul (harisnya meg zokni), én csak térdzokniban. Nincs előtte jó példa. A nagyszülők már legalább három mamuszt vettek neki
Na, most ennyi.